-
23€ φαντάζομαι χωρίς τις βαλβολινες!!!
-
Εννοείται χωρίς το κόστος στις βαλβολίνες. Μόνο εργασία
Και εννοείται ότι σε χρεώνουν και άλλα 50euro για τις υπόλοιπες εργασίες του service.Πρέπει να σκανάρω κάποια στιγμή τις αποδείξεις για να γελάσουμε όλοι μαζί.
Αν και εγώ θα πρέπει να κλαίω... -
Πάντως €23 για εργασία αλλαγής σε βαλβολίνες είναι πολύ λογικό ποσό, έως και φτηνό θα έλεγα! Στην BMW πρέπει να έχει τουλάχιστον τα διπλά (ίσως και τριπλά).
Το έχουμε πει πολλές φορές, τα εξουσιοδοτημένα χρεώνουν με βάση την εργατο-ώρα και τον επίσημο χρόνο που δίνει η εταιρεία για κάθε εργασία. Η εργατο-ώρα χρεώνεται από €50 έως και €100 (+ΦΠΑ), ανάλογα με το συνεργείο και την μάρκα.
-
Από το 1996 που πηγαίνω σε εξουσιοδοτημένα πολλών κατασκευαστών για ετήσια service και έχω αλλάξει πολλές φορές βαλβολίνες ποτέ δεν με χρέωσαν εξτρά για εργασία αλλαγής βαλβολίνης.
Πρώτη φορά βλέπω ξεχωριστή χρέωση στην απόδειξη εργασιών για την αλλαγή αυτή.
-
Μπορεί απλά να χρέωσαν συνολικά εργασία και να μην φαίνεται στην ανάλυση.
-
Εδω γράφει θα είναι ανεξάρτητος εισαγωγέας η Συγγελίδης στα Οpel .Μεθαύριο μπορεί να φέρει και άλλος υποθέτω https://www.news247.gr/oikonomia/o-sygg ... 91551.html
Για service ,σε εξουσιοδοτημένο για Fiat,jeep,η Συγγελίδης χρεώνει με τον χρόνο για οτιδήποτε.Σε μείωση δικτύου η ιστορία πάει για καρτέλ τιμών .
-
Μια ερωτηση εάν κάποιος γνωρίζει. Ενδιαφέρεται συνάδελφος για το τελευταίο astra 1,4 150 hp. Ξέρουμε τίποτα εάν βγάζει προβλήματα ή κάποιος ιδιοκτήτης να πει καμία γνώμη. Ευχαριστώ.
-
εγω που είχα το 1.6 το K (και μια γνωστή μου το ίδιο) είχα θέμα με συμπλέκτη. Μου είχε μείνει. Είχε γενική ανάκληση
-
Καλημέρα,
Ενδιαφέρεται ένας φίλος για αγορά μεταχειρισμένου corsa cdti 1.3 (dte).
Διαβάζουμε ωστόσο για διάφορα περιφερειακά προβλήματα: με το dpf (μπουκώνει και θέλει συνεχή καθαρισμό ή κατάργηση μετά τα 130.000χλμ), την egr, την εισαγωγή κλπ.
Γνωρίζουμε αν έχουν λυθεί από κάποια χρονιά και μετά ή παραμένουν μέχρι σήμερα; -
Να προσθέσω οτι λόγω εργασίας θα κάνει αρκετά χιλιόμετρα εντός πόλης οπότε δεν υπάρχει τρόπος να βοηθήσει το dpf να καθαρίζεται γιατί σπάνια θα οδηγάει σε ανοιχτό δρόμο...
-
Αυτο το opel corsa με εργοστασικό lpg τι λεει; ποια ν πραγμστικη καταναλωση του;
Εχει αυτοματο φρεναρισμα; -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Αυτο το opel corsa με εργοστασικό lpg τι λεει; ποια ν πραγμστικη καταναλωση του;
Εχει αυτοματο φρεναρισμα;Ας μην κρίνει την αγορά ενός αυτοκινήτου νέες τεχνολογίες που είναι αμφιβολες εαν λειτουργούν. Εγω είχα το άστρα και το φρενάρισμα δεν λειτούργησε ούτε σε οριακές καταστασεις. Όμοια και την διατήρηση λωριδας την είχα απενεργοποιησει.
Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με την ιδια λογική και το abs όταν ηταν νεο αλλοι ελεγαν εγω μπορω να φρεναρω πομπαριστα δεν το χρειαζομαι.
Μετα ήρθε το esp και ελέγαν οδηγω καλα δεν γλιστράω..Θεωρω πως μια φορα να λειτουργησει σωστα και να σταματησει καποιο ατυχημα εβγαλε τα λεφτά του.
Γιατι δεν λειτουργησε σε εσενα ,το πηγες στο συνεργείο;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Με την ιδια λογική και το abs όταν ηταν νεο αλλοι ελεγαν εγω μπορω να φρεναρω πομπαριστα δεν το χρειαζομαι.
Μετα ήρθε το esp και ελέγαν οδηγω καλα δεν γλιστράω..Θεωρω πως μια φορα να λειτουργησει σωστα και να σταματησει καποιο ατυχημα εβγαλε τα λεφτά του.
Γιατι δεν λειτουργησε σε εσενα ,το πηγες στο συνεργείο;
Δεν διαφωνώ. Ούτε είμαι ενάντια στην τεχνολογία. Απλά λεω οτι δεν μπορει να ειναι σημαντικό κριτηριο επιλογής.
Σχετικά με το άστρα δεν μου είπαν κατι ιδιαιτερο πλην νεας τεχνολογιας κτλΣτάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και στο σουζουκι τώρα δεν έχει καμμιά απο αυτές τις τεχνολογίες και είμαι μια χαρά
-
Το μπαλενο;
-
Scross, (μας συγχωρείται και για το άσχετο το νήματος )
-
καλησπερα στην παρεα,,ειμαι κατοχος ενος citroen ds3 1,4 vti και σκεφτομαι να μεταβω στο Opel corsa 1,4 tourbo με τα 100ps!θα ηθελα να μαθω γνωμες απο κατοχους και οχι μονο,,αν αξιζει αυτη η μεταβαση και φυσικα αν θα δω διαφορες πολλες απο το ηδη υπαρχον ιχ! ευχαριστω
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Εχει αυτοματο φρεναρισμα;Το πήρα φέτος στην έκδοση 120 edition.
Δεν έχει στον στάνταρ εξοπλισμό αυτόνομο φρενάρισμα, αλλά νομίζω πως αν κοιτάξεις στην ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας έχει κάποια έξτρα που το περιλαμβάνουν?
Όσον αφορά για την κατανάλωση αυτή κυμαίνεται μετά από 4300 χιλιόμετρα στα 7,7-7,8 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα.
Με ελαφρύ πόδι να διευκρινίσω.
Σε σχέση πάντως με οποιαδήποτε βενζινοκίνητο αυτοκίνητο η οικονομία που κάνει είναι πάρα πολύ καλή. -
Ερώτηση προς έτερους opelάκηδες (δεν βρήκα κάποιο σχετικό θέμα οπότε το βάζω εδώ)
Μετά από πρόσφατες τραυματικές εμπειρίες με μια επισκευή στο Opel της συμβίας σε εξουσιοδοτημένο κατασκευαστή στα βόρεια προάστια και με δεδομένο οτι το αυτοκίνητο βγαίνει από την εγγύηση το Σεπτέμβριο, σκέφτομαι να κάνω το επόμενο μικρό service (λάδια - φίλτρα) και αλλαγή πίσω τακάκια σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο Οpel στην Ν. Φιλαδέλφεια. Μου το πρότεινε ένας γνωστός, είδα καλά σχόλια στο internet αλλά με όλα όσα βλέπουμε και διαβάζουμε είμαι καχύποπτος.
Τι θα μπορούσα να κοιτάξω (γενικά) για να καταλάβω τι παίζει και να δω αν και κατά πόσο μπορεί να τους εμπιστευτώ για πιο σύνθετες εργασίες ;
OPEL FORUM