-
Υπομονή... το polo το έχεις ακομη για να βολευτείς;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ηλεκτρικο ειναι, δεν εχει υγρα. Μαλλον το μοτερ τα φτυσε.
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
-
Ναι ευτυχως το Polo το εχω ακομα. Πιστευω οτι θα ειναι καποιος αισθητηρας το προβλημα, δε νομιζω να ψοφησε μοτερ η εγκεφαλος τιμονιου τοσο απλα. Οπως και να χει η απογοητευση ειναι γερη.
-
Ναι το ξενέρωμα ειναι μεγάλο σε ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο...
-
Ηλεκτρικο πρεπει να ειναι. Ενα κορσα c ειχα παλια και θελανε για το τιμονι 1200 ευρω
Στάλθηκε με tapa
-
Κρίμα για το Astra. Σας καταλαβαίνω, το ξενέρωμα είναι μεγάλο. Καινούριο αμάξι, με μόλις 2000+ χλμ...
Μακάρι να'ναι το τελευταίο και κάτι άλλο να μην σας βρεί.... -
Τεραστιο ξενέρωμα οντως αλλα θα φτιαχτει και δωρεαν και ολα θα πανε καλα
-
Το τιμόνι δούλεψε randomly κανονικά μετά από 2 μέρες που το ξαναπροσπάθησα σε μια απελπισμένη νέα δοκιμή μπας και γλιτώσω την οδική για να το μετακινήσω. Πήγα αντιπροσωπεία όπου το βρήκαν σε φάση που πλέον δουλεύει σα να μη συνέβει τίποτα αλλά βρήκαν λογκαρισμένα τα σφάλματα από τις προηγούμενες μέρες.
Έγινε φλασάρισμα στον εγκέφαλο του τιμονιού και πέρασαν κάποιο software update οπότε τώρα θα το παρακολουθώ (και θα χω υπ όψη ότι μπορεί να ξαναμείνω τυχαία ανα πάσα στιγμή - απόλυτα λογικό ε) και βλέπουμε Ό,τι να'ναι ρε Opel.
-
Μακάρι το πρόβλημα να λυθεί με την μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία για σένα...Απαίτησε τα μέγιστα από την αντιπροσωπεία!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Μακάρι το πρόβλημα να λυθεί με την μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία για σένα...Απαίτησε τα μέγιστα από την αντιπροσωπεία!Τι να κανουν και οι ανθρωποι στην αντιπροσωπεια αμα τους πας κατι που δουλευει και δεν εχει γραψει κατι περα απο το γενικο σφαλμα οτι δε μπορει να δωσει ρευμα στο τιμονι γιατι δε καταλαβαινει τη θεση στροφης του... Μια χαρα ειναι τα παιδια ασχολουνται και δειχνουν ενδιαφερον, δεν εχω παραπονο απο το συνεργειο. Το προβλημα ειναι η ποιοτητα του προϊόντος που παράγει το εργοστάσιο
-
Στη θεση σου θα απαιτουσα προς το παρον,γραπτη εγγυηση οτι ΔΕΝ προκειται να συμβει εν κινηση........
-
Δεν υπονοησα πουθενά ότι φταίνε αυτοί. Την εταιρία να κυνηγήσεις για να σου παρέχει αυτό που πληρωσες...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Στη θεση σου θα απαιτουσα προς το παρον,γραπτη εγγυηση οτι ΔΕΝ προκειται να συμβει εν κινηση........Δε χρειαζεται κατι γραπτο, αν γινει κατι τοσο χοντρο μπορεις να κυνηγησεις την εταιρεια ετσι κι αλλιως.
Δεν υπονοησα πουθενά ότι φταίνε αυτοί. Την εταιρία να κυνηγήσεις για να σου παρέχει αυτό που πληρωσες...
Δε λεω οτι υπονοησες κατι , ελπιζω να μη φανηκε ετσι Περιμενω να δω τι αλλο θα γινει, αν εφτιαξε και δε βγαλει κατι αλλο τοτε ΟΚ. Ειμαι σκεπτικος για το τι να περιμενω στο μελλον βεβαια. Αυτα τα αψυχολογητα/απροειδοποιητα ειναι τα χειροτερα γιατι δε μπορεις να κανεις κατι για να το προβλεψεις.
-
Φιλε μου γερος να εισαι να τους κυνηγισεις αλλα.......... καταλαβαινεις τη σοβαροτητα του θεματος!!!! Γι'αυτο λεω να ζητησεις προκαταβολικα εγγυηση καλης λειτουργιας ........
-
Προσωπικά θα απαιτούσα το λιγότερο ένα νέο ρελέ στο τιμόνι. Γιατί τέτοιου είδους συμπεριφορά (διακοπή λειτουργίας και επειτα επιστροφή στη σωστή λειτουργία) μόνο εκεί μπορώ να την αποδώσω. Όσο για το πρόβλημα επειδή είναι ιδιαίτερα σοβαρό, το update που βρέθηκε και περάστηκε σε dt με ξενίζει πολύ μα πάρα πολύ.... Θα έπρεπε να έχει βγει νόρμα ανάκλησης ώστε να περαστεί σε αρκετα αυτοκίνητα και όχι μόνο στο δικό σου. Πιο καθαρά δεν μπορώ να το γράψω.
-
έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω....θα πρέπει να ζητήσεις οπωσδήποτε αλλαγή οποιουδήποτε εξαρτήματος μπορεί να είχε συμμετοχή στην βλάβη που σου εμφάνισε (άσχετα αν τώρα λειτουργεί κανονικά). Δεν μπορώ να φανταστώ ότι απο εδώ και πέρα κάθε δευτερόλεπτο θα έχεις στο μυαλό σου ότι μπορεί να 'ξαναπαγώσει' το τιμόνι την ώρα που είσαι σε κίνηση με οποιαδόποτε ταχύτητα και σε οποιαδήποτε διαδρομή.
-
Ας ηρεμήσουμε όλοι , δεν προκείτε να παγώσει ποτε ξαφνικά το τιμόνι εν κινήσει. Το μονο που μπορεί να χάσει , ειναι την υποβοήθηση του
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Φυσικά και η μηχανική υποστήριξη δίχως την ηλεκτρική υποβοήθηση θα συνεχίσει να υφίσταται και μάλιστα σε μεγάλη ταχύτητα του οχήματος μπορεί να μη γίνει ιδιαίτερα αισθητή η απουσία της δεύτερης αλλά το ζήτημα δεν παύει να είναι σοβαρό και ένα κάποιο θέμα ασφάλειας αλλά και εμπιστοσύνης στο όχημα είναι φυσικό να προκύπτει από την πλευρά του οδηγού.
-
Αυτο ειναι το σφαλμα:
http://workshop-manuals.com/vauxhall/as ... dtc_c0545/
Λογικα θα ειναι ιδιο το description για το Astra K.
Δεν ξερω τι ακριβως εκαναν γιατι το 'software update' μπορει να σημαινει απο το οτι αλλαξαν μονοι τους μια τιμη στο λογισμικο μεχρι οτι η ιδια η opel η ο προμηθευτης εχει βγαλει νεο firmware για το τιμονι. Προς το παρον το εχω παρει πισω και βλεπουμε, αλλα εχω ξεκαθαρισει οτι αν μεινει ξανα θα απαιτησω να αλλαχθει ολο το συστημα του τιμονιου.
-
1000χλμ+ μετα τον επαναπρογραμματισμο του τιμονιου, ολα καλα ως τωρα.
Μιας και εχω εκθειασει την ανεση του νεου Astra αλλά θέλω να ειμαι δικαιος επανερχομαι για να συμπληρωσω:
η εξαιρετικη ανεση που ειδα και για την οποια εχω γραψει ειναι με λιγο ξεφουσκωτα λαστιχα
Συγκεκριμενα οι πιεσεις ηταν χαμηλες, 210 μπροστα και 200 πισω ενω ο κατασκευαστης προτεινει μπροστα: 240 , 270 και 300 αναλογα το φορτιο. Ανεβασα την πιεση στο 260 μπροστα-240 πισω και τα πραγματα χειροτερεψαν σημαντικα. Αρκετα περισοτερο χτυπημα σε λακουβες, δυστυχως. Παραμενει καλο σε ανεση, αλλα ειναι αισθητα χειροτερο απο πριν. Σκεφτομαι να ξανακατεβασω τις πιεσεις αλλα δεν ξερω αν ειναι ασφαλες.
Αυτα με 16αρια ελαστικα. Οδηγησα το 136ps με 17αρια και ηταν σαφως χειροτερο σε ανεση (αναμενομενο) αλλα ο κινητηρας στις 3000 ως 4200 στροφες πυροβολαει σε σχεση με το 110ps.
OPEL FORUM