-
Ήταν το πρώτο σέρβις ή ετήσιο σέρβις; Ρωτάω γιατί στο Astra το σέρβις γίνεται ανά δύο χρόνια και κοστίζει (θεωρητικά) γύρω στα 260-280 ευρώ χωρίς τακάκια. Τι γίνεται στη Δρόμων ρε παιδιά;
-
Και πάλι πολλά μου φαίνονται τα 260 ευρώ που λέτε για σέρβις.
Έγώ που πήγα για λάδια πλήρωσα 45 ευρώ για λάδια και 6 ευρώ για το φίλτρο λαδίου. Δηλαδή τόσο πολύ κοστίζουν τα άλλα? -
Ναι, η αλλαγή λαδιών κάπου τόσο πάει (γι'αυτό την έκανα στο έτος αντί της διετίας ).
Όμως έχει κάτι κερατιάτικα, όπως τον υποχρεωτικό έλεγχο Opel 666 σημείων. Το θέμα είναι ότι γενικά δεν κοστίζει πολύ ακριβά, αφού είναι ανά διετία.
Η Δρόμων πάντως δεν μας τα λέει καλά. Ο interland γνωρίζει κάτι επ'αυτού; -
ρε παιδιά, λάδια εγώ τα αλλάζω κάθε 5000 χλμ....το κόστος μαζί με εργασία και φίλτρο και ροδέλα τάπας είναι 20 ευρώ....στις 15 του μήνα τα άλλαξα τελευταία φορά......σε εξουσιοδοτημένο OPEL αλλά όχι στη δρόμων......
-
Τα φουλ συνθετικά της Opel που θεωρητικά κρατάνε 30.000 χλμ ή 2 χρόνια κοστίζουν ~50-60 ευρώ με το φίλτρο σε εξουσιοδοτημένο (μάλλον μπορείς να τα βρεις και φθηνότερα). Για σιγουριά αλλαγή στα μισά χλμ ή έτος.
-
περιμέντε γιατί θα τρελαθούμε:
Λάδι 10W40 2L x 2 = 16,4 -
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=120
Για φουλ συνθετικό λαδάκι ~40 ευρώ μάλλον στο Ναύπλιο για τον zeys13. Στην Αθήνα όλα κοστίζουν ακριβότερα. Με 50 ευρώ μάλλον είμαστε μέσα. -
Νόμιζα ότι το astra gtc δίλιτρο turbo κόστιζε γύρω στις 29000 χωρίς όλα τα extra. Το opc κοστίζει 30000 με όλα επάνω και +40 άλογα??????
-
Ναι, κάπως έτσι. 26.700 το GTC 2.0T Cosmo, 28.300 το 2.0T GTC Sport και το 5θυρο Astra 2.0 Turbo, 30.000 το GTC OPC.
-
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η διαφορά των 1700 Ε ανάμεσα σε gtc sport kai opc , με δεδομένο τα πολλά παραπάνω extra στήσιμο κ.τ.λ. καθώς και τα 40 αλογάκια...
-
Κι εμένα, αλλά η Opel δεν χρεώνει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ίδιο αμάξωμα, κάποιες διαφοροποιήσεις στο στήσιμο, στην εμφάνιση και σε λίγα μηχανικά μέρη δεν μπορείς να τα πουλήσεις σαν κάτι εξωτικό. Εκτός αν λέγεσαι...άστο καλύτερα.
-
To golf to gti κάπου 30000 δεν έχει?
Γιατί να το επιλέξει κάποιος και να μην πάει στο opc?
Μη συζητήσουμε για το Α3 που νομίζω ότι ξεπερνάει τις 35000!Υ.Γ. Μάλλον ρητορική ερώτηση...
-
Παντως εχοντας κανει ερυενα αγορες σχετικα με τιμες σερβις σε πολλές αντιπροσωπειες, ο δρομων μου δεινει μακραν τις καλυτερες τιμες.
Για τυπικό σερβις ετησιο, με τακακια 240-270.
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
To golf to gti κάπου 30000 δεν έχει?
Γιατί να το επιλέξει κάποιος και να μην πάει στο opc?
Μη συζητήσουμε για το Α3 που νομίζω ότι ξεπερνάει τις 35000!Υ.Γ. Μάλλον ρητορική ερώτηση...
Νομίζω ότι το Golf GTI κάνει περίπου 35000!
-
Γεια χαρά!
Έχω ένα Corsa C 1.4 του 2000 (93.000 km) και γενικά είμαι ευχαριστημένος από το αμάξι και από τη χρήση που του έχω κάνει. Τελευταία όμως αντιμετωπίζω διάφορα προβλήματα που με οδηγούν συχνά πυκνά στο συνεργείο. Πχ κάηκε το ολοκλήρωμένο τροφοδοσίας, υπάρχουν αρκετοί τριγμοί από διάφορα μέρη του αυτοκινήτου και τελευταία ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος από τη μηχανή στο ρελαντί που με έχει ανησυχήσει και δεν έχω βρεί ακόμη (ούτε ο μηχανικός που το κοίταξε) τι είναι. Ψάχνω λοιπόν ένα καλό συνεργείο που να ξέρουν από EcoTech κινητήρες στη Θεσσαλονίκη για να τους το πάω.... Το κακό είναι ότι είμαι λιγάκι απαιτητικός από το συνεργείο και περιμένω να διορθώσει την όποια ζημιά υπάρχει ώστε να μην κουδουνάει το αυτοκίνητο όταν μετακινούμαι (και δεν ενοώ τους τριγμούς από το αμάξωμα).
Αν έχετε κάτι στα υπόψη σας, παρακαλώ βοηθήστε με!
Ευχαριστώ! -
To GTI κάνει 28500-29000 ευρώ περίπου...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
To GTI κάνει 28500-29000 ευρώ περίπου...Και δεν υποστρέφει σαν παραγεμισμένο καροτσάκι του σούπερ μάρκετ..
-
χαχαχα
Στο καροτσάκι, όμως, ως πισωκίνητο η αρχική υποστροφή μπορεί να μεταβληθεί σε ανεξέλεγκτη υπερστροφή αν επιμείνεις στο γκάζι και πρέπει να είσαι μεγάλος χεράς για να το φέρεις! -
Εγώ πάντως στο test drive που οδήγησα τι Gti και το Leon με τα 180 μου φάνηκε ποιο δυνατό και καλοστημένο το Leon...
-
Παιδιά καλησπέρα.
Την άλλη εβδομάδα παίρνω το Corsa 1.4 Sport και αυτό που σκέφτομαι είναι τί βενζίνη να βάζω. Έχω ακούσει τα πάντα. Ότι τα πολλά οκτάνια δεν αξίζουν, σε μικρά κυβικά δεν υπάρχει διαφορά κλπ... Από την άλλη, καινούριο αυτοκίνητο το λυπάμαι να τουβάζω ότι κι ότι. Εσείς τί προτείνετε; Κάποιο αξιόπιστο πρατήριο υπάρχει τελικά (Χαλάνδρι, Χολαργός, Ηλιούπολη, Αρυρούπολη, Ελληνικό); Έστω και με pm αν δε θέλετε να πείτε δημόσια.
Ευχαριστώ!
OPEL FORUM