-
@criuser said in OPEL FORUM:
Επίσης τα μούφα υβριδικά, δεν μου λένε κάτι, αλλά και για να το πάρεις σε αυτόματο με καλό εξοπλισμό πήγαινες ψηλά.
Criu, μη λες μεγάλα λόγια για τα mild hybrid, γιατί τέτοια θα βγάλει οσονούπω και η Peugeot,Citroen,Opel (ήδη τα έχει η Alfa-Fiat-Jeep)...
-
@george82 said in OPEL FORUM:
Αγαπημένοι συνφορουμίτες «ειρήνη». Για το grandland έχουμε πληροφορίες ; Τυχόν προβλήματα , κινητήρας κλπ .
Τα κλασσικά του 3008, δλδ adblue, καδένες και διάφορα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά. Εαν το παίρνεις με βασικό κριτήριο την αξιοπιστία, τότε κοίτα αλλού - έαν έχεις άλλα κριτήρια ως βασικά ίσως σου κάνει. Γενικά ένα πολύ καλό αυτοκίνητο, στο τέλος της ζωής του και με τα γνωστά θετικά και αρνητικά των Γάλλων.
-
Αγαπημένοι συνφορουμίτες «ειρήνη». Για το grandland έχουμε πληροφορίες ; Τυχόν προβλήματα , κινητήρας κλπ .
απαπαπαπα
εχω 3008, οποτε και παλι απαπαπαπαπα
τρεχα μακρυα απο γαλλικουρες και στελλαντι γενικοτερα
παρε ενα μαζντα -
@fanis75 said in OPEL FORUM:
Και το Σπόρτατζ έχει απαίσια όψη μπροστά.
Για μένα απαίσια είναι και τα φώτα της C4,
Να πας για γυαλία....είναι η ώρα λόγω ηλικίας!
Το Σπόρτατζ πίσω δεν βλέπεται, μπροστά ειναι μια χαρά. Και το μπροστά μέρος του C4 ειναι το πιο ωραίαο σε Σιτροέν έδω και χρόνια. Λαπίζεις επικύνδυνα....χαχαχα!
Σου είπα όταν βλέπεις τα αμάξια μην κάθεσαι κόντρα στον ήλιο, γιατί κάνει αντανάκλαση και δεν βλέπεις καλά.
-
@panormus772 said in OPEL FORUM:
Επίσης τα μούφα υβριδικά, δεν μου λένε κάτι, αλλά και για να το πάρεις σε αυτόματο με καλό εξοπλισμό πήγαινες ψηλά.
Criu, μη λες μεγάλα λόγια για τα mild hybrid, γιατί τέτοια θα βγάλει οσονούπω και η Peugeot,Citroen,Opel (ήδη τα έχει η Alfa-Fiat-Jeep)...
Μούφα θα είναι. Μιλάνε επίσημα για 1 λίτρο λιγότερο, όταν ήδη τα ντίζελ είναι χαλαρά 2 λίτρα παρακάτω και 20 % φτηνότερη τιμή.
-
@gatoz said in OPEL FORUM:
απαπαπαπα
παρε ενα μαζντανα είσαι η χαρά της ΑΑΔΕ...
-
@gatoz said in OPEL FORUM:
απαπαπαπα
παρε ενα μαζντανα είσαι η χαρά της ΑΑΔΕ...
γιατι ειναι ινφλουένσερ ή εργολαβος με #mavra?
-
Μούφα θα είναι. Μιλάνε επίσημα για 1 λίτρο λιγότερο, όταν ήδη τα ντίζελ είναι χαλαρά 2 λίτρα παρακάτω και 20 % φτηνότερη τιμή.
Στην Ελλάδα, σιγά την αγορά. Σε πολλές χώρες του κόσμου το ντήζελ είναι πιο ακριβό από την βενζίνη!
-
Στην Ελλάδα, σιγά την αγορά. Σε πολλές χώρες του κόσμου το ντήζελ είναι πιο ακριβό από την βενζίνη!
Πχ Στην Κύπρο το ντίζελ είναι πιο ακριβό
-
Πχ Στην Κύπρο το ντίζελ είναι πιο ακριβό
Αυτοί πάνε ανάποδα, για αυτό είναι ανάποδα οι τιμές...
Εμείς εδώ απολαμβάνουμε φτήνια...
-
Πάντως μου κόψατε το όνειρο . 🥲
-
Γιατί να στο κόψουν.
Για αυτό υπάρχουν τόσες μάρκες και μοντέλα για να αρέσει κάποιο στον καθένα.
Αν σου αρέσει και σου κάνει προχωράς άφοβα..
-
Γιατί να στο κόψουν.
Για αυτό υπάρχουν τόσες μάρκες και μοντέλα για να αρέσει κάποιο στον καθένα.
Αν σου αρέσει και σου κάνει προχωράς άφοβα..
Καλημέρα. Στη φάση οικογένειας που είμαστε (τουλάχιστον εγώ ) δεν κοιτάμε τόσο την εμφάνιση . Εδώ τα κριτήρια είναι 3 :
Τιμή
Αξιοπιστία
Χώροι
Όποτε αν ένα από αυτά δεν πιάνει κάποια στάνταρ τότε αρχίζεις τις δεύτερες σκέψεις .
Πάντως το αστράκι του 2008 που έχω μου βγήκε vfm. -
To grandland έχει άλλα 3 αδέλφια. Τα peugeot 3008, ds7 και citroen 5 aircross. Το τελευταίο έχει μεγάλους χώρους, το 3008 έχει καλές τιμές αυτή την εποχή γιατί βγαίνει καινούργιο μοντέλο στο τέλος του χρόνου.
-
To grandland έχει άλλα 3 αδέλφια. Τα peugeot 3008, ds7 και citroen 5 aircross. Το τελευταίο έχει μεγάλους χώρους, το 3008 έχει καλές τιμές αυτή την εποχή γιατί βγαίνει καινούργιο μοντέλο στο τέλος του χρόνου.
και ολα, μα ολα, ειναι τρομερα αναξιοπιστα
χρεπια -
Το grandland είναι σε χώρους όσο ένα 3008;
Τιμή πόσο πάει, δεν είπατε. Θυμάμαι να ναι πανάκριβο γι αυτό που ήταν. -
Τώρα έχει προγραμμα απόσυρσης 2.700 για τα χρεπια . Εμένα η προσφορά που πήρα ήταν 32.000 (μαζί με 10ρες οθόνες και 18αρες ζάντες ) μείον τα 2700. Τελικό 29.300€
Αποθηκευτικός χώρος 514 λτ . Το 3008 έχει 590 αποθηκευτικό χώρο . -
-
Προφανώς μιλάς για χειροκίνητο βενζίνης.
Κάπου εκεί βγαίνει και η βασική τιμή για το 3008 ακτιβ πακ, ενώ μπορείς να πάρεις και επιπλέον την ανταλλαγή.Το 5 αιρκρος για ένα περίεργο λόγο, είναι ιδιαίτερα ακριβό, αφού στις 2 πρώτες εκδόσεις έχει το πριν την ανανέωση εσωτερικό.
-
Προφανώς μιλάς για χειροκίνητο βενζίνης.
Κάπου εκεί βγαίνει και η βασική τιμή για το 3008 ακτιβ πακ, ενώ μπορείς να πάρεις και επιπλέον την ανταλλαγή.Το 5 αιρκρος για ένα περίεργο λόγο, είναι ιδιαίτερα ακριβό, αφού στις 2 πρώτες εκδόσεις έχει το πριν την ανανέωση εσωτερικό.
Ναι βενζινούλα. Δεν φορτώνω πολλά χλμ . Αλλά ρε παιδιά που θα φτάσουν τα αυτοκίνητα γενικά ; Πριν 3 χρόνια ήταν 8-7 χιλιάρικα κάτω τα ίδια μοντέλα . Σε συνάντηση που ήμουν με άνθρωπο αντιπροσωπείας μας έλεγε ότι η αίσθηση είναι ότι θα ανέβουν κι άλλο και θα μειωθούν οι παραγωγές.
OPEL FORUM