Φίλοι οδηγοί,
μήπως ξέρει κανείς (δικηγόρος) αν υπάρχει θέμα αντισυγματικότητας των σταθερών ραντάρ ή ακόμα και των φωτογραφιών που βγάζουν σε μπλόκα τα στρουμφ. Νομίζω ότι δεν κολλάει με τα προσωπικά δικαιώματα. Μήπως να κάνουμε καμμιά μαζική αγωγή στο Συμβούβιο Επικρατείας (δικηγόροι μη βαράτε αν λέω και καμία νομική κοτσάνα, οικονομολόγος είμαι).
Γιατί αν με σταματήσει το στρουμφ εκείνη την ώρα έχει καλώς. Έτρεχα, να πληρώσω.
Αλλά είναι άλλο να με φωτογραφίζει και να μου το στέλνει σπίτι. Δηλαδή το κράτος γιατί να γνωρίζει αν εγώ ήμουνα στις τάδε του χ μήνα στην Πάτρα. Και αν ήμουνα παντρεμένος και είχα πει στη γυναίκα μου ότι είμαι σε συνέδριο στη Ρόδο. Να μου κλείσουνε το σπίτι???? (Θα μου πείτε μπορείς να λες και αλήθεια για να μη σου κλείσει το σπίτι, αλλά αυτό το παράδειγμα μου ήρθε τώρα). Επίσης, ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος φορέας (όπως το ΙΝΚΑ), για τους οδηγούς. Να κάνουμε εκεί παράπονα και καταγγελίες και μαζικές αγωγές ????
Για να μπω στο θέμα :
Πιθανά σημεία ραντάρ (χειρός) στη διαδρομή Δίστομο Ναύπακτος.
- Στη Δεσφίνα
- Μπαίνοντας και βγαίνοντας Ιτέα (SOS) (Όριο 50)
- Στην ευθεία του Γαλαξιδίου (όριο 90). Εκεί εγώ βάζω το cruise control και κάνω τσιγάρο. Μετά το στροφιλίκι ΙΤΕΑ ΓΑΛΑΞΙΔΙ χρειάζεται.
- Ευθεία Τολοφώνας
- Λίγο πριν τη Ναύπακτο, έξω από το χωριό Μοναστηράκι
Τώρα τα όρια στα υπόλοιπα σημεία δεν τα θυμάμαι. Το δρόμο τον ξέρω μεν, αλλά αυτά δεν τα προσέχω ποτέ. Νομίζω ότι τα 60 είνα καλά. Και 50 να είναι το όριο, για 15 euro δεν πέθανε κανείς. Από τα Χ2 και Χ3 να φυλαγόμαστε, γιατί θα πάμε στο εδώλιο ως εγκληματίες (κύριε πρόεδρε ήταν άρρωστη η θεία μου και της πήγαινε το φάρμακο- καλά που ο κατηγορούμενος δεν ορκίζεται !!!!)
ΥΓ 1. Τα σημεία με τα ραντάρ τα είπα, αλλά όσοι δεν ξέρουν τον δρόμο αυτό καλό είναι να προσέχουν πολύ. Έχει πολλά σημεία παγίδες (όπως η δεξιά στροφή στον Άγιο Νικόλαο όπως πάμε για Ναύπακτο - έχει πάντως σήμανση και όριο 30)
ΥΓ 2. Αν όμως τον μάθετε αυτό το δρόμο, σίγουρα θα το διασκεδάσετε πολύ!!!!!