-
@antoniokon said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
Σε αναζήτηση στο φόρουμ, έβγαλε αυτό...
Δεν ξέρω αν βοηθάει...
ευχαριστω , εγω δεν τα ειχα καταφερει στην αναζητηση
-
@vagkirk said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
Δεν παρακολουθούσα το φόρουμ πριν το 2016 και δεν ξέρω ποιες είναι οι μεγάλες μορφές που έχουν εξαφανιστεί, αντιλαμβάνομαι πως Φάνης , κρουζερ και Δίας όπως και ο Οτσο πρέπει να είναι ιδρυτικά μέλη, αλλά βρε @otso και @realzeus αν μου επιτρέπετε επειδή σας έχω δει να γράφετε και στο διπλανό - όπως λένε κάποιοι - φόρουμ, πείτε μου σας θερμοπαρακαλω, ποιος είναι αυτός ο υπερτιτανομεγιστοτεραστιος g8777 ;;;;;;
Ήταν εδώ μέλος και με ποιο nickname να ξεκινήσω να διαβάζω τα άπαντα του;
To μόνο που οφείλεις να γνωρίζεις για την Αψού Μεγαλειότητά μου είναι ότι πρέπει να γράφεις ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ οποιοδήποτε ποστίδιο προερχόμενο από Τιτάνες της Φιλοσοφίας (lol) σαν τον Red Mounster.
Για να καταλάβεις, πριν 10 χρόνια του εξηγούσαμε την διαφορά μεταξύ σινεμπλοκ και σινεμασκοπ.
-
@red_monster said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
@bassstarlet said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
@crektis said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
Παρόλα αυτά δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο ΙΚΕ ήταν το πρόβλημα του φόρουμ.
Ήταν ένας απαράδεκτος καραγκιόζης, εριστικός και εξυπνάκιας.
[mod] δέχεστε προειδοποίηση για απαράδεκτο σχόλιο
Φήμες λένε ότι ήταν το πρώτο ΑΙ που ξεπήδησε από τους παλιούς σέρβερ του Χασάμπη και έκτοτε αρμενίζει ανεξέλεγκτο.
Καλά, ότι νάναι.
Βλέπω πως ο καθωσπρεπισμός, αρχίζει να παίρνει διαστάσεις στο φόρουμ.
Αν δεν σου άρεσε το «καραγκιόζης» να σε πληροφορήσω, πως πρόκειται για χαρακτηρισμό που με απόφαση δικαστηρίου, δεν είναι υβριστικός. -
Το γαμησαμε κι αυτό το τοπικό. Τέλεια πάντα τέτοιες επιτυχίες
-
Έτσι, γουστάρω..
-
Γάτε ζεις
Εσύ μας οδηγείς -
Θα βγει μετά καιρό για συνέντευξη και θα σπάσει τα μηχανακια της εϊτζιμπι. Όλες θα λένε πως ακόμα είναι κούκλος και οι μισές θα θυμούνται.
Οι οχτροί θα υπολογίζουν ευρωπαϊκούς τίτλους
Χτίζει τον μύθο του.
-
-
Εγώ βρήκα πάντως την ευκαιρία από εδώ να δω τα παλιότερα ποστ μου στο φόρουμ και να θυμηθώ. Βέβαια υπήρχαν κι ακόμα παλιότερα, αλλά τα έφαγε η μαύρη τρύπα σε μια αναβάθμιση του σέρβερ... Και παρότι όσα βρίσκει τα θυμάμαι, βγάζει κάποια ως "Former Member".
Χαίρομαι που επέστρεψα όταν αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον μου για τους τέσσερεις τροχούς (όχι απαραίτητα τους 4Τ), αλλά θυμάμαι τις εκδρομές παλιά και καταλαβαίνω πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα αυτές τις δεκαετίες.
Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν