-
Εγώ θα το πω και ας βγω σε κόντρα στα διάφορα παράξενα που μας λέει ο φίλος.
Ναι, θα το ήθελα, ναι το ζηλεύω είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο για την Ελλάδα και γενικά είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο.
Προσωπικά το βρίσκω και πανέμορφο.Η καινούργια έχει τον ίδιο κινητήρα;
Το κακό είναι ότι δεν είναι πλέον πισωκίνητη
-
@lap said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Η καινούργια έχει τον ίδιο κινητήρα;
Οχι έχει τον 3κύλινδρο. Επίσης η προσθιοκίνητη έχει λιγότερες απώλειες, άρα μικρότερη κατανάλωση.
-
Α ο τετρακιλυνδρος είναι αυτός;
Τότε είναι της psa νομίζω!Ωχ θα μας πρηξουν πάλι...
Χωρίς πλάκα τώρα όντως μια βασική έκδοση bmw 1 με χειροκίνητο κιβώτιο diesel είναι έως και vfm. Δηλαδή αν δεν σε νοιάζουν τα διάφορα σκατακια είναι μια χαρά αυτοκίνητο. Adaptive cruise control να έχει μόνο και δεν θες κάτι να αλλο
-
Να αυτό σε βασική
https://m.youtube.com/watch?v=7gKNnoSuzr0
Μια χαρά είναι. Τι άλλο θες πια;
Το diesel πόσο βγαίνει;
Απο ότι βλεπω διατηρεί την κλασική θέση οδήγησης της bmw. Άλλη αίσθηση που κανένα δεν την έχει εκτός ίσως από το honda civic
-
Απο ότι βλεπω διατηρεί την κλασική θέση οδήγησης της bmw.
Το βασικότερο είναι ότι διατηρεί την απαράμιλλη αξιοπιστία των BMW μαζί με την πολυετή εγγύηση....και φυσικά τα πολύ οικονομικά σέρβις και ανταλλακτικά. Ουσιαστικά μια 10ετία σου βγάζει με ελάχιστο κόστος!
-
Χμμμ έχω μια αίσθηση ότι κάποιος με δουλεύει....
-
Μου αρέσει που συνεχίζετε την κουβέντα με ένα τζαζεμένο, που νομίζει ότι έχει διαστημική τεχνολογία το ντιζελάκι του, που δεν μπορεί να καταλάβει πως λειτουργεί ένα κιβώτιο, που δεν μπορεί να διαβάσει σωστά τις στροφές, που δεν μπορεί να μετρήσει σωστά κατανάλωση, που έχει ένα από τα χειρότερα εξάρια χειροκίνητα κιβώτια που υπάρχουν και παρόλ' αυτά θεωρεί ότι οδηγεί υπεραυτοκίνητο!
-
@harisma23 said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Μου αρέσει που συνεχίζετε την κουβέντα με ένα τζαζεμένο, που νομίζει ότι έχει διαστημική τεχνολογία το ντιζελάκι του, που δεν μπορεί να καταλάβει πως λειτουργεί ένα κιβώτιο, που δεν μπορεί να διαβάσει σωστά τις στροφές, που δεν μπορεί να μετρήσει σωστά κατανάλωση, που έχει ένα από τα χειρότερα εξάρια χειροκίνητα κιβώτια που υπάρχουν και παρόλ' αυτά θεωρεί ότι οδηγεί υπεραυτοκίνητο!
εχει αυτοματο υπερατου
-
Τι πινεις και δεν μας δινεις ?
Στην ουρα για λιγο βενζινη μικρε...
-
Αυτό το μοτέρ φοράς;
https://motor-car.net/bmw-engine/item/16071-n47-engine
Συγνώμη αλλά η τιμή του diesel είναι με επιδότηση στην αντλία. Δηλαδή όλοι μας πληρώνουμε τους dieselατους για να κάνουν οικονομία!
-
Αυτό το μοτέρ φοράς;
Μην κολλατε σε κωδικους μοτερ καθως δεχονται αλλαγες με εσωτερικα steps και βελτιωσεις.
Εαν θεωρειται διαστημικη τεχνολογια οτι μπορω να εχω:
- Χαμηλα κοστοι συντηρισης (δεν υπαρχουν service.... (λαδια φιλτρα ανα 30.000 χλμ και φιλτρο αερα ανα 60.000 χλμ)
- Μηδεν ζημιες
- Ξεφτυλα καταναλωσεις
- Μηδενικες καταναλωσεις λαδιων, ξυδιων
- Με 50 λιτρα πετρελαιο να μπορω να κανω 1300+ χλμ
- Ροπες απο χαμηλα
- Μακρι κιβωτιο
- Κιβωτιο που μετα απο 8 χρονια χρησης ειναι αψογο. Εχω οδηγησει πολλα οχηματα που τα κιβωτια γινοντουσαν κουραδες.
Τοτε ναι! ΕΙναι διαστημικο.....Αλλα οχι ειναι απλα Diesel! Η κυριαρχη τεχνολογια στον πλανητη.
-
Όχι δεν αλλάζουν...
Ποιο μοτέρ φοράς;Εκεί είσαι σε αυτό το μοτέρ. Πριν το τρικύλινδρο.
Πόσα άλογα έχεις;
-
Όχι δεν αλλάζουν...
Ποιο μοτέρ φοράς;Εκεί είσαι σε αυτό το μοτέρ. Πριν το τρικύλινδρο.
Πόσα άλογα έχεις;
N47D16 1.6 l (αγορα 03/2014) - Efficient Dynamics Edition (since 2012)
-
Ωραία επιτέλους βρήκαμε το μοτέρ, μια αρχή είναι και αυτή.
Πρέπει να είσαι ακριβώς μετά την αλλαγή που έκαναν στον ιμάντα χρονισμού διότι είχαν θέματα αξιοπιστίας σε αυτό το κομμάτι.
Τώρα να δούμε τι κιβώτιο έχεις.
-
@bmw116d said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Αυτό το μοτέρ φοράς;
Μην κολλατε σε κωδικους μοτερ καθως δεχονται αλλαγες με εσωτερικα steps και βελτιωσεις.
Εαν θεωρειται διαστημικη τεχνολογια οτι μπορω να εχω:
- Χαμηλα κοστοι συντηρισης (δεν υπαρχουν service.... (λαδια φιλτρα ανα 30.000 χλμ και φιλτρο αερα ανα 60.000 χλμ)
- Μηδεν ζημιες
- Ξεφτυλα καταναλωσεις
- Μηδενικες καταναλωσεις λαδιων, ξυδιων
- Με 50 λιτρα πετρελαιο να μπορω να κανω 1300+ χλμ
- Ροπες απο χαμηλα
- Μακρι κιβωτιο
- Κιβωτιο που μετα απο 8 χρονια χρησης ειναι αψογο. Εχω οδηγησει πολλα οχηματα που τα κιβωτια γινοντουσαν κουραδες.
Τοτε ναι! ΕΙναι διαστημικο.....Αλλα οχι ειναι απλα Diesel! Η κυριαρχη τεχνολογια στον πλανητη.
πωπω.....
τι λες ρε συ?
τοσο καλο ειναι?
δεν το ηξερα και χαλασα τα λεφτα μου -
Αν όλα αυτά στο eco τότε στο sport θα πρέπει να έχεις τελική κοντά στα 250,0-100 κάτω απο 5" και κατανάλωση 5.1λ!!!!!!!!!
Πόσο μαλ@κες είναι όλοι οι άλλοι που οι τζιμινιέρες τους στο eco σέρνονται,απο επιτάχυνση άστο για αύριο και στα 130χλμ καίνε 6λ!!!!! -
Ωραία επιτέλους βρήκαμε το μοτέρ, μια αρχή είναι και αυτή.
Πρέπει να είσαι ακριβώς μετά την αλλαγή που έκαναν στον ιμάντα χρονισμού διότι είχαν θέματα αξιοπιστίας σε αυτό το κομμάτι.
Τώρα να δούμε τι κιβώτιο έχεις.
Τα ξερω ολα αυτα που λες....Ειναι η νεα εκδοση με την διορθωση στους ιμαντες!
-
@ggab said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Αν όλα αυτά στο eco τότε στο sport θα πρέπει να έχεις τελική κοντά στα 250,0-100 κάτω απο 5" και κατανάλωση 5.1λ!!!!!!!!!
Πόσο μαλ@κες είναι όλοι οι άλλοι που οι τζιμινιέρες τους στο eco σέρνονται,απο επιτάχυνση άστο για αύριο και στα 130χλμ καίνε 6λ!!!!!Δειχνεις ποσο ασχετος εισαι...Ιδεα δεν εχεις τι κανει το ECO.
-
-
Adblue βάζεις;
https://automotivesblog.com/why-the-bmw-n47-engine-is-the-most-unreliable-bmw-engine/
Δεν αφορα το οχημα μου το αρθρο! Εχει το διορθωμενο step μοτερ!
Δεν εχουν τα EYRO 5! Kαλυτερα!
Γερμανική Αξιοπιστία :)