Βρε παιδια τι κολημα ειναι αυτο με την καταναλωση? Δηλαδη αν σας ελεγε το παιδι οτι θελει να παρει ενα Evo- Impreza η ακομα χειροτερα κανενα X5- Cayenne- η εστο ενα Cherokee τι θα κανατε θα πηδαγατε απο το μπαλκονι???
Ναι δεν λεω καινε πολυ, αλλα ημαρτον! Να μην παρω ενα αμαξι που μου αρεσει που ταιριαζει και το θελω πολυ γιατι καει πολυ??? Χιλιες φορες να μην παω μια φορα το μηνα στα μπουζουκια με την κοπελια και να κρατησω τα χρηματα αυτα (γιατι μην μου πειτε οτι η παραπανο βενζινη που θα καψει τον μηνα το αμαξι θα ειναι λιγοτερο απο μια γερη επσκεψη στα μπουζουκια με λουλουδια, ποτο και τα συναφη!) και να εχω το αυτοκινητο μου.
Sorry προσωπικα τουλαχιστον το βλεπω διαφορετικα. Σεβεστη η αποψη σας, το ιδιο και η δικη μου! Ο καθενας να χαλαει τα χρηματα του για αυτο που τον ευχαριστει. Εμενα μπορει να με ευχαριστει να ειμαι καθε μερα σε ενα μαγαζι και να τα πινω πετοντας ενα σωρο λεφτα εκει και καποιον αλλο να οδηγει στον κοφτη καθε μερα ενα RX8 και να τα πεταει στην βενζινη.
Αλλοστε ειναι ξεκαθαρο, οτι δεν περνει καποιος ενα RX8 ουτε ενα S2000 ουτε ενα Cherokee για να εχει ενα 'σαραβαλακι να πηγενει και να ερχετε στην δουλεια' Ειναι ενα εργαλειο οδηγικης απολαυσης που φυσικα και εχει καποιο μεγαλυτερο κοστος συντηρησης... Δεδομενου λοιπον αυτο παψτε να θετετε πρωτο ερωτημα ' ξερεις ποσο καει?' ειναι εντελως ατοπο ειτε το θελετε ειτε οχι! Η ερωτηση αξιοπιστια ναι ειναι απο τις πρωτες ειδικα σε ενα αμαξι που κουβαλα ενα αρκετα 'αμαρτολο'παρελθον (βλεπε RX7) αλλα οχι τη καταναλωση. Αν το πρωτο που τον ενδιεφερε ηταν η καταναλωση θα ρωταγε γνωμες για ενα seicento-yaris και οχι για RX8... Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει κανεις????
Και στην τελικη ενα μεσο φτιαγμενο saxorallo που αρκετοι απο εδω εχουν καει τα ιδια και ισως και περισσοτερα σε βενζινη απο ενα μαμα RX8... για να μην πω για Punto GT-Starlet turbo- Uno turbo κτλ...
Προσωπικα μου αρεσει πολυ το RX8. Φιλαρακι να εισαι καλα και να το παρεις με το καλο! Το μαυρο μου αρεσει περισσοτερο απο ολα τα χρωματα (αλλα φυσικα λερωνει πολυ ευκολα!)
Δεν ξερω τι κανουν οι νεοι wankel αλλα τωρα μην ακουμε και αΐδιες του τυπου να εχεις μοτερακια στην αποθηκη!!! Να δεις εσυ G60 κατι μοτερακια που εχει το τερας αξιοπιστιας η Τοyota στην ελευσηνα να παθεις την πλακα σου! Ειναι να μην σου καστει και φυσικα να μην πας γυρευοντας.
Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκε κανεις με αυτα που εγραψα γιατι δεν εχω καμια τετοια προθεση.