-
@mastoras78 said in [Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια
Και το χρησιμοποιεί και για αποτρίχωση..
Και......το κυριοτερο,δεν εχουν χρησιμοποιηθει παραγωγα πετρελαιου για την κατασκευη και αποθηκευση
Υ.Γ Εγω ακομα δεν αξιωθηκα να περασω fusso με βλεπω μια και μια Οκτωβρη
-
@alex-mix said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@lap said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Λοιπόν βρήκα κερί..... Εξαιρετικό!!!!!
Αμέσως στο τοπ 3 μη πω το καλύτερο που έχω δοκιμάσει.
Ποιο ποιο ποιο?
Αυτό....
https://autoglym.gr/product/extra-gloss-protection/
Βρομαει, και είναι ρευστό σαν νερό....
Το βάζεις σε ένα πανί και έχει εξαιρετικο άπλωμα.... Το αφήνεις δύο λεπτά και με το ίδιο πανί γυρισμένο από την αλλη το περνάς για το φινίρισμα και τέλος.
Σε δύο ώρες δένουν οι ρητίνες που έχει και γίνεται τέλειο. Θυμίζει σε γυαλλαδα εκείνα τα πλαστικά που έβαζαν στους καναπέδες για να μη λερώνονται.
-
Την άλλη φορά άστο 30 λεπτά να κάνει cure πρίν το αφαιρέσεις
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
- Πλύνετε και στεγνώστε καλά το αμάξωμα. Εφαρμόστε την κατάλληλη προεργασία στη βαφή εάν αυτό είναι απαραίτητο.
- Ανακινήστε πολύ καλά και εφαρμόστε το Extra Gloss Protection με ένα μαλακό πανί ή την ειδική γάζα.
- Εφαρμόστε ένα λεπτό, ομοιόμορφο στρώμα σε όλες τις βαμμένες επιφάνειες. Μην εφαρμόζετε σε τσιμούχες και άβαφτα πλαστικά.ΜΗΝ τρίβετε & μη βάζετε πίεση. Σιγουρευτείτε για πλήρη επικάλυψη, χωρίς όμως να περνάτε επανειλημμένα από το ίδιο σημείο.
- Αφήστε να στεγνώσει 30 λεπτά και γυαλίστε με το πανί γυαλίσματος της Autoglym.
ΥΓ Στην συνάντηση θα έρθεις η θα σε πονάει η κοιλίτσα σου ?
-
Αυτό....
Το βάζεις σε ένα πανί και έχει εξαιρετικο άπλωμα.... Το αφήνεις δύο λεπτά και με το ίδιο πανί γυρισμένο από την αλλαγή το περνάς για το φινίρισμα και τέλος.
Σε δύο ώρες δένουν οι ρητίνες που έχει και γίνεται τέλειο.
Καλο φανεται οταν τελειωσουν τα 2 απο τα 3 που εχω θα το παρω αν ειναι
-
@alex-mix Μέχρι να τελειώσουν θα έχεις αλλάξει αμάξι μαζί με την πολύμηνη αναμονή και έχοντας ακυρώσει δυο φορές την αρχική σου παραγγελία
-
Α δεν το άφησα....τόσο... Βλακεία μου. Θα το ξαναδοκιμάσω.
Καμία σχέση με το turtle ceramic wax. Δεκάδες φορές καλύτερο άπλωμα. Δεν ξέρω μου έκατσε αυτό το κερί. Θα πάρω και άλλα μπουκάλια
-
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@alex-mix Μέχρι να τελειώσουν θα έχεις αλλάξει αμάξι μαζί με την πολύμηνη αναμονή και έχοντας ακυρώσει δυο φορές την αρχική σου παραγγελία
Γιαυτο ειπα τα 2 απο τα 3.Το fusso φιλε λεει ειναι κανονικα για 20 με 25 κερωματα αν πεις μια φορα το χρονο.Θα εχω φυγει εγω οχι τ αμαξι.
Τα γκρουαουρ ειναι στην μεση και τα 2σπρευ. -
Ποιο ποιο ποιο?
Αυτό....
Το βάζεις σε ένα πανί και έχει εξαιρετικο άπλωμα.... Το αφήνεις δύο λεπτά και με το ίδιο πανί γυρισμένο από την αλλη το περνάς για το φινίρισμα και τέλος.
Σε δύο ώρες δένουν οι ρητίνες που έχει και γίνεται τέλειο. Θυμίζει σε γυαλλαδα εκείνα τα πλαστικά που έβαζαν στους καναπέδες για να μη λερώνονται.
καλό φαίνεται lap θα το δοκιμάσω στο μέλλον
-
@cirus said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Ποιο ποιο ποιο?
Αυτό....
καλό φαίνεται lap θα το δοκιμάσω στο μέλλον
Φαντάζομαι στο δικό σου.... Απίστευτο θα είναι. Μιλάμε για καθρέφτη
-
Αυτα εχω
-
Χαχαχα και εγώ..... Συν το turtle wax, συν μία κούτα από το κερι του Λίντλ με κερι καρναοθμπα, συν το μωβ της Μαργουαρις συν αυτο που ανέφερα της autoglym, .ααααα ξέχασα να πω και το quick wax της autoglym....και κάτι αλλά wurth
-
Χαχαχα και εγώ..... Συν το turtle wax, συν μία κούτα από το κερι του Λίντλ με κερι καρναοθμπα, συν το μωβ της Μαργουαρις συν αυτόματης autoglym, .ααααα ξέχασα να πω και το quick wax της autoglym....και κάτι αλλά wurth
Φιλε το ceramic wax της meguiars πολυ καλο και απιστευτη υδροφοβικοτητα απλα την 1η φορα ειναι λιγο ζορι.
Το fusso θελω να δοκιμασω γιατι εχω διαβασει τα καλυτερα και ειναι και για σκουρα χρωμματα.
Ρε ποιος αλλος εχει μαυρο ποιος αλλος εχει μαυρο??? -
Οχι αυτά τα κεραμίδια εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα....τελικά θα το γυρίσω στις ρητίνες.....
Είχα αγοράσει ρητίνη για να περάσω μια ξύλινη κατασκευή . Η μυρωδιά του κεριού της autoglym θύμιζε πολύ αυτήν του https://www.vitex.gr/product/verniki-patomaton-nerou/
-
Εμ το κακό με τα κεριά είναι όλο θές να δοκιμάζεις.. στο τέλος φτάνει το κόστος της κεραμικής αλλά άντε να την περάσεις μόνος σου
-
Το προσεχές διάστημα, θα κάνω ένα detailing ξεκινώντας με
Μετά
Κατόπιν
και τέλος
-
Χαχαχα και εγώ..... Συν το turtle wax, συν μία κούτα από το κερι του Λίντλ με κερι καρναοθμπα, συν το μωβ της Μαργουαρις συν αυτόματης autoglym, .ααααα ξέχασα να πω και το quick wax της autoglym....και κάτι αλλά wurth
Φιλε το ceramic wax της meguiars πολυ καλο και απιστευτη υδροφοβικοτητα απλα την 1η φορα ειναι λιγο ζορι.
Το fusso θελω να δοκιμασω γιατι εχω διαβασει τα καλυτερα και ειναι και για σκουρα χρωμματα.
Ρε ποιος αλλος εχει μαυρο ποιος αλλος εχει μαυρο???Διαλέξτε ενα να το πάρω να το δοκιμάσω
Ολα δεν τα παίρνω επειδή εσείς είστε τρελοί lol
-
@cirus said in [Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια
Διαλέξτε ενα να το πάρω να το δοκιμάσω
Ολα δεν τα παίρνω επειδή εσείς είστε τρελοί lol
Κοιτα το ceramic εχει μια δυσκολια την 1η φορα,μετα οταν ξεπλενεις αυτοκινητο ψεκαζεις βρεγμενο οπως εινσι και ξεπλενεις ξανα και εινσι ετοιμο,καλη αντοχη πολυ καλη υδροφοβικοτητα
Το αλλο το σπρευ μεσα σε δεκα λεπτα εχεις περασει και γυαλισει ολο το αμαξι,ωραιο υγρο βαθυ look γυαλισμα,μικρη αντοχη και εχω παρατηρησει(ισως επειδη εινσι καρνουμπα)μαζευει γρηγορα σκονη.
Fusso πας σε πρωταθλητη σε αντοχη υδροφοβηκοτητα και γυαλισμα τουλαχιστον 7 μηνες(οκ λεει 12) αλλα φιλε θελει δουλεια για να πιασει(αν παρεις αυτο στειλε να σου πω 2 κολπακια που δεν ηξερα και μου τα πε το καταστημα).Αλλιως υπαρχει και αλλη λυση
Βαζω το κερι βαλε το αρνι και ο mastoras78 την μαστορια του -
Ρε παλικάρια, για καθαρισμό των επιφανειών:
α) νίκελ στο πλαίσιο του αυτοκινήτου
β) ζάντες σε παπί (ψιλοσκουριά)αυτές οι autosol, glanol κλπ, ποια είναι η κατάλληλη γνωρίζει κάποιος;;;
-
@xenos said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
β) ζάντες σε παπί (ψιλοσκουριά)αυτές οι autosol, glanol κλπ, ποια είναι η κατάλληλη γνωρίζει κάποιος;;;
Autosol είχα χρησιμοποιήσει στις χρωμιωμένες εξατμίσεις της Guzzi και όντως κάνει καλή δουλειά. Αλλά θέλει πολύ τρίψιμο, ιδανικά να έχεις κανένα αλοιφαδόρο, αλλιώς θα πιαστείς από το τρίψιμο. Βέβαια μετά έριχνες ξύρισμα μπροστά στις εξατμίσεις από την γυαλάδα
Και μιας και είδα το θέμα μια ερώτηση, περιμένοντας την νέα μοτοσικλέτα: Θα έχει ματ βαφή εργοστασιακή. Τι καθαριστικά προτείνετε για πλύσιμο /προστασία / quick detailer?
-
@xenos said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Πολύ καλές ειδικά η glanol την χρησιμοποιώ χρόνια στο μηχανάκι, τρίψιμο με τζιν ύφασμα (από παλιό παντελόνι). Άμα δεν επανέρχεται το χρώμιο δες κανέναν που κάνει επιχρωμιώσεις όπως ο Καρυστινός να τα περάσει.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ