-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
@alex-mix said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Ναι βρε εννοείται αυτό. Μπορεί να κάνω διάφορες ερωτήσεις μερικές φορές και κουλες αλλά κάτι έμαθα κιόλας. Karcher 3 έχω, Για πείτε κάνα αφρό προπλυσησ ή να πάρω polar blast? Σαμπουαν έχω meguiars wash and wax
Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με bilt hamber auto foam(κορυφαία εταιρία) που δυστυχώς βλέπω είναι out of stock παντού και μου τελειώνει κιόλας.. φακ...
Μη το πολυσκέφτεσαι πάρε έναν σαν τον polar blast. Σόρυ που δε μπορώ να βοηθήσω περισσότερο αλλά έχω και καιρό να κάνω έρευνα αγοράς σε αναλώσιμα..
-
Τσέκαρε και το KOCH CHEMIE GSF. Εγώ το βάζω σε συνδυασμο με το GS για καλύτερο καθαρισμα. Αλλιώς αν είναι κερωμένο το αμάξι , σκέτο. Σαμπουάν το AG Ultra High Definition
-
@panos2171 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Έχουμε κάποια πρόταση για αρωματικό που να εξαφανίζει και όχι να "κουκουλωνει" τις οσμές για χρήση σε οροφή, ταπετσαρίες κλπ;
Δε χρειάζεται απαραίτητα να αρωματίζει απλά να εξαφανίζει οσμές.Δες αυτό : https://detailingmarket.gr/index.php?route=product/product&manufacturer_id=14&product_id=739&page=5
-
@limited_one said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@panos2171 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Έχουμε κάποια πρόταση για αρωματικό που να εξαφανίζει και όχι να "κουκουλωνει" τις οσμές για χρήση σε οροφή, ταπετσαρίες κλπ;
Δε χρειάζεται απαραίτητα να αρωματίζει απλά να εξαφανίζει οσμές.Δες αυτό : https://detailingmarket.gr/index.php?route=product/product&manufacturer_id=14&product_id=739&page=5
Ωραίο προϊόν φαίνεται από την περιγραφή.
Το έχει δοκιμάσει κάποιος; -
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=114049961186698&id=100077450834987
Κάποιον μου θυμίζειιι
-
Μαϊμού πλύσιμο είναι αυτό...
-
Έχει χρησιμοποιήσει κανένας από εσάς κάποιο προϊόν της dr orfanos; Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω κάποιο προϊόν της, ως ελληνικό, αλλά να έχει και νόημα. Μην το πάρω και μείνει αχρησιμοποίητο.
-
@alexandros-s said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Έχει χρησιμοποιήσει κανένας από εσάς κάποιο προϊόν της dr orfanos; Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω κάποιο προϊόν της, ως ελληνικό, αλλά να έχει και νόημα. Μην το πάρω και μείνει αχρησιμοποίητο.
Όχι δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα. Αλλά αν είχε καλό vfm θα τα δοκίμαζα, γενικά τα προωθεί και ο γνωστός ντόπιος youtuber. Άλλη vfm μάρκα που παίζει πολύ τώρα τελευταία είναι η Κ2
-
H K2 είναι ελληνική;
-
@alexandros-s said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
H K2 είναι ελληνική;
https://www.k2-global.com/en/about-us
Πολουνία !
-
Και η work stuff είναι Πολωνέζικη. Μπράβο τους που προωθούν τα προϊόντα τους. Ας κάνουμε κι εμείς κάτι παρόμοιο.
-
Και η work stuff είναι Πολωνέζικη. Μπράβο τους που προωθούν τα προϊόντα τους. Ας κάνουμε κι εμείς κάτι παρόμοιο.
Εμείς έχουμε το τσίπουρο χε χε
-
Φασονατζήδες είναι όλοι αυτοί με σωστό Marketing, τα κεφάλαια που πρέπει και σε ευνοϊκή γεωγραφική-φορολογική θέση.
Φυσικά μπράβο τους γιατί θέλει και σκληρή δουλειά εκτός από #klanies ️
-
Έχω πάρει ένα τετραλιτρο ενεργό αφρό.
Τον χρησιμοποιώ με το στάνταρ αφροποιητη που έχει το πλυστικο μου, ένα bosch. Η αλήθεια είναι ότι ο αφρός είναι πολύ αραιος και φαντάσου πλέον δε τον αραιωνω με νερό μέσα στο δοχείο, τον βάζω σκέτο.
Δε ξέρω μπορεί να φταίει ο αφροποιητης.
Επίσης μιλάμε για πολύ χημικό, η μυρωδιά του είναι αποπνικτικη. Σε πιάνει δυσπνοια.
Καθαρίζει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι touchless όπως ισχυρίζεται ο πωλητής.
Αν δε πέσει σφουγγάρι δε κάνεις τίποτα. -
Όλοι οι ενεργοί αφροί είναι touch less, όχι touch free.
Κάποιοι φυσικά τα καταφέρνουν καλύτερα από άλλους
-
Δλδ υπάρχουν αφροί touchless και touchfree?
Δε το γνώριζα.
Ο συγκεκριμένος είναι και ενισχυμένος για βαριά οχήματα και τον περιγράφουν ως κατάλληλο για ανέπαφο πλύσιμο αλλά όπως έγραψα χωρίς σφουγγάρι μόνο τα πολύ χοντρά και σε καμία περίπτωση δεν κάνει τον πηχτό αφρό που βλέπω σε βιντεακια. -
Υπάρχουν ενεργοί αφροί που διαφημίζονται ως touch less. Ανέπαφο πλύσιμο χωρίς σφουγγάρι σχεδόν δεν υφίσταται. Εξαρτάται από την κατάσταση του οχήματος, αν έχει κάποια προστασία και πόσο βρώμικο είναι.
Πολύ ισχυρούς ενεργούς αφρούς χρησιμοποιούν τα βενζινάδικα/πλυντήρια αυτοκινήτων.
Ο ρόλος του αφρού πρόπλυσης σε συνδιασμό με το πιεστικό είναι να διευκολύνει το στάδιο του πλυσίματος επαφής. Για το πόσο πηχτός είναι ο αφρός εξαρτάται από τον αφροποιητή και τις αναλογίες του μίγματος. Εννοείται πώς όλοι οι αφροί δεν είναι ίδιοι στην αγορά..
-
Σε ένα κανονικά βρώμικο αμάξι ο ενεργός αφρός (και το ξέπλυμά του) είναι μόνο ένα στάδιο πρόπλυσης, πριν γίνει το κανονικό σαπούνισμα...
Το touchless πλύσιμο (χωρίς να ακουμπάς) γίνεται και υπάρχει όμως δεν κάνει θαύματα. Για να έχει αποτέλεσμα πρέπει το αμάξι να είναι επιστρωμμένο (κάνει το πλύσιμο απίστευτα ευκολότερο) και όχι υπερβολικά βρώμικο. Είναι δηλαδή ένα πλύσιμο γρήγορο, συντήρησης αν θέλεις, για να σε βγάλει λίγο καιρό ακόμη μέχρι να πλυθεί σωστά.
Εγώ έτσι πλένω το αυτοκίνητό μου, σε self service πλυντήριο (που ξέρω τι προϊόντα χρησιμοποιούν). Ξεβγάζω πρώτα με νερό να φύγει η σκόνη, μετά αφρό σε όλο το αμάξι (μαζί με νερό τον πετάει με πίεση) και τέλος ξεβγάζω ξανά. Καλό είναι να γίνεται ένα στέγνωμα μετά (με σωστή πετσέτα ή ιδανικά μόνο με αέρα!), αλλά κάποιες φορές όταν βιάζομαι το στεγνώνω στο δρόμο για το σπίτι... Συνολικά μου παίρνει 5 με 8 λεπτά (χωρίς το στέγνωμα).
Κανονικό πλύσιμο κάνω κάθε 1-2 μήνες ανάλογα την περίοδο (χειμώνα δεν έχει νόημα να το πλένω πολύ συχνά όταν βρέχει συνέχεια).
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ