-
Ένα spray της Wurth για καθαρισμό κινητήρα χωρίς νερό,το έχει δοκιμάσει κάποιος;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Που τα βρισκω αυτα ρε παιδια; και απο αυτο που βαλατε ποιο θρέφει τα πλαστικα ως υλικο.Skroutz και ebay.
Όταν λες θρέφει μάλλον εννοείς ενυδατώνει. Το vinyl and rubber και γενικά τα γαλακτώματα κάνουν αυτή τη δουλειά και ΟΧΙ οι σιλικόνες. Οπότε ψάχνεις μόνο για γαλάκτωμα, όλα αυτά που προτάθηκαν είναι πολύ καλά. Ωστόσο δε χρειάζεται να λούζεις τα πλαστικά, τόσο όσο ώστε να το αποροφούν.
-
Ναι το ειπα λαθος.
Καταλαβα θα τα ψαξω. -
Ο χρήστης modechristo έγραψε:
παιδια καλησπερα!
επειδη ειμαι στην αναζητηση διαφορων προιοντων για συγκεκριμενες χρησεις στο αμαξι θελω την βοηθεια σας γιατι θα γινει αμεση αγορα!
απο αυτα που εχω διαβασει εδω περα εχω δει καποια!- θελω προιον για το ταμπλο και γενικα οτι αφορα ολα τα εσωτερικα πλαστικα του αυτοκινητου οπως επισης και τα λαστιχα στις πορτες..
λεω να παρω αυτο: AutoGlym Vinyl & Rubber Care (εχω carpro perl αλλα το βαζω μονο εξωτερικα)
Δες αυτά που προτάθηκαν στην προηγούμενη σελίδα
2)θελω προιον για τον καθαρισμο τζαμιων (εχω μεμβρανες)
λεω να παρω αυτο: AutoGlym Fast GlassΝομίζω ότι στις οδηγίες των μεμβρανών λένε μόνο νερό.
3)θελω προιον για λεκεδες σε υφασματινα καθισματα εδω δεν ξερω ποιο! Θα ηθελα βοηθεια η αν δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο με ποιο τροπο απορυπαντικο η κατι μπορω να τους αφαιρεσω!
4)για τα αβαφα πλαστικα του αυτοκινητου θα ηθελα μια δευτερη καλη επιλογη , χρησιμοποιω το carpro perl!
Έχει η sonax για άβαφα πλαστικά που κάνουν καλή δουλειά
5)εχω την 3M Rubbing Compound για αφαιρεση μικρογραντζουνιων με το χερι , θα ηθελα να μου προτεινετε μια ψιλη αλοιφη για περασμα μετα απο αυτη οπως επισης και καποιο προστατευτικο κερι για το τελος!Ίσως θα σε κάλυπτε η autoglym super resin polish, είναι πολύ ψιλή και έχει fillers για την απόκρυψη του αραχνιάσματος. Κερί εγώ χρησιμοποιώ το colinite 476s.
6)θα ηθελα σχετικα οικονομικα πανακια μικροινων!
Εγώ χρησιμοπιώ του SM, νομίζω SANITAS
παιδια καθε συμβουλη και προταση καλοδεχουμενη....
πλησιαζει service και διακοπες μαζι οποτε ενα ολοκληρωμενο καθαρισμα επιβαλεται! - θελω προιον για το ταμπλο και γενικα οτι αφορα ολα τα εσωτερικα πλαστικα του αυτοκινητου οπως επισης και τα λαστιχα στις πορτες..
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Στο μπροστινό παρμπρίζ του αυτοκινήτου έχει δημιουργηθεί από την πλευρά οδηγού μια μεγάλη σε μήκος γρατζουνιά/γραμμή στο τζάμι, δυστυχώς κατά την τροχιά που διαγράφει ο υαλοκαθαριστήρας οδηγού. Προφανώς είχε κάποια στιγμή αρπάξει κάποιο σωματίδιο το λάστιχο του υαλοκαθαριστήρα, δεν το πήρα χαμπάρι κι έγδερνε με αυτό την επιφάνεια του παρμπρίζ. Υπόψη ότι υαλοκαθαριστήρες αλλάζω κάθε χρόνο (δεν προλαβαίνουν να γεράσουν τα λάστιχα).
Το θέμα είναι τι μπορώ να κάνω τώρα. Η γρατζουνιά είναι ορατή όταν οδηγώ με κόντρα ήλιο, διαφορετικά πρέπει να το ξέρεις ότι υπάρχει για να την ξεχωρίσεις. Υπάρχει κάποιο κόλπο για να φύγει;
Διάβασα ότι διάφορα συνεργεία/τεχνίτες γυαλίζουν παρμπρίζ με αλοιφαδόρο και σχετικές αλοιφές αλλά φοβάμαι ότι μια τέτοια διαδικασία αν γίνει ενδέχεται να αφήσει περιοχές διαφορετικής διαβάθμισης φωτός στο παρμπρίζ (λόγω του υλικού της εξωτερικής επίστρωσης που σίγουρα θα φαγωθεί με το γυάλισμα στην περιοχή γυαλίσματος, έναντι της υπόλοιπης επιφάνειας του παρμπρίζ).
Σας έχει τύχει ανάλογη ζημία κι αν ναι, πως την αντιμετωπίσατε;Το ίδιο έχω πάθει και γω από συνολική φθορά. Όλη η διαδρομή που ακολουθούν οι υαλοκαθαριστήρες έχουν ψιλες γρατζουνιες σαν ιστό αράχνης.
Που και που καλό είναι να φρεσκαρουμε το παρμπρίζ μας ....το σπας και το αλλάζεις με καινουριο δωρεάν με την ασφάλεια σου χωρίς πολλές πολλές διαδικασίες.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα γείτονα, τι κανεις εκει;
Α καθαριζω το παρμπριζ απο γρατζουνιες. Να παιρνω αυτο το ροπαλο και ........ τελος οι γρατζουνιες
Εσυ; εχεις και εσυ γρατζουνιες;
-
Μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα αποτελεσματικό και ασφαλές για το χρώμα προϊόν για τις κουτσουλιές; Σήμερα με... κατάχεσαν..
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πήγα χθες και εγώ στον καλογρίτσα (β.π.) για εξ. Πλυσιμο.
Δεν μου γεμισε το ματι εξωτερικα να πω την αληθεια, ΑΛΛΑ το πλυσιμο ηταν πααααρα πολυ καλο. Μπορω να πω το καλυτερο εξ. Που εχω κανει (δεν το πολυπαω εξω).
Καθαρισαν θολους (που εμενα οκ δεν ειχαν τπτ), το εξωτερικο πολυ καλα, σκουπισμα επιμελες ακομα και στα πλαισια των πορτων κ τις ζαντες. Εφυγα και ηταν πεντακαθαρο ακομα και στα μασπιε (που στα λαμπικο απλα μενουν ως εχουν).
Αριστες εντυπωσεις, θα πηγαινω μονιμα. Θενκς στα παιδια που εδωσαν τις πληροφοριες!Αυτός είναι ;
https://www.google.com/search?q=kalogri ... e&ie=UTF-8
-
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Αυτός είναι ;https://www.google.com/search?q=kalogri ... e&ie=UTF-8
Ναι και είναι εξαιρετικός!
-
Ευχαριστώ πολύ.
Θα τον επισκεφθώ μια καθημερινή πρωί. Υποψιάζομαι οτι τα Σάββατα θα έχει λαϊκό προσκύνημα ... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Μιας και έπεσα στο εν λόγω θεματάκι να προτείνω κι εγώ το carwash auto shine στο Νεό Ηράκλειο. Τα παιδιά κάνουν εκπληκτική δουλειά, με έμφαση στη λεπτομερεία!
Αυτό ρε φίλε φαίνεται καλό! Πλύσιμο στο χέρι;;; Έχεις πάει εκεί; Για πες καμιά πληροφορία!
Αυτό είναι 200 μέτρα απόσταση από το πατρικό μου
Αυτά παθαίνεις άμα ξεκόβεις από τις παλαιές σου γειτονιές... -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το vinyl and rubber και γενικά τα γαλακτώματα κάνουν αυτή τη δουλειά και ΟΧΙ οι σιλικόνες. Οπότε ψάχνεις μόνο για γαλάκτωμαΣιλικονουχο γαλακτωμα αναγραφεται στην συσκευασια του vinyl and rubber
-
Επειδή το χρησιμοποιούσα το autoglym δεν είναι τόσο καλό όσο το spritz ή το chemical guys.
Δοκιμάστε τα , αξίζει.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Ειδα που αναφερθηκε αρκετες φορες εδω το πλυντηριο Καλογριτσας και επειδη ημουν στη γειτονια σημερα, ειπα να δοκιμασω.
Το μετριο δεν περιγραφει ακριβως την κατασταση. Εκτος απο κοτετσι σα μαγαζι, ο τυπος χρησιμοποιει σκουπα εξωτερικου χωρου πανω στα αμαξια (προφανως και τον προλαβα να μην ακουμπησει το δικο μου) και εκει τελειωνει καθε κουβεντα. Ουτε απ' εξω ξανα.
Βεβαια ειναι φθηνος αλλα για 2-3€ λιγοτερα απλα καταστρεφεις το αμαξι σου.
Το Auto shine (ακριβος και αργος αλλα πραγματικο πλυσιμο στο χερι με mitts) στο Ηρακλειο και το Super limpio στη Μεταμορφωση που παω 15+ χρονια, ειναι απειρως καλυτερα.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το Auto shine (ακριβος και αργος αλλα πραγματικο πλυσιμο στο χερι με mitts) στο Ηρακλειο και το Super limpio στη Μεταμορφωση που παω 15+ χρονια, ειναι απειρως καλυτερα.
Auto shine Βορειου Ηπειρου είναι? Για να στο πλυνει με ασφαλεια εξωτερικο ποσο ζηταει?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ειδα που αναφερθηκε αρκετες φορες εδω το πλυντηριο Καλογριτσας και επειδη ημουν στη γειτονια σημερα, ειπα να δοκιμασω.Το μετριο δεν περιγραφει ακριβως την κατασταση. Εκτος απο κοτετσι σα μαγαζι, ο τυπος χρησιμοποιει σκουπα εξωτερικου χωρου πανω στα αμαξια (προφανως και τον προλαβα να μην ακουμπησει το δικο μου) και εκει τελειωνει καθε κουβεντα. Ουτε απ' εξω ξανα.
Βεβαια ειναι φθηνος αλλα για 2-3€ λιγοτερα απλα καταστρεφεις το αμαξι σου.
Παναγία μου ...
Σκούπα? Έλεος...Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Που να δεις στην Θηβα πακιστανους με τα πανακια που εχουν σκουπισει το εξω, να παιρνανε στο εσωτερικό, ταμπλό και πλαστικα στις πορτες.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πού ;Στο lidl παραδίπλα?
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Auto shine Βορειου Ηπειρου είναι? Για να στο πλυνει με ασφαλεια εξωτερικο ποσο ζηταει?
15€ εχει το μεσα-εξω αλλα υπολογιζεις ευκολα 2 ωρες. Δεν ξερω αν κλεινει και ραντεβου βεβαια και ετσι γλιτωνεις λιγο χρονο.
CarWashAutoShine Πλυντήριο Αυτοκινήτων
Voriou Ipirou 41, Iraklio 141 22
21 1400 0250
https://maps.app.goo.gl/KfztGspDrmaJuWgz5Sent from my SM-G975F using Tapatalk
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Πού ;Στο lidl παραδίπλα?Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Κατω απο το ΤΕΙ ...
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ