-
Πετσέτα ίσως; Αισθητικά σίγουρα δε θα είναι και ότι καλύτερο αλλά είναι το πιο αποτελεσματικό.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Καλησπέρα
Ακόμα δεν έχω παραλάβει το νέο αυτοκίνητο (seat ibiza tgi) και δεν γνωρίζω αν θα ιδρώνω στο κάθισμα όπως σε αυτό του παρόντος fiat punto , έπαιρνα σετ καλυμμάτων από το lidl , αλλά και πάλι ίδρωνα και έπρεπε να τα βγάζω για πλύσιμο με αποτέλεσμα να χαλάνε ..., πιο παλιά είχα ένα καλό σετ αλλά λόγω πολυκαιρίας χάλασαν και τα άλλαξα .
Επειδή έρχεται το καινούργιο και το καλοκαίρι και έχω θέμα με τον ιδρώτα άρχισα να ψάχνω δροσερά καλύμματα ή πλατοκαθίσματα
Έχετε κάτι υπόψιν ;
Όπως επίσης και για καθαρισμό σετ ; πηγαίνω σε self service πλυντήρια κυρίως , κάνοντας πρόπλυση , βούρτσα αφρού , ξέπλυμα και τέλος το περνάω με απιονισμένο νερό (και καλά )
Να παραλείψω τη βούρτσα και να το κάνω με σφουγγάρι και κάποιο προϊόν ;Πάρε κάτι αντίστοιχο με τα Covel που έβγαλε η Ford Performance
Για πλύσιμο, βρες πλυντήριο που να πλένει είτε στο χέρι είτε με καλές βούρτσες, εγώ πάω στο Pitstop γι'αυτό το λόγο.
-
@panos2171
Δεν έχει παντού υπονόμους και ούτε βρίσκεις πάντα τη θέση στον υπόνομο...Ρε λες να πουλάνε και ατομικούς υπονόμους στα είδη κήπου;
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να ζητήσουμε πάντως...δεν ξέρω αν κατάλαβε κάποιος φίλος...
-
Ενα πλυστικό μηχανημα υψηλής πίεσης χαλάει πολύ λιγότερο νερό απο το λάστιχο.Βεβαια πρέπει να τραβήξεις και ρεύμα εκτός απο νερό εκεί που θες,δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να βρεις πάρκινγκ κάτω απο σπίτι σου σε μεγάλη πόλη ώστε να μπορέσεις να το κάνεις.
-
Όταν ζούσα στο Μαρούσι πάντα στη Σωρρού πήγαινα και μου έκαναν τα αμαξάκια μου κουκλιά. Τώρα πλυστικό γιατί με βολεύει δίχως να θέτω σε κίνδυνο κανένα χριστιανό ή όποιον άλλο... Μέσα στην πόλη πλην ελαχίστων εξαιρέσεων το πλύσιμο του αυτοκινήτου πρέπει να γίνεται στα πλυντήρια. Τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Όταν ζούσα στο Μαρούσι πάντα στη Σωρρού πήγαινα και μου έκαναν τα αμαξάκια μου κουκλιά.Σε ποιο πήγαινες; Θυμάσαι; Στον Mida ή στο SpeedyCarWash;
Εργάζομαι δίπλα στο Μέγαρο του ΟΤΕ και σκεφτόμουν μήπως έκανα καμιά επίσκεψη καμιά μέρα.
Για τον Mida δεν έχω ακούσει καλά λόγια.
Για το SpeedyCarWash έχω ακούσει ότι κατά καιρούς κάνει καλές προσφορές. -
Πόσο συχνά πλένετε το αμάξι σας δηλαδή;Και αντε τώρα με τις λασποβροχές θέλει συχνά,τον άλλο καιρό;
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Πόσο συχνά πλένετε το αμάξι σας δηλαδή;Και αντε τώρα με τις λασποβροχές θέλει συχνά,τον άλλο καιρό;Πλέον όποτε προλαβαίνω, πρακτικά περίπου 1 φορά κάθε 30-40 ημέρες το μεγάλο (το χειμώνα άνετα κλείνει 2μηνο χωρίς πλύσιμο) και κάθε 2-3 μήνες το μικρό.
Πάντα το πλένω πριν και μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.
-
Πετσέτα ή πετσετέ κάλυμμα θα έκανε δουλειά
θα δω πως θα πάει ίσως να μην έχω πρόβλημα, αλλά θα ήθελα και για προστασία μας και δε θα φοράω πάντα καθαρά ρούχαPitstop; είμαι λίγο μακρυά νομίζω... Βέροια - Θεσσαλονίκη
τα Ford που αναφέρεις τα είδα 80% βαμβακερά λέει.. -
Τα 'χουμε πει πόσες φορές, όποιος ενδιαφέρεται για το χρώμα του αυτοκινήτου, δεν πλένει σε πλυντήριο όσο και «καλές βούρτσες» να έχει (και για πόσο καιρό θα διατηρηθούν καλές; )
Ακόμα και στο χέρι να πλένουν, τα σφουγγάρια μαζεύουν χώμα, και τα πανιά για το στέγνωμα είναι μες στην μπίχλα, γιατί δεν καθαρίζονται ποτέ σωστά.
Δεν τα βλέπετε που είναι μαύρα; -
Καπως πρέπει να ζήσουν και οι detailers ομως
-
Τι σχέση έχουν οι detailers με το πλύσιμο του αυτοκινήτου;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εννοεί ,πως αν δεν κάνουμε ζημιά με τα πλυσίματα, δεν θα έχουν αντικείμενο δουλειάς!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Π.χ. Autoglym από ebay δεν αγοράζω. Προτιμώ να πληρώσω παραπάνω στην Ελλάδα ή σε Αγγλικό E-Shop. Υπερβολή μου; Ναι είμαι υπερβολικός.....
Ο λόγος; Την SRP από ebay την πήρα χωρίς κάποιο θέμα. Βέβαια ΟΚ ήταν αγγλικό κατάστημα με άριστες κριτικές.
Είναι ένα κόλλημα που πρέπει να το ξεπεράσω Πάνο....Από το E-Bay το έχω το κόλλημα. Από Αγγλικά e-shops με sites δεν με πειράζει, αλλά έχει έχουν κάτι μεταφορικά κοντά στο 20άρικο σε ευρώ.
Φθηνό προιόν που να παρέχει πολλά δεν έχω βρει. Για να πω την αλήθεια και το λένε πολλοί, το Sonax για συχνό πλύσιμο που κάνει 5 με 5μιση ευρώ κάνει καλή δουλειά. Και καθαρίζει καλά την βαφή και της δίνει μία όμορφα γυαλάδα, όσο βέβαια μπορεί η βαφή να δώσει. Στους πηλούς όμως, αν πάρεις κάτι κινέζικους με 5 ευρώ....Δεν τολμώ να το δοκιμάσω!! Εκτός αν είναι να πάει το αμάξι για βάψιμο οπότε πολλά θα δοκιμάσω -
καλημέρα
έπεσα σε μια συζήτηση για καθαρισμό/πλύσιμο του εξωτερικού, πολλοί αναφέρουν σαμπουάν αυτοκινήτου με / χωρίς κερί, πανιά microfiber και μαλλιού προβάτου..
τόσα χρόνια δεν είχα ψαχτεί είναι η αλήθεια
πήγαινα στο πλυντηριο, το άφηνα και έφευγα ή μέσω των προσφορών 1+1 γνωστών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας σε επώνυμα πρατήρια, είτε σε self service...
Αξίζει η αγορά / επένδυση τέτοιων προϊόντων; κυρίως επειδή είναι καινούργιο το όχημα;
Αν και η μυρωδιά των πλαστικών στην αρχή θα είναι όμορφη... μετά τι αρωματικό βάζουμε; Προτιμούσα αυτά με 1-1,5€ με ομολογουμένως μικρή διάρκεια ζωής... -
Aξίζει αν ασχοληθείς μόνος σου ,αν δεν...........είναι χαμένα λεφτά.
-
Ο χρήστης sarantism έγραψε:
Π.χ. Autoglym από ebay δεν αγοράζω. Προτιμώ να πληρώσω παραπάνω στην Ελλάδα ή σε Αγγλικό E-Shop. Υπερβολή μου; Ναι είμαι υπερβολικός.....
Ο λόγος; Την SRP από ebay την πήρα χωρίς κάποιο θέμα. Βέβαια ΟΚ ήταν αγγλικό κατάστημα με άριστες κριτικές.
Είναι ένα κόλλημα που πρέπει να το ξεπεράσω Πάνο....Από το E-Bay το έχω το κόλλημα. Από Αγγλικά e-shops με sites δεν με πειράζει, αλλά έχει έχουν κάτι μεταφορικά κοντά στο 20άρικο σε ευρώ.
Φθηνό προιόν που να παρέχει πολλά δεν έχω βρει. Για να πω την αλήθεια και το λένε πολλοί, το Sonax για συχνό πλύσιμο που κάνει 5 με 5μιση ευρώ κάνει καλή δουλειά. Και καθαρίζει καλά την βαφή και της δίνει μία όμορφα γυαλάδα, όσο βέβαια μπορεί η βαφή να δώσει. Στους πηλούς όμως, αν πάρεις κάτι κινέζικους με 5 ευρώ....Δεν τολμώ να το δοκιμάσω!! Εκτός αν είναι να πάει το αμάξι για βάψιμο οπότε πολλά θα δοκιμάσωΤο ebay είναι πιο αξιοπιστο(όταν αγοράζεις κατι επωνυμο,αλλα και στο ανωνυμο).Εχει προστασια πελατων,και τους πωλητες τους ενδιαφερει το feedback(στα 5 αρνητικα τους διαγραφουν?).Σε άλλο τοπικ εγραψα για τα ελατήρια eibach που πηρα,εκανα λαθος εγω,ο πωλητης ενδιαφερθηκε πολύ για το θεμα μου ,μιλησε με την eibach και η eibach του εδωσε νέα ελατήρια και κρατησα και τα αλλα.Γενικα το ebay είναι υπερ του αγοραστη,ακομα και αδικο αν εχεις,απλα αν το κοστος το επομιζεται ο πωλητης δεν είναι ηθικο.Για μενα ψωνισε αφοβα εφόσον ο πωλητης εχει καλη βαθμολογια.
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Το ebay είναι πιο αξιοπιστο(όταν αγοράζεις κατι επωνυμο,αλλα και στο ανωνυμο).Εχει προστασια πελατων,και τους πωλητες τους ενδιαφερει το feedback(στα 5 αρνητικα τους διαγραφουν?).Σε άλλο τοπικ εγραψα για τα ελατήρια eibach που πηρα,εκανα λαθος εγω,ο πωλητης ενδιαφερθηκε πολύ για το θεμα μου ,μιλησε με την eibach και η eibach του εδωσε νέα ελατήρια και κρατησα και τα αλλα.Γενικα το ebay είναι υπερ του αγοραστη,ακομα και αδικο αν εχεις,απλα αν το κοστος το επομιζεται ο πωλητης δεν είναι ηθικο.Για μενα ψωνισε αφοβα εφόσον ο πωλητης εχει καλη βαθμολογια.Το eBay είναι πλέον ΤΕΡΜΑ υπέρ του αγοραστή, σε σημείο που οι περισσότεροι πωλητές έχουν βρίσει και μάλιστα χοντρά το eBay (κάντε μια βόλτα από τα σχετικά fora να δείτε παράπονα). Πρακτικά το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που προσφέρει το eBay σε ένα πωλητή είναι το exposure, η δυνατότητα να τον δουν από πολύ μεγάλες αποστάσεις (αν και το πληρώνεις αυτό). Και φυσικά τα fees του eBay και του Paypal είναι όλα από τη τσέπη του πωλητή, και μάλιστα είναι και αρκετά χρήματα.
Τα αστέρια δεν έχουν κάποια άμεση επίπτωση (π.χ. διαγραφή), αλλά έχουν αρκετές επιπτώσεις στο πως πληρώνεσαι, πότε παίρνεις τα χρήματά σου, κάποιες μικροδιαφορές στις ρυθμίσεις ασφαλείας κλπ. Αυτά που μετράνε είναι τα cases/disputes, καθώς και πιθανές καταγγελίες (Report Seller). Από την άλλη, ο πωλητής δεν έχει πρακτικά ΚΑΜΙΑ προστασία, πέρα από το να αναφέρει Unpaid Item Ή να κάνει Report Buyer (όχι όμως και τα δύο ταυτόχρονα ) Τα ξέρω από πρώτο χέρι καθότι είμαι πωλητής εδώ και πολλά χρόνια, σχεδόν από τις πρώτες μέρες του eBay (και του Paypal) και έχω περάσει όλα τα στάδια εξέλιξης του συστήματος.
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Το ebay είναι πιο αξιοπιστο(όταν αγοράζεις κατι επωνυμο,αλλα και στο ανωνυμο).Εχει προστασια πελατων,και τους πωλητες τους ενδιαφερει το feedback(στα 5 αρνητικα τους διαγραφουν?).Σε άλλο τοπικ εγραψα για τα ελατήρια eibach που πηρα,εκανα λαθος εγω,ο πωλητης ενδιαφερθηκε πολύ για το θεμα μου ,μιλησε με την eibach και η eibach του εδωσε νέα ελατήρια και κρατησα και τα αλλα.Γενικα το ebay είναι υπερ του αγοραστη,ακομα και αδικο αν εχεις,απλα αν το κοστος το επομιζεται ο πωλητης δεν είναι ηθικο.Για μενα ψωνισε αφοβα εφόσον ο πωλητης εχει καλη βαθμολογια.
Το eBay είναι πλέον ΤΕΡΜΑ υπέρ του αγοραστή, σε σημείο που οι περισσότεροι πωλητές έχουν βρίσει και μάλιστα χοντρά το eBay (κάντε μια βόλτα από τα σχετικά fora να δείτε παράπονα). Πρακτικά το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που προσφέρει το eBay σε ένα πωλητή είναι το exposure, η δυνατότητα να τον δουν από πολύ μεγάλες αποστάσεις (αν και το πληρώνεις αυτό). Και φυσικά τα fees του eBay και του Paypal είναι όλα από τη τσέπη του πωλητή, και μάλιστα είναι και αρκετά χρήματα.
Τα αστέρια δεν έχουν κάποια άμεση επίπτωση (π.χ. διαγραφή), αλλά έχουν αρκετές επιπτώσεις στο πως πληρώνεσαι, πότε παίρνεις τα χρήματά σου, κάποιες μικροδιαφορές στις ρυθμίσεις ασφαλείας κλπ. Αυτά που μετράνε είναι τα cases/disputes, καθώς και πιθανές καταγγελίες (Report Seller). Από την άλλη, ο πωλητής δεν έχει πρακτικά ΚΑΜΙΑ προστασία, πέρα από το να αναφέρει Unpaid Item Ή να κάνει Report Buyer (όχι όμως και τα δύο ταυτόχρονα ) Τα ξέρω από πρώτο χέρι καθότι είμαι πωλητής εδώ και πολλά χρόνια, σχεδόν από τις πρώτες μέρες του eBay (και του Paypal) και έχω περάσει όλα τα στάδια εξέλιξης του συστήματος.
Τα ειπες όλα!
-
Εγώ εδώ και 2 χρόνια ασχολούμαι μόνος μου. Αν έχεις το μήνα 1-2 ελεύθερα ΣΚ και χώρο για εμένα αξίζει.
Τα λεφτά που θα δώσεις δε θα είναι πάνω από 50-60€.Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ