-
Έχουν γραφτεί παλιότερα στο τόπικ για το κατάστημα και την περιοχή που ρωτάς, άντε να τα βρείς όμως.
-
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Έχουν γραφτεί παλιότερα στο τόπικ για το κατάστημα και την περιοχή που ρωτάς, άντε να τα βρείς όμως.
Εκανα search αλλα δεν...
Λυπαμαι να περιμενω να παω χωριο για να το πλυνω μονος μου. -
@chrisk6 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Auto-Star Detailing Center
Πόσο θα πληρώσει ένα απλό πλύσιμο, σε τέτοιο μαγαζί; -
@bassstarlet said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Πόσο θα πληρώσει ένα απλό πλύσιμο, σε τέτοιο μαγαζί;Αυτά λέει σαν τιμοκατάλογος.
-
@bassstarlet said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Πόσο θα πληρώσει ένα απλό πλύσιμο, σε τέτοιο μαγαζί;Αυτά λέει σαν τιμοκατάλογος.
To πακετο των 18 ευρω απ'ο,τι ειχε αναφερθει και στο τοπικ αυτο παλαιοτερα, ειναι για σχεδον καθαρα ηδη αυτοκινητα. Το λεει και στο site εμμεσως, "αυτοκινητα που εχουν να πλυθουν 2 εβδομαδες".
Για αυτοκινητα που χρειαζονται κανονικο πλυσιμο πας στο πακετο των 35 ευρω. Που ειναι ποσο που δεν θα εδινα ποτε για ενα πλυσιμο αυτοκινητου και μονο. -
Το έπλυνα σε πλυντήριο με πιεστικό
Πήγα στο σπίτι. Πέρασα ένα μαγουαρις και μετά ένα άλλο για τα πλαστικά και τέλος.
Στην πένα.Κόστος 5-7 ευρώ.
-
Καμια προταση για πλυντηριο αξιολογο εντος Αττικης?
Κατα προτιμηση κεντρο κ βορεια προαστια.
Το Auto-Star Detailing Center το εχει επισκεφθει κανεις?Δεν ειναι πληντυριο πια το μαγαζί αυτό!
Ειναι detailing shop με τις ανάλογες τιμες!
Μια φορά το χρόνο εγώ κανω ενα καλό πλύσιμο εκει και μετά πλενω μόνος με επώνυμα προϊόντα που εχω αγοράσει από εκεί και συμφωνα με τις συμβουλές του! -
Καμια προταση για πλυντηριο αξιολογο εντος Αττικης?
Κατα προτιμηση κεντρο κ βορεια προαστια.
Το Auto-Star Detailing Center το εχει επισκεφθει κανεις?να σου πω στο περιστερι τα πακιστανια μου απεναντι
οκ, δεν πλενουν καλα αλλα προσφερω καφεδακι να δω και το ματσουντα απο κοντα.... -
Καμια γνώμη για αυτό το κερί;
Στους προφυλακτήρες βάζουμε;
Στις οδηγίες πάντως λέει μακριά από πλαστικά, βινύλια, άβαφες επιφάνειες. -
Οτιδήποτε παίρνεις από επώνυμη μάρκα είναι καλό και δε θα δεις διαφορές.
Μου κάνει εντύπωση που λες ότι δεν κάνει για πλαστικά. Εγώ το colinite 476s το βάζω παντού εκτός από το βυνίλιο που βάζω άλλα υλικά. Μήπως εννοεί άφαβα πλαστικά; Εκεί ναι δε βάζεις κεριά, βάζεις γαλακτώματα. -
Σκέτο πλαστικά λέει, ίσως εννοεί τα αβαφα.
-
Τα άβαφα εννοεί
-
@mastoras78 εσύ που έχεις εμπειρία, αντέχει κάνα 3μηνο;
-
@georgemit επειδή είναι πάστα και περιέχει πολυμερή λέει εκτός από καρναβαλουμπλαουμπλα ναι είναι πολύ πιθανό να βγάζει το 3μηνο. Βέβαια δεν έχω δει και πώς πλασάρεται σε διάρκεια από την ίδια την εταιρία.
Τέλος το καυτό ελληνικό καλοκαίρι σίγουρα μειώνει δραστικά την όποια διάρκεια της, οπότε κάνεις επανεφαρμογή μόλις αντιληφθείς ότι χάνει τις ιδιότητες της.
Trial and error φάση ας γιουζουαλ
-
Καλοκαίρι κυκλοφορεί μόνο βράδυ, Χειμώνα ποτέ με βροχή ️️ εκτός κι αν με πιάσει στο δρόμο σε περίπτωση που πέσει έξω το freemeteo.
-
@georgemit said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Καμια γνώμη για αυτό το κερί;
Στους προφυλακτήρες βάζουμε;
Στις οδηγίες πάντως λέει μακριά από πλαστικά, βινύλια, άβαφες επιφάνειες.Μηδενικη διαρκεια και αντοχη, καλο οπτικο αποτελεσμα.
Απο meguiars μονο το ΝΧΤ κατι λεει απο κερια αλλα γενικα υπαρχουν πολυ καλυτερα και φτηνοτερα απο αλλες μαρκες. -
'Οπως;;
-
'Οπως;;
Soft99 fusso coat
-
@alex-mix said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
'Οπως;;
Soft99 fusso coat
Συμφωνω, αν και δεν το'χω χρησιμοποιησει αλλα εχει πολυ καλες κριτικες.
Απο'κει και περα και το τριπτυχο των collinite, 476 για αντοχη, 845 για ευκολια και αξιοπρεπη αντοχη, 915 για αντοχη και το καλυτερο οπτικο αποτελεσμα σε σχεση με τα αλλα δυο και γενικα αρκετη λαμψη και βαθος. -
https://www.skroutz.gr/s/11718474/3M-Perfect-it-III-Machine-Polish-09376-1lt.html
Υπήρχε ξεχασμένη από κάτι πειράματα που έκανα σε υγρό γυαλί και είπα να ξεσκουριάσω λίγο κ τον αλοιφαδορο… δε το περίμενα αλλά έκανε πολυ καλή δουλίτσα και δεν της τοχα…
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ