-
αυτο. -
Τι υπέροχο αμάξι η cx
Αν και θα προτιμούσα αυτό: http://www.ginacollectorcars.com/en/citroen-ds-chapron-palm-beach-en/
[spoiler:3j10os5b]Αν είχα €365.000 [/spoiler:3j10os5b]
-
Δεν έχω λόγια...
-
ΤΗ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗ COTROEN , από παιδάκι 11 χρονών!!!
-
Εγω ακομα δε μπορω να καταλαβω με τι καρδια την πουλησε ο πατερας μου το 2004.
-
Ούτε για χάρισμα ,μακριά και αγαπημένα
CX, SM (το λέει και το όνομα της , μεγάλος σαδομαζοχισμός) μόνο για μουσεία και γκαλερί! -
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Ούτε για χάρισμα ,μακριά και αγαπημένα
CX, SM (το λέει και το όνομα της , μεγάλος σαδομαζοχισμός) μόνο για μουσεία και γκαλερί!Οσοι δεν τα ειχαν τα θαυμαζουν,οσοι τα ειχαν σιχτιριαζουν οι περισσοτεροι και οι υπολοιποι λογο μαζοχισμου τα αναπολουν!!!
-
Τα λατρεύω ΟΛΑ τα παλιά Citroen.
Μαζί με μια SM, μια DS cabrio και ένα 2CV Fourgonnette θα ήθελα τον παιδικό μου έρωτα:
-
Μια νεκροφόρα;;;!
Sorry, δεν άντεξα..
-
Μα βρε Κωστα καλα στα λεει, εχει αυτη καμια σχεση με τη 'μπερλινα''?
Κατι αλλοι γνωστοι 'γνωστες' για κανα κουβα ειστε και πολυς σας πεφτει...
-
Θα δούμε άραγε πάλι κάτι τόσο πρωτοποριακό από τη Citroen?
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Καλο ανεκδοτο... γι αυτο και δε θα με δεις ν ασχολουμαι ουτε να σχολιαζω για οτιδηποτε βγαζει σαν εταιρια, σχεδον δε μ αφορα μ εξαιρεση ορισμενα μοντελα και ιδεες.
-
Για το CX Break και Familiale λέτε?
Δεν σας το σύστησα για 2θεσιο roadster υψηλών επιδόσεων...
Προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο sw που υπήρξε ποτέ. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλο ανεκδοτο... γι αυτο και δε θα με δεις ν ασχολουμαι ουτε να σχολιαζω για οτιδηποτε βγαζει σαν εταιρια, σχεδον δε μ αφορα μ εξαιρεση ορισμενα μοντελα και ιδεες.Γιατί όμως; Λάθος προσανατολισμός; Έλλειψη σε μυαλά; Η απλά ο όμιλος ασχολείται μόνο με την αναβάθμιση της πεζό;
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Γιατί όμως; Λάθος προσανατολισμός; Έλλειψη σε μυαλά; Η απλά ο όμιλος ασχολείται μόνο με την αναβάθμιση της πεζό;Καθαρά προσωπική γνώμη: Γιατί ο κόσμος δεν θα τα αγοράσει, δυστυχώς δεν είναι έτοιμος για τέτοιες πρωτοποριακές ιδέες από μια εταιρεία σαν την Citroen. Οπότε η εταιρεία δεν έχει λόγο να επενδύσει σε κάτι που δεν θα πουλήσει και άρα δεν θα τις αποφέρει κέρδη.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Γιατί όμως; Λάθος προσανατολισμός; Έλλειψη σε μυαλά; Η απλά ο όμιλος ασχολείται μόνο με την αναβάθμιση της πεζό;
Καθαρά προσωπική γνώμη: Γιατί ο κόσμος δεν θα τα αγοράσει, δυστυχώς δεν είναι έτοιμος για τέτοιες πρωτοποριακές ιδέες από μια εταιρεία σαν την Citroen. Οπότε η εταιρεία δεν έχει λόγο να επενδύσει σε κάτι που δεν θα πουλήσει και άρα δεν θα τις αποφέρει κέρδη.
+1000
Εδώ τα κάκτους , c3 , πικάσσο , C5 , είναι όμορφα και με άποψη αμάξια και ο κόσμος κοιτάει γιάρις , πόλο , τουράν και πασάτ ....
Δείτε στο θέμα που ένας θέλει να πάρει μτχ μικρό και έχει διάφορα αμάξια . Ενας του λέει μην πάρεις τα πόλο που είχαν θέματα . Αν δούμε τι συνέβαινε πρίν 3-4-5 χρόνια που ήταν στην αγορά στα γερμανοφόρουμ , θα έλεγαν τότε τι γαμάτα αμάξια που είναι και τι μλκς είμαστε εμείς που τα κράζουμε....
-
Στο Πλανήτης Σιτροέν στην μηνιαία αναφορά για τις αλλαγές στην παραγωγή των αυτοκινήτων , ανακοινώθηκε επισήμως το ΤΕΛΟΣ της παραγωγής της C5 .
Πλέον θα πωλούνται μόνο τα αποθέματα μέχρι την εξάντληση τους .
Ετσι το αυτοκίνητο τελείωσε χωρίς αντικαταστάτη και μαζί του τελείωσε και η υδροπνευματική ανάρτηση στην τελευταία της εξέλιξη 3+ .
Προφανώς τα αμάξια μας θα είναι μέρος της Ιστορίας της αυτοκίνησης .
-
Δεν νομίζω. Η τεχνολογία αυτή είναι πολύ καλή για να ξεχαστεί, όμως στα χρόνια της κρίσης όλοι από κάπου πρέπει να κόψουν.
-
Είναι δεδομένη η απόφαση για το τέλος της υδροπνευματικής και της αντικατάστασης με εντελώς άλλη ιδέα και ακόμα ανακοινώθηκε ότι στην κατηγορία της C5 θα υπάρξει SUV με την ονομασία C5 Aircross . Προφανώς μόνο η Πεζό θα κρατήσει σεντάν σε πρώτη φάση .
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Δεν νομίζω. Η τεχνολογία αυτή είναι πολύ καλή για να ξεχαστεί, όμως στα χρόνια της κρίσης όλοι από κάπου πρέπει να κόψουν.+1 και γω αυτο ελπιζω.
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
CITROËN FORUM