-
Λογικά έχουν σχετικά θορυβώδεις εξατμίσεις τα SQ και JCW.
Αυτά τα αυτοκίνητα είναι χρηματοκιβώτια σε σχέση με κουβάδες τύπου C3 ,Puma.Τι άκυρη σύγκριση είναι αυτή ;
Βάλτε ένα golf , 308 , κλπ απο χαμηλά ή ένα polo για να το συγκρίνουμε με τον κουβά C3
Και απο premium μια 3αρα , Cclass , A4
Κάντε το ίδιο και στα C suv να βγεί κάποιο συμπέρασμα.
Άθλιο click-bait κατα την άποψη μου το αρθράκι αυτό.
-
Άσχετο. Αυτό το νέο σήμα της Citroen, δεν είναι λίγο χάλια; Μάλλον παραπέμπει στο ελληνικό "θ", από το Θιτροέν...
-
Καλά μόνο φυλλάδες τύπου Auto-Τρίτη, Τετάρτη και οι υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας, θα μπορούσαν να βάλουν σε σύγκριση οποιουδήποτε είδους αυτοκίνητα τύπου C3 με SQ2.
Σ' αυτό το πνεύμα σύγκρισης, νομίζω το πιο αθόρυβο είναι τα ηλεκτρικά πατίνια...
-
Οκ, αλλά αν πάτε παρέα δύο αυτοκίνητα, αυτός που πάει με c3 θα φτάσει ξεκούραστος. Ο αλλος με το ζμπορ θα νιώθει κουρασμένος και θα λέει για τα click baits
-
Αν πάτε παρέα, αυτός με το ζμπορ θα έχει ρίξει κι έναν υπνάκο να ξεκουραστεί μέχρι να φτάσει το c3.
-
Ε βέβαια, αφού θα τα έχει δώσει όλα σε πρόστιμα για υπέρβαση ταχύτητας, θα κοιμάται στο αυτοκίνητο. Με 120-130χλμ/ώρα ταξιδεύει ο κόσμος, άντε 140χλμ/ώρα σε κάποια σημεία.
-
Καλό lap, πολύ καλό, χα, χα. Με 120 πάει με 2α το SQ2, θα μπουκώσει τ' αμάξι...
-
Κλασικος audoπληκτος.
-
Λυσσάξατε που τον αρπάξατε από την Σιτροέν βαγκόπληκτοι
Εχετε χάρη που έχω πήξει στην δουλειά και βρήκατε χρόνο και χώρο να μας την πείτε με τα βαγκοψέμματα σας...
-
Ζητούνται γνώμες. C4 Picasso 2017 εισαγωγής από Γαλλία με 190000 χλμ. Βιβλίο σέρβις με όλα στην ώρα τους σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Μέσα έξω σε καλή κατάσταση. Εγώ,με σύμφωνη γνώμη εταιρείας που ελέγχει μεταχειρισμένα,θα προχώραγα. Φίλος καλός φοβάται τα πολλά χιλιόμετρα. Τι λέτε?
-
@k-papakonstantinoy said in CITROËN FORUM:
Ζητούνται γνώμες. C4 Picasso 2017 εισαγωγής από Γαλλία με 190000 χλμ. Βιβλίο σέρβις με όλα στην ώρα τους σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Μέσα έξω σε καλή κατάσταση. Εγώ,με σύμφωνη γνώμη εταιρείας που ελέγχει μεταχειρισμένα,θα προχώραγα. Φίλος καλός φοβάται τα πολλά χιλιόμετρα. Τι λέτε?
σοβαρα τωρα?
μα τι λες? -
@gatoz said in CITROËN FORUM:
σοβαρα τωρα?
μα τι λες?Μα γιατί,Γάτο μου? Μη μου το χαλάς τώρα,ίδρωσα να τον τραβήξω από την βαγγοπαρέα και να τον φέρω στην από εδώ.Πέρα όμως από την πλάκα,πιστεύω ότι είναι ένα καλό αμαξάκι με βάση τις προδιαγραφές του.Εγώ από το αιρκροσσάκι μου καλύπτωμαι απόλυτα και ΙΣΩΣ να το άλλαζα κι ας έχει μόνο 24000χιλμ. με ντιζελάτο τετρακούνητο και με χιλιόμετρα με 5ψήφιο αριθμό.Παλιοί φίλοι απο το vitaraclub μου φωνάζουν να επίστρέψω...
-
σοβαρα τωρα?
μα τι λες?Μα γιατί,Γάτο μου? Μη μου το χαλάς τώρα,ίδρωσα να τον τραβήξω από την βαγγοπαρέα και να τον φέρω στην από εδώ.Πέρα όμως από την πλάκα,πιστεύω ότι είναι ένα καλό αμαξάκι με βάση τις προδιαγραφές του.Εγώ από το αιρκροσσάκι μου καλύπτωμαι απόλυτα και ΙΣΩΣ να το άλλαζα κι ας έχει μόνο 24000χιλμ. με ντιζελάτο τετρακούνητο και με χιλιόμετρα με 5ψήφιο αριθμό.Παλιοί φίλοι απο το vitaraclub μου φωνάζουν να επίστρέψω...
μια φορα βιταρα, παντα βιταρα
-
σοβαρα τωρα?
να σου πω....
εδω και τοσο καιρο λεμε για τα θεματα που βγαζουν. πιθανα και απιθανα. ειναι και ταλαιπωρημενο. τι αλλο μενει απο το να παει για ανακυκλωση? -
7ψυχες μαυρόγατες θα μας λένε για πολύ καιρό βλακείες...
Το Πικάσσο αρχοντικό στο ταξίδι...
-
@criuser said in CITROËN FORUM:
7ψυχες μαυρόγατες θα μας λένε για πολύ καιρό βλακείες...
Το Πικάσσο αρχοντικό στο ταξίδι...
Αν δεν φυσάει. Αν σε βαράει αέρας στο πλάι, αλλάζεις λωρίδες για πλάκα!!!
-
Λίγος σεβασμός στα λεφτά των άλλων. Παίρνεις citroen στα 190k χιλ. και μάλιστα εισαγωγής?
Εκτός αν το δίνουν κοψοχρονιά και είσαι διατεθειμένος να ρίξεις άλλα 3k. Που και πάλι ρίσκο είναι, γιατί άμα τα citroen τα πάρει η κάτω βόλτα δε μαζεύονται με τίποτα, ανοιχτή πληγή μένουν.
Κι όλα αυτά τα λέω σαν λάτρης της μοναδικότητας και της άνεσης που έχουν τα citroen σαν αυτοκίνητα. -
Αμα είναι καλομεταχειρισμένο, μπορεί να είναι σε καλή τιμή και να του βγεί εντάξει.
Προφανώς σε αυτά τα χλμ, μπορεί να σου συμβούν τα πάντα.
-
Αμα είναι καλομεταχειρισμένο, μπορεί να είναι σε καλή τιμή και να του βγεί εντάξει.
Έλα όμως που είναι εισαγωγής και κατά 99% θα έχει "πειραγμένο" βιβλίο σέρβις και 100-200.000 Km παραπάνω...
-
@harisma23 said in CITROËN FORUM:
Έλα όμως που είναι εισαγωγής και κατά 99% θα έχει "πειραγμένο" βιβλίο σέρβις και 100-200.000 Km παραπάνω...
Στο 1% είμαστε.Τα χιλιόμετρα και τα σέρβις στην Γαλλία επιβεβαιώθηκαν από την Citroen. O φίλος βέβαια τώρα αμφιταλαντεύεται...
CITROËN FORUM