-
Διάβαζα στο Πρώτο Θέμα για το C5 το οποίο ζαχαρώνω
https://www.protothema.gr/car-and-speed ... -aircross/
και είδα τα παρακάτω αρνητικά σχόλια:Kάτοχος C3 & C4 Picasso για 4 έτη και 110.000 χλμ. Πανάκριβα service και ανταλλακτικά. Συνέχεια στο συνεργείο με εγκέφαλο. έσβηναν και τα δύο καθ'οδόν. Πρώτα το C3 και δεν πίστεψα ότι έχουν όλα πρόβλημα...Πήρα το C4 Picasso γιατί είμαι γαλλόφιλος...και έκανε το ίδιο. ΔΕΝ μπορούν να τα φτιάξουν ! και το κυριότερο? δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη ! Πάρτο και φύγε.....δουλεύει....
Ο εδώ αντιπρόσωπος αγοράζει διαλογής ή είναι για πέταμα. (πάντως κάτι τέτοιο ακούγεται). Τα πούλησα και ειλικρινά βρήκα την ηρεμία μου (και την ασφάλειά μου ). Ποτέ ξανά! Αισχρή εταιρία πλέον! Και η εδώ αντιπροσωπεία ? Ήθελα να ήξερα οι Γάλλοι δεν τον βλέπουν? Τραμπούκοι κανονικοί !
Μακρυα απο citroen! Μονο οταν αλλαξει ο εισαγωγεας-τραμπουκος και παλι με πολυυυυ σκεψη και ψαξιμο.....
Οι βρισιές δείχνουν το επίπεδο των εισαγωγέων γαλλικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Η πραγματικότητα τους έχει ξεπεράσει. Σαπάκια πουλάνε και όποιος τσιμπήσει, όπως τσίμπησα και εγώ, δυστυχώς πριν λίγα χρόνια.
Έχεις απόλυτο δίκιο! Μεγάλο λαμόγιο και αν το προχωρήσεις με τα κωλοαυτοκίνητά του σε απειλεί και με εξώδικα.....και με ψευδομάρτυρες! Προσοχή στούς Έλληνες . Citroen ΜΟΝΟ όταν χάσει την αντιπροσωπεία ο πασοκόφατσας εδώ αντιπρόσωπος!!!!
Τα έχουν βάλει με τον αντιπρόσωπο & ηλεκτρονικά, δεν ξέρω, εσείς τι εμπειρίες είχατε ?
-
Τα σχόλια σε αυτά τα ποικίλης ύλης σιτε είναι σε αρκετό βαθμό για τα μπάζα. Και τα εξυμνηστικά και τα χεστήρια. Προσπέρασέ τα. Αναζήτησε απόψεις περισσσότερων ειδικών και κατατοπισμένων και λιγότερο βαλτών και μετόχων, ή ακραίων περιπτώσεων γκαντεμιασμένων.
-
Το θέμα αυτό έχει 1500 σελίδες . Είναι από τα περισσότερο σχολιασμένα . Και αυτό όπως θα δεις και μόνος σου αν πας αρκετές σελίδες πίσω δεν είναι γιατί έχουν προβλήματα . Εχουν βέβαια και κάποιες αστοχίες και προβλήματα , αλλά κυρίως έχουν πιστούς πελάτες . Γιατί όποιος τα αγοράζει ψιλοκολλάει για διάφορους λόγους .
-
Ωραια πραγματα σημερα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ωραια πραγματα σημερα...
Τι λες τώρα ρε θέουλα, περιμένουμε περισσότερα!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
+1 στον Νικ.
-
Αυτή είναι που επισκευάζατε πριν μερικούς μήνες;
Φωτό, βίντεο (μη σου πω και συνάντηση)... -
Βγήκε νέος τιμοκατάλογος εκτός από το αιρκρός . Είναι με τους νέους κινητήρες-κιβώτια .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Βγήκε νέος τιμοκατάλογος εκτός από το αιρκρός . Είναι με τους νέους κινητήρες-κιβώτια .Μπορεις να μας τον παραθεσεις;
-
https://www.4troxoi.gr/sites/default/fi ... itroen.pdf
-
Βλέποντας το νέο τιμοκατάλογο με το grand c4 spacetourer το 1.5 diesel shine την πιο πλούσια έκδοση στα 26600 όταν αυτή στην Γαλλία και Αγγλία τιμολογειται +31000 μήπως τελικά να ελπίσουμε ότι η πλούσια έκδοση του c5 air θα έχει ταβάνι τα 30000; Και τελικά αυτό για τα 1500 λιγότερο από το 3008 αφορούν μόνο το εξωτερικό; Αν ισχύσει πάντως κάτι τέτοιο προβλέπω οι χρόνοι παράδοσης θα εκτοξευθούν λόγο της τεράστιας ζήτησης.
Όσο σχετικά με το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να κάψει το ομοσταυλο 3008 με τιμή στα 30Κ όταν το άλλο είναι στα 36Κ μήπως θα έπρεπε να σκεφτούμε και το πώς αν επιβεβαιωθεί η τιμή των -1500 από το 3008 που έχουμε ακούσει έξω πως θα δικαιολογήσει την διαφορά 7-8 χιλιάδωνε το c4 st. Δηλαδή κοιτούν τον ανταγωνισμό με το 3008 και δεν κοιτούν τον εσωτερικό;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασα πεταχτα σήμερα από αντιπροσωπεία και ρώτησα πότε προβλέπουν να έρθει το c5 aircross και είπαν ότι τα πρώτα δημοσιογραφικά τα περιμένουν Δεκέμβρη.
Άνοιξα μπήκα στο 3 air πολύ όμορφο εξωτερικά σε κερδίζει και ικανοποιητικό το εσωτερικό από ποιότητα. Εκείνο που μου έκανε πολύ καλή αίσθηση ήταν η στιβαρότητα των πορτών! Πολύ καλός θόρυβος στο κλείσιμο. Μου έκανε εντύπωση για το επίπεδο τιμής!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στον κατάλογο το C3 γιατί δεν έχουν τον 1.5 ? Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία έχουν ενημέρωση ακόμα και τον configurator.
-
Εχουν να διώξουν τα υπάρχοντα , αφού οι αλλαγές κινητήρων και κιβωτίων είναι σημαντικές και ουσιαστικά εξαλείφουν κάθε μειονέκτημα των αυτοκινήτων .
-
Γιατι η αντιπροσωπεία εδω ειναι...
Γνωστος Σ...λίγο καλυτερος απο τον άλλο Σ είναι. -
Αδικη σύγκριση των δύο Σ ...
Καμία σχέση ο ένας με τον άλλο ..
Φαίνεται και πως αλλάζουν προς το καλύτερο οι πωλήσεις των εταιρειών που αναλαμβάνει ο εδώ Σ ...
-
Για αλλους λογους αλλαζουν, οχι επειδη ειναι καλος εισαγωγέας.
-
Διαφωνώ έχοντας εμπειρίες και από τα δύο Σ ...
-
https://www.car.gr/12778317-citroen-xan ... -c-t-turbo
α. παίζει να είναι του 2003? αφού από το 2000 έβγαινε facelift
β. τα χιλιόμετρα είναι αληθινά; έχει μια κάποια φθορά στο σαλόνι. Θα περίμενα περισσότερα χλμ.
γ. η turbo CT με την 2.0 ή 2.0 16V τί διαφορά είχε;
δ. αυτές δεν ήταν που είχε η τροχαία Ε.Ο;;;
ε. ρε λες;;;;edit
προφανώς από τις βινιέτες στο παρμπρίζ το αυτοκίνητο είναι 1995 τουλάχιστον. Το 2003 αφορά το έτος ταξινόμησης στην Ελλάδα και όχι παραγωγή
Επίσης, λέει ότι είναι activa, αλλά δεν πρέπει να είναι activa (η activa είχε άλλες ζάντες, εσωτερικό, αεροτομή, προφυλακτήρες στο χρώμα του αυτοκινήτου κτλ).
Σοβαρές επιφυλάξεις και για τα χιλιόμετρα λοιπόν. -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
https://www.car.gr/12778317-citroen-xantia-2000-c-t-turboα. παίζει να είναι του 2003? αφού από το 2000 έβγαινε facelift
β. τα χιλιόμετρα είναι αληθινά; έχει μια κάποια φθορά στο σαλόνι. Θα περίμενα περισσότερα χλμ.
γ. η turbo CT με την 2.0 ή 2.0 16V τί διαφορά είχε;
δ. αυτές δεν ήταν που είχε η τροχαία Ε.Ο;;;
ε. ρε λες;;;;edit
προφανώς από τις βινιέτες στο παρμπρίζ το αυτοκίνητο είναι 1995 τουλάχιστον. Το 2003 αφορά το έτος ταξινόμησης στην Ελλάδα και όχι παραγωγή
Επίσης, λέει ότι είναι activa, αλλά δεν πρέπει να είναι activa (η activa είχε άλλες ζάντες, εσωτερικό, αεροτομή, προφυλακτήρες στο χρώμα του αυτοκινήτου κτλ).
Σοβαρές επιφυλάξεις και για τα χιλιόμετρα λοιπόν.α. Του '96-'97 ειναι.Πρωτη αδεια ελλαδα το '03.
β.Αληθινα θεωρω. Δε βλεπω φθορα και απο λεπτομερειες που ξερω ειναι αδουλευτο. Το δερμα ειναι ζωντανος οργανισμος αμα το αφησεις απο περιποιηση ,σε αφηνει.
γ. turbo ct -> 8βαλβιδη light τουρμπατη 150 αλογα. 2.0 ,8βαλβιδη ατμοσφαιρικη 121-123 αλογα. 16v ,ατμοσφαιρικη 16βαλβιδη με 155 αλογα και μεταβλητους αυλους εισαγωγης - συστημα acav (μονο σειρα Ι, μονο '93-'95). 2.0 16v ατμοσφαιρικη 16βαλβιδη σε σειρα ΙΙ συνηθως με 138 αλογα. Παντα βασει ''ταμπελακιου'' στις πορτες τα bold.
δ. Ναι turbo ct με hydractive 2 ,οχι activa.
ε. Καντο... Ειχες, ξερεις... Αυτο εχει και τη δυναμη που σου ελειπε και ακομα ανωτερο κρατημα Για χρηση σκ ομως.(edit) -> εφευρισκεις λογους για να μη την παρεις
CITROËN FORUM