-
Επειδή είναι για όλο το γκρούπ , άραγε το σχήμα του αυτοκινήτου που έχει , το οποίο είναι ξεκάθαρο στην C κατηγορία θα είναι νέο ή κάποιο υπάρχον . Εμένα μου μοιάζει με το τωρινό DS4 , αλλά ίσως να είναι επόμενο σχήμα .
-
Thn Opel την αγόρασαν οι Γάλλοι;
-
Εδώ και έναν χρόνο.
-
Θα κυριεύσουμε το Αλαμανικό κάστρο εκ των έσω....
-
Εγώ έχω να πω πάντως ότι πολύ με έχει εντυπωσιάσει η αντεπίθεση των Γάλλων σε όλα τα επίπεδα. Η αλήθεια είναι ότι για αδιευκρίνιστο λόγο ποτέ δεν τους υπολόγιζα όταν ήταν να αγοράσω αλλά τώρα τελευταία με έχουν κερδίσει. Ιδίως με την σχεδιαστική τους τόλμη. Είναι οι μόνοι που καινοτομούν σχεδιαστικά τα τελευταία χρόνια και μπράβο τους. Έχουν κάνει τους δρόμους μας κατά τι ομορφότερους. Από εδώ και πέρα θα τους λαμβάνω πάντα πολύ σοβαρά. Κρίμα μόνο που σταμάτησαν(;) τις C4 και C5.
-
Είπαμε μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς την δόξα τραβάν...
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Ιδίως με την σχεδιαστική τους τόλμη. Είναι οι μόνοι που καινοτομούν σχεδιαστικά τα τελευταία χρόνια και μπράβο τους. Έχουν κάνει τους δρόμους μας κατά τι ομορφότερους.+1 και να προσθεσω ότι μου αρέσουν και αρκετά ιταλικα
-
Ρε πστ μου,οταν μεγαλωσες μ αυτο τι να σου πει το αιρκρος τωρα
-
Το aircross τίποτα, αλλα αυτό που χαρακτήρισες τραβελι, πιστεύω θα μας αρρωστήσει..
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Ουτε εσυ ουτε ο criuser διαβασες το αρθρο.
-
Το διάβασα το άρθρο . Ωραία η CX και η XM αλλά η εταιρεία χρεωκόπησε . Γιατί ο κόσμος αγοράζει άλλα αμάξια πιο συντηρητικά αλλά με προσβάσεις στον ειδικό τύπο . Με νέους κινητήρες και κιβώτια αλλά αδοκίμαστα που τα δοκιμάζουν και τα πληρώνουν ακριβά οι αγοραστές .
Τώρα σου φταίει το αιρκρός γιατί είναι περίεργο και σου αρέσει η τζούλια που είναι μια 3άρα με σήματα της Αλφα ή το περίεργο Στέλβιο που μόνο για ιταλικό δεν μοιάζει . Θα μπορούσε άνετα να είναι το νέο Σορέντο ...
-
Γράφει ο ΣΧ στους 4Τ για το COTY
http://www.4troxoi.gr/blog/2018/02/coty ... ebsite-rss
H επιλογή του είναι το βόλβο 40 αλλά λέει κάποια ενδιαφέροντα για τα δικά μας .
Ένα σύνολο ξεκάθαρα «αλλού» συγκριτικά με το C3, το Αircross, δείχνει το δρόμο και στο νέο C4 Cactus που έρχεται και θα σας εντυπωσιάσει με την ανάρτησή του. Έχουν δουλέψει στη Citroen. Δεν ψήλωσαν απλά το C3, έβαλαν μπάρες οροφής και... πάμε. Έχουν και καλά σύνολα κάτω από το καπό και είναι το αυτόματο κιβώτιο που κάνει τη διαφορά. Άλλωστε, είναι και ο εκπρόσωπος της νέας τάξης των B-SUV στη λίστα μας και οφείλεις να σεβαστείς. Λέγεται πως αφού είναι το «Auto Best» δεν μπορεί να είναι και το COTY. Μακριά από εμάς τα δογματικά όταν πληκτρολογούμε για να βαθμολογήσουμε-ψηφίσουμε.
Δεν θα σταθώ στα του αιρκρός , αλλά στην νέα ανάρτηση για την οποία έχει ξαναγράψει εξαιρετικά λόγια , αλλά τον εμποδίζει το εμπάργκο να γίνει σαφέστερος .
Αν λοιπόν , αν είναι μια εξαιρετική κατασκευή η νέα ιδέα και μάλιστα όταν αυτή μπαίνει σε κάθε αμάξι ακόμα και σε ένα που ξεκινάει από 17-18000 όπως το νέο κάκτους , τότε προφανώς θα έχουμε μία νέα μεγάλη αλλαγή στην ιστορία του αυτοκινήτου ανάλογη με την υδρό . Γιατί το θέμα δεν είναι να βάζεις ακριβές αεραναρτήσεις με προβλήματα αξιοπιστίας σε ακριβά αμάξια , αλλά να κάνεις την τεχνολογία προσιτή . Ακριβώς όπως ήταν η υδρό στην GS , στην ΒΧ και στην ΧΑΝΤΙΑ .
Προφανώς άμα μπαίνει στον κάκτο θα μπαίνει και στο 3άρι και στο αιρκρός και βέβαια σε μεγαλύτερα αμάξια .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Το διάβασα το άρθρο . Ωραία η CX και η XM αλλά η εταιρεία χρεωκόπησε . Γιατί ο κόσμος αγοράζει άλλα αμάξια πιο συντηρητικά αλλά με προσβάσεις στον ειδικό τύπο . Με νέους κινητήρες και κιβώτια αλλά αδοκίμαστα που τα δοκιμάζουν και τα πληρώνουν ακριβά οι αγοραστές .Τώρα σου φταίει το αιρκρός γιατί είναι περίεργο και σου αρέσει η τζούλια που είναι μια 3άρα με σήματα της Αλφα ή το περίεργο Στέλβιο που μόνο για ιταλικό δεν μοιάζει . Θα μπορούσε άνετα να είναι το νέο Σορέντο ...
Νταξ στη πρωτη παραγραφο σ εχουμε ακουσει 500 φορες κυρ μετοχε (και γιατι γουσταρεις να μ ακους ποσως μ ενδιαφερει αν μπηκε μεσα εξω ή δεξια αριστερα η καθε citroen, αμαξια να τα γουσταρω θελω εγω) , στη δευτερη ομως ενα εμοτικον ταιριαζει...
-
Για την δεύτερη παράγραφο θα συμφωνήσω απόλυτα με τον νονό.
-
+1
Στα Citroen πάντα ήμουν soft στην 'κριτική' μου. Μ' αρέσουν και τα τωρινα τους, άλλα λίγο (Aircross), άλλα αρκετά (C3). Γενικά όμως την θέλω εκκεντρική... που τα τελευταία χρόνια δεν ...
-
Παιδιά τι να κάνουμε . Ούτε η Τζούλια μου αρέσει , ούτε το Στέλβιο . Δεν λένε ότι είναι άλφα . Αν θέλαμε να είναι ιταλικά θα μπορούσαν να είναι Λάντσια . Με την λογική των Beta , Dedra , Gamma κλπ .
Ασε που η τζούλια μοιάζει τόσο πολύ με την 3άρα που με ξενερώνει άσχημα .
Για τα άλλα πάλι διαφωνώ ως συνήθως . Και όχι ως μέτοχος , αλλά ως άνθρωπος που βλέπω ψύχραιμα τα πράγματα .
-
Ρε φίλε, αυτό με την ομοιότητα 3άρας και Giulia το έχω ακούσει μόνο από πορωμένους VAGίτες (επειδή προφανώς τους έτσουξε η Giulia σε όλα τα επίπεδα). Εσύ ο 'Γαλλος' που ακριβώς ζορίστηκες;
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Εγώ έχω να πω πάντως ότι πολύ με έχει εντυπωσιάσει η αντεπίθεση των Γάλλων σε όλα τα επίπεδα. Η αλήθεια είναι ότι για αδιευκρίνιστο λόγο ποτέ δεν τους υπολόγιζα όταν ήταν να αγοράσω αλλά τώρα τελευταία με έχουν κερδίσει. Ιδίως με την σχεδιαστική τους τόλμη. Είναι οι μόνοι που καινοτομούν σχεδιαστικά τα τελευταία χρόνια και μπράβο τους. Έχουν κάνει τους δρόμους μας κατά τι ομορφότερους. Από εδώ και πέρα θα τους λαμβάνω πάντα πολύ σοβαρά. Κρίμα μόνο που σταμάτησαν(;) τις C4 και C5.+1
Το C4 με έχει εντυπωσιάσει.
Εγώ στο τσακ δεν έκλεισα το C3.
Θα το έκλεινα, αν δεν έκανα test drive. Άλλωστε η απίστευτη προσφορά που μου έδωσαν ήταν πρόκληση.Δυστυχώς η θετικότατη εικόνα που είχα (και έχω) με την σχεδίαση, το εσωτερικό, τον εξοπλισμό δεν ήταν αρκετά για να με πείσουν, αφού εντόπισα θέματα σε άλλους τομείς που με ενόχλησαν πολύ.
Και τελικά ίσως είναι καλύτερα που δεν το πήρα με 'κλειστά μάτια' χωρίς test drive.
-
Εγώ λέω πάντα την άποψη μου . Πως μου φαίνεται κάτι . Και η τζούλια δεν μου αρέσει και από το πλάι μοιάζει 3άρα και δεν είναι σχεδιασμός για μία άλφα . Δεν με νοιάζει αν το λένε οι βαγκίτες .
Και το 508 ωραίο είναι αλλά ίσως υπερβολικό . Αυτό που μου άρεσε ήταν στο εσωτερικό το σχήμα των αεραγωγών που φαίνονται σχισμές . Είναι πρωτότυπη ιδέα και μου αρέσει .
Δεν μου αρέσουν τα πίσω φώτα της τζουλιέτας και του νέου μεγκάν . Καρεκλάδικες υπερβολές ...
Του νονού δεν του αρέσει το αιρκρός . Και εμένα η πρόσοψη μου φαίνεται περίεργη και θα μπορούσε να είναι λίγο πιο λιτή .
Αλλά οι άλλες όψεις είναι εξαιρετικές . Κλασσικές αλλά και σύγχρονες .
Διαβάζουμε όμως στις ειδήσεις εκ Γαλλίας :
To C3 Aircross που παρουσιάστηκε τον Οκτώβρη , μέχρι τέλος Ιανουαρίου είχε 50.000 παραγγελίες . 27000 στην Γαλλία και 23000 στις υπόλοιπες χώρες .
Είναι λέει πάνω από τις προσδοκίες τους . Είναι το δεύτερο σε πωλήσεις μετά το C3 .
Αρα μάλλον πολλοί έχουν την ίδια άποψη με μένα .
-
Γι αυτο και το corolla πουλαγε τοσο καλα ε? Επειδη ηταν εξαιρετικο αυτοκινητο στο ανταγωνισμο του και πανεμορφο Το οτι πολλοι συμφωνουν μαζι σου να το κοιταξεις, αλλωστε οι πολλοι εχουν το προβλημα συνηθως σ οτιδηποτε, η μαζα που λεμε Τα χουμε πει 500 φορες υπαρχουν μετρια αμαξια που πουλανε πολυ, αμαξια που πουλανε πολυ λογω τιμολογησης, αμαξια που ειναι πολυ καλα και πουλανε πολυ και ενα καρο αλλα. Ειναι τοσοι οι λογοι που κατι πουλαει και συνηθως αδιαφοροι με το ποσο καλο ειναι!
Γενικα criuser να ξερεις το οτι οδηγας μερικα καλα αμαξια δε σημαινει οτι διαφερεις και σα νοοτροπια απο αυτους που κοροιδευω εδω μεσα...
CITROËN FORUM