-
όπως τα λες Κωστή , 71 ατίθασα μουλάρια ( ε! τι να τα κάνεις τα παραπάνω . υπήρχε μία προσωπική σχέση , τα ήξερες με το όνομα τους )
Το είχε ο πεθερός μου , σκέτη απελπισίααπό σχέδιο όμως ήταν μπροστά για την εποχή του , σε αντίθεση με τα σημερινά 0000
-
Σε σχέδιο ήταν μπροστά; Καλέ μου sprsk, τι ήπιες;
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ποιος θυμαται την λαγκουνα 1.8λτ με την εξωπραγματικη ιπποδυναμη των 95 αλογων?πρεπει να ηταν ο ορισμος του αργου οχηματος..ηδη απο την τριτη σχεση δυσκολευοταν να επιταχυνει!!Τα χεις μπερδεψει.. Η 'μικρη' laguna ηταν 1.6 και ειχε 110 αλογα...
-
Στο f/l αυτό, οι πρώτες είχαν το μοτερ που λέει ο κλαμπ.
-
ακριβως.το ειχαμε το αυτοκινητο.μου αρεσε σχεδιαστικα,τοσο εξωτερικα,οσο κ εσωτερικα.ηταν ανετο στο δρομο,με γρηγορο τιμονι αλλα ο κινητηρας ηταν τρα-γι-κος!!σοβαρα,με το που εβαζες τριτη(με τον λαστιχενιο μοχλο αλλαγης ταχυτητων),περισσοτερο μουγκριζε παρα επιταχυνε.στα τελευταια του παντως επιασε κ 170 χλμ/ω στο κοντερ παντα.αντικατασταθηκε απο μια πανεμορφη λαντσα ντελτα 150..που πιθανως να ειναι πιο αργη απο το μαζντα 6 1.8 .(για να παραμεινω κ εντος θεματος.)
-
Αν και το έχουμε σκίσει το θέμα , ( )
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε σχέδιο ήταν μπροστά; Καλέ μου sprsk, τι ήπιες;σε αυτό αναφέρομαι B3/Typ 89 (1986–91) το αβγό , το δικό μας ήταν του 89 μοντέλο, ακόμα υπάρχει σε μία φίλη μας .
διαφωνείς ? ... κουβέντα να γίνεται . -
Με ένα τέτοιο, αλλα το καλο 1.6Ε έκανα την πρώτη (αποτυχημένη) απόπειρα reverse flick
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Με ένα τέτοιο, αλλα το καλο 1.6Ε έκανα την πρώτη (αποτυχημένη) απόπειρα reverse flickΑκριβως την ιδια πρωτη εμπειρια ειχα και εγω με το προηγουμενο. (μοντ.84)
Τυχαιο... -
ποσο αργο σας φαινεται αυτο απο ενα 1.8 mazda 6 δευτερης γενειας??????
πολυ ε??????
ναι ναι ξερω χαλασμενα ειναι ολα,gps κοντερ ροδες,λαστιχα,ολα λαθος......λοιπον οσοι γρηγοροι υπαρχουν με sedan αμαξια της κατηγοριας του Mazda 6 με 16αρια ατμο και 18αρια ατμο, προσωπικο μυνημα και θα το διαπιστωσουν και μονοι τους το ποσο πισω ειναι ενα 6αρι σε σχεση με τον συναγωνισμο.....
υπαρχω εγω τελειως μαμα,υπαρχουν και αλλα λιγο τσιμπημενα......
και οταν γινει αυτο,θα μπουν εδω μεσα τα βιντεο,και οι εικονες και θα γραψουμε και εμεις,να δω τοτε τι θα λετε....
( ξερω τι θα λετε αλλα τελος παντων,ηταν πειραγμενο φορουσε εκκεντροφορους ψεκαζε νιτρο κτλ κτλ,εγω θα σας λεω απλα ειναι Mazda και ειναι αργο )διαλεγεται και περνεται.....
υ.γ. Φωτη αστους φιλε,δεν εχουν μπει καν σε 6αρι σαν τα δικα μας γι'αυτο μιλανε....
-
να πώ ότι δεν το περίμενα να σκάσουν μύτη οσιομάρτυρες της μάζντα?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
να πώ ότι δεν το περίμενα να σκάσουν μύτη οσιομάρτυρες της μάζντα? -
Ρε τους μπαγάσηδες. Θα σκάσει όλο το φόρουμ τους τώρα. Τα 240 σε ποιο γκρεμό τα έπιασε?
Και για όσους κατόχους Mazda 6 ζήλεψαν και θέλουν κι αυτοί να δουν 240 στο κοντέρ τους ιδού ο ιδανικός προορισμός:
http://www.explorecrete.com/greek/samaria-gr.html
Κατά προτίμηση Απρίλη-Μάη να γίνουν οι επισκέψεις γιατί μετά έχει πολύ τουρισμό.
-
Ο χρήστης GiannhsAtenza έγραψε:
υ.γ. Φωτη αστους φιλε,δεν εχουν μπει καν σε 6αρι σαν τα δικα μας γι'αυτο μιλανε....
Τα ταξί πιάνονται;
Viva la revolution! Hasta la victoria siempre! Venceremos!
-
Σε ποιο γκρεμό το τσούλησες φιλαράκι;
Αν το έχεις ακόμα εγώ προτίθεμαι με το 508 ακόμα και χωρίς στρώσιμο να το δούμε το θεματάκι σου..
-
Ο χρήστης GiannhsAtenza έγραψε:
πολυ ε??????
ναι ναι ξερω χαλασμενα ειναι ολα,gps κοντερ ροδες,λαστιχα,ολα λαθος......Πω πω πω φιλε, αυτο το Mazda 6 1.8 εχει 30 χλμ/ωρα μεγαλυτερη τελικη απο ενα Mazda 6 2.0...
http://www.zeperfs.com/en/fiche992-mazda-6-2-0.htmΑπιστευτο...
-
Τους είχα υποτιμήσει τους Mazdaκηδες... Τελικά νομίζω πως αξίζουν μια θέση στο πάνθεον των πιο πορωμένων αυτοκινητόφιλων, δίπλα στους VAGιτες και τους Alfisti.
-
Ντρέπομαι που έχω Mazda με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα... Άκου εκεί 240 κοντέρ σε 6 1.8! Μάλλον στον αέρα γύριζαν οι τροχοί.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
πολυ ε??????
ναι ναι ξερω χαλασμενα ειναι ολα,gps κοντερ ροδες,λαστιχα,ολα λαθος......Πω πω πω φιλε, αυτο το Mazda 6 1.8 εχει 30 χλμ/ωρα μεγαλυτερη τελικη απο ενα Mazda 6 2.0...
http://www.zeperfs.com/en/fiche992-mazda-6-2-0.htmΑπιστευτο...
Φαντασου ποσο μεγαλυτερη την εχει το 2.0
-
Τωρα που το εχω προχειρο...με το απιθανο Cd 0.27, μετωπικη επιφανεια 2.190 και 1300kg, για να διατηρησει τα 240 χρειαζεται ~159hp...βαριεμαι να υπολογισω ποσα χρειαζεται για να τα φτασει...Παιδες λαθος νομιζεται οτι τα 120 στο δρομο ειναι 140...κατι σε 200 κοντα το βλεπω
-
KAI ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΣΤΑΡΛΕΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!
παίζει να είναι 300
MAZDA 6