-
Δικαιολογημενα
-
ρε παίδες τι σχόλια είναι αυτά;;;;
γιατί προσπάθησα να σας κοροιδέψω και με τι κέρδος;;;μπήκα εθνική,μηδένισα τον υπολογιστή και μου έβγαλε αυτό το νούμερο όσο πήγαινα απο 120ως 150χλμ!στιγμιαία κατανάλωση δεν έχω βάλει ποτέ γιατί δεν βγάζεις κανένα ουσιαστικό συμπέρασμα.
εσάς όταν σας ρωτάνε σε ταξίδι πόσο καίει το αυτοκίνητο σας,λέτε......με 120 σε κατηφόρα α,με 130 σε ανηφόρα β και με 110 σε ισιάδι γ;;;; όταν αγοράζεται αυτοκίνητο, ο κατασκευαστής σας λέει τις στιγμιαίες καταναλώσεις ανα περίσταση;;;
μόνο εγώ βλέπω τη μέση κατανάλωση;;;;
ειλικρινά συγνώμη και λυπάμαι αν κάποιοι νιώθουν οτι εγω ο πονηρός Έλλην πήγα να τους εξαπατήσω με κέρδος την αύξηση των πωλήσεων των 6αριών
και ντρέπομαι για την πάρτη σου >Άλλος ένας Ελληνάρας 'μέτοχος' στην μάρκα του αυτοκινήτου του, που γουστάρει να ακούει τα μπράβο για την επιλογή του και ότι είναι αυτός ο πιο έξυπνος και το αυτοκίνητό του το καλύτερο του κόσμου...Πως να πάει αυτή η χώρα μπροστά μετά ?
απο εμένα είσαι άνεργος ;;;;
-
To περιμενα οτι θα το παιξεις τρελιτσα
Ας ειναι...
Ειχαμε πει να τραβηξεις βιντεακι με την στιγμιαια καταναλωση, γιατι δεν σε πιστευε κανενας οτι στα 150-160 καις 7λτ/100
Στο ειπα 2 φορες κιολας να βγαλεις την στιγμιαια
Δεν το καταλαβες ή δεν βρηκες τον λογο?
Τα ποστ πιο πισω ειναι, οποιος θελει τα βλεπει
viewtopic.php?f=15&t=5113&p=3115298#p3115298Ετσι που σε βολευει** τωρα ** να λες , κι εγω μπορω να τραβηξω βιντεακι να πηγαινω με 180 και η μεση να ειναι 6
Πλακα μας κανεις?
Για ποσο βλακες μας περνας?Ο χρήστης GGAB έγραψε:
και ντρέπομαι για την πάρτη σου
Μαλλον για την δικια σου παρτη θα πρεπει να ντρεπεσαι , που δεν εχεις το θαρρος να πεις ναι ειπα βλακεια,ειπα ψεματα, εκανα λαθος ή οτιδηποτε αλλο
-
δεν εχω να αποδείξω τίποτα και σε κανένα,πόσο δε σε τυπάκια σαν εσένα.
εσυ στο αυτοκίνητο σου σε ταξιδι τι κατανάλωση έχεις;;;
πρόσεξε πως θα απαντήσεις.......θέλω και τις μοίρες στην κλίση του δρόμου! -
Καλα, τωρα τραγουδα οσο θες
Περαστικα σου -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Περαστικα σουεντάξει εσυ με ξεμπρόστιασες.........
πες μου τώρα για την κατανάλωση σου......σε ταξίδι. -
**Θεμιτό όμως μεταξύ άλλων να πέσουν και οι τόνοι. **
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
πες μου τώρα για την κατανάλωση σου......σε ταξίδι.Γιατι, ξερεις τι αυτοκινητο εχω?
-
ρε mod ακόμη ούτε ενα μπινελίκι δεν έχει πέσει....
Υ.Γ ούτε θα πέσει! -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
πες μου τώρα για την κατανάλωση σου......σε ταξίδι.Γιατι, ξερεις τι αυτοκινητο εχω?
δεν με αποσχολεί,απλά θέλω να δω τον τρόπο που θα πεις την κατανάλωση σου,όποια και αν είναι αυτή.
-
Απλά θα σβηστεί οτιδήποτε ακολουθήσει ως off topic. Ας το αποφύγουμε το μπινελίκι λοιπόν. Συναγωνισμός το ποιος θα απαντήσει τελευταίος και εξυπνότερα δεν υφίσταται. Χαλαρώστε και οι δύο παρακαλώ.
-
Μιας και γράφετε για την κατανάλωση για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, πόλη 12 λίτρα και ταξίδι 8.3 με ταχύτητες 140 150 μετρημένο αντλία και όχι με το trip .
Πιστεύω ότι ότι η αυξημένη κατανάλωση στην πόλη είναι ότι κάνω μικρό δρομολόγιο (6 χλμ το πρωί για δουλειά και πίσω το βράδυ)
Αυτοκίνητο πρώτης γενιάς facelift 2.0 -
Βαριεμαι και να διαβασω ,το μονο που θα πω ειναι οτι ολα ξεκινησαν απο αυτο το ποστ..
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ετσι ακριβώς. Τα τροχαία έχουν μειωθεί πολυ λόγο μονοδρομησης. Επειδη και γω ταξιδεύω συχνά προς τα κεί πλέον έχω απελπιστεί και ταξιδεύω μόνο νύχτα. Δηλαδή μιλάμε κάτι 3 και 4 η ωρα το πρωί. Όλος ο δρόμος δικός μου.Πολυ καλή η κατανάλωση σου. Τελικά στην εθνική τα κυβικά της ατμόσφαιρας συμφέρουν.
Σε ανοιχτό δρόμο δεν έχω δει ποτέ πάνω απο 7λ,ακόμη και αν ταξιδεύω με 150-160......
Αυτο σημαινει δε βλεπω ΣΤΙΓΜΑΙΑ πανω απο 7 οταν παω 150-160.. δε σημαινει παω ολο το ταξιδι 80 το πλακωνω και 2-3 στιγμες και λιγο 150-160 και βγαζω ΜΕΣΗ 7.. γελανε και οι πετρες....
-
δεν το σκέφτηκες και πολύ πριν το γράψεις! εύγε......
-
Εισαι μεγαλη κωλοτουμπα... Σ ευχαριστω επισης που δεν εβρισες σε ποστ σου για πολλοστη φορα την οικογενεια μου...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εισαι μεγαλη κωλοτουμπα... Σ ευχαριστω επισης που δεν εβρισες σε ποστ σου για πολλοστη φορα την οικογενεια μου...Προσπαθω να μη σε αντιγραφω
-
Εισαι μεγαλος ΨΕΥΤΗΣ.. Ποτε ρε δεν εβρισα δημοσια ή οχι καμια οικογενεια ποσω δε μαλλον τη δικη σου. ΠΟΤΕ ΡΕ. Εσενα μαλιστα και εχεις το δικαιωμα να το κανεις και εσυ αλλα επρεπε να βριζεις την οικογενεια μου. Αυτος εισαι!
-
Παλικάρια να το σταματήσουμε εδώ. Δεν θέλω να υπάρξουν ποινές όποτε ηρεμήστε σας παρακαλώ.
Αν υπάρχουν ποστ στα οποία υπάρχουν άσεμνοι χαρακτηρισμοί παρακαλώ να μου τα υποδείξετε με πμSent from my iPhone using Tapatalk
MAZDA 6