-
Ο χρήστης dimitrisgou έγραψε:
Παιδιά εχω καταλήξει στο παρακάτω μοντέλο, αν και για χρονια έλεγα πως δεν θα πάρω ενα ανάλογου τύπου αυτοκίνητο το οποίο κατα βάση κρίνω αξιόπιστο μεν, απρόσωπο δε...
Το συγκεκριμένο όμως λόγω κινητήρα, αμάξωματος, χρώματος μου έχει κανει κλικ.http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3810912/
Πως το κρίνετε;;;
Αξίζει τα χρήματα;
Πρέπει να προσέχω κάτι ιδιαίτερο;Προσεγμένο φαίνεται αν και από αγορά από έμπορο δε μπορείς ποτέ να ξέρεις πόσα χιλιόμετρα έχει πραγματικά το αυτοκίνητο.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ποιος και γιατί έχει τιγκάρει το δοχείο νερού τόσο, είναι πολύ πάνω από τη max ένδειξη.
Μάλλον έκανε κάποιο 'σέρβις' από μόνος του ο έμπορας... με το μάτι.
-
Έβγαινε η έκδοση gt με τον προφυλακτήρα gt sport?
-
Κάπου στα μέσα του 08 που βγήκε η έκδοση Gt Sport για το 140άρι, μπήκε ο ίδιος προφυλακτήρας και στο 170άρι.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Ναι ήταν.Τώρα το ρύθμισαν για 15.000χλμ ή 1 χρόνο.Μου είπε δηλαδή ότι αν και ακόμη βγαίνουν αυτοκίνητα από το εργοστάσιο με αισθητήρα και ρύθμιση για longlife,τους έχουν δώσει οδηγία να το βάζουν στο computer και να το αλλάζουν.Είχε και ένα golf που δεν πήγαινε βήμα επειδή είχε μπουκώσει τελείωςΔηλαδή οι βαλβίδες είχα πολλές επικαθήσεις και έπρεπε να καθαριστούν;
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Παιδιά εχω καταλήξει στο παρακάτω μοντέλο, αν και για χρονια έλεγα πως δεν θα πάρω ενα ανάλογου τύπου αυτοκίνητο το οποίο κατα βάση κρίνω αξιόπιστο μεν, απρόσωπο δε...
Το συγκεκριμένο όμως λόγω κινητήρα, αμάξωματος, χρώματος μου έχει κανει κλικ.http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3810912/
Πως το κρίνετε;;;
Αξίζει τα χρήματα;
Πρέπει να προσέχω κάτι ιδιαίτερο;Προσεγμένο φαίνεται αν και από αγορά από έμπορο δε μπορείς ποτέ να ξέρεις πόσα χιλιόμετρα έχει πραγματικά το αυτοκίνητο.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ποιος και γιατί έχει τιγκάρει το δοχείο νερού τόσο, είναι πολύ πάνω από τη max ένδειξη.
Μάλλον έκανε κάποιο 'σέρβις' από μόνος του ο έμπορας... με το μάτι.
Παιδια πήγα στον εν λόγω έμπορο σήμερα.
Το αυτοκίνητο δεν μου άρεσε καθόλου, ηταν γύρω γύρω εκδορες ( απάντηση πωλητή : 'δεν το βαφουμε για να ξέρεις τι παίρνεις)
Σε ψιλάφιση του καπω, απο την αριστερή μερια πάνω απο το φανάρι έμπαιναν 2 δάχτυλα ανάμεσα, ενω στο δεξί όχι...
Και σε ερώτηση εαν μπορει να το δει τεχνικός είπαν 'μόνο αν τον φέρετε και το δει εδώ που ειναι παρκαρισμένο'..
Τι λέτε ρε -
καλά άστο. Δεν θέλει να το δει μηχανικός για να μην βάλει τον εγκέφαλο στο VAS και δεις οτι στην πραγματικότητα έχει τα διπλάσια χιλιόμετρα. θα ήταν πολύ πιο εντάξει αν στο έδινε με τα πραγματικά του χλμ
-
Μικρό service στο Golf 6 (tsi 122), δηλαδή λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας, πίσω τακάκια και απολύμανση a/c --> 230 ευρώ.
-
Σε φαγε η εργατοώρα της αντιπροσωπείας. Ειδικά αν γράψανε 2 ώρες λόγω τακακίων...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σε φαγε η εργατοώρα της αντιπροσωπείας. Ειδικά αν γράψανε 2 ώρες λόγω τακακίων...Δεν το πήγα στην αντιπροσωπεία.
Το πήγα στη quattro στο Χαλάνδρι.
-
Πολλά τα λεφτά Άρη για εξειδικευμένο. Btw αυτοί λένε τίποτα? Πως τους έκοψες?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
:hmmm:Πολλά τα λεφτά Άρη για εξειδικευμένο. Btw αυτοί λένε τίποτα? Πως τους έκοψες?
Μια χαρά! Πάρα πολύ καλοί! Σχολαστικοί και φαίνεται να κάνουν καλή δουλειά. Εκεί θα το πηγαίνω.
Τώρα για το κόστος, νταξ...δε περίμενα κάτι διαφορετικό. Φθηνότερη βγαίνει η μπέμπα απ'ότι φαίνεται.
-
χαιρεται,
αγορασα απο Γερμανια, 13.500 ευρω, golf variant (s/w) MK6, 2010, 140.000km, 1.6 tdi bluemotion, panoramic sunroof, full extra (χωρις parktronic ομως)
πηγα με μηχανικο στον εμπορο στην Θεσσαλονικη ο οποιος το εφερε κατα δικη μου παραγγελια, τα βρηκε ολα ενταξει, χτυπησαμε και τα στοιχεια του στα συστημα, και ειναι ολα σωστα.Εχτρα εξοδα που πρεπει/σκεφτομαι να κανω και θελω την γνωμη σας
- αλλαγη ιμαντα χρονισμου (απαραιτητο)
- parktronic (μην το σακατεψουμε, ακομα δεν το πηραμε)
- νεα ελαστικα (φοραει 2 χιονολαστιχα, 2 οτιναναι). ΠΟΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ?
ευχαριστω
-
Πιστευω υπαρχουν και καλυτερα (και φθηνοτερα) απο την quattro, στην γυρω περιοχη.
-
Εχει κανείς εμπειρία απο tiguan 2,0 tdi 4motion?
Vs new rav 2,2d? ειναι ο άμεσος ανταγωνιστής? -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μικρό service στο Golf 6 (tsi 122), δηλαδή λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας, πίσω τακάκια και απολύμανση a/c --> 230 ευρώ.αυτη η τιμη δεν συμβαδηζει με την κριση που υπαρχει στον κλαδο.. φιλτρα,λαδια,μπουζι δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 200Ε (κοστος ανταλακτικων 120Ε)τακακια πισω τεχταρ(οεμ) 40Ε...εγω περσι για μεγαλο σερβις εδωσα 170..
υ.γ. ποσα χλμ εχεις και αλλαξες τακακια!? γιατι ολοι παραπωνιουντε οτι αλλάζουν γρηγορα τα πισω τακακια και εγω που εχω 43000χλμ εχουν αρκετο ψωμι ακομα
-
αν πληρωνει αλλος Φαου Βε, αν πληρώνεις εσυ Τουοτα, θα απεφευγα παση θυσια τον συνδυασμο ροπης 2λιτρου diesel με το DSG , αντιθετα θα πηγαινα αν υπηρχε για ενα συμβατικο αυτοματο. Νομιζω το Tiguan εχει πλεον εμφανως γεράσει. Το δε ταμπλω του ειναι απο Golf plus 5ης γενιάς και για αυτο αλλωστε το φορτωνουν με πολυ εξοπλισμο. Αντιθετα θα εβλεπα θετικα το Q3 αν σε παιρνει και σκεφτεσαι να το κρατησεις για καποιο διαστημα.
Βεβαα εμπειρια δεν εχω απο Tiguan περα σαν επιβατης που εκατσα πισω μια φορα ανοιξα το παράθυρο και παραλιγο να χασουμε ολοι την ακοη μας από τον αερα. Το Rav σε εκδοση diesel το εχει φιλος μου στην επαρχία, σε 7 χρονια 260 χιλιαδες χιλιομετρα........σαν καινουργιο....πολυ βαρετό! -
Εγώ στην τουοτα κρατάω μικρό καλάθι.
Τώρα αρχίζουν να φορτώνουν ηλεκτρονικά τα αυτοκίνητα.
Φίλος με land cruiser πάντως, αγορασμενο 65,000 και θέμα με το κιβώτιο είχε, και θέμα με αναρτήσεις και δεν έπαιρνε/ εφερνε η εταιρεια χάρτες για το σύστημα navigation.
Το ότι στο δρόμο περπαταγαν καλύτερα τα ευρωπαϊκά SUV το ήξερε οπότε δεν γκρινιαζει για το περίπτερο.Και επειδή το δείγμα ειναι μικρό στην ελλαδιτσα, αν μπεις σε forum αμερικάνικα για Toyota και Lexus θα διαβάσεις διάφορα απίθανα. Ιδίως αυτο το case της Lexus με τα κολλημένα γκαζια ειναι
Τέλος, μου έκανε εντύπωση που το rav στην Ελλάδα δεν έρχεται με xenon. Ημαρτον
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
Μικρό service στο Golf 6 (tsi 122), δηλαδή λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας, πίσω τακάκια και απολύμανση a/c --> 230 ευρώ.
αυτη η τιμη δεν συμβαδηζει με την κριση που υπαρχει στον κλαδο.. φιλτρα,λαδια,μπουζι δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 200Ε (κοστος ανταλακτικων 120Ε)τακακια πισω τεχταρ(οεμ) 40Ε...εγω περσι για μεγαλο σερβις εδωσα 170..
υ.γ. ποσα χλμ εχεις και αλλαξες τακακια!? γιατι ολοι παραπωνιουντε οτι αλλάζουν γρηγορα τα πισω τακακια και εγω που εχω 43000χλμ εχουν αρκετο ψωμι ακομα
Κοιτα, το αυτοκινητο τωρα το πηραμε οποτε δε μπορω να σου πω κατι σχετικα με τη φθορα τους.
Τωρα εχουμε 33.000κμ παντως και ειναι τα πρωτα πισω που αλλαζει. Μπροστα του χρονου ειπε.
Στη bmw παντως προπερσι εβαλα καινουρια textar μπρος-πισω, δηλαδη πριν καμια 20αρια χιλιαδες χιλιομετρα, κι εχουν ακομα ανετα ενα 10αρικο (το board computer βεβαια λεει ακομα 22Κ, πραγμα απιθανο) αλλα το δουλευω συνεχεια μια σκαλα κατω, στο dtc, που σημαινει οτι πρακτικα θα επρεπε να φαγωθουν πιο γρηγορα.
Οποτε ασε τους αλλους να λενε. Καλα το πας.
Sent from a mobile device
-
Νίκο,μπορείς να μας πείς τι μάρκα λάδια,φίλτρα,τακάκια,σου χρεώσανε και πως έκαναν απολύμανση στο a/c?? με μηχάνημα ή με αφρό σε σπρέυ? Τα χρήματα για αυτό το αυτοκίνητο μου φαίνονται αρκετά.
-
Φύσημα από το παρμπρίζ μετά τα ~120 τι μπορεί να είναι; Ήμουν στην εθνική χθες και το πρωτοάκουσα, δεν το είχα προσέξει πριν. Προηγούμενο ταξίδι ήταν πριν μια εβδομάδα και δεν το έκανε. Σε Γκολφ 6.
Να έχει κάνει καμιά ρωγμή η κόλλα και να μπάζει / βγάζει αέρα;;
Είναι πολύ σπαστικό...
VW FORUM