-
Ποιος σοβαρός άνθρωπος που εκτιμάει το αυτοκίνητό του κρατάει τα ίδια λάδια για 30.000χλμ;
Ό,τι και να λέει το μάρκετινγκ, κοινή λογική χρειάζεται για να πηγαίνεις να τα αλλάζεις πιο τακτικά.
Εγώ που είμαι ψείρας και δε μ αρέσει να βλέπω μαυρισμένο το λάδι στον κινητήρα, τα αλλάζω κάθε 7.000
Πεταμένα λεφτά; Μπορεί, αλλά από το να πληρώσω μαζεμένο 1500άρι για τουρμπίνα κάποτε, καλύτερα έτσι -
Τίποτα δεν σου εγγυάται ότι αν αλλάζεις νωρίς λάδια δεν θα πάθει τίποτα το μοτέρ.
-
Σαφώς αγαπητέ, αλλά είναι το βασικότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις (πέρα απ το να μη το σκίζεις κρύο) για να μη του δίνεις αφορμές να πάθει κάτι
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τίποτα δεν σου εγγυάται ότι αν αλλάζεις νωρίς λάδια δεν θα πάθει τίποτα το μοτέρ.ναι αλλα μειωνεις κατα πολυ τις πιθανοτητες........και μιλαμε καθαρα για μηχανικη βλαβη,αλλο αν τρεχεις συνεχεια για ηλεκτρικες δυσλειτουργιες.Επειτα το να αλλαζεις λαδια καθε 10Κ χλμ δεν το θεωρω ''νωρις'' ασχετα αν το μαρκετινγκ σου λεει και καλα τα 3πλασια
-
Στο γολφ από το aux αν το συνδέσω στο iphone και με πάρουν τηλέφωνο, θα τους ακούω από τα ηχεία? Πρέπει να πάρω κάποιο συγκεκριμένο καλώδιο ή οποιοδήποτε καρφί-καρφί κάνει?
Αααα...τι λάδια να βάλω?
-
Αυτό εξαρτάται από το i-phone. Αν βάλεις απλά ακουστικά και σε πάρεις τηλέφωνο και ακούς κανονικά τον άλλον από αυτά, τότε το ίδιο θα γίνεται και στο αμάξι. Απλά θα πρέπει να βρεις κάποιο σημείο να ακουμπήσεις το τηλέφωνο ώστε να πιάνει τη φωνή σου καλά το μικρόφωνό του. Και ναι, οποιοδήποτε καλώδιο jack σε jack θα κάνει.
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Αυτό εξαρτάται από το i-phone. Αν βάλεις απλά ακουστικά και σε πάρεις τηλέφωνο και ακούς κανονικά τον άλλον από αυτά, τότε το ίδιο θα γίνεται και στο αμάξι. Απλά θα πρέπει να βρεις κάποιο σημείο να ακουμπήσεις το τηλέφωνο ώστε να πιάνει τη φωνή σου καλά το μικρόφωνό του. Και ναι, οποιοδήποτε καλώδιο jack σε jack θα κάνει.Το iPhone γενικώς το κάνει, γιατί έτσι το δουλεύω στη bmw...οπότε υποθέτω ότι θα δουλεύει το ίδιο τότε.
Τι λαδάκια βάζω?
-
καλοταξιδο!
αληθεια, πως δικαιολογησε το 'ατρακαριστο' που λεει στην αγγελια, με το βαμμενο καπω και πισω φτερο? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
καλοταξιδο!
αληθεια, πως δικαιολογησε το 'ατρακαριστο' που λεει στην αγγελια, με το βαμμενο καπω και πισω φτερο?Ευχαριστούμε.
Εντάξει, όντως ατρακαριστο ήταν.
Δηλαδη δεν έχει βαμμένα φτερά εμπρός, αλλαγμένα φανάρια εμπρός ή πισω κλπ που υποδηλώνει κάποιο τρακάρισμα.
Τοσο το πισω βάψιμο οσο το καπώ ήταν απο γρατζουνιές γιατι ο τύπος έμενε κέντρο, Κολωνάκι.
Δηλαδη δεν έχει τρακάρει, όπως είπε και ο μηχανικός που το τσέκαρε.
Sent from a mobile device
-
Ενα 5-30 που να καλύπτει τη προδιαγραφή VW 504.00 Castrol πχ. Εγώ έχω βάλει και fuchs.
http://www.opieoils.co.uk/c-749-vw-50400-oil.aspx -
Καλησπέρα στο φορουμ. Ετοιμάζομαι να αγοράσω καινούργιο αμάξι και μάλιστα το πρώτο μου. Έχω δει το Golf 7 και έχω πάθει πλάκα. 5θυρο σκέφτομαι να το πάρω μιας και θέλω να μου μείνει και για αργότερα που θα έχω οικογένεια. Δεν είμαι σίγουρος όμως για το τι να επιλέξω. Μου αρέσει ο tdi 1.6 με 105 άλογα, λόγω χαμηλού κόστους κίνησης, 0 τέλη και αντοχή κινητήρα με σωστή συντήρηση. Αλλά διαβάζω για τα πετρέλαια, ακριβά ανταλακτικά, οτι σε κρεμάει ο κινητήρας στις χαμηλές στροφές. Δεν έχω γνώση από πετρελαιοκινητήρες. Ποιά είναι η συμβουλή που θα μου δίνατε ως νέο οδηγό. Μέχρι στιγμής έχω οδηγήσει το peugeot 207 (1.4), vw bora (1.4), opel vectra (1.6) αλλά όλα ήταν βενζινοκίνητα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
-
Ο χρήστης Bobirakos έγραψε:
Καλησπέρα στο φορουμ. Ετοιμάζομαι να αγοράσω καινούργιο αμάξι και μάλιστα το πρώτο μου. Έχω δει το Golf 7 και έχω πάθει πλάκα. 5θυρο σκέφτομαι να το πάρω μιας και θέλω να μου μείνει και για αργότερα που θα έχω οικογένεια. Δεν είμαι σίγουρος όμως για το τι να επιλέξω. Μου αρέσει ο tdi 1.6 με 105 άλογα, λόγω χαμηλού κόστους κίνησης, 0 τέλη και αντοχή κινητήρα με σωστή συντήρηση. Αλλά διαβάζω για τα πετρέλαια, ακριβά ανταλακτικά, οτι σε κρεμάει ο κινητήρας στις χαμηλές στροφές. Δεν έχω γνώση από πετρελαιοκινητήρες. Ποιά είναι η συμβουλή που θα μου δίνατε ως νέο οδηγό. Μέχρι στιγμής έχω οδηγήσει το peugeot 207 (1.4), vw bora (1.4), opel vectra (1.6) αλλά όλα ήταν βενζινοκίνητα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!Περαστικά!
-
Μην ξεχνας αυτο που μου ειπε και εμενα βαθια θρησκευομενο ατομο για να με αποτρεψει, το ντιζελ ειναι το καυσιμο του Σατανα!! Προχωρα ρε ανθρωπε και παρε το αμαξι που σου αρεσει το Γκολφ 7 ειναι ενα υπεροχο αμαξι και το Tdi ειναι αυτο που λενε οι αγγλοι versatile, μια εξαιρετικη επιλογη , προχωρα!
-
To 1.2 tsi στο Golf βγαίνει μόνο στο 7 ή έβγαινε και στο 6?
-
Και στο 6 (85 και 105ps)
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Μην ξεχνας αυτο που μου ειπε και εμενα βαθια θρησκευομενο ατομο για να με αποτρεψει, το ντιζελ ειναι το καυσιμο του Σατανα!! Προχωρα ρε ανθρωπε και παρε το αμαξι που σου αρεσει το Γκολφ 7 ειναι ενα υπεροχο αμαξι και το Tdi ειναι αυτο που λενε οι αγγλοι versatile, μια εξαιρετικη επιλογη , προχωρα!αρκει να εχει εγγυηση.........πολλη εγγυηση!
-
Παντως εγω μια ζωη που ακουγα αυτα για τα γαλλικά, δεν χρειαστηκα σχεδον ποτε την εγγύηση. Τωρα στα Γερμανικα που ολοι συμφωνουμε οτι ειναι καλυτερα αυτοκινητα νομιζω ολα μια χαρα θα πανε- εγω έχω μια μετρια εμπειρια απο ακριβό Γερμανικό, αλλα φανταζομαι οτι ημουν η εξαίρεση- . Εν παση περιπτωση ενα ντιζελ με 5 ταχυτητες......τι μπορει να βγάλει....ουτε twincharger, ουτε tfsi, ουτε ACT, ουτε AAC, ουτε DSG( μπρρρρρ........μιλαω για το 7αρι και οχι για το εξαιρετικο μεχρι στιγμης 6αρι).
Μια χαρα αμαξακι ειναι diesel 105, 5 ταχυτο, ημιακαμπτος, 44 ροζ χαρτονομίσματα των 500 ευρω.....αλλα εχει ωραιο εσωτερικο και touch screen (χωρις bluetooth) και μνημονιακη μούρη! Βεβαια αν σκεφτεις οτι ο Σφακιανακης δινει 19 χιλιαρικα distinctive Alfa Giuglietta με 33 κιλά ροπής(!!!) και μοτεραρα και αναρτησαρα και αμαξαρα θεωρώ αυτοκτονια το Γκολφ να μην μιλησω για Βολβο και BMW που ειναι εκει κοντα με την Γκολφω!
μια χαρα ειναι το γκολφακι, ειναι οπως η C4 μου ειναι φτιαγμενη απο μεσα προς τα εξω (απο μεσα ανεση απ εξω εμφάνιση!) -
Παιδιά εχω καταλήξει στο παρακάτω μοντέλο, αν και για χρονια έλεγα πως δεν θα πάρω ενα ανάλογου τύπου αυτοκίνητο το οποίο κατα βάση κρίνω αξιόπιστο μεν, απρόσωπο δε...
Το συγκεκριμένο όμως λόγω κινητήρα, αμάξωματος, χρώματος μου έχει κανει κλικ.http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3810912/
Πως το κρίνετε;;;
Αξίζει τα χρήματα;
Πρέπει να προσέχω κάτι ιδιαίτερο; -
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Παντως εγω μια ζωη που ακουγα αυτα για τα γαλλικά, δεν χρειαστηκα σχεδον ποτε την εγγύηση. Τωρα στα Γερμανικα που ολοι συμφωνουμε οτι ειναι καλυτερα αυτοκινητα νομιζω ολα μια χαρα θα παν...Εξαρτάται ποια είναι τα γερμανικά και ποια τα γαλλικά της σύγκρισης.
-
Ο χρήστης dimitrisgou έγραψε:
Παιδιά εχω καταλήξει στο παρακάτω μοντέλο, αν και για χρονια έλεγα πως δεν θα πάρω ενα ανάλογου τύπου αυτοκίνητο το οποίο κατα βάση κρίνω αξιόπιστο μεν, απρόσωπο δε...
Το συγκεκριμένο όμως λόγω κινητήρα, αμάξωματος, χρώματος μου έχει κανει κλικ.http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3810912/
Πως το κρίνετε;;;
Αξίζει τα χρήματα;
Πρέπει να προσέχω κάτι ιδιαίτερο;Απο ολα τα Golf,το GT μαλλον ειναι το πιο πολυσυζητημενο οποτε για το ''αξιοπιστο'' μη παιρνεις κ ορκο
VW FORUM