-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
...
Βλέποντας ότι έδωσα λαβή για διάλογο συνεχίζω με ωραίες φωτό του πίσω μέρους και του εσωτερικού:Aυτή η φωτό, όπου διακρίνονται, (ανάμεσα σε άλλα), τα ψαλίδια της ανεξάρτητης ανάρτησης, ο κατανεμητής πίεσης των φρένων, το πίσω διαφορικό, το VCT, η πίσω αντιστρεπτική, η γέφυρα έδρασης της ανάρτησης, με βρίσκει, πως να το πω, πολύ...σύμφωνο!
-
-
fake μου φαίνεται...
-
Έχω μπει σε ένα Passat της συγκεκριμένης γενιάς, συνοδηγός και όχι το G60, το μόνο που θυμάμαι ήταν ευρύχωρο σχετικά.
Από επιδόσεις κινούνταν αξιοπρεπώς πάντως γιατί πρέπει να είχε ελαφρύ αμάξωμα ειδικά σε σχέση με τα σημερινά.
Στο κομμάτι συμπεριφορά στο δρόμο, λίγο καράβι μου φάνηκε.Στο εσωτερικό η ποιότητα κατασκευής δε με συγκίνησε, θα πει κανείς να μην το συγκρίνουμε με τα τωρινά δεδομένα αλλά με τα τότε. Πάντως το χαρακτηριστικό των σημερινών VW δεν το είχε όταν έκλεινες την πόρτα...
Θα έλεγα λίγο χαλαρή η συναρμολόγηση, βέβαια ήταν και κάποιας ηλικίας πια, όχι και σε κατάσταση διάλυσης όμως. -
Ο χρήστης IasonasPeri έγραψε:
Έχω μπει σε ένα Passat της συγκεκριμένης γενιάς, συνοδηγός και όχι το G60, το μόνο που θυμάμαι ήταν ευρύχωρο σχετικά.Από επιδόσεις κινούνταν αξιοπρεπώς πάντως γιατί πρέπει να είχε ελαφρύ αμάξωμα ειδικά σε σχέση με τα σημερινά.
Στο κομμάτι συμπεριφορά στο δρόμο, λίγο καράβι μου φάνηκε.Στο εσωτερικό η ποιότητα κατασκευής δε με συγκίνησε, θα πει κανείς να μην το συγκρίνουμε με τα τωρινά δεδομένα αλλά με τα τότε. Πάντως το χαρακτηριστικό των σημερινών VW δεν το είχε όταν έκλεινες την πόρτα...
Θα έλεγα λίγο χαλαρή η συναρμολόγηση, βέβαια ήταν και κάποιας ηλικίας πια, όχι και σε κατάσταση διάλυσης όμως.Καμία σχέση...
-
Γνώμη σου, γνώμη μου.
Μαζί δεν ήμασταν νομίζω... -
Ο χρήστης Hellenic Vanagon έγραψε:
Έχω μπει σε ένα Passat της συγκεκριμένης γενιάς, συνοδηγός και όχι το G60, το μόνο που θυμάμαι ήταν ευρύχωρο σχετικά.
Από επιδόσεις κινούνταν αξιοπρεπώς πάντως γιατί πρέπει να είχε ελαφρύ αμάξωμα ειδικά σε σχέση με τα σημερινά.
Θα έλεγα λίγο χαλαρή η συναρμολόγηση, βέβαια ήταν και κάποιας ηλικίας πια, όχι και σε κατάσταση διάλυσης όμως.Καμία σχέση...
'Καμία σχέση' ότι είναι καλύτερο από την ανωτέρω περιγραφή ή ότι είναι χειρότερο? Γιατί μάλλον ευγενικό είναι το ποστ ως προς την αξία του αυτοκινήτου που συζητάμε.
-
Ο χρήστης IasonasPeri έγραψε:
Γνώμη σου, γνώμη μου.
Μαζί δεν ήμασταν νομίζω...Mα δεν αναφέρομαι στο 'δικό σου', ούτε απέρριψα την άποψή σου!
Το κακό είναι πως ούτε εσύ αναφέρεσαι στο 'δικό μου'...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
'Καμία σχέση' ότι είναι καλύτερο από την ανωτέρω περιγραφή ή ότι είναι χειρότερο? Γιατί μάλλον ευγενικό είναι το ποστ ως προς την αξία του αυτοκινήτου που συζητάμε.
Μην θυμώνεις, γιατί και συ αναφέρεσαι σε άλλο αυτοκίνητο...
-
Ποιο είναι το άλλο αυτοκίνητο;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιο είναι το άλλο αυτοκίνητο;Sent from my GNex using smoke signals.
Αυτό το, γενικώς, 'ένα Passat αυτής της γενιάς', δηλαδή όχι G60 και όχι 4x4 και, φυσικά, με κατώτερο επίπεδο εξοπλισμού.
-
Το 1% επί των συνολικών πωλήσεων που ήταν αυτές οι εκδόσεις (και πολύ λέω), καθορίζουν τη γενικά κακή εικόνα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου? Δηλαδή η εικόνα μιας 316 καθορίζεται από την Μ3 της ίδιας εποχής?
-
Του 1990, (γενιά Β3), με ΑBS, EDL, 4WD, (SYNCRO), compressor 190 HP, (πολύ εύκολα με ελάχιστο...γαργάλημα), 230 χλμ. τελική, ελαφρύ, πενταθέσιο με ατελείωτους χώρους, και άλλα πολλά!
Ταχύτερο, ανετότερο και ασφαλέστερο από πολλά σημερινά σπορ και μη, αν και εικοσαετίας και βάλε!
Το τελευταίο με, (άψογο), αερόψυκτο στυλ, παραπέμποντας στις μεγάλες αντιπάθειες του ιδρυτή Κ.Κ., στα 411 και 412, που σε πολλούς άφησαν ανεξίτηλες μνήμες, θετικά η αρνητικά!
Ατεκμηρίωτα!
Μα αυτο έχει ασύμμετρα ημιαξονια...
Χάλια είναι! -
Το 1% επί των συνολικών πωλήσεων που ήταν αυτές οι εκδόσεις (και πολύ λέω), καθορίζουν τη γενικά κακή εικόνα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου? Δηλαδή η εικόνα μιας 316 καθορίζεται από την Μ3 της ίδιας εποχής?Από την αρχή, δεν αναφέρθηκα γενικά στο PASSAT B3 του 1990 αλλά στο PASSAT B35i SYNCRO G60!
Συνεπώς, αναφέρθηκα στο 100% αυτού που με ενδιαφέρει και που θεωρώ πως πρόκειται για κάτι το εξαιρετικό και σπάνιο, (όντως), με ελάχιστες κατασκευασμένες μονάδες! (Δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5-10.000 τεμάχια, χωρίς να έχω καταφέρει να ανακαλύψω τον επίσημο αριθμό).
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Μα αυτο έχει ασύμμετρα ημιαξονια...
Χάλια είναι!Πολύ σωστά! Έχεις απόλυτο δίκιο!
Εάν ήταν συμμετρικά σίγουρα θα ήταν καλύτερα!
-
Από την αρχή, δεν αναφέρθηκα γενικά στο PASSAT B3 του 1990 αλλά στο PASSAT B35i SYNCRO G60!
Συνεπώς, αναφέρθηκα στο 100% αυτού που με ενδιαφέρει και που θεωρώ πως πρόκειται για κάτι το εξαιρετικό και σπάνιο, (όντως), με ελάχιστες κατασκευασμένες μονάδες! (Δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5-10.000 τεμάχια, χωρίς να έχω καταφέρει να ανακαλύψω τον επίσημο αριθμό).
-
Εμένα μου άρεσε πολύ αυτής της γενιάς το Passat, τουλάχιστον από την μέση και επάνω. Κατά τα άλλα το να λέμε πως θα το ζήλευαν σημερινά αυτοκίνητα είναι αστείο. Ακόμα και η G60 syncro έκδοση δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο για σήμερα, ο συγκειριμένος συμπιεστής δημιουργούσε άπειρα προβλήματα χωρίς να βγάζει και καμία τρελή ισχύ ενώ η τετρακίνηση είναι η απλούστερη δυνατή. Καλό για την εποχή του αλλά μόνο ένας τυφλωμένος fanboy(ς) θα το αποθέωνε έτσι.
Σήμερα αγοράζεις ένα Jetta ή ένα Octavia με haldex τα οποία είναι περίπου 1308739071397 φορές ανώτερα.
-
Κάπου εκεί το πήγαινα κι εγώ απλά δεν ήθελα να προσβάλω τον κάτοχο που θεωρεί ότι έχει κάτι τόσο special...
-
Κάπου εκεί το πήγαινα κι εγώ απλά δεν ήθελα να προσβάλω τον κάτοχο που θεωρεί ότι έχει κάτι τόσο special...Επιτρέπετε;
Ε, όχι και κάτοχο... (Μακάρι...)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εμένα μου άρεσε πολύ αυτής της γενιάς το Passat, τουλάχιστον από την μέση και επάνω. Κατά τα άλλα το να λέμε πως θα το ζήλευαν σημερινά αυτοκίνητα είναι αστείο. Ακόμα και η G60 syncro έκδοση δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο για σήμερα, ο συγκειριμένος συμπιεστής δημιουργούσε άπειρα προβλήματα χωρίς να βγάζει και καμία τρελή ισχύ ενώ η τετρακίνηση είναι η απλούστερη δυνατή. Καλό για την εποχή του αλλά μόνο ένας τυφλωμένος fanboy(ς) θα το αποθέωνε έτσι.Σήμερα αγοράζεις ένα Jetta ή ένα Octavia με haldex τα οποία είναι περίπου 1308739071397 φορές ανώτερα.
Αυτές οι ατέρμονες αναλύσεις...
Αυτή την φορά δεν θα ενδώσω.
VW FORUM