-
Ξανά ένα θέμα που ξεκινά από κάπου και καταλήγει στο
!Και ξανά πάντα η ίδια ιστορία με τους γνωστούς αγνώστους.
-
Ποιοι είναι οι γνωστοί-άγνωστοι;
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Οποτε καλυτερη οδηγοκεντρικη επιλογη, αποτελουσε η Integrale (που εμφανιστηκε και την ιδια εποχη η 8v , σε σχεση με πιο φιλικο GT Syncro) παρα η μεταγενεστερη Q4. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ποιοι είναι οι γνωστοί-άγνωστοι; -
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Του 1990, (γενιά Β3), με ΑBS, EDL, 4WD, (SYNCRO), compressor 190 HP, (πολύ εύκολα με ελάχιστο...γαργάλημα), 230 χλμ. τελική, ελαφρύ, πενταθέσιο με ατελείωτους χώρους, και άλλα πολλά!
Ταχύτερο, ανετότερο και ασφαλέστερο από πολλά σημερινά σπορ και μη, αν και εικοσαετίας και βάλε!
Το τελευταίο με, (άψογο), αερόψυκτο στυλ, παραπέμποντας στις μεγάλες αντιπάθειες του ιδρυτή Κ.Κ., στα 411 και 412, που σε πολλούς άφησαν ανεξίτηλες μνήμες, θετικά η αρνητικά!
Ατεκμηρίωτα!
Θα πρέπει κάποιος να σου μιλήσει για το παρακάτω
Χωρίς ναι μεν και αλλά
1)Eίχα την ψευδαίσθηση ότι εδώ είναι θεών νταμάρι, συγνώμη, VW FORUM, ήθελα να πω...
2)Οι αστείες Ιταλικές κατασκευές του 1990, δεν υπάρχουν πλέον παρά σε ελάχιστα θερμαινόμενα γκαράζ, (χειμώνα-καλοκαίρι), και σε, ταραχώδεις, μνήμες.
3)Ένα PASSAT SYNCRO του 1990, καλοσυντηρημένο, είναι, και σήμερα, όπως είκοσι τόσα χρόνια πριν!
Είπαμε: εδώ είναι VW FORUM! Και διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;
Νομίζω;
-
Ο χρήστης Hellenic Vanagon έγραψε:
2)Οι αστείες Ιταλικές κατασκευές του 1990, δεν υπάρχουν πλέον παρά σε ελάχιστα θερμαινόμενα γκαράζ, (χειμώνα-καλοκαίρι), και σε, ταραχώδεις, μνήμες.
3)Ένα PASSAT SYNCRO του 1990, καλοσυντηρημένο, είναι, και σήμερα, όπως είκοσι τόσα χρόνια πριν!
Οι αστείες Ιταλικές κατασκευές, σάρωσαν στο ΠΠΡ, και ακόμα και σήμερα είναι αφίσες σε δωμάτια πιτσιρικάδων (ακόμα και μεγάλων πιτσιρικάδων). Πάντως αν μικρός είχα αφίσα του passat στο δωμάτιο μου η μάνα μου πέρα από τον ψυχίατρο, θα πήγαινε η ίδια στο περίπτερο να μου αγοράσει τσόντες ...
-
-
το μάζντα να δεις, πετάει
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Οι αστείες Ιταλικές κατασκευές, σάρωσαν στο ΠΠΡ, και ακόμα και σήμερα είναι αφίσες σε δωμάτια πιτσιρικάδων (ακόμα και μεγάλων πιτσιρικάδων). Πάντως αν μικρός είχα αφίσα του passat στο δωμάτιο μου η μάνα μου πέρα από τον ψυχίατρο, θα πήγαινε η ίδια στο περίπτερο να μου αγοράσει τσόντες ...
Θα πω στην μανούλα μου να ρωτήσει τον ψυχίατρο μου και θα σου πω!
-
1)Eίχα την ψευδαίσθηση ότι εδώ είναι θεών νταμάρι, συγνώμη, VW FORUM, ήθελα να πω...
2)Οι αστείες Ιταλικές κατασκευές του 1990, δεν υπάρχουν πλέον παρά σε ελάχιστα θερμαινόμενα γκαράζ, (χειμώνα-καλοκαίρι), και σε, ταραχώδεις, μνήμες. Οι αστείες Ιταλικές κατασκευές του 90 γέλαγαν με το Passat σου, ήταν παντού και πάντα πιο γρήγορες και αμα λάχει πέρνανε και 2-3-4 πρωταθλήματα έτσι για το καλό, γιατί εκεί ήταν η θέση τους και όχι σε γκαράζ ανέραστων μεσήλικων.
3)Ένα PASSAT SYNCRO του 1990, καλοσυντηρημένο, είναι, και σήμερα, όπως είκοσι τόσα χρόνια πριν! Στανταρ!! Και μετά ξύπνησες! Εδώ ένα Passat 2009 και είναι αμφίβολο, η αρχαιολογία παραμένει!!
Νομίζω;
Α είσαι ντιπ ανίδεος ε??
-
Vw syncro... Δια πασαν νόσον και μαλακιαν... Όπως λένε.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Οποτε καλυτερη οδηγοκεντρικη επιλογη, αποτελουσε η Integrale (που εμφανιστηκε και την ιδια εποχη η 8v , σε σχεση με πιο φιλικο GT Syncro) παρα η μεταγενεστερη Q4.
Eισαι μικρουλης ακομα (πρεπει βεβαια να μαθεις να διακρινεις και τον ρολο των παρενθεσεων...)-ισως και αγγενητος οταν ειχε βγει Delta Integrale-, για να εχεις διαβασει καποια πραγματα για αυτην και για την Q4 αντιστοιχα, οποτε δεν πειραζει, σε συγχωρω για την αγνοια...
-
Του 1990, (γενιά Β3), με ΑBS, EDL, 4WD, (SYNCRO), compressor 190 HP, (πολύ εύκολα με ελάχιστο...γαργάλημα), 230 χλμ. τελική, ελαφρύ, πενταθέσιο με ατελείωτους χώρους, και άλλα πολλά!
Ταχύτερο, ανετότερο και ασφαλέστερο από πολλά σημερινά σπορ και μη, αν και εικοσαετίας και βάλε!
Το τελευταίο με, (άψογο), αερόψυκτο στυλ, παραπέμποντας στις μεγάλες αντιπάθειες του ιδρυτή Κ.Κ., στα 411 και 412, που σε πολλούς άφησαν ανεξίτηλες μνήμες, θετικά η αρνητικά!
Ατεκμηρίωτα!
Θα πρέπει κάποιος να σου μιλήσει για το παρακάτω
Χωρίς ναι μεν και αλλά
Νομίζω;
Λάθος νομίζεις, εδώ είναι το θέμα VW Forum του 4Τforum
@Κικιζάς Γρηγορης
Μιας και έγραψες περί παρανθέσεων δράττω την ευκαιρία να σου ζητήσω να προσέξεις λίγο τον τρόπο γραφής σου και που βάζεις το 'και' τις () τις / τις -- τις [] και τέλος τα , γιατί αυτό εδώEισαι μικρουλης ακομα (πρεπει βεβαια να μαθεις να διακρινεις και τον ρολο των παρενθεσεων...)-ισως και αγγενητος οταν ειχε βγει Delta Integrale-, για να εχεις διαβασει καποια πραγματα για αυτην και για την Q4 αντιστοιχα, οποτε δεν πειραζει, σε συγχωρω για την αγνοια...
δεν βγάζει και πολύ νόημα ή μάλλον βγάζει νόημα αλλά κουράζει. Ίσως το να γράφεις μικρότερες προτάσεις να είναι μια λύση.
-
Ειδικά ο συμπιεστής, **αθάνατος **
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
@Κικιζάς Γρηγορης
Μιας και έγραψες περί παρανθέσεων δράττω την ευκαιρία να σου ζητήσω να προσέξεις λίγο τον τρόπο γραφής σου και που βάζεις το 'και' τις () τις / τις -- τις [] και τέλος τα , γιατί αυτό εδώEισαι μικρουλης ακομα (πρεπει βεβαια να μαθεις να διακρινεις και τον ρολο των παρενθεσεων...)-ισως και αγγενητος οταν ειχε βγει Delta Integrale-, για να εχεις διαβασει καποια πραγματα για αυτην και για την Q4 αντιστοιχα, οποτε δεν πειραζει, σε συγχωρω για την αγνοια...
δεν βγάζει και πολύ νόημα ή μάλλον βγάζει νόημα αλλά κουράζει. Ίσως το να γράφεις μικρότερες προτάσεις να είναι μια λύση.
Υπαρχει καπου συντακτικο λαθος? Με τα , αντι να μπαινει . εννοεις οτι δεν παιρνεις αναπνοη μεχρι να τελειωσει η προταση?
Αυτο, ναι, προσπαθω να το διορθωσω... -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αναλογως την χρηση, και την ποιοτητα καυσιμου...Εχεις καποια επιβεβαιωμενα στοιχεια που να το υποδεικνυουν
αυτο που λες σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ βαση? (οχι απο Ελληνικα συνεργεια, fora κτλ) -
And Not a Single Fuck Was Given That Day
(auto λογοκρισία, γαμωωω. Test: Fuck, fuck, f-u-c-k)
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αναλογως την χρηση, και την ποιοτητα καυσιμου...Εχεις καποια επιβεβαιωμενα στοιχεια που να το υποδεικνυουν
αυτο που λες σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ βαση? (οχι απο Ελληνικα συνεργεια, fora κτλ)Exω εγώ ένα γείτονα που εμπορευόταν τέτοια ανταλλακτικά και τώρα έχει μετακομίσει μόνιμα στις Μπαχάμες με τα κερδή.
Πέρα από την πλάκα λες να υπάρχει κανείς που να κρατάει στατιστικά του στυλ πόσοι συμπιεστές τα έπαιξαν ή πόσους πολλαπλασιαστές καίνε τα vag ;
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Πέρα από την πλάκα λες να υπάρχει κανείς που να κρατάει στατιστικά του στυλ πόσοι συμπιεστές τα έπαιξαν ή πόσους πολλαπλασιαστές καίνε τα vag ;
Πιθανον καποιοι φορεις του τυπου 'DEKRA' , για λογαριασμο της κατασκευαστριας εταιριας, και δεν αναφερομαι στην VAG φυσικα, αλλα στον προμηθευτη υπερσυμπιεστων πχ...
VW FORUM