-
Μολις εμαθα μια σουπερ τιμη για οποιον ενδιαφερεται.
Golf GTI VI 2009, 3θ, λευκο με 13.000κμ: 20.000€
το πουλαει γιατι εχασε τον αντρα της και πρεπει να φυγει
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μολις εμαθα μια σουπερ τιμη για οποιον ενδιαφερεται.Golf GTI VI 2009, 3θ, λευκο με 13.000κμ: 20.000€
Πίστεψέ με δεν ειναι καθόλου σουπερ η τιμή!!!
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Μολις εμαθα μια σουπερ τιμη για οποιον ενδιαφερεται.
Golf GTI VI 2009, 3θ, λευκο με 13.000κμ: 20.000€
Πίστεψέ με δεν ειναι καθόλου σουπερ η τιμή!!!
συμφωνώ απολύτως!
Δες εδώ:
http://www.car.gr/classifieds/cars/?mak ... ariant=gtiΦαντάσου ότι αυτό έχει 8500km και ζητάει 19.000€
Καλή η τιμή θα ήταν αν είχε 2-3000€ πιο χαμηλά.
Βέβαια από την άλλη κακώς κρίνουμε μιας και ο λόγος πώλησης είναι πολύ άσχημος και μπορεί η γυναίκα να μην έχει ιδέα πόσο πουλιούνται αυτά τα αυτοκίνητα.
edit:
ας πούμε προσφορά/καλή τιμή είναι αυτό:
VW Golf R32 DSG '09 - € 25.900 -
Off the record...και 15 το δινει.
-
Mέσα-εξω το νεο κια ριο είναι καλύτερο απο το polo. Είναι πιο ευρύχωρο, το ίδιο ποιοτικό(και είχε πιο μαλακα πλαστικά) και με ωραία σχεδίαση. Και η πόρτα είχε το βάρος και έκανε το ''γκουπ'' που κάνουν τα vw όταν την κλείνεις.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Και η πόρτα είχε το βάρος και έκανε το ''γκουπ'' που κάνουν τα vw όταν την κλείνεις.Ε αφού είναι βαριά και κάνει 'γκουπ' θα είναι καλό αυτοκίνητο. Όχι σαν τα supercars που έχουν πανάλαφρες πόρτες από αλουμίνιο ή ανθρακονήματα και κάνουν 'γκαπ' όταν κλείνουν!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και η πόρτα είχε το βάρος και έκανε το ''γκουπ'' που κάνουν τα vw όταν την κλείνεις.
Ε αφού είναι βαριά και κάνει 'γκουπ' θα είναι καλό αυτοκίνητο. Όχι σαν τα supercars που έχουν πανάλαφρες πόρτες από αλουμίνιο ή ανθρακονήματα και κάνουν 'γκαπ' όταν κλείνουν!
Δεν ξέρω για τα supercars ,αλλα η πόρτα όταν εκλεινε ένιωθες οτι απομονώνεσαι απο τον εξω κόσμο. Για παράδειγμα στο getz και στο 106 οι πόρτες είναι παναλαφρες και γι'αυτο δεν υπάρχει στοιχειώδης ηχομόνωση.
-
Το βάρος τι σχέση έχει με την μόνωση; Μη λέμε σε αυτό το φόρουμ πράγματα που λέγανε οι παπούδες μας για τα αυτοκίνητα... Μπορείς να έχεις βαριές πόρτες με κακή μόνωση και ελαφριές με καλή. Θέμα μελέτης και κόστους είναι. Αν και στα εργοστάσια ξέρουν τι κάνουν και σε ποίους απευθύνονται.
-
Το βάρος τι σχέση έχει με την μόνωση; Μη λέμε σε αυτό το φόρουμ πράγματα που λέγανε οι παπούδες μας για τα αυτοκίνητα... Μπορείς να έχεις βαριές πόρτες με κακή μόνωση και ελαφριές με καλή. Θέμα μελέτης και κόστους είναι. Αν και στα εργοστάσια ξέρουν τι κάνουν και σε ποίους απευθύνονται.Δεν ξέρω τι λένε οι παππουδες μας ,αλλα απο προσωπική εμπειρία μιλάω. Εχω μπει σε vw passat(2006),golf v, polo, mercedes c180,bmw 316 e90 κ.τ.λ. Σε όλα οι πόρτες είναι βαριές και ολα έχουν καλη ηχομόνωση. Αντιθέτως στα getz,106, micra κ.τ.λ οι πόρτες είναι πούπουλα και εχουν μηδενική ηχομόνωση. Ακους ρε παιδί μου το ''γκουπ'' οταν μπαίνεις στο passat και μετά ακους και το ''τσακ'' στο getz και νομίζεις οτι θα πέσει το παράθυρο απο την πόρτα
-
Και η πόρτα είχε το βάρος και έκανε το ''γκουπ'' που κάνουν τα vw όταν την κλείνεις.
Ε αφού είναι βαριά και κάνει 'γκουπ' θα είναι καλό αυτοκίνητο. Όχι σαν τα supercars που έχουν πανάλαφρες πόρτες από αλουμίνιο ή ανθρακονήματα και κάνουν 'γκαπ' όταν κλείνουν!
Και στο Α3 είναι αλουμινένιες οι πόρτες (το έμαθα με τον δύσκολο τρόπο ), αλλά το γκουπ το κάνουν.
Συμφωνώ πάντως ότι κάμια σχέση το βάρος της πόρτας που νιώθεις (και είναι εντελώς τεχνητό και δημιουργείται από τους μεντεσέδες της πόρτας) και άλλο η ηχο-θερμομόνωση.
Πχ...C200 1999. Η πόρτα ήταν ψιλο-φλούτσι σε σχέση με του Α3 μου (2008). Κι όμως της mercedes η ηχομόνωση πιστεύω ότι ήταν η ίδια (και ίσως και καλύτερη), παρότι δεν την μέτρησα με κάποιο όργανο μέτρησης.
Σου έδινε καλύτερη αίσθηση ότι απομονώνεσαι από τον έξω κόσμο αφού έκλεινες την πόρτα.και φαντάσου φίλε eleos ότι το Α3 έχει καλή μόνωση.
Απλά δέχομαι το γεγονός ότι σου αφήνει ωραία αίσθηση το γεγονός ότι 'ακούς' την πόρτα που κλείνει σχεδόν με το βάρος της (με δική σου ελάχιστη προσπάθεια).
Δε θα κρύψω το γεγονός ότι προσωπικά μου την έσπαγε λίγο που στη mercedes η πόρτα δεν έκλεινε έτσι.
Όλα όμως είναι θέμα συνήθειας και σε 'ενοχλεί' γιατί κάνεις απευθείας σύγκριση μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Μόλις πάρεις το αμάξι, όλα αυτά τα 'χαζά' τα ξεχνάς και προσέχεις πιο ουσιώδη (τα οποία οι περισσότεροι δεν έχουν ΚΑΝ προσέξει πριν την αγορά).Ομοίως σήμερα για τις πόρτες του Χ6 (όχημα αξίας 100.000+ €). Πάλι δε σου αφήνουν αυτή την αίσθηση οι πόρτες, αλλά μόλις κάτσεις μέσα για λίγο (με τις πόρτες κλειστές) καταλαβαίνεις ότι οι 'έξω' είναι σε έναν άλλο κόσμο από το δικό σου.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
...Ομοίως σήμερα για τις πόρτες του Χ6 (όχημα αξίας 100.000+ €). Πάλι δε σου αφήνουν αυτή την αίσθηση οι πόρτες, αλλά μόλις κάτσεις μέσα για λίγο (με τις πόρτες κλειστές) καταλαβαίνεις ότι **οι 'έξω' είναι σε έναν άλλο κόσμο από το δικό σου. **:iconcool:
Σαφώς. Αυτοί οι απέξω ζουν το δικό τους δράμα αντικρίζοντας τη γκαρσονιέρα με τις ρόδες.
-
Τα πιο αδύναμα στοιχεία της πόρτας φέρνουν μέσα και τον περισσότερο θόρυβο. Και αυτά είναι οι τσιμούχες περιμετρικά, και κυρίως το τζάμι. Έχει τεράστια διαφορά ένα χοντρό τζάμι ή ένα διπλό, από ένα λεπτό.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
...
Ομοίως σήμερα για τις πόρτες του Χ6 (όχημα αξίας 100.000+ €). Πάλι δε σου αφήνουν αυτή την αίσθηση οι πόρτες, αλλά μόλις κάτσεις μέσα για λίγο (με τις πόρτες κλειστές) καταλαβαίνεις ότι **οι 'έξω' είναι σε έναν άλλο κόσμο από το δικό σου. **:iconcool:
Σαφώς. Αυτοί οι απέξω ζουν το δικό τους δράμα αντικρίζοντας τη γκαρσονιέρα με τις ρόδες.
πραγματικα ελπιζω να αντιλαμβανεσαι το ατοπο του σχολιου σου.
-
There's your problem : viewtopic.php?p=2396287#p2396287
-
Και στο** Α3 είναι αλουμινένιες οι πόρτες** (το έμαθα με τον δύσκολο τρόπο ), αλλά το γκουπ το κάνουν.
say what?
-
...
Ομοίως σήμερα για τις πόρτες του Χ6 (όχημα αξίας 100.000+ €). Πάλι δε σου αφήνουν αυτή την αίσθηση οι πόρτες, αλλά μόλις κάτσεις μέσα για λίγο (με τις πόρτες κλειστές) καταλαβαίνεις ότι **οι 'έξω' είναι σε έναν άλλο κόσμο από το δικό σου. **:iconcool:
πραγματικα ελπιζω να αντιλαμβανεσαι το ατοπο του σχολιου σου.
Μα μου έδωσες ασίστ για να θάψω ένα suv. Να μην την εκμεταλλευτώ??
-
Νέος τιμοκατάλογος στο vw.gr.Ήρθαν και 2 νέες εκδόσεις για το polo.1.2 tsi με 90 άλογα και 16 κιλά ροπή αλλά με 5άρι σασμάν(πιο λογικές τιμές και δεν εισάγουν πλέον τον 1.4 με τα 85) αλλά και 1.6 tdi με 90 άλογα πέρα από τον αδύναμο 1.2 tdi.Φέρνουν και με τον 1.4 tsi(122 & 160) το νέο jetta.Επίσης μειώσανε τις τιμές του golf 1.6 tdi 105 ps που ξεκινά πλέον από τα 20+ και φέραν και το GTD.Μπήκαν ακόμη και οι τιμές-εκδόσεις του νέου beetle.Πλέον η vw έχει μια τεράστια γκάμα μοντέλων-εκδόσεων-κινητήρων για κάθε γούστο.Μένει μόνο το up! που θα το φέρουν την άνοιξη όπως και το passat cc f/l.
-
Να συμπληρώσω στο post του φίλου πως πλέον ήρθαν και τα golf plus 1.6 tdi και touran 1.6 tdi.Ενώ έχουν μειωθεί οι τιμές σε όλα τα μοντέλα με τον 1.6 tdi.
-
Παίδες, θέλω βοήθεια. Καλός φίλος έχει το Golf V 1.4 Tsi (122). Το είχε παραγγείλει με τάσια και σιδερένιες ζάντες. Καθώς ήρθε η ώρα της αλλαγής των εργοστασιακών ελαστικών, σκεφτόμαστε να αναβαθμιστούμε σε ζαντικό. Έχω βρει κάτι χαριτωμένα (λέγε με 17άρες από το GTi) και ρωτώ: το πλάτος της συγκεκριμένης ζάντας είναι 7.5 ίντσες. Η VW βάζει στο GTi διάσταση 225. Όμως, εμείς δε θέλουμε τόσο φαρδύ λάστιχο στο 1.4 με τα 122 άλογα και προτιμούμε να κρατήσουμε το 205 (και για τα δυναμικά χαρακτηριστικά και για το κόστος). Μια χαρά δε θα κάθεται; Η ζάντα δεν είναι πολύ φαρδιά.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Και στο** Α3 είναι αλουμινένιες οι πόρτες** (το έμαθα με τον δύσκολο τρόπο ), αλλά το γκουπ το κάνουν.
say what?
Σου κάνει εντύπωση?
Στο λέω, γιατί άλλαξα πόρτα όταν ένας @$#^!*~#...εεεε...ηλικιωμένος κύριος έπεσε πάνω στην πόρτα του οδηγού (ενώ ήμουν σταματημένος).
Πήγα σε 2 συνεργεία και πήρα την ίδια απάντηση: η πόρτα είναι από αλουμίνιο και δεν επισκευάζεται με τον κλασσικό τρόπο και υποχρεωτικά θέλει αλλαγή (και σημειώνω πως δεν τους ανέφερα εξαρχής ότι θα πληρώσει η ασφαλιστική οπότε ούτως ή άλλως εγώ θα πίεζα για αλλαγή της πόρτας )
Και για να σε προλάβω: Η ζημιά που είχε η πόρτα δεν δικαιολογούσε την αντικατάστασή της.Τώρα...Μπορεί να είναι απλώς το εξωτερικό περίβλημα από αλουμίνιο αλλά οι μπάρες μέσα να είναι από σίδερο (τελοσπάντων μίγμα σιδήρου με άλλα υλικά). Αυτό δεν το ξέρω...
Μα μου έδωσες ασίστ για να θάψω ένα suv. Να μην την εκμεταλλευτώ??
Δεκτόν.
VW FORUM