-
Εχει κανείς καμία λίστα με τα Extra και τις τιμές τους για Passat Variant ?
-
Παιδιά πάω για νέο κιβώτιο σε VW Passat 1.8 [ADR] αυτόματο [4-τάχυτο] 1997 μοντέλο
Μπορείτε να μου πειτε σας παρακαλώ κανένα μαγαζί κατά προτίμηση στην Αθήνα με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά VAG ή κιβώτια;
Μήπως ξέρετε κανένα link στο εξωτερικό να φέρω μόνος μου;
Υπάρχει κανένας μάγκας μάστορας να επισκευάζει κιβώτια;
Να είστε καλά
Κώστας
-
Α3 από το Wolfsburg ?
-
Έχει ακούσει κανείς που να ξέρει 5 πράγματα παραπάνω απο διάφορες πηγές πότε θα έρθει το EOS με τον TSI?
-
Ερωτηση προς τους κατοχους Golf (κατα προτιμηση GT/TSi/GTi):
Ξερει κανεις τι μαρκα ειναι το λαδι που βαζει το εργοστασιο στα καινουρια αυτοκινητα? Ειναι longlife?
Αν χρειαστει να συμπληρωσω μεχρι την 1η αλλαγη, η οποια ειναι στα 15K ή στα 30Κ αν χρησιμοποιειται λαδι longlife, με ποια μαρκα συμπληρωνω?
Οποιαδηποτε εχει την προδιαγραφη VW 504.00? Πχ βρηκα στο Praktiker Shell Helix στο οποιο αναγραφεται αυτη η προδιαγραφη. Μπορω να συμπληρωσω με αυτο ή πρεπει να ειναι καποια συγκεκριμενη μαρκα ή αυτη που εχει τοποθετηθει στο εργοστασιο?Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Ερωτηση προς τους κατοχους Golf (κατα προτιμηση GT/TSi/GTi):Ξερει κανεις τι μαρκα ειναι το λαδι που βαζει το εργοστασιο στα καινουρια αυτοκινητα? Ειναι longlife?
Αν χρειαστει να συμπληρωσω μεχρι την 1η αλλαγη, η οποια ειναι στα 15K ή στα 30Κ αν χρησιμοποιειται λαδι longlife, με ποια μαρκα συμπληρωνω?
Οποιαδηποτε εχει την προδιαγραφη VW 504.00? Πχ βρηκα στο Praktiker Shell Helix στο οποιο αναγραφεται αυτη η προδιαγραφη. Μπορω να συμπληρωσω με αυτο ή πρεπει να ειναι καποια συγκεκριμενη μαρκα ή αυτη που εχει τοποθετηθει στο εργοστασιο?Ευχαριστω.
ARAL
-
εχω την εντυπωση πως δεν ειναι aral,αλλα castrol..υπαρχει σιγουρα ενα αυτοκολλητο ενα αυτοκολλητο με το σηματακι της καστρολ και φαινεται οταν ανοιξεις την πορτα του οδηγου το οποιο εχει και τησ οδηγιες για τις αλλαγες λαδιων,και το μπουκαλι λαδι που πηρα απο την αντιπροσωπεια καστρολ ειναι κ αυτο
-
εχω την εντυπωση πως δεν ειναι aral,αλλα castrol..υπαρχει σιγουρα ενα αυτοκολλητο ενα αυτοκολλητο με το σηματακι της καστρολ και φαινεται οταν ανοιξεις την πορτα του οδηγου το οποιο εχει και τις οδηγιες για τις αλλαγες λαδιων,και το μπουκαλι λαδι που πηρα απο την αντιπροσωπεια καστρολ ειναι κ αυτο
-
Oettinger Golf V GTI mit 310PS & 430NM
-
Δεν βάζουν όλα τα συνεργεία την ίδια μάρκα λαδιού. Αν καλύπτει τις προδιαγραφές είναι οκ
-
Ο χρήστης monty έγραψε:
εχω την εντυπωση πως δεν ειναι aral,αλλα castrol..υπαρχει σιγουρα ενα αυτοκολλητο ενα αυτοκολλητο με το σηματακι της καστρολ και φαινεται οταν ανοιξεις την πορτα του οδηγου το οποιο εχει και τησ οδηγιες για τις αλλαγες λαδιων,και το μπουκαλι λαδι που πηρα απο την αντιπροσωπεια καστρολ ειναι κ αυτοστο δικο μου ηταν Castrol και εβαζα παντοτε τα ιδια στην αντιπροσωπεια, ποτε δεν ειχα προβλημα (αλλαζα καθε 6-12 χιλιαδες ομως).
-
Nα ζητησω και εγω μια γνωμη για 20vt ιμπιζα 156 ιππων και με τι λαδι να συνεχισω μετα απο 150000χχ
valvoline sunpower 5-40
aral high tronic 5-40
liqui molly 10-40
aral megatronic 5-50Να σημιωσω οτι τα λαδια τα αλαζω καθε 10-12χχ.
-
Κολλητός κατέληξε στην αγορά Golf plus για ''οικογενειακούς λόγους''.To θέμα είναι ότι έχει ένα ενδοιασμό για το 1.6 FSI καθώς το αυτοκίνητο είναι γύρω στα 150-200 κιλά βαρύτερο απ' το Golf.Έτσι μπαίνει και η έκδοση 1.4 TSI στο παιχνίδι.
Θα μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε στην επιλογή; -
Eννοείται πως πρέπει να προτιμήσει την έκδοση με τον TSi κινητήρα.
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Κολλητός κατέληξε στην αγορά Golf plus για ''οικογενειακούς λόγους''.To θέμα είναι ότι έχει ένα ενδοιασμό για το 1.6 FSI καθώς το αυτοκίνητο είναι γύρω στα 150-200 κιλά βαρύτερο απ' το Golf.Έτσι μπαίνει και η έκδοση 1.4 TSI στο παιχνίδι.
Θα μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε στην επιλογή;μακράν TSI, και με ~700 ευρώ λιγότερα
-
O.k ευχαριστώ,ο κύβος ερίφθη.
-
-
-
vw.au;;;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
vw.au;;;ε, μάλλον!
VW FORUM