-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το 'χω σκεφτεί να το κάνω αυτό με τον αερογράφο που έχω για τα μοντέλα μου.Κανεις body painting ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το 'χω σκεφτεί να το κάνω αυτό με τον αερογράφο που έχω για τα μοντέλα μου.και εσυ μοντελιστης εισαι δρ;;
-
Ναι, αεροπλανάκιας.
-
Τι εγινε Ορεστη , το φτιαξαμε το εργαλειο.. ?
-
Δεν έχουμε πάει ακόμα λόγο δουλείας(και δικής μου και του πατέρα) μάλλον μέσα στην άλλη εβδομάδα θα πάω να ρωτήσω πρώτα αν γίνεται να φτιάξουμε την βάση του φαναριού (αν υπάρχει μόνο του το εξάρτημα ή πάει σετ με το φανάρι) και πόσο καιρό θα κάνει να έρθει αν δεν υπάρχει και μετά να δούμε και τι θα κάνουμε με τις γρατζουνιές.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το 'χω σκεφτεί να το κάνω αυτό με τον αερογράφο που έχω για τα μοντέλα μου.Το σκεφτόμουν κι εγώ, μπορεί να δεχτεί όμως τη μπογιά όπως είναι απ' το κιτάκι επιδιόρθωσης με το πινέλο, χωρίς να αραιώσει?..
-
http://www.car.gr/parts/view/934417/
Πωλείται Ολική Βαφή Οχήματος - € 699
-
Τιμή για αυτοκίνητο μέγεθους smart?
-
Αν παω το δικο μου, πιο πολλα λεφτα θα χαλασω σε στοκο για τις γρατσουνιες, παρα στο βαψιμο.
-
Αυτά φτιάχνονται, με pdr, touch up και όπως αλλιώς λέγεται η τοπική επισκευή τέλος πάντων;
-
Μόνο αν ρωτήσεις από κοντά τους επαγγελματίες θα λάβεις αξιόπιστη απάντηση
-
Δεν καταλαβαίνω αν φαίνεται μέταλλο από κάτω. Από ότι βλέπω μιλάμε για διαμήκη γραμμές στην οροφή; Αν θέλουν τρίψιμο όλες και βάψιμο, δεν ξέρω αν αξίζει τοπικά μόνο.
Μια δυο γνώμες πάρε. -
@bassstarlet said in Αναζήτηση φαναρτζή + Ερωτήσεις για βάψιμο:
Αυτά φτιάχνονται, με pdr, touch up και όπως αλλιώς λέγεται η τοπική επισκευή τέλος πάντων;
Η πάνω η φωτό είναι λάστιχο αυτό π βλέπω ;είναι τζάμι η λαμαρίνα;σαν λαμαρίνα Μ κάνει.ενα βάψιμο όλο.θα έκανα
-
Σε golf μαύρο χρώμα η γυναίκα μου μπαίνοντας στο γκαραζ έφαγε την δεξιά πίσω πόρτα και φτερό, χωρίς να προκαλέσει βαθούλωμα στο μέταλλο της πόρτας. Το εργοστασιακό χρώμα κατά μήκος της φθοράς έχει φύγει και έχει εμφανισθεί το μέταλλο. Υπό τον φόβο της οξείδωσης θέλω να το φτιάξω, τι προτείνετε ολική βαφή πόρτας ή τοπική επισκευή και με ποιο τρόπο, προτείνετε κάποιον που κάνει καλή δουλειά;
Είχα επιδιορθώσει τοπικά γρατζουνιά σε πόρτα του golf παλίοτερα και δυστυχώς μετά από 2-3 χρόνια έχει θαμπώσει στο σημείο όπου έγινε η τοπική επιδιόρθωση και φαίνεται στο φως του ήλιου η διαφορά με το λοιπό εργοστασιακό χρώμα παρά το ότι είναι μαύρο (το εργοστασιακό παραμένει γυαλιστερό ενώ στο σημείο επιδιόρθωσης είναι θαμπό πλέον).
Προτείνετε κάποια νέα μέθοδο για τοπική επιδιόρθωση ή να το δώσω και ολική βαφή πόρτας, με βαριά καρδιά διότι το εργοστασιακό χρώμα έχει πάντα άλλες αντοχές και ιδιότητες. -
Πάρε μια προσφορά από κάποιον που κάνει τοπική αποκατάσταση με pdr και από φαναρτζή, που πιθανότατα θα προτείνει ολικη βαφή.
Αν η οικονομικη διαφορά είναι μικρή, καλύτερη είναι η ολική βαφή. -
Αν όντως έχει φανεί μέταλλο, εγώ να πω την αλήθεια θα την έβαφα.
Βέβαια επειδή την έχω πατήσει με φαναρτζη που δεν ταίριαξε το χρώμα, σε καταλαβαίνω. -
Το χρώμα δεν μπορεί να ταιριάξει ποτέ ακριβώς όταν βάφεις παλιό αυτοκίνητο. Το παλιό χρώμα έχει ξεθωριάσει λίγο, ενώ στη νέα βαφή είναι στην αρχική απόχρωσή του.
Ένας καλός φαναρτζής όμως, κάνει τη διαφορά ανεπαίσθητη στο γυμνό μάτι. -
Αν ο μάστορας έχει φασματογράφο παίρνει δείγμα από τις γύρω περιοχές και βγαίνει πολύ καλο αποτέλεσμα, το πρόβλημα είναι κάποια ιδιαίτερα χρώματα ...το μαύρο βέβαια θεωρώ είναι εύκολο
-
Πάντως με τοπική επιδιόρθωση δυστυχώς το χρώμα στο σημείο της επισκευής δεν διατήρησε τη λάμψη του εργοστασιακού κ φαίνεται η διαφορά υπό το φως του ήλιου, οπότε βλέπω ολική βαφή πόρτας...εάν ξέρει κάποιος καλό μάστορα μου λέει
-
@nmsm2 said in Αναζήτηση φαναρτζή + Ερωτήσεις για βάψιμο:
Πάντως με τοπική επιδιόρθωση δυστυχώς το χρώμα στο σημείο της επισκευής δεν διατήρησε τη λάμψη του εργοστασιακού κ φαίνεται η διαφορά υπό το φως του ήλιου, οπότε βλέπω ολική βαφή πόρτας...εάν ξέρει κάποιος καλό μάστορα μου λέει
εχω τον αλεξανδρο για εξαιρετικο μαστορα - περιστερι - Μουσχουτζής Αλέξανδρος Ι. Λαέρτου 5, 2105740376
-
Ευχαριστώ, θα περάσω να τον ρωτήσω μήπως καταφέρει και το φτιάξει τοπικά και γλυτώσω την φαβή της πόρτας συνολικά.
Αναζήτηση φαναρτζή + Ερωτήσεις για βάψιμο