-
Γιατί δεν είναι φυσιολογική η κατανάλωση;;;;;;
Τόση διαφημιση εχει πανω του..... Αυξήθηκε το βάρος.....
-
Βλέπω συχνά πυκνά στο νήμα των Ford για αύξηση ιπποδύναμης από αντιπροσωπεία, ισχύει κάτι αντίστοιχο σε Peugeot/Citroen;
Οχι , δεν υπαρχει για Peugeot Citroen
Και στην Ford, δεν ειναι επισημη αναβαθμιση απο την Ford , αλλά επειδη αυτος ο αντιπρόσωπος περναει και προγραμματα απο καποιον βελτιωτη, κανει τα στραβα ματια, αν χρειαστεις την εγγύηση. Αλλά για να σε καλυψει , πρεπει να πας σε μονο σε αυτον, αν σου βγει καποιο προβλημα
-
Βλέπω συχνά πυκνά στο νήμα των Ford για αύξηση ιπποδύναμης από αντιπροσωπεία, ισχύει κάτι αντίστοιχο σε Peugeot/Citroen;
Δεν είναι συχνά πυκνά, απλά αναφέρουμε ουσιαστικά το ίδιο πρόγραμμα αρκετές φορές...αχαχα.
Και δεν είναι ακριβώς από την αντιπροσωπεία (γιατί αυτό μπορεί να παρερμηνευτεί), είναι από εξουσιοδοτημένο συνεργείο το οποίο συνεργάζεται με τον βελτιωτή (Rica) οπότε υπάρχει κάποια εξασφάλιση ώς προς την ποιότητα και την εγγύηση, αλλά ΔΕΝ είναι επίσημο της Ford. Οπως είναι π.χ. και ο Σπανός με την AC Schnitzer.
Για Peugeot δεν γνωρίζω κάτι αντίστοιχο, αλλά μπορεί να υπάρχει κάποιο εξουσιοδοτημένο που συνεργάζεται με κάποιον 'επίσημο' βελτιωτή - εαν υπάρχει τέτοιος για τα PSA.
-
Ευχαριστώ, θυμάμαι παλιά κάποιος έκανε κάτι αντίστοιχο για εργοστασιακά Peugeot.
Οχι, Lap-η, δεν είναι φυσιολογική η κατανάλωση αυτή, δεν είναι τόσο μεγάλο το ειδικό βάρος.
-
Ευχαριστώ, θυμάμαι παλιά κάποιος έκανε κάτι αντίστοιχο για εργοστασιακά Peugeot.
Ποσο παλια? Τα τελευταια 10+ χρονια δεν εχω ακουσει κατι
-
Dublin wrote:
Ποσο παλια? Τα τελευταια 10+ χρονια δεν εχω ακουσει κατι
Στη προηγούμενη γενιά, 2011-2012, θυμάμαι γιατί είχα το Citroen τότε και σκεφτόμουν να ρωτήσω (είχαν ίδιους κινητήρες) αλλά λόγω εγγύησης δεν προχώρησα σε τίποτα τελικά.
Μέσα στην εγγύηση είναι δύσκολο να πάρεις τέτοια απόφαση.
-
Ποιο μοτερ συγκεκριμενα? Δεν ειχα ακουσει κατι
-
Σωστά!!!!!
-
Θυμάμαι που έβαζαν πρόγραμμα εντός δικτύου στα αλήστου μνήμης 1.4 HDi και πήγαιναν από 68 hp σε 81 ή 82, αν δεν κάνω λάθος. Νομίζω στα 207.
-
hountalas wrote:
parikon wrote:
Βγήκε νεος τιμοκατάλογος με τις αλλαγές στα τέλη ταξινόμησης.
Απο το 2008 που ξέρω είδα διάφορα μεγάλη στην allure 1.2 με 130 άλογα 1000 ευρώ στις άλλες εκδόσεις 2008 μικρές διαφορές.
Οπότε στην allure με 100 άλογα που είχε τιμή προ φόρων 16969 πλέον μπορείς να προσθέσεις εξοπλισμό χωρίς εκτίναξη τιμών.
Το ανέφερα και εγώ στο νήμα για τα τέλη.
Απλά δεν ξέρω αν άρχισαν να χρεώνουν το χρώμα και αν σταμάτησε η προωθητική -500 ευρώ.
Προχθές που είχα πάει για βόλτα άκουσα να λέει ο πωλητής σε έναν που κοιτούσε 2008 active 'το μεταλλικό είναι 100ευρώ επάνω'.
Σε δική μου ερώτηση για την παραγγελία που έχω σε 1.2 100 allure αν προλαβαίνω να βάλω τα ομίχλης, το τσέκαρε στον υπολογιστή καο του έβγαζε τιμή 22800 περίπου. Τον ρώτησα για την προώθητικη αλλά μου είπε θα σταματήσει.Βεβαια αφού έκλεισα εγω από τοτε οι απαντησεις ειναι λιγο στο φλου.....
Δηλαδή η Allure δεν έχει ομίχλης τωρα; δεν είναι τα ομίχλης βασικό επίπεδο εξοπλισμού ασφαλείας; Πόσο τα χρεώνουν δηλαδή;
Δεν υπάρχει χρώμα που κοστίζει 100€, οπότε πάλι κάποια προσφορά εχουν.
Για το χρώμα λογικά θα του είχε πει μια τιμή πχ 400 ευρώ και εγώ ύστερα άκουσα το ''το μεταλικό θα είναι 100 ευρώ παραπάνω''. Στο configurator πάντως δεν χρεώνεται ακόμα το χρώμα αν και η τιμή είναι ακόμα στα 22.400 ( 22.375 σύμφωνα με τον νέο κατάλογο).
Η allure έρχεται χωρίς προβολάκια. Πριν την αλλαγή στα τέλη αν τα έβαζες ανέβαινε αρκετά για τα 170 ευρώ που κοστίζουν. Αφού άλλαξαν πήγα να δω αν μπορώ αν τα προσθέσω τώρα που είναι σε εξέλιξη η παραγγελία και στο σύστημα έβγαζε συνολική τιμή 22800. Εκέι είναι που το έχασα γιατί δεν μου είπε ξεκάθαρα αν μπαίνουν η αν σταμάτησε η προωθητική των -500 ευρώ η αν βαριόταν τι θες τώρα αφού το αγόρασες!
-
τελικά, η πίσω μεσαία ζώνη είναι τυλιγμένη ανάποδα από εργοστάσιο.. πρέπει να σηκωθεί το κάθισμα...θα παραγγείλουν καινούργια πλαστικά που το δένουν κάτω γιατί παίζει να σπάσουν με την πίεση. να πω ότι ξενέρωσα λίγο ισχύει.
κατά τα άλλα όλα κομπλέ, 3500χλμ σε ένα μηνα, δεν χορταινεται (508)
-
τελικά, η πίσω μεσαία ζώνη είναι τυλιγμένη ανάποδα από εργοστάσιο.. πρέπει να σηκωθεί το κάθισμα...θα παραγγείλουν καινούργια πλαστικά που το δένουν κάτω γιατί παίζει να σπάσουν με την πίεση. να πω ότι ξενέρωσα λίγο ισχύει.
κατά τα άλλα όλα κομπλέ, 3500χλμ σε ένα μηνα, δεν χορταινεται (508)
Πώς το κατάλαβες αυτό με τη ζώνη; Δεν έβγαινε σωστά;
-
ναι, ξεκινάει από την μια πλευρά και τελειώνει από την ανάποδη. είπα μια δόση να το αφήσω να μην κάνω τπτ, αλλά αφού ξεκίνησε με τα κατσαβίδια ο τύπος στη πεζω, δεν έχω επιστροφή. α ρε Γάλλοι..
-
Χεχε το ιδιο σε ραλλακια πολυ παλια.
Στο λεω επιτηδες το κανουν....ετσι...... σε λα βι ρε μ@@2νια
-
Μακάρι αυτό να είναι το μοναδικό πρόβλημα που θα έχεις! Αυτά φτιάχνονται μη σκας...
-
καλησπερα,
οσοι ειναι κατοχοι 2008 1.2 puretech με EAT, το παλιο οχι το καινουργιο, μπορουν να μου πουν εντυπωσεις απο καταναλωσεις χωρους, αξιοπιστια ?
Ειναι καλο για οικογενεια με 3 παιδια η θα σερνεται στην εθνικη ?
Ευχαριστω
-
Το αν σέρνεται ή όχι δεν έχει σχέση αν είναι το παλιό. Ο puretech είναι ο ίδιος. Αν είναι ο 130ps είναι υπεραρκετός. Έχω κάνει ταξίδι με 4 ενήλικες συν αποσκευές και ήταν εξαιρετικός σε απόδοση ακόμα και σε αναφορικές διαδρομές με clima on. Σημειωτέον μόνο εγώ είμαι 135 κιλά!!
Κατανάλωση μέση ταξιδιού γύρω στο 7,3 (μεικτές διαδρομές). Το έχω σε 308 οπότε αν υπάρχει διαφορά στο βάρος του οχήματος είναι ελάχιστη και την καλύπτω με το έξτρα σωματικό μου βάρος. Για το EAT δεν εκφέρω άποψη γιατί το έχω Μ/Τ και ένας γνωστός μου που έχει ΕΑΤ σε 508 diesel οδηγάει σαν ετοιμοθάνατος οπότε η άποψη του δεν μετράει για εμένα...
-
Είχα κάνει ένα post για πρόωρη αλλαγή λαδιών και φίλτρου στα 5500χλμ καθώς και για ένδειξη 'βλάβης' ελέγχου λαδιών που μας εμφάνιζε το όχημα μετά από παρκάρισμα σε έντονη ανηφόρα. Να ενημερώσω ότι πλέον μετά την πρόωρη αλλαγή λαδιών δεν ξαναεμφανίστηκε η ένδειξη υπό καμία συνθήκη. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο γεγονός ή αν έπαιξε ρόλο και το software uodate που μου πέρασαν πάντως μια δικαίωση την νιώθω...
-
στο 508 μου ανέφερε πως μάλλον θα βγάλει ένδειξη (κλειδί) κοντά στα 6000χλμ, να μην αγχωθω δεν είναι τπτ και να πάω να κάνουν τα διαδικαστικά.
-
@bolt μετά την εμπειρία μου με το 308 στο επόμενο θα αλλάξω λάδια φίλτρο στα 2-2500χλμ το πολύ και αστούς να λένε αντιπροσωπείες και μη.
Δίνουμε ένα σκασμό λεφτά για αγορά οχήματος φορτωμένο με χίλια δυο που πιθανότατα ποτέ δεν θα μας φανούν πραγματικά χρήσιμα και καθόμαστε και συζητάμε αν αξίζει τα λεφτά της μια αλλαγή λαδιών. Ημαρτον δηλαδή.
PEUGEOT FORUM