-
Μάλλον είναι όπως το λέτε, φυσιολογικό. Θα το διασταυρωσω κ αύριο με ένα φίλο μου που έχει το ίδιο 308.
Σας ευχαριστώ πολύ! -
Καλησπερα παιδια. Καινουριος εδω και χρειαζομαι τα φωτα σας. Ψαχνω αυτοκινητο μεταχειρισμενο και εχω βρει ενα 207, 1600κυβ. με 150 ιππους. Εχει 55.000 χιλιομετρα και ειναι του 2009. Η τιμη του ειναι 5500 ευρω. Θα ηθελα να μαθω για διαφορες σοβαρες βλαβες που εχει βαλει βγαλει το συγκεκριμενο και αν αξιζει σε αυτα τα χρηματα.Οδηγαω πολυ καιρο αλλα ειναι η πρωτη φορα που θα εχω δικο μου αυτοκινητο. Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
-
Η σωστή συντήρηση του 1.6 THP θέλει γνώσεις και σωστά υλικά που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν, με αποτέλεσμα αρκετά προβλήματα (επικαθήσεις στις βαλβίδες λόγω άμεσου ψεκασμού, προβλήματα με τον χρονισμό)... μείνε μακριά καλύτερα...
-
Τα χλμ εάν είναι πραγματικά μας κάνουν ένα κινητήρα που μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα για άλλα τόσα τουλάχιστον και περισσότερο. Τήρηση του προγράμματος συντήρησης σε σοβαρό συνεργείο και όλα καλά. Να δει ο φίλος όμως τα λοιπά που έχουν να κάνουν με το αυτοκίνητο, μήπως χρειαστεί να δώσει άλλα τόσα για να το έχει πραγματικά αξιόμαχο. Επίσης αν είναι στουκαρισμένο - επισκευασμένο. Κατά τα άλλα μια χαρά αμαξάκι θα είναι.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
χλμ εάν είναι πραγματικά μας κάνουν ένα κινητήρα που μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα για άλλα τόσα τουλάχιστον και περισσότερο.Όχι ακριβώς. Ο συγκεκριμένος κινητήρας είχε πολλά και σοβαρά προβλήματα.
-
Ερώτησις: Στο 106 μου δε λειτουργεί σωστά ο ανεμιστήρας. Δηλαδή γυρίζω το διακόπτη, σε οποιαδήποτε σκάλα, αλλά δε φέρνει αέρα παρά μόνο εάν το κοπανησω. Αν πάλι πέσω σε καμιά λακούβα, σταματάει. Καμιά ιδέα;
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Πιθανότατα κάποια φίσα δεν κάνει καλή επαφή ή δεν γίνεται καλή επαφή (δύσκολο) της αντιστοιχης ασφάλειας στην ασφαλειοθήκη.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Πιθανότατα κάποια φίσα δεν κάνει καλή επαφή ή δεν γίνεται καλή επαφή (δύσκολο) της αντιστοιχης ασφάλειας στην ασφαλειοθήκη.Το 2000 δοκιμασα κατι ζαζον γαλλικα προφυλακτικα
Φετος δινει πανελληνιες -
Καλη του επιτυχια.
Μακρια απο γαλλικη φιλολογια -
Το 99 θα τα δοκίμασες .... Επρεπε να περιοριστείς στα γαλλικά φιλιά...
-
Xaxaxa! Gatos, nonos, criuser.Συγκρουση τιτανων!
-
-
https://www.carscoops.com/2018/02/peuge ... ad-geneva/
Εντυπωσιακο στο προφιλ του και με πόρτες χωρίς πλαίσια. Κάτι μου Volvιζει προς τα πίσω αλλά δεν ξέρω τι?!
Ωραίο για αρχή! -
Αυτά για να θυμίσω σε παλιότερες συζητήσεις γιατί θεωρώ πως η πεζώ δεν είναι όπελ και πως μπορεί και φτιάχνει αυτοκίνητα που είναι αδιαμφισβήτητα premium χαρακτήρα. Τα ακούς νονέ; Καλά τα ds αλλά η πεζώ, είναι πεζώ και κανείς δεν μπορεί να την βάλει στη γωνία.
-
Αυτό ξεκίνησε να βγεί μαζί με το ινσίνια και να είναι η νέα C5 . Η σιτροέν αποφάσισε να συνεχίσει να την σπάει σε μερικούς μερικούς και έτσι βγήκε σαν 508 .
Προφανώς σαν ινσίνια για τους γερμανοβλαβείς και σαν 508 για τους διαφορετικούς ...
Δεν με τρελλαίνει εξωτερικά . Αν αλλάξεις την μάσκα μπορεί να είναι δεκάδες αμάξια .
Και το ds7 επίσης δεν έχει ιδιαίτερο σχήμα . Μοιάζει πολύ με λέξους .
-
Εκ πρώτης,δείχνει ωραίο το 508!
Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο αυτό που θα πω,αλλά εμένα το πίσω -ιδίως στη φώτο που έβαλε ο νονός- μου φέρνει σε 'εκσυγχρονισμένη-επικαιροποιημένη' AR 156 (που προσωπικά, μ' αρέσει). -
Ίδια πίσω φώτα έχουν τα 3008 και 5008. Δεν χρειάστηκε να φύγουν καν από το οικόπεδο τους, όχι να πάνε σε διπλανή χώρα! [emoji16]
-
Εχουν κυκλοφορησει και αλλες φωτογραφιες και φυσικα το μεγαλο ατου ειναι το απιστευτο εσωτερικο. Επισης η μουρη ειναι πολυ δυναμικη.
-
Όντως και εγώ στο εσωτερικό έμεινα.
Συνέχεια του 3008 με καλύτερη τοποθέτηση της οθόνης στο κέντρο του ταμπλό.Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Εκ πρώτης,δείχνει ωραίο το 508!
Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο αυτό που θα πω,αλλά εμένα το πίσω -ιδίως στη φώτο που έβαλε ο νονός- μου φέρνει σε 'εκσυγχρονισμένη-επικαιροποιημένη' AR 156 (που προσωπικά, μ' αρέσει).+1 κ εγω αυτο σκέφτηκα μολις ειδα το πισω μέρος.156fl.
Παντως γενικά σχεδιαστικά ειναι εξαιρετική προσπάθεια. Ελπιζω κ τα υπόλοιπα να ειναι εξίσου καλα κ κυρίως να μην εχει πριμιουμ τιμολόγηση οπως κανει τωρα τελευταία η πεζω.
PEUGEOT FORUM