-
http://www.car.gr/8971469-peugeot-308-g ... n-panorama
-
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα την γνώμη σας.
Είμαι μεταξύ δυο αμαξιών και δεν έχω καταλήξει ακόμα στο ποιο να διαλέξω.
Το ένα είναι το Peugeot 308 στην έκδοση Style στα 21.800(είναι προσφορά)
Το άλλο είναι το Peugeot 308 hatchback στην έκδοση Style στα 20.200(επίσης προσφορά)
Εσείς τι θα παίρνατε? Έχει κανείς εμπειρία απο τα 2 αμάξια? -
Καλησπέρα
Υπάρχει κανείς με 208 με τον 1,2 βενζίνη να μας πει εντυπώσεις;
Ευχαριστώ -
Που βρεθηκε Ελλαδα...
https://www.car.gr/9260418-peugeot-508-2-0-gt-eat6 -
Μπροστά καλό, πίσω δεν μου αρέσει, η σχεδίαση του καντράν κ του τμήματος μπροστά από οδηγό κ συνοδηγό ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ο λοιπός εξοπλισμός εξαιρετικός...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Που βρεθηκε Ελλαδα...
https://www.car.gr/9260418-peugeot-508-2-0-gt-eat6Κάποια στιγμή είχε και η Peugeot Automotivo στο Χαλάνδρι ένα...δεν θυμάμαι όμως εάν ήταν 2λιτρο diesel.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Μπροστά καλό, πίσω δεν μου αρέσει, η σχεδίαση του καντράν κ του τμήματος μπροστά από οδηγό κ συνοδηγό ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ο λοιπός εξοπλισμός εξαιρετικός...Εμενα μ αρεσει απο την αρχη μεχρι το τελος. Ολα τα μετρα
-
Τα πίσω φώτα που βάζει η peugeot σε ορισμένα μοντέλα μου ταιριάζουν πολύ κ σε άλλα όχι το ίδιο. Το 308 π.χ. μου φαίνεται πάρα πολύ όμορφο από κάθε πλευρά! Εδώ δεν με κέρδισαν όλα τα μέρη... Βέβαια περί ορέξεως...
Πάντως γενικά οι Γάλλοι το έχουν κ το τολμούν σχεδιαστικά...κ μπράβο τους! Μπορεί να μην τους κάθεται πάντα, αλλά ρισκάροντας έχουν δημιουργήσει μερικά από τα πιο ιδιαίτερα κ όμορφα αυτοκίνητα...
-
Σου αρεσει το 308 ?
Ενα απο τα πιο μετρια αμαξια της κατηγοριας του εμφανισιακά, για μενα
Το προηγούμενο ηταν πιο ομορφο -
Γεια σας καλη χρονια με υγεια
Θελω να ρωτησω επειδη με ενδιαφερει η αγορα για ενα 308d 1.6 hdi
πειτε μου αν γνωριζετε για τυχον προβληματα .
Σας ευχαριστω -
Ο χρήστης Chri3d5 έγραψε:
Γεια σας καλη χρονια με υγεια
Θελω να ρωτησω επειδη με ενδιαφερει η αγορα για ενα 308d 1.6 hdi
πειτε μου αν γνωριζετε για τυχον προβληματα .
Σας ευχαριστωΚανε ενα καινουριο θεμα με τα αυτοκινητα που σε ενδιαφερουν και μη γεμιζεις τα τοπικ. Ετσι θα βοηθηθεις καλυτερα
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Σου αρεσει το 308 ?
Ενα απο τα πιο μετρια αμαξια της κατηγοριας του εμφανισιακά, για μενα
Το προηγούμενο ηταν πιο ομορφοΕγώ το θεωρώ ένα από τα ομορφότερα, αν όχι το ομορφότερο.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Πριν ένα μήνα αγόρασα ένα Peugeot 207 .από Auto Marin. ..8.300€ .. Μοντέλο 2011 ..χιλιόμετρα 110.000 ....
Μέχρι στιγμής έχω αλλάξει αντλία νερού και ιμάντες, μια βαλβίδα υποπιεσης, στεγανοποιηση στο καρτερ λόγω μικρής διαρροής λαδιού, επισης άλλαξα και τον συναγερμό γιατί μου είχαν βάλει έναν της πλάκας. ... Σύνολο 500€.
Τώρα τα θετικά ... πολύ καλή συμπεριφορά καλό σε ταξίδια, με ένα ρεζερβουάρ, σημερινή αξία 55 € ..κάνω 950 χιλιόμετρα. -
Εγγύηση δεν σου έδωσαν??? Αφού έτσι διαφημίζουν....βέβαια είναι από τις γνωστές 'μείνε-μακριά' μάντρες.
-
Η εγγύηση της AutoMarin είναι ψηλομούφα.
Δεν μου κάνει εντύπωση η εμπειρία του φίλου. Πήρε ένα 207 με πολλά χιλιόμετρα από μία επιχείρηση που εκ΄των πραγμάτων δεν είναι και ιδιαίτερα αξιόπιστη.
Και εγώ έκανα ανταλλαγή το δικό μου 207GT στην AutoMarin, αλλά πουλήθηκε πριν το πάω να το παραδώσω...
Λογικό, αφού είχε μόλις 12500χιλιόμετα και ήταν αυτοκίνητο 6ετίας. Σχεδόν αχρησιμοποίητο.Το 207 που πήρε ο φίλος σίγουρα είχε τα θεματάκια του και ήθελε καλό έλεγχο πριν την αγορά.
Η AutoMarin κάνει ελλιπέστατους ελέγχους σε αυτοκίνητα που παίρνει από ιδιώτες ή από leasings.υ.γ. σε μένα έκαναν δώρο και συναγερμό αλλά δεν πήγα να τον βάλω.
Τους φοβήθηκα... Όπως επίσης δεν έκανα σε αυτούς ούτε τα δωρεάν service... γιατί είναι μούφα η υπόθεση των δωρεάν service. -
Ο χρήστης jean-psg έγραψε:
Πριν ένα μήνα αγόρασα ένα Peugeot 207 .από Auto Marin. ..8.300€ .. Μοντέλο 2011 ..χιλιόμετρα 110.000 ....
Μέχρι στιγμής έχω αλλάξει αντλία νερού και ιμάντες, μια βαλβίδα υποπιεσης, στεγανοποιηση στο καρτερ λόγω μικρής διαρροής λαδιού, επισης άλλαξα και τον συναγερμό γιατί μου είχαν βάλει έναν της πλάκας. ... Σύνολο 500€.
Τώρα τα θετικά ... πολύ καλή συμπεριφορά καλό σε ταξίδια, με ένα ρεζερβουάρ, σημερινή αξία 55 € ..κάνω 950 χιλιόμετρα.Στη θέση σου το ίδιο θα έκανα. Ειδικά αν έχει ιμάντα χρονισμού θα τον άλλαζα, μαζί με την αντλία νερού αν παίρνει κίνηση από τον ιμάντα χρονισμού. Ο εξωτερικός για δυναμό κλπ φαίνεται με το μάτι αν είναι καλός.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Η εγγύηση της AutoMarin είναι ψηλομούφα.Δεν μου κάνει εντύπωση η εμπειρία του φίλου. Πήρε ένα 207 με πολλά χιλιόμετρα από μία επιχείρηση που εκ΄των πραγμάτων δεν είναι και ιδιαίτερα αξιόπιστη.
Και εγώ έκανα ανταλλαγή το δικό μου 207GT στην AutoMarin, αλλά πουλήθηκε πριν το πάω να το παραδώσω...
Λογικό, αφού είχε μόλις 12500χιλιόμετα και ήταν αυτοκίνητο 6ετίας. Σχεδόν αχρησιμοποίητο.Το 207 που πήρε ο φίλος σίγουρα είχε τα θεματάκια του και ήθελε καλό έλεγχο πριν την αγορά.
Η AutoMarin κάνει ελλιπέστατους ελέγχους σε αυτοκίνητα που παίρνει από ιδιώτες ή από leasings.υ.γ. σε μένα έκαναν δώρο και συναγερμό αλλά δεν πήγα να τον βάλω.
Τους φοβήθηκα... Όπως επίσης δεν έκανα σε αυτούς ούτε τα δωρεάν service... γιατί είναι μούφα η υπόθεση των δωρεάν service.Μη σου θυμισω καλυτερα το τι υπερασπιση εχεις κανει στην εν λογω επιχειρηση απ οταν πηρες το panda απο κει οταν εγραφε ο λαος μακρια...
-
Μια χαρα δε βγηκε εκτος αν εννοεις σε θεμα βλαβων γιατι θυμαμαι να ειχες βρει πως ηταν βαμενο στις περισσοτερες πορτες
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Μια χαρα δε βγηκε εκτος αν εννοεις σε θεμα βλαβων γιατι θυμαμαι να ειχες βρει πως ηταν βαμενο στις περισσοτερες πορτεςΔεν θυμάσαι καλά.
-
Σημείωσε:
- Για το Panda ότι έγραψα ισχύει.
Μία πόρτα αλλαγμένη, ταπετσαρίες θυρών είχαν ανοιχτεί (μπροστά για αλλαγή γρύλου και ηχείων πίσω), τοπικά το αυτοκίνητο έχει τοπικά βαψιματάκια (για γρατζουνιές). Μία τοπική βαφή μου την έκανε η Auto Marin εν' γνώση μου γιατί είχε μία γρατζουνιά κάτω από τον μπροστινό προφυλακτήρα. Αν αυτά εσύ τα θεωρείς 'σοβαρά προβλήματα' είναι δικό σου θέμα.
Επίσης ο Citroen Συγγελίδης μου έκανε όλες τις υπόλοιπες ζημιές στο αυτοκίνητο οι οποίες ήταν κατά πολύ χειρότερες από όλα τα υπόλοιπα. Και για αυτό άλλωστε έτρεχα να αλλάξω ηχεία.
-
Εγώ θα ήθελα το αυτοκίνητο πριν το αγοράσω, να το δει φανοποιός. Είμαι τόσο περίεργος που αν μου έλεγε φανοποιός ότι είχε αλλάξει πόρτα δεν θα το αγόραζα. Άλλοι δεν το θεωρούν τόσο σημαντικό. Έχω φίλο φανοποιό αλλά δεν τρέχει να βλέπει αυτοκίνητα.
-
Πράγματι πολύ δύσκολα θα ξανα αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Ειδικά από ιδιώτη. Αυτό είναι δικό μου θέμα και δεν αφορά κανέναν άλλον.
-
Με το Panda δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Το αυτοκινητάκι είναι μια χαρά.
Μπορεί αυτό να σε χαλάει, αλλά για αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είναι δικό σου θέμα. -
Για την Auto Marin αυτά που μου φάνηκαν αρνητικά τα ανέφερα παραπάνω.
-
Ούτε ψεύτης είμαι, ούτε κομπλεξικός, ούτε σαθρή προσωπικότητα.
Αν θεωρείς ότι είμαι ψεύτης, πήγαινε στους Top Technician της FIAT στην Κυψέλη (https://fiatkypseli.wordpress.com/) και ρώτα τον Κώστα εκεί ή τον Βασίλη την άποψή τους για το Panda μου. Άλλωστε το συνεργείο εδώ μου το είπαν τα παιδιά, στο FIAT FORUM, όταν έψαχνα να φύγω από τον Συγγελίδη. -
Για τα PM που λες, ειλικρινά δεν θυμάμαι σε τι με βοήθησες. Τα PM τα σβήνω μαζικά σε άλλο PC γιατί στο σπίτι δεν μπορώ να τα διαχειριστώ. Το έχω αναφέρει στα Τεχνικά Θέματα του φόρουμ εδώ: viewtopic.php?f=11&t=58060&start=90#p3137100
- Για το Panda ότι έγραψα ισχύει.
PEUGEOT FORUM