@w202-amg said in Περί Αναρτήσεων:
Στη w202 έχω φάει αρκετές φορές τα μούτρα μου με τα ελατήρια. Τα bilstein b6/b8 είναι πολύ σφιχτά και με αντοχή αμορτισέρ.Στο πάτημα εκτός αυτοκινήτου με το χέρι δεν έχουν ιδιαίτερη διαφορά σε σχέση με τα ΟΕΜ. Όταν μπουν στο αμάξι είναι η μέρα με τη νύχτα.Υπαρχουν ανωμαλίες που θα φιλτραριστουν και ανωμαλίες που τα αμορτισέρ θα σφιξουν απίστευτα.
Το πρόβλημα είναι όταν βάζεις σε ένα μαλακό ελατήριο ένα πολύ σφιχτό αμορτισέρ. Το αμορτισέρ κάνει κουμάντο μόνο του, δίχως αντίπαλο.. Είχα bilstein b6 με ΟΕΜ ελατήρια και άλλαξα ελατήρια με eibach αλλά τα σκληρότερα που δίνει για c280 κτλ με τα υψηλότερα φορτία ανά άξονα.Το αμάξι σε καμία περίπτωση δεν κοπανουσε περισσότερο με τα eibach αντίθετα σε πολλές λακούβες μαλάκωσε.
Η w203,w204 ,w211 έχουν διαφορετική μπροστινή ανάρτηση από τις παλαιότερες μερκ που τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα.
Θεωρώ ,δεδομένης της εμπειρίας μου, με τη w203 ότι το κοπανημα είναι πολύ εύκολο να συμβεί. Δεν βρίσκαμε πρέσα να αλλάξουμε αμορτισέρ ελατήρια μπροστά αφού η διαδρομή του αμορτισέρ είναι πολύ μικρή και το τοπμαουντ πιέζει τρέλα το ελατήριο ακόμη και σε έκταση.
Υ.γ. ότι και να αποφασίσεις κοίτα και πιθανόν άλλαξε στα πίσω ψαλίδια εξωτερικά το μπαλάκι που υπάρχει,10€ κάνει το ένα ,η μερκ έχει τον ίδιο κωδικό σε όλα τα C αλλά δυστυχώς χαλάει συχνά πόσο μάλλον στη 204 που είναι βαρύτερη.
Τα ελατήρια που εχω αυτη την στιγμή είναι λίγο πιο σκληρά απο τα εργοστασιακά αν δεν κανω λαθος μέχρι 1020 κιλα στον μπροστινο άξονα ενω τα αντίστοιχα της eibach ειναι για 1150 κιλα στον μπροστινο άξονα.. σε μικρο ανωμαλίες με λίγα χιλιόμετρα δεν θα κοπανάει περισσότερα λογο του οτι δεν θα υπάρχει τοση συμπίεση ;;