-
Η ερώτηση είναι ως εξής:
Αν έχετε αγοράσει πρόσφατα αυτοκίνητο θα αγοράζατε το ίδιο σήμερα και αν όχι ποιο και γιατί?
Αν το μοντέλο σας έχει αλλάξει θα αγοράζατε τον αντικαταστάτη του?Ναι/όχι και γιατί?
Αν είναι αρκετά παλιό για να γίνει σύγκριση, θα αγοράζατε την ίδια μάρκα πάλι? -
Η ερώτηση είναι ως εξής:
Αν έχετε αγοράσει πρόσφατα αυτοκίνητο θα αγοράζατε το ίδιο σήμερα και αν όχι ποιο και γιατί?
Αν το μοντέλο σας έχει αλλάξει θα αγοράζατε τον αντικαταστάτη του?Ναι/όχι και γιατί?
Αν είναι αρκετά παλιό για να γίνει σύγκριση, θα αγοράζατε την ίδια μάρκα πάλι? -
Η ερώτηση είναι ως εξής:
Ο χρήστης christopher έγραψε:
Η ερώτηση είναι ως εξής:
Αν είναι αρκετά παλιό για να γίνει σύγκριση, θα αγοράζατε την ίδια μάρκα πάλι?Μήπως θα ήταν καλύτερο να κάνεις μια ψηφοφορία ?
-
Ο χρήστης christopher έγραψε:
Η ερώτηση είναι ως εξής:
Αν είναι αρκετά παλιό για να γίνει σύγκριση, θα αγοράζατε την ίδια μάρκα πάλι?Kali erwtisi.
Gia to diko mou epsaxna epi 3 mines kai telika agorasa to Bora san symbibasmo epeidei den mporoysa na agorasw to 323.
Oti perimena na parw apo ayto to pira. Den exw parapona. An eimouna pali stin idia oikonomiki katastasi mallon auto 8a eperna simera kai leo mallon giati twra to modelo arxizei na gernaei enw otan to pira egw htan sxetika kainourio.
Sigoura 8a agoraza ton antikatastati tou alla akoma kalyteri agora eine na baleis kati parapanw kai na pareis A4 poy einai kata poly kalytero aytokinito.
H ergonomia tou VW omws einai e3airetiki, ka8e mera to xairomai poso praktiko einai. Episis exw de8ei me ta ka8ismata tou poy einai e3airetika aneta (kai 8ermainomena episis) kai dyskoleyomai na to afisw gia ayto to logo.
Idia marka 8a agoraza sigoura (blepe Tuareg) alla 8a prospa8oysa na paw se Audi meria gia kalytero stisimo. Me Audi perneis tin idia e3airetiki ergonomia kai eykolies (remote trunk release etc.), standard synegermos kai poio sportif symperifora kai poly kalytero ama3wma. Opote A4 here I come.
Elpizw episis sto mellon na dokimasw kai tin empeireia idioktisias mia BMW (alli megali sxoli kai ayti).
-
έχω ένα κλιο 1400 16βαλβιδο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από αυτό...δυνατός κινητήρας,σχετικά οικονομικός και οδική συμπεριφορά εξαιρετική αφού η ανάρτηση και σε κρατάει και φιλτράρει τα ελληνικά κατσάβραχα...ελαστικός από χαμηλα ξεχνάς να αλλάξεις ταχύτητα...το προτείνω ανεπιφύλακτα σε αυτούς που ψάχνουν τέτοιο αυτοκίνητο..
-
Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Η ερώτηση είναι ως εξής:
Αν είναι αρκετά παλιό για να γίνει σύγκριση, θα αγοράζατε την ίδια μάρκα πάλι?Μήπως θα ήταν καλύτερο να κάνεις μια ψηφοφορία ?
Πιο πολύ το κάνω για την δικαιολόγηση παρά για τη ''στατιστική'' μελέτη του θέματος. Και επειδή πολλοί σε μια ψηφοφορία μένουν στην ψήφο και όχι στην αιτιολόγηση γι' αυτό και το έθεσα έτσι.
-
Εγω εχω ενα 106 Rallye 16ν και μετανοιωσα που δεν πηρα 306 Race.
-
Εχω ενα Ford Mondeo 1.8 περιπου 2,5 μηνες. Είμαι πολυ ευχαριστημενος απο το αυτοκινητο. Εχει πολυ καλο στησιμο στο δρομο, είναι πολυ στιβαρο σαν αμαξωμα και πολυ ανετο. Δεν το μετανιωσα που το διαλεξα και αν επρεπε να διαλεξω ξανα σημερα (αναμεσα σε πολλους και καλους αντιπαλους) μαλλον το ιδιο θα επελεγα. Πιστευω πως σου δίνει οτι υποσχεται και αξιζει τα χρηματα που θα δωσεις και με το παραπανω.
-
Ωραίο θέμα. Αγόρασα πριν 14 μήνες Corsa C 1.2. Είμαι γενικά ικανοποιημένος, αν και στο ταξίδι του λείπει λίγη δύναμη.
Αν αγόραζα σήμερα αυτοκίνητο με την κατάργηση των τεκμηρίων μάλλον θα έπαιρνα το Fabia 100, που ήταν στην ίδια τιμή με το Corsa 1.2 περίπου.
Αν είχα λίγο πιο κοντά πόδια και/η λίγο πιο μακρυά χέρια θα έπαιρνα Clio
-
Έχω Clio 1.2 Dynamique. Αν είχα πιο πολλά χρήματα, θα έπαιρνα το 1400άρι ή το 1600άρι. Αλλά πού θα πάει; Θα του τη φορέσω τη 1400άρα μηχανή...
-
Έχω από τον Απρίλιο του 2002 μία 147 1.6. Δεν έχω μετανιώσει για την επιλογή που είναι πραγματικά για οδηγική απόλαυση, χωρίς να μου έχει παρουσιάσει κάποιο συμαντικό πρόβλημα, παρα μόνο μικροπραγματάκια.
Έλα ντε όμως που στο ενδιάμεσο μου πρέκυψε ένα παιδί. Χωρίς να έχω ακόμη μετακινηθεί οικογενειακώς καταλαβαίνω ότι οι χώροι της 147 είναι ανεπαρκείς, αφού το μωρό χρειάζεται το μισό σπίτι. Σίγουρα αν είχα το μωρό δεν θα την αγόραζα. Τώρα σκέφτομαι, κατά καλοκαίρι μεριά, να προσπαθήσω για κάτι μεγαλύτερο σε χώρους και με τουλάχιστον παρόμοια οδηγική συμπεριφορά. Αν κανένας ενδιαφέρεται ας το δηλώσει.ΥΓ Τυχερός είμαι που το πήρα 5πορτο.
-
Να περιορίσει η γυναίκα σου τις αποσκευές της. Όπως λένε, αν η γυναίκα παίρνει πάρα πολλά πράγματα και δε χωράνε σε ένα αυτοκίνητο που σου αρέσει, ή που θα συμμορφωθεί η γυναίκα (π.χ. σε Lotus Elise) ή που θα την παρατήσεις και θα βρεις άλλη.
Αν όμως, παρ'όλα αυτά, θες κάτι μεγαλύτερο (για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά), πάρε ένα Mondeo, μάλλον σε στέισιον. Έχει άψογη συμπεριφορά, καλό μοτέρ, είναι σκυλί, οικονομικό και ευρύχωρο. Όμως αυτό σημαίνει ότι δε θα μπορείς να δικαιολογείσαι λέγοντας ότι δε μπορείς να πάρεις την πεθερά μαζί.
Α, το Mondeo έχει και καλή αξία μεταπώλησης.
-
EXΩ ΕΝΑ GRAND VITARA 1.6. ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΛΙΤΡΟ ΜΟΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΛΙΓΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΝΑΜΗ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ. ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΙΝΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ(ΤΟ 1.6). ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΙΛΙΤΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
-
Έχω Clio 1.4 S του 94' αγορασμένο μεταχειρισμένο 1.500.000 δρχ εδώ και δύο χρόνια.
Είμαι κάτι παράνω από ευχαριστημένος (εώς και συγκινημένος!) με το αυτοκίνητο αυτό. Μου φτιάχνει την μέρα κάθε φορά που το οδηγάω 105.000 χλμ και οι βλάβες του είναι μηδενικές στην κυριολεξία. Προς το παρόν δεν το αλλάζω με κανένα αυτοκίνητο στην κατηγορία του και τα κυβικά του, ακόμα και αν μου το χαρίσουν (ούτε με καινούργιο Clio). Σοβαρό μειονέκτημα για την Αθήνα οι πολύ σκληρές αναρτήσεις του. Δύναμη, κιβώτιο και οδηγική συμπεριφορά για σεμινάριο. Φαντάζομαι πως θα είναι το Baccara ή το Williams
Μετά από την εμπειρία με το Clio αγόρασα και ένα Megane του 96'. Πολύ καλό αυτοκίνητο, αλλά μάλλον η μοίρα του είναι να θυσιαστεί για καμμιά 147 -
βάλε ρε skullone το 1400αρι να δεις το φως το αληθινό!!
-
Αγορασα μια Corolla 1.3 86hp το 1999 καινουργια!!! Ειμαι απολύτα ικανοποιημένος οσον αφορα την αξιοπιστια!! Ουδεν μηχανικο προβλημα μονο αλλαξα εμπρος δισκους γιατι στραβωσαν!! Αλλαξα αναρτηση (Bilstein-Eibach) και ζαντολαστιχα (185/55/15) και στριβει σαν τρενο!!! Θα αγοραζα την τελευταια Corolla χωρις να το σκεφτω!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Έχω Clio 1.2 Dynamique. Αν είχα πιο πολλά χρήματα, θα έπαιρνα το 1400άρι ή το 1600άρι. Αλλά πού θα πάει; Θα του τη φορέσω τη 1400άρα μηχανή......καααπάκι;
-
Δεν εχω μετανοιωσει ουτε στιγμη για το Puntaki Μκ2 που πηρα το 99. Εχει αποδειχτει αξιοπιστο στην σκληρη χρηση που του κανω ωρες ωρες, ειναι fun, το κανω οτι θελω στον δρομο, φτηνο στην χρηση και στα ανταλλακτικα...
Τα μονα παραπονα που εχω ειναι η ηχομονωση που θα μπορουσε να ειναι καλυτερη (ψαχνω ηδη τροπους βελτιωσης της) και το δευτερο πως σε συνθηκες πολης οι σφιχτες αναρτησεις κοπανανε και θελω να βαλω ποιο νορμαλ προοδευτικα ελατηρια και ας χασω λιγακι στο στησιμο. Ααα ειπα πως θα ηθελα λιγο παραπανω ροπη-αλογακια? Καλα παει, αλλα ποτε δεν ειναι αρκετα
Οσον αφορα την Μερτεντες Σπορκουπε... χμμμ συνολικα ειναι πολυ καλο αμαξι, αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζε τα 14χαρτια... ισως αμα ηταν 11-12 να μην το ελεγα. Τελος παντων ειναι ακομα μερικων μηνων αμαξι και δεν μπορω να εκφαιρω τεκμηριωμενη αποψη ακομα.
Αυταααα
-
ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑ ΣΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΙ ΦΟΡΟΥΜΑΔΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ IMPREZA GT ΤΟΥ 2000. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ (ΜΕ ΕΒΟ; ΧΜ...ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΟΥΤΕ Μ'ΑΥΤΟ!).
ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ, ΤΟ SUNNY GTI, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ, ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ (6 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ) ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΙΣ 2-3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΩΣΩ ΤΟ ΕΝΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΑΛΟΥΣΕ! ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ! (ΚΑΜΕΝΗ ΜΙΖΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ!). ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ Η ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ!
ΕΝΤΑΞΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΔΕ ΛΕΩ, ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ. ΣΤΟ IMPREZA ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΩ! ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΡΙΣΚΕ ΠΧ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥ, Η ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.
ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΑΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΑ, ΠΑΛΙ ΣΟΥΜΠΑ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.
ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΙΟ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΗ 'ΚΥΡΙΑ' ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ FOCUS COSWORTH ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!
Μετανιώσατε για το αυτοκίνητο που πήρατε?