-
Miata και πάσης αγελάδος! Δεν έχω μετανιώσει στο παραμικρό...
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Το μετάνιωσα πολλές φορές.Όσες και τα ηλίθια προβλήματα που έβγαλε. Τώρα όμως που άρχισα και ψάχνω για αντικαταστάτη, θα το ξαναγόραζα αν έβγαινε καινούριο.Ποιο;
-
O μόνος λόγος για τον οποίο μετάνιωσα είναι που το πήρα 3θυρο. Το σκεπτικό μου τότε ήταν 'ε δεν έχω και κανέναν να κουβαλάω' αλλά τώρα, 3 χρόνα μετά, που έδωσε κι ο πατέρας μου το δικό του αμάξι έχει γίνει πολύ κουραστική διαδικαδία. Ενώ έχει εσωτερικούς χώρους υπερβολικά καλούς, η πρόσβαση είναι δύσκολη και ακούω συνέχεια παράπονα.
Α, θα ήθελα να έχει ESP και καλύτερο ηχοσύστημα.
Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο είναι άψογο και απροβλημάτιστο.
Golf V 140. -
Δεν μετανιώνω για το Focus Mk1 1600 3D που πήρα καινούριο το 2003 γιατί τότε δεν είχα λεφτά για κάτι καλύτερο. Άψογο στρίψιμο, τιμόνι και αξιοπιστία, καλός εξοπλισμός και απροβλημάτιστο γενικά. Απαίσιος κινητήρας και κλιμάκωση κιβωτίου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν μετανιώνω για το Focus Mk1 1600 3D που πήρα καινούριο το 2003 γιατί τότε δεν είχα λεφτά για κάτι καλύτερο. Άψογο στρίψιμο, τιμόνι και αξιοπιστία, καλός εξοπλισμός και απροβλημάτιστο γενικά. Απαίσιος κινητήρας και κλιμάκωση κιβωτίου.Κριμα για ενα τοσο καλο αμαξι.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Δεν μετανιώνω για το Focus Mk1 1600 3D που πήρα καινούριο το 2003 γιατί τότε δεν είχα λεφτά για κάτι καλύτερο. Άψογο στρίψιμο, τιμόνι και αξιοπιστία, καλός εξοπλισμός και απροβλημάτιστο γενικά. Απαίσιος κινητήρας και κλιμάκωση κιβωτίου.
Κριμα για ενα τοσο καλο αμαξι.
Γιώργο που διαφωνείς με τα λεγόμενά μου;
-
Οχι δεν διαφωνω πουθενα!Συμφωνω απλα εκανα ενα σχολιο.Μακαρι να ειχε 120 αλογα και καλυτερη κλιμακωση.
-
Οχι δεν διαφωνω πουθενα!Συμφωνω απλα εκανα ενα σχολιο.Μακαρι να ειχε 120 αλογα και καλυτερη κλιμακωση.
Υπήρχε αυτοκίνητο με όλα αυτά το 2003... την έλεγαν 147 και μου έβγαινε πολύ ακριβή για τον μισθό του Ανθυπολοχαγού...
-
Το ξερω αλλα φαε στη μαπα το bad focus...
-
Το ξερω αλλα φαε στη μαπα το bad focus...Ντάξει μωρέ... καλό είναι... απλά πάλιωσε πια. Με βλέπω με Τζουλιέτα ή Σιρόκο σε κανένα χρόνο.
-
Το ξερω αλλα φαε στη μαπα το bad focus...
Ντάξει μωρέ... καλό είναι... απλά πάλιωσε πια. Με βλέπω με Τζουλιέτα ή Σιρόκο σε κανένα χρόνο.
Ε οσο να ναι.Παει 7 χρονια.Το δικο μας 6...Αλλα δε φαινονται καν τα χρονια του.Μονο 68.000χλμ. Ο πατερας μου τον βλεπω δεν προκεται να το αλλαξει μεχρι να ξεμπερδεψω με σχολες και αυτα...Και καλα θα κανει πιστευω...Μεχρι τοτε θα εχει φτασει αισιως τα 100.000χλμ.
-
150.000 χιλιόμετρα το δικό μου...
-
150.000 χιλιόμετρα το δικό μου...Ποσα δινεις για τον κινητηρα μου.
-
Ποσα δινεις για τον κινητηρα μου.
Αν ήταν ο δίλιτρος με τα 170 το συζητούσαμε...
-
Ποσα δινεις για τον κινητηρα μου.
Αν ήταν ο δίλιτρος με τα 170 το συζητούσαμε...
Βλεπω μια γυναικα με παιδια που γυροφερνει αυτο το οχημα και πραγματικα το λυπαμε. Τι βλακεια εκανε ο πατερας μου που δεν το αγορασε τοτε.
-
καλυτερα που δε το αγορασε.. δε παει αυτο το μοτερ και θα εγραφες τωρα οτι το μετανιωσατε
-
Leon Cupra R
- Καλό πάτημα στο δρόμο, δυνατά φρένα, καλό μοτέρ
- Άνεση κοντά στο μηδέν, η γυναίκα μου το κατάλαβε (ατελείωτη μουρμούρα που έδωσα το παλιό), ελληνικοί δρόμοι
Ποναέι η μέση μου, i am to old for this shit
-
Οχι για κανένα από τα 4 κάρα που είχα και έχω.
Ισως λίγο για το (προηγούμενο) c4 που μου έβγαλε μερικά σοβαρά προβλήματα και το ότι δεν το πήρα 3θυρο.
@ tankerman
με 19αρα και σκληρό σεταπ από εργοστάσιο τι περίμενες ; Στην αγγλία ή γερμανία θα το ευχαριστιόσουν. Στα greek lagoumia ...
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Το μετάνιωσα πολλές φορές.Όσες και τα ηλίθια προβλήματα που έβγαλε. Τώρα όμως που άρχισα και ψάχνω για αντικαταστάτη, θα το ξαναγόραζα αν έβγαινε καινούριο.
Ποιο;
Peugeot 106 rallye 1.6 8ν.
-
Υπήρχε αυτοκίνητο με όλα αυτά το 2003... την έλεγαν 147 και μου έβγαινε πολύ ακριβή για τον μισθό του Ανθυπολοχαγού...
στρατιωτικός είσαι;;
Δεν σου το είχα καθόλου...
γράφεις ΠΟΛΥ ωραία για σώμα ειδικών δυνάμεων...
Μετανιώσατε για το αυτοκίνητο που πήρατε?