-
Ο χρήστης graveljim έγραψε:
Λοιπον ειναι φοβερο ποσα μπορει να ανακαλυψει κανεις απο τετοιες σελιδες η απλα απο μια 3ωρη παραμονη σε ενα συνεργειο της Alfa Romeo. Οση ωρα καθησα διαπιστωσα οτι εκτος απο μενα, τα ιδια ακριβως προβληματα (τριξιμο στις πορτες, στα πλαστικα του ταμπλο οταν δουλευουν στο ζεστο οι αεραγωγοι, κατι ψιλοαεροδυναμικοι θορυβοι απο ηλιοροφη και υαλοκαθαριστηρες, χωρις λογο αναμμα του ειδοπ.φωτος για το πισω φως ομιχλης) το ειχαν παρα πολλοι εκτος απο μενα.
Κατασκευαστικες απροσεξιες; Μαλλον ετσι ειναι. Ας προσεχαν. Παντως κατα τα αλλα (κατα τη γνωμη μου) το αυτοκινητο ειναι μακραν το καλυτερο στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ του και στα λεφτα αυτα ειναι απολυτα ολοκληρωμενο.
Ο,τι κι αν εχετε παντως μ'αυτο το αμαξι, σιγουρα δεν ειστε ο μονος η ο πρωτος.
Καλες βολτες σε ολους!Απ' οτι βλεπω καινουργιος στο forum, οποτε καλως ηρθες (αν μου επιτρεπεται να καλωσοριζω μελη δεδομενης και της δικης μου 'νεοτητας' ). Οταν ξεκινησα αυτο το topic το εκανα κυριως γι' αυτο τον λογο, δηλαδη για να δω οτι υπαρχουν ανθρωποι που καταλαβαινουν τον 'πονο' μου αλλα και εχουν τα ιδια προβληματα με μενα. Ειναι σημαντικη ψυχολογικη ενεση να ξερεις οτι δεν εισαι εσυ ο 'γκαντεμης' ο οποιος πηρε το 'μαυρο' αμαξι της γραμμης παραγωγης . Υποψιαζομαι οτι οι περισσοτεροι που ξεκινανε τετοια θεματα το κανουν και γι' αυτο. Δεν μου λες μηπως ησουν στο συνεργειο της Spicar την προηγουμενη εβδομαδα, γιατι ειχα παει το αμαξι για service αλλα και για να φτιαξουν ακριβως τα προβληματα που ανεφερες. Πλακα θα εχει. Εσυ τι αμαξι εχεις? Οτι και να εχεις, σου ευχομαι καλες βολτες (και ασφαλεις)
-
Λοιπόν παίδες ο φίλος με την 147 με τα sportcontact είναι ο graveljim...ρωτήστε τον για τη διαφορα που έχει η 147 όταν φοράει αυτά τα λάστιχα και όταν φοράει τα firestone 7000 (έχει οδηγήσει και τη δική μου και ξέρει από πρώτο χέρι τη διαφορά)...graveljim νομίζω πως κατάλαβες ποιός είμαι(δεν χρειάζεται να σκεφτείς και πολύ φαντάζομαι)
όσον αφορά τα potenza και τα pilot καλό είναι να διευκρινίζουμε σε ποιο συγκεκριμένο τύπο αναφερόμαστε. Tα potenza re720 πάντως τα είχα φορέσει στο παλίο μου αυτοκίνητο και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος...με μόνα μειονεκτήματα το ότι όντως αργούν να ζεσταθούν και το ότι φέρνουν αρκετό θόρυβο μέσα. Από pilot έχω εμπειρία από το αυτοκίνητο του πατέρα μου το οποίο φοράει τα premacy... καλό λάστιχο και αυτό αν και νομίζω ότι στο χαρακτήρα της 147 ταιριάζει μάλλον το exalto ή το sport
Απορία: γιατί τα λάστιχα με τα οποία εξοπλίζει το εργοστάσιο τα 16αρια έχουν τόσο υψηλό δείκτη ταχύτητας; έχω την εντύπωση πως τα firestone 7000 είναι για ταχύτητες μέχρι και 270χλμ!!!μήπως λοιπόν αργούν και αυτά να ζεσταθούν;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για πέστε τώρα για πιέσεις ελαστικών, που έχετε βρεί την χρυσή τομή. Έχω κι εγω τα 15αρια με τα firestone (περιμένω τα 20.000 χιλ για να τα αλλάξω) και δεν είμαι ικανοποιημένος.
Δεν ξέρω για 15άρια αλλά εγώ που έχω 16άρες ζάντες διαπίστωσα ότι αν βάλεις 34psi στα μπροστινά ελαστικά αντί των προτεινόμενων 32 το αυτοκίνητο γίνεται πιο 'παιχνιδιάρικο' (βλέπε υπερστροφικό). Επίσης αυτή η αλλαγή βοήθησε το αυτοκίνητο να έχει λίγο καλύτερη αίσθηση στο τιμόνι όταν τα Firestone της 1ης τοποθέτησης άρχισαν να παραδίδουν το πνεύμα περι τα 25000 χλμ (έτσι όπως οδηγώ πολύ λογικό ).
Όσο για τα ίδια τα ελαστικά, όταν τελικά 'πέθαναν' τα Firestone έβαλα τα P-Zero Nero (μόνο το καλύτερο για μια Άλφα Ρομέο) στη διάσταση 205/55/16, τη μικρότερη που βγαίνουν, και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος
-
Φιλε ekvus: Οντως στο συνεργειο της Σπικαρ ημουν, αλλα πριν απο 1,5 μηνα. Σου λεω, αν καταφερεις να κατσεις καμποση ωρα θα δεις απο 145, 155 Spider να εχουν ολες τα ιδια προβληματα.
Φιλε kyan: Αρχικα ειχα στα λαστιχα μου 32 μπροστα και 30 πισω, για να κοπαναει λιγοτερο.Ωστοσο οταν εβαλα 30 σε ολα, το τιμονι βαρυνε λιγο κι εγινε πιο καλο σε αισθηση (κι ομως, κανει διαφορα). Οσο για τα Sport Contact πραγματι ειναι πολυ καλα, αλλα τρωγονται αρκετα γρηγορα και το αμαξι πολυ γρηγορα γινεται πιο υποστροφικο (τα μπροστινα τα τρωει πολύ πιο γρηγορα). Το καλο ειναι οτι οταν φερεις τα μπροστα-πισω το αμαξι ξαφνικα γινεται 2 φορες πιο διασκεδαστικο.
Περα απο τα τεχνικα παντως, ο καλυτερος τροπος να απολαυσεις την Αλφα ειναι βραδυνη βολτουλα με καλη παρεα και καλη μουσικη...ετσι δεν ειναι alekos 2004; Θα τα πουμε συντομα φιλε μου!
Καλες βολτες σε ολους λοιπον! -
Φιλε ekvus: Οντως στο συνεργειο της Σπικαρ ημουν, αλλα πριν απο 1,5 μηνα. Σου λεω, αν καταφερεις να κατσεις καμποση ωρα θα δεις απο 145, 155 Spider να εχουν ολες τα ιδια προβληματα.Δεδομενου οτι η Alfa υποστηριζει οτι η 156 και ακομα περισσοτερο η 147 ειναι ποιοτικα πολυ καλυτερες απο τα μοντελα που αντικατεστησαν, τετοια προβληματα δεν θα πρεπει να ειχαν λυθει? Τι να κανουμε, αγαπα την Ιταλιδα σου με τα ελαττωματα της
Φιλε kyan: Αρχικα ειχα στα λαστιχα μου 32 μπροστα και 30 πισω, για να κοπαναει λιγοτερο.Ωστοσο οταν εβαλα 30 σε ολα, το τιμονι βαρυνε λιγο κι εγινε πιο καλο σε αισθηση (κι ομως, κανει διαφορα).
Και εγω πιστευω οτι (οσο τουλαχιστον τα λαστιχα ειναι σε καλη κατασταση) το καλυτερο ειναι να μειωσεις λιγο τις πιεσεις και να βρεις την καλυτερη ισορροπια μεταξυ ανεσης και οδικης συμπεριφορας.
ο καλυτερος τροπος να απολαυσεις την Αλφα ειναι βραδυνη βολτουλα με καλη παρεα και καλη μουσικη
Αν ζεστανει και ο καιρος λιγο .... . Guys τι θα κανουμε θα τις μαζεψουμε τις Alfa μας να τις βγαλουμε βολτα να τα πουμε και απο κοντα?
-
Φιλε kyan: Αρχικα ειχα στα λαστιχα μου 32 μπροστα και 30 πισω, για να κοπαναει λιγοτερο.Ωστοσο οταν εβαλα 30 σε ολα, το τιμονι βαρυνε λιγο κι εγινε πιο καλο σε αισθηση (κι ομως, κανει διαφορα).Είναι θέμα συνήθειας. Με τα νέρο το τιμόνι έχει καλή αίσθηση ακόμα και με 34. Η αίσθηση είναι θέμα γούστου και συνηθίζεται, αυτό που δεν μπορείς να βρεις εύκολα σε άλλα τιμόνια είναι η απίστευτη ταχύτητα, η μικρομετρική ακρίβεια και η αμεσότητα.
Το περίεργο είναι πως αντίστοιχα προσόντα έχει και το τιμόνι της Άλφασουντ που έχω, παρά τα 20+ χρόνια διαφοράς με την 147, την έλλειψη υποβοήθησης και την -τουλάχιστον στα χαρτιά- υποδεέστερη μπροστινή ανάρτηση (McPherson). Φαίνεται ότι 'το'χει το σόι'.
Περα απο τα τεχνικα παντως, ο καλυτερος τροπος να απολαυσεις την Αλφα ειναι βραδυνη βολτουλα με καλη παρεα και καλη μουσικη...
Η καλύτερη μουσική είναι από το ηχοσύστημα με τα τέσσερα 'ηχεία' είτε σε σειρά είτε αντικρυστά κάτω από το καπό (Έτσι μου'ρχεται να ξηλώσω όλες τις ηχομονώσεις της 147 ) Τώρα αν καταφέρεις και βρεις 'παρέα' με ίδια γούστα, ακόμα καλύτερα. Αν έχει βρει κανείς ας μου πει πού να ψάξω κι εγώ...
-
Guys τι θα κανουμε θα τις μαζεψουμε τις Alfa μας να τις βγαλουμε βολτα να τα πουμε και απο κοντα?
Μπορούμε για αρχή να πάμε μια βόλτα μέχρι το Σούνιο. Φαντάζεστε μια πομπή από 147 να ντριφτάρουν η μία μετά την άλλη στο 'Πέταλο του Καραμανλή'?
Μετά μπορούμε να κάτσουμε για καφέ και ανταλλαγή απόψεων στην καφετέρια στο Σούνιο και τέλος να (ξανα)λυσσάξουμε στην επιστροφή μετά τη δύση του ηλίου.Αν δε σας αρέσει το Σούνιο υπάρχουν κι άλλες διαδρομες. Π.χ.Διόνυσος, Κόρινθος-Επίδαυρος, Ιτέα, Αχλαδόκαμπος. Ελπίζω μόνο να μην έχουν διαλυθεί από την κακοκαιρία.
Απαραίτητη προϋπόθεση να βελτιωθεί ο καιρός γιατί έχω ακούσει ότι τα νέρο δεν είναι και πολύ καλά στη βροχή .
-
Osoi exete 205/55/16 lastixa nomizw oti kalytera einai na bazetai 30/28 h 30 /29 psi.
Ta 32 h 34 mprosta einai mallon yperbolika.
Erwtisi: aytoi me 15ares ti piesi bazoune?
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Ta 32 h 34 mprosta einai mallon yperbolika.Το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου αναφέρει 32 εμπρός/πίσω για κανονικές συνθήκες και μέχρι 35 για μεγάλα φορτία, χωρίς να διευκρινίζει διάσταση. Επίσης και στο (εξουσιοδοτημένο) συνεργείο στο οποίο συντηρώ το αυτοκίνητο και στο κατάστημα από το οποίο αγόρασα τα καινούργια ελαστικά βάζουν 32/32. Τα 34 εμπρός είναι δική μου πρωτοβουλία, δεν με απασχολεί πολύ η άνεση αφού το αυτοκίνητο δεν χρησιμοποιείται ως 'μέσο μεταφοράς' αλλά ως 'όχημα αναψυχής'.
Σύμφωνοι, μπορεί να υποφέρει λίγο η άνεση με τροχούς 16' αλλά δε νοιώθω 'άνετα' να έχω χαμηλότερες πιέσεις από τις προτεινόμενες. Θυμάμαι ένα παλιό άρθρο του περιοδικού στο οποίο αναφερόταν ότι δεν πρέπει ποτέ να έχεις χαμηλότερη πίεση από την προτεινόμενη, ακόμα και σε μέρες καύσωνα, γιατί το ελαστικό δεν δουλεύει σωστά (καταπονούνται τα πλαϊνά του και υπερθερμαίνεται εύκολα) και μπορεί να πάθει ζημιά. Ο συγγραφέας πρότεινε μάλιστα να βάζεις υψηλότερη πίεση τις ζεστές μέρες.
Υ.Γ. Αν σκοπεύετε αν επεκταθείτε, μήπως να μετακομίσουμε το θέμα στα 'Τεχνικά Θέματα'?
-
Έχω την εντύπωση πως τελικά ο τίτλος του θέματος ¨προβλήματα με 147¨ είναι λανθασμένος...Μέχρι τώρα τα μόνα προβλήματα που έχουν αναφερθεί είναι τριγμοί και άλλοι ψιλοενοχλητικοι θόρυβοι από το εσωτερικό κυρίως του αυτοκινήτου...αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα αφού κανείς δεν αναφέρει μηχανικό πρόβλημα...πάντα τέτοια
Από ότι βλέπω το θέμα των πιέσεων είναι πολύ υποκειμενικό και εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη μάρκα και τύπο του ελαστικού...πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι με τα 16αρια και πίεση πάνω από 30-32 το αυτοκίνητο χοροπηδάει σαν κατσίκι
μαζί με το graveljim έχουμε κάνει ουκ ολίγες φορές τη διαδρομή προς Σούνιο τόσο με το παλιό πιστό του jimny (με στάση στη αναβυσσο για παιχνίδι στο χώμα χεχε) όσο και με την alfa του με τη μουσική να έχει τον πρώτο λόγο...
ωστόσο η ιδέα μιας σειράς από 147 να παρελαύνουν στο παραλιακό δρόμο ακούγεται ιδιαίτερα ελκυστική...πάντως θα μου επιτρέψετε στο πέταλο να είμαι τελευταίος στη σειρά και να χαζεύω εσάς να ντριφτάρετε (αλήθεια το έχει καταφέρει κανείς σε ικανοποιητικό βαθμό;εγώ πάντως μόνο στιγμιαία υπερστροφή μπορώ να προκαλέσω)
...άλλωστε σε ένα κομβόι από αυτοκίνητα το ταχύτερο αυτοκίνητο μένει τελευταίο στη σειρα (πλάκα κάνω μην παρεξηγηθώ κιόλας) -
Ο χρήστης alekos2004 έγραψε:
Έχω την εντύπωση πως τελικά ο τίτλος του θέματος ¨προβλήματα με 147¨ είναι λανθασμένος...Μέχρι τώρα τα μόνα προβλήματα που έχουν αναφερθεί είναι τριγμοί και άλλοι ψιλοενοχλητικοι θόρυβοι από το εσωτερικό κυρίως του αυτοκινήτου...αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα αφού κανείς δεν αναφέρει μηχανικό πρόβλημα...πάντα τέτοιαΑπ'όσο ξέρω τα μηχανικά των Άλφα Ρομέο δεν είχαν ποτέ προβλήματα σε καμμία Άλφα, αρκεί ο οδηγός να θυμάται την ευγενική καταγωγή του αυτοκινήτου και να το οδηγεί ανάλογα που και που (ένας αμερικανός αλφίστας ονόματι Πατ Μπρέιντεν το αποκαλεί 'italian tuneup').
(αλήθεια το έχει καταφέρει κανείς σε ικανοποιητικό βαθμό;εγώ πάντως μόνο στιγμιαία υπερστροφή μπορώ να προκαλέσω)
Να σου πω:
Σε μικρές ταχύτητες δε γίνεται.
Σε μέτριες ταχύτητες (120) αν στρίψεις στο όριο το αυτοκίνητο ταλαντεύεται ανάμεσα σε τάσεις υποστροφής και υπερστορφής και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις σταθερά γκάζι και τιμόνι. Δεν ξέρω αν είναι το VDC, δεν ανάβει κανένα λαμπάκι στον πίνακα, το μόνο που ξέρω είναι ότι και η Άλφασουντ κάνει το ίδιο, άρα μάλλον δεν είναι το VDC αλλά η ιστορία της Άλφα Ρομέο που το κάνει.
Τώρα αν τρομάξεις και αφήσεις το γκάζι εισπράττεις μια μεγαλοπρεπέστατη πλαγιολίσθηση η οποία ελέγχεται με μικρές κινήσεις στο τιμόνι (καμμία σχέση με 'ανάποδα') και 'το γκάζι στο πάτωμα'. Βέβαια αν αυτό σου συμβεί στα 140 όπως συνέβη σε εμένα και δεις τη μπαριέρα του δρόμου να γλείφει το θυρεό στη μάσκα μετά χρειάζεσαι ...ηρεμιστικό αλλά το αυτοκίνητο δεν θα σε προδώσει, ακόμα και τότε....άλλωστε σε ένα κομβόι από αυτοκίνητα το ταχύτερο αυτοκίνητο μένει τελευταίο στη σειρα
Κατ'επιλογήν βέβαια
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
...Σε αρκετά μεγάλες ταχύτητες (>120) αν στρίψεις στο όριο...Συγνώμη, αλλά μιλάμε για το πέταλο;;;
Αν ναι, ποιος πέρασε με Α147 και ταχύτητα μεγαλύτερη απο 120χαω, απο το πέταλο, να του χαρίσω την δικιά μου (διότι αισθάνομαι κουλός)
Για το 147 meeting count me in...
-
Φίλε kyan ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση στην απορία μου. Ωστόσο έχω κάποιες ερωτήσεις.
- αναφέρεις στο κείμενο σου κάτι για vdc και οτι η συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο όριο με πολλά χιλιόμετρα επηρεάζεται από αυτό (βλέπε στιγμιαίες εναλλαγές υποστροφή-υπερστροφή-διόρθωσε με εαν θεωρείς ότι παραφράζω κάτι από αυτά που λές). από όσο ξέρω η 1.6 120 δεν είναι εξοπλισμένη με VDC αλλά μόνο με ASR(τουλάχιστον η δική μου και όσων ξέρω). η δικιά σου είναι δίλιτρη ή απλά έκανες λάθος στη χρήση του όρου;
- πλαγιολίσθηση με 140 δεν είναι λίγο παρακινδυνευμένο; ελπίζω όταν συνέβει αυτό σε σένα να ‘‘πήγαινες γυρεύοντας’’ ΄γιατί εαν κάτι τέτοιο μου συμβεί απλά σε μια παρατεταμένη στροφή με απλό άφημα του γκαζιού δε θα είναι και ότι καλύτερο (...και να φανταστείς ότι παράλληλα με την Alfa οδηγάω και ένα 206 1.6 16v του οποίου το πίσω μέρος είναι πάνω του μετρίου ευαίσθητο στο άφημα του γκαζιού ή στο φρένο πάνω στη στροφή)
- Τα λάστιχα που φοράς πιστεύεις ότι αξίζουν τα λεφτά τους; μου έβαλες το μικρόβιο τώρα και σκέφτομαι σοβαρά να τα φορεσω όταν τα firestone παραδώσουν το πνέυμα τους (εαν θες πες και καμία ενδεικτική τιμή)
-
...τα ακαταλαβίστικα τα εμφανίζει όταν βάζω το κείμενο σε εισαγωγικά...συνεπώς στο προηγούμενο κείμενο μου, όπου συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι εισαγωγικά...
φίλε jim147...μαζί σου και έγω θα χαρίσω την alfa μου εαν κάποιος έχει περάσει με τόσα χιλιόμετρα από εκει...έχω ακούσει πολλές υπερβολές κατά καιρούς...μακάρι να μπορούσα να περάσω με τα 3/4 τησ ταχύτητας αυτής. πάντως έχω την εντύπωση ότι όσα περιγράφει ο φίλος kyan δεν διαδραματίστηκαν στο συγκεκριμένο μέρος...αυτά προσ αποφυγή παρεξηγήσεων
-
Ο χρήστης alekos2004 έγραψε:
...τα ακαταλαβίστικα τα εμφανίζει όταν βάζω το κείμενο σε εισαγωγικά...συνεπώς στο προηγούμενο κείμενο μου, όπου συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι εισαγωγικά...Mπορείς στο συγκεκριμένο κείμενο(με τα...περίεργα εισαγωγικά) πάνω δεξιά στην επιλογή 'edit' να μπεις μόνο εσύ και να διορθώσεις το κείμενό σου.
Αφού το κάνεις πάτα 'προβολή' πριν το αποστείλεις για να το ελέγξεις και μετά αν είναι όλα ο.κ πάτα 'αποστολή'Ελπίζω η συνάντηση με τις 1 4 7 να μην αργήσει και κάποιος-οι να οργανώσουνε!!!
Καλύτερα όμως αυτά να λέγονται στο topic 'Αlfa Romeo' και όχι εδώ πιστεύω......είναι και αυτός ο τίτλος ...άκου προβλήματα και χαλάνε την όλη διάθεση-εικόνα και να πω πως έχει αναφερθεί κάνα σοβαρό, αφού δεν έχουν πλέον, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Ελπίζω η συνάντηση με τις 1 4 7 να μην αργήσει και κάποιος-οι να οργανώσουνε!!!
Καλύτερα όμως αυτά να λέγονται στο topic 'Αlfa Romeo' και όχι εδώ πιστεύω......είναι και αυτός ο τίτλος ...άκου προβλήματα και χαλάνε την όλη διάθεση-εικόνα και να πω πως έχει αναφερθεί κάνα σοβαρό, αφού δεν έχουν πλέον, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!
Με το που ηρεμησει λιγο ο καιρος (να ανοιξουμε λιγο και την ηλιοροφη) πρεπει να τα κανουμε ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ
Οντως η συναντηση πρεπει να κανονιστει μεσα απο το topic Alfa Romeo. Εκει ειχα πρωτοριξει την ιδεα (ορμωμενος απο κατι αντιστοιχο στο topic για τα Octavia) αλλα περα απο 3-4 συμμετοχες δεν ειδα το θεμα να προχωραει. Και δεν ηταν μονο 147 συναντηση αλλα Alfa Romeo συναντηση. Βλεποντας ομως το παρων topic να ξαναζωντανευει, εριξα και εδω την ιδεα και απ'οτι φαινεται εχει μεγαλυτερη ανταποκριση.
Οσον αφορα τα προβληματα, οντως σοβαρα δεν υπαρχουν, αλλα οταν δινεις 7+ εκ. για ενα αμαξι εισαι λιγο 'ευαισθητος' και σε λιγοτερο σημαντικα προβληματα.
Ελπιζω οταν βρεθουμε ολοι μαζι να τα συζητησουμε ολα αυτα απο κοντα!! -
Ο χρήστης jim147 έγραψε:
Συγνώμη, αλλά μιλάμε για το πέταλο;;;
Αν ναι, ποιος πέρασε με Α147 και ταχύτητα μεγαλύτερη απο 120χαω, απο το πέταλο, να του χαρίσω την δικιά μου (διότι αισθάνομαι κουλός)
Ξέρεις, η δική μου είναι GTA
καλά, αστειεύομαι...
Δεν κατάλαβα ότι μιλάγαμε για το πέταλο οπότε απάντησα γενικά. Δεν θυμάμαι συγκεκριμμένα γι'αυτό, έχω καιρό να περάσω από κει λόγω κακοκαιρίας.
Για το 147 meeting count me in...
Μπορούμε να δώσουμε ένα ανοικτό ραντεβού στο πάρκινγκ του Καρτοντρόμο την Κυριακή (Alfaclub Tropheo 2003) ώστε να γνωριστούμε και να το οργανώσουμε.
-
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΙΑΣ 147 5Θ DISTINCTIVE ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕ 14000ΧΛΜ. ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΜΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΛΟΝΑ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΜΠΡΙΖ (ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ). ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΝΩΡΙΣ (1ο ΜΗΝΑ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΙΣΟΔΟ ΝΕΡΟΥ (ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ). ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ ΠΛΥΝΤΗΣ Ή ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΡΩΣΕ. ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (18/4) ΕΒΡΕΞΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΩΡΑ ΒΡΟΧΗΣ ΕΙΔΑ ΝΟΤΙΣΜΕΝΟ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΤΑΙ Η ΚΟΛΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΑΖΕ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ IMMOBILIZER ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ 'ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ' Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΑΝΗΛΛΕΙΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ (ΕΜΙΚΟ) ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΣΕΙΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΥΣΙΑ.- ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΠΟΡΤΑΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ
- ΛΙΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΠΟΜΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΓΚΩΝΑΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΑ.
- ΣΦΙΞΙΜΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΙΖΑΝ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
-
Ολα αυτά μαζί?
Για πες για το immobilizer συγκεκριμένα? Έγινε όταν πήγες να βάλεις μπροστά το αυτοκίνητο?
Η AR Assisance είναι φίδια? -
Ο χρήστης kosavr έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΙΑΣ 147 5Θ DISTINCTIVE ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕ 14000ΧΛΜ.Φίλε kosavr, μπορείς σε παρακαλώ να γράφεις με μικρά γράμματα; Τα κεφαλαία είναι δυσανάγνωστα και (μάλλον δεν το ήξερες) στον γραπτό λόγο χρησιμοποιούνται μόνο όταν θέλεις να δόσεις έμφαση ή να 'υψώσεις τη φωνή σου'.
Alfa 147 forum