Ο χρήστης graveljim έγραψε:
Φιλε kyan: Αρχικα ειχα στα λαστιχα μου 32 μπροστα και 30 πισω, για να κοπαναει λιγοτερο.Ωστοσο οταν εβαλα 30 σε ολα, το τιμονι βαρυνε λιγο κι εγινε πιο καλο σε αισθηση (κι ομως, κανει διαφορα).
Είναι θέμα συνήθειας. Με τα νέρο το τιμόνι έχει καλή αίσθηση ακόμα και με 34. Η αίσθηση είναι θέμα γούστου και συνηθίζεται, αυτό που δεν μπορείς να βρεις εύκολα σε άλλα τιμόνια είναι η απίστευτη ταχύτητα, η μικρομετρική ακρίβεια και η αμεσότητα.
Το περίεργο είναι πως αντίστοιχα προσόντα έχει και το τιμόνι της Άλφασουντ που έχω, παρά τα 20+ χρόνια διαφοράς με την 147, την έλλειψη υποβοήθησης και την -τουλάχιστον στα χαρτιά- υποδεέστερη μπροστινή ανάρτηση (McPherson). Φαίνεται ότι 'το'χει το σόι'.
Περα απο τα τεχνικα παντως, ο καλυτερος τροπος να απολαυσεις την Αλφα ειναι βραδυνη βολτουλα με καλη παρεα και καλη μουσικη...
Η καλύτερη μουσική είναι από το ηχοσύστημα με τα τέσσερα 'ηχεία' είτε σε σειρά είτε αντικρυστά κάτω από το καπό (Έτσι μου'ρχεται να ξηλώσω όλες τις ηχομονώσεις της 147
) Τώρα αν καταφέρεις και βρεις 'παρέα' με ίδια γούστα, ακόμα καλύτερα. Αν έχει βρει κανείς ας μου πει πού να ψάξω κι εγώ...