-
@piliourits said in Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!:
Δεν είναι απίθανο, αλλά περίεργο.
Ποιο ΤΟΥΟΤΑ είναι αυτό;Urban Cruiser
-
Πριν μερικά χρόνια, ανέβαιναν στις γέφυρες του περιφερειακου και πετούσαν πέτρες...
-
Προχθές στο δρόμο, γάτος τιγρέ περνά αμέριμνος το δρόμο όπως ανεβαίνω, επιβραδύνω για να περάσει, αυτός με αντιλαμβάνεται, σταματά στη μέση του δρόμου και με κοιτά, σταματώ και τον κοιτώ, κοιταζόμαστε για λίγο, και έρχεται προς εμένα. Ξεκινώ και εγώ, και τότε αποφασίζει να περάσει απέναντι. Φυσικά τον περίμενα. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά. Φοβάμαι ότι δεν θα ζήσει πολύ ο γατούλης.
-
@polo2002 said in Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!:
Προχθές στο δρόμο, γάτος τιγρέ περνά αμέριμνος το δρόμο όπως ανεβαίνω, επιβραδύνω για να περάσει, αυτός με αντιλαμβάνεται, σταματά στη μέση του δρόμου και με κοιτά, σταματώ και τον κοιτώ, κοιταζόμαστε για λίγο, και έρχεται προς εμένα. Ξεκινώ και εγώ, και τότε αποφασίζει να περάσει απέναντι. Φυσικά τον περίμενα. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά. Φοβάμαι ότι δεν θα ζήσει πολύ ο γατούλης.
Δεν προσεχουν απο τα αυτοκινητα οι γατες, ειδικα οταν ειναι μικρες σε ηλικια . Αλλά για να σε απασχολησε τοσο και για να το γραφεις εδω , γιατι δεν την πηρες να την υιοθετήσεις?
-
Μακάρι να είχα χώρο. Όταν ήμουν μικρός και σε μεγάλο σπίτι, είχα γάτες, πολλές γάτες. Με τα χρόνια οι γάτες πέθαναν. εγώ έφυγα και πήγα σε πολύ μικρό σπίτι που δεν χωράμε εμείς. Που να πάρω γάτα ; Αν αλλάξω σπίτι και δουλειά, θέλω να πάρω 1-2.
Με απασχόλησε ως περίεργη συμπεριφορά. Συνήθως οι γάτες περνάνε γρήγορα, δεν κάθονται στη μέση να τις πατήσουν. -
σε χαιρετησα αλλα δεν το καταλαβες...
χαχαχα
-
Από και ως που τιγρέ, εσύ μαυρόγατα ?
-
Εσώρουχα;
-
@polo2002 said in Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!:
Αυτό που μετράει υπεράνω είναι μεγάλη προσοχή στην οδήγηση με το αυτοκίνητο, εννοείται και στα ζώα επειδή αν δεν προσέξουμε τα ζώα μπορεί να γίνει το ίδιο κάποια στιγμή και σε άνθρωπο.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!