-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
σιγουρα θα πρεπει να συμπεριληφθει και σελιδα με παρανομοιες αστυνομικων εκει θα ειναι το γελιο
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!
-
Νίκο, φοβερή η εμπειρία σου και ο τρόπος αντίδρασής σου...
Ως αναβάτης mountain bike σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Όσο αφορά το πως σκέφτονται μερικοί - ές που ρωτάς, η γνώμη μου είναι ότι δεν έχουν όλοι οι οδηγοί αυτή την ικανότητα.
Διαπιστωμένο αυτό...
Jacob
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κοπελλίτσα δίπλα έβγαλε τηλέφωνο και πήρε φωτό!Μακάρι να τον 'δώσει' το κερατά!! :evil:Έχω χρησιμοποιήσει 4 κινητά με φωτογραφικές μηχανές (2 με ενσωματωμένη και 2 με αποσπώμενη) και με κανένα από αυτά δεν μπορείς να βγάλεις φωτογραφία πριν το αυτοκίνητο που παρανομεί φθάσει στην Κίνα. Ακόμη δε και αν κατά μαγικό τρόπο καταφέρεις να την πάρεις, με δεδομένο ότι τα οπτικά σκόπευτρα που ενσωματώνουν είναι εντελώς για τα μπάζα, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα εμφανιστεί τίποτα σημαντικό.
Το διευκρινίζω απλώς και μόνο γιατί στις διαφημίσεις των κινητών δεν ξέρουν τι λένε και κάποιος πρέπει στην τελική να επέμβει.
Για την ιστορία, τα κινητά είναι Panasonic GD87, Siemens S55, Motoroal T720i και Nokia 3650
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Ως αναβάτης mountain bike σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Όσο αφορά το πως σκέφτονται μερικοί - ές που ρωτάς, η γνώμη μου είναι ότι δεν έχουν όλοι οι οδηγοί αυτή την ικανότητα.
Διαπιστωμένο αυτό...Δυστυχώς κι εγώ την ίδια διαπίστωση έχω κάνει και μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, το ποσοστό αυτών που ανήκουν στο 'no brains club' είναι μεγαλύτερο απ' ότι ήθελα να πιστεύω. Να προσθέσω και δυο άλλα σε σχέση με ποδηλάτες:
Το ένα είναι ότι επειδή 'δε φαινόμαστε καθόλου' (ναι, το άκουσα κι αυτό!) ακόμα και να έχουμε προτεραιότητα σε κάποιο junction πολλοί προτιμούν να μας 'κόβουν' (για να μην κόψουν αυτοί!) εάν δεν έρχεται κανείς με αυτοκίνητο δίπλα ή πίσω μας που να μπορεί να τους κάνει ζημιά. Και βέβαια η προσπάθεια που πρέπει να κάνω εγώ που κινούμαι με 30-40 με το ποδήλατο για να σταματήσω να περάσει ο 'έξυπνος' που είχε STOP και να ξαναεπιταχύνω δεν έχει καμία σχέση με την προσπάθεια που θα έκανε αυτός αν σταματούσε...
Το άλλο έχει να κάνει περισσότερο με το κόμπλεξ μερικών που απ' ότι φαίνεται ντρέπονται που με λίγο αυξημένη κίνηση σε αρκετούς δρόμους ακόμα κι ένα ποδήλατο πηγαίνει πιο γρήγορα από το 'εργαλείο' τους. Τις προάλλες πέρασα και κάποιον - δε θυμάμαι τι αυτοκίνητο είχε, ένα cabrio ήταν - πηγαίνοντας από Ερυθραία προς Κηφισιά ο οποίος με τη γκαζιά που τράβηξε και με ξαναπέρασε λίγο έλειψε να 'φάει' τον μπροστινό του, που είχε σταματήσει στο φανάρι, όπως όφειλε. Αναγκάστηκε να τον αποφύγει με απότομη δεξιά 'τιμονιά' και σταμάτησε στο τσακ, κι αν εγώ ήμουν μπροστά του τώρα μάλλον δε θα σας τα έγραφα αυτά...Έχω χρησιμοποιήσει 4 κινητά με φωτογραφικές μηχανές (2 με ενσωματωμένη και 2 με αποσπώμενη) και με κανένα από αυτά δεν μπορείς να βγάλεις φωτογραφία πριν το αυτοκίνητο που παρανομεί φθάσει στην Κίνα. Ακόμη δε και αν κατά μαγικό τρόπο καταφέρεις να την πάρεις, με δεδομένο ότι τα οπτικά σκόπευτρα που ενσωματώνουν είναι εντελώς για τα μπάζα, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα εμφανιστεί τίποτα σημαντικό.
Έχεις απόλυτο δίκιο, η ανάλυση που προσφέρουν τα περισσότερα κινητά είναι για γέλια - ίσα για να σου λένε ότι 'έχει και ψηφιακή μηχανή!'... Ύπάρχουν κι εξαιρέσεις, αλλά αυτές είναι λίγες προς το παρόν. Το Sony-Ericsson P800 τραβάει σε 640x480 pixels (που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι το ελάχιστο μέγεθος για να έχει νόημα μια φωτογραφία σαν αυτές που συζητάμε, και πάλι χωρίς καλή λεπτομέρεια) αλλά λίγοι θα δώσουν τα χρήματα που κοστίζει. Καλύτερη λύση είναι μια απλή ψηφιακή - π.χ. οι 'no name' των 2 megapixel κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους και κοστίζουν το 1/4 από το P800. Μια Hewlett Packard με ανάλυση 1152x864 (1MP) κοστίζει ακόμα λιγότερο. Τώρα, αν θα τα δώσει κανείς για να βγάζει τα τρελά των Ελληνικών δρόμων είναι άλλη ιστορία!...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Δυστυχώς κι εγώ την ίδια διαπίστωση έχω κάνει και μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, το ποσοστό αυτών που ανήκουν στο 'no brains club' είναι μεγαλύτερο απ' ότι ήθελα να πιστεύω.
ενα απο τα βασικα αξιωματα περι των ηλιθιων αναφερει
- παντα υποτιμας το ποση βλακεια μπορει να υπαρχει γυρω σου...
-
Ειμαι συνεπιβατης σε Lada 1205 στο Κουκακι απογευματακι σε ενα στενο,αριστερα δεξια παρκαρισμενα, συνανταμε ενα σταματημενο χωρις οδηγο.Κορναρισμα και ξεπροβαλλει απο την ΕΒΓΑ ατομο που με νοηματα μας λεει'ενα λεπτουδακι και φευγω'.Αναμονη ενα λεπτο, δυο λεπτα,καινουργιο κορναρισμα,η ιδια απαντηση, καινουργια αναμονη. Στα τρια λεπτα βαζει ο φιλος πρωτη και ΜΠΑΜ.Βγαινει ο αλλος εξαλος απο την ΕΒΓΑ και εισπρατει 'Αυριο θα σου κανω δηλωση,φταιω.' Το Lada εκανε οπισθεν και εφυγε.Ο αλλος εκανε τρεις μηνες να παρει τα λεφτα του γιατι ο φιλαρακος ηταν και ασφαλιστης.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Στα τρια λεπτα βαζει ο φιλος πρωτη και ΜΠΑΜ.Βγαινει ο αλλος εξαλος απο την ΕΒΓΑ και εισπρατει 'Αυριο θα σου κανω δηλωση,φταιω.' Το Lada εκανε οπισθεν και εφυγε.Ο αλλος εκανε τρεις μηνες να παρει τα λεφτα του γιατι ο φιλαρακος ηταν και ασφαλιστης.Κι όμως** ο ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ**!!!
Όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται παράνομα σταθμευμένο (και μάλιστα στο μέσον του οδοστρώματος), σε περίπτωση που κάποιος πέσει πάνω του, φταίει ο κάτοχος του παράνομα σταθμευμένου αυτοκινήτου. Βέβαια το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι αν σας πήγαινε στο δικαστήριο, πιθανότατα θα κέρδιζε, αφού ο φίλος σου είχε σταματήσει και τον χτύπησε εν ψυχρώ (ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ) -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Στα τρια λεπτα βαζει ο φιλος πρωτη και ΜΠΑΜ.Βγαινει ο αλλος εξαλος απο την ΕΒΓΑ και εισπρατει 'Αυριο θα σου κανω δηλωση,φταιω.' Το Lada εκανε οπισθεν και εφυγε.Ο αλλος εκανε τρεις μηνες να παρει τα λεφτα του γιατι ο φιλαρακος ηταν και ασφαλιστης.
Κι όμως** ο ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ**!!!
Όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται παράνομα σταθμευμένο (και μάλιστα στο μέσον του οδοστρώματος), σε περίπτωση που κάποιος πέσει πάνω του, φταίει ο κάτοχος του παράνομα σταθμευμένου αυτοκινήτου.Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Αν χτυπήσεις σταθμευμένο αυτοκίνητο, σε όσο 'παράλογο' σημείο κι αν έχει σταματήσει κατ'αρχήν φταίς εσύ. Ίσως μετά σε δικαστήριο να μπορέσεις να κυνηγήσεις τη συνυπαιτιότητα του άλλου, ή ίσως και την εξ'ολοκλήρου υπαιτιότητα, ανάλογα με το σημείο που είχε σταθμεύσει. Μακάρι να ήταν όπως τα λες Πέτρο, θα παίρναμε όλοι από ένα Hum V και θα κάναμε καλοκαιρινό όποιο παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο μας εμπόδιζε.
-
σημερα το πρωι κινουμαι στην Αργυρουπολη σε κεντρικο δρομο προς Α.Γλυφαδα με το ιχ........τρια αυτοκινητα μπροστα μου βλεπω ενα τριαξονικο μεταφορας οικοδομικων υλικων να κινειται στην αριστερη λωριδα με την πισω πορτα την οποια την ειχε ανοιξει και ηταν στερεωμενη ολο δεξια στο πλαι πλεον της καροτσας του να απελευθερωνεται ξαφνικα απο το σημειο που ηταν ,προχειρα προφανως, στερεωμενη και να ανοιγοκλεινει ανεξελεγκτα καταλαμβανοντας μαλιστα [λογω του οτι ηταν ανοιγομενη προς τα δεξια σε μερικες περιπτωσεις και ολο το πλατος της δεξιας λωριδας
ενω αυτοι που ηδη ηταν πισω του τον ακολουθουσαν χωρις να τρεχει τιποτα ........ εγω βλεποντας οτι πιο πανω υπαρχει σταματημενο λεωφορειο σε σταση και η πορτα καθως στεκοταν τελειως ανοιχτη και καθετα προς τον δρομο ηταν θεμα χρονου και μικρης πλεον αποστασης να κοπανησει επανω στο πισω μερος του λεωφορειου αρχιζω και κορναρω συνεχως κανοντας σημα με τα φωτα μου σε μια απελπιδα προσπαθεια να ''ξυπνησω'' τον οδηγο του φορτηγου που πηγαινε χωρις να εχει καταλαβει τιποτα........
ματαια ομως......... σε λιγο και ενω το λεωφορειο ηταν ακομα σταματημενο ακουω ενα ΜΠΑΜ και βλεπω την πισω πορτα να κλεινει και να κοπαναει στην καροτσα με φοβερη ταχυτητα λογω της προσκρουσης της σε σταθερο ''εμποδιο'' καθως το φορτηγο εκινειτο και στην συνεχεια ο οδηγος του σταματαει λιγες δεκαδες μετρα πιο πανω.
περνωντας διπλα απο το λεωφορειο βλεπω με εκπληξη μου οτι δεν ειχε παθει ιδιαιτερη ζημια παρα μονο ειχε βουλιαξει λιγο η γωνια του και ειχε λιγο μπλε χρωμα [του φορτηγου].
σταματαω διπλα στον οδηγο του φορτηγου που εν τω μεταξυ ειχε ηδη κατεβει και προσπαθουσε να στερεωσει την πορτα και να καταλαβει τι συνεβει και του λεω ....'' που πας ετσι.....θα σκοτωσεις κανεναν......''
και συνεχιζω!!!αργοτερα ανατριχιασα οταν σκεφτηκα τι μπορουσε να ειχε συμβει εαν ηταν στην δεξια λωριδα και κοπαναγε η πορτα σε κανενα ανυποπτο πεζο ή σε οδηγο μοτο !!!!!!!!!!!!!!!!
αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η απαθεια και η αδυναμια αντιδρασης απο τους αμεσως πισω του οδηγους των αλλων αυτοκινητων που απλα ηταν θεατες του γεγονοτος χωρις καμμια προσπαθεια να ειδοποιησουν με κορνες και φωτα τον οδηγο του φορτηγου!!!!!
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
σημερα το πρωι κινουμαι στην Αργυρουπολη σε κεντρικο δρομο προς Α.Γλυφαδα με το ιχ........τρια αυτοκινητα μπροστα μου βλεπω ενα τριαξονικο μεταφορας οικοδομικων υλικων να κινειται στην αριστερη λωριδα με την πισω πορτα την οποια την ειχε ανοιξει και ηταν στερεωμενη ολο δεξια στο πλαι πλεον της καροτσας του να απελευθερωνεται ξαφνικα απο το σημειο που ηταν ,προχειρα προφανως, στερεωμενη και να ανοιγοκλεινει ανεξελεγκτα καταλαμβανοντας μαλιστα [λογω του οτι ηταν ανοιγομενη προς τα δεξια σε μερικες περιπτωσεις και ολο το πλατος της δεξιας λωριδας
ενω αυτοι που ηδη ηταν πισω του τον ακολουθουσαν χωρις να τρεχει τιποτα ........
...................................................................................................
αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η απαθεια και η αδυναμια αντιδρασης απο τους αμεσως πισω του οδηγους των αλλων αυτοκινητων που απλα ηταν θεατες του γεγονοτος χωρις καμμια προσπαθεια να ειδοποιησουν με κορνες και φωτα τον οδηγο του φορτηγου!!!!!Νομιζεις οτι εβλεπαν πιο μπροστα απο τον προφυλακτηρα τους?
Και αν ειδαν ,οσοι ειδαν,κυταξανε την παρτη τους.
Μακρυα απο μας και οτι θελει ας γινει.Αυτη ειναι η νοοτροπια σημερα. -
Για το παρκαρισμενο που επιτηδες επεσε το LADA πανω τουν (καλα του εκανε...) εχει αποκλειστικη υπαιυθυνοτητασ ο οδηγος του
Lada> ΟΧΙ γιατι επεσε επιτηδες πανω του, αλλα γιατι εφοσον ειναι σταματημενο (αρα σταθερο εμποδιο), οσο παραλογα σταματημενο και αν ειναι, εσυ εισαι υποχρεωμενος να το αποφυγεις. Αυτο εκτος αν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το αποφυγεις, πχ αμα ειναι σταματημενος πανω σε τυφλη στροφη και πεσεις πανω του.Αλλο απιστευτο.
Τοπος, η αριστερη στροφη πριν την δεξια που ανεβαινει στην γεφυρα του Καραισκακη, οπως πηγαινεις απο Ελαις να βγεις παραλιακη. Εκει εχει ενα καθετο δρομο (αυτον που βγαινει απο τα γηπεδακια του μπασκετ, για οσους ξερουν) οπου εχει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΟΠ, το οποιο μαλλον αορατο ειναι γιατι κανενας δεν σταματαει εκει.
Εγω ειμαι στην δεξια λωριδα στον δρομο της Ελαις, και βλεπω Audi A4 1.8 TQ να βγαινει απο το στοπ. Μεγαλε λεω εγω δεν σταματαω, ελα να μου φτιαξεις και το φτερο το δεξι που ειναι λιγο τσαλακωμενο. Εν τω μεταξυ αυτος με κοιταγε και προχωραγε. Τελευταια στιγμη οταν καταλαβε οτι δεν σταματαω, καρφωνεται σταφρενα και μπαινει σε ενα ανοιγμα στο πεζοδρομιο (αμα δεν υπηρχε αυτο ή θα επεφτε πανω μου ή θα ετρωγε τις ζαντες του στο πεζοδρομιο). Ανεβαινουμε την γεφυρα, και ερχεται διπλα μου
45αρης με υφακι κανε-ακρη-εχω-Audi-και-κατι-τρεχει-στα-γυφτικα, διπλα παππους (μαλλον ο πατερας του) και πισω γυναικα του, επισης 45αρα, μαλλι ξανθο κιτρινιαρικο του στυλ γερασα-αλλα-δεν-το-δεχομαι. Η γυναικα εισε ενα υφος τρομου το οποιο θα μου μεινει στο μυαλο, ενα υφος ο-αλητης-πηγε-να-μας-σκοτωσει...Κατεβαζω παραθυρο και τους λεω τι με κοιτατε και οι τρεις, εχεις ενα στοπ ΝΑΑΑΑΑ και δεν σταματησες.
'Ελα εδω να σε γαμ... κ..οπαιδι...'
Γυρναω στον παππου, και του λεω 'ωραιο γιο μεγαλωσες'..
Εκει τρελαθηκε ο τυπος, αφρισε και προσπαθουσε να με σταματησει.Βγαζω ενα χαρτακι, γραφω πινακιδα, και σηκωνω κινητο. Με το που με βλεπει, εξαφανιστηκε.Εγω παντωςηθελα να σταματησει, να του εσπαγα ΚΑΙ τα μουτρα ΚΑΙ το αυτοκινητο.
Audi A4 1.8t Quattro, σκουρο μπλε νομιζω, πινακιδα ΥΚΥ-5241 (η 5421) -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τοπος, η αριστερη στροφη πριν την δεξια που ανεβαινει στην γεφυρα του Καραισκακη, οπως πηγαινεις απο Ελαις να βγεις παραλιακη. Εκει εχει ενα καθετο δρομο (αυτον που βγαινει απο τα γηπεδακια του μπασκετ, για οσους ξερουν) οπου εχει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΟΠ, το οποιο μαλλον αορατο ειναι γιατι κανενας δεν σταματαει εκει.Εγω ειμαι στην δεξια λωριδα στον δρομο της Ελαις, και βλεπω Audi A4 1.8 TQ να βγαινει απο το στοπ. Μεγαλε λεω εγω δεν σταματαω, ελα να μου φτιαξεις και το φτερο το δεξι που ειναι λιγο τσαλακωμενο. Εν τω μεταξυ αυτος με κοιταγε και προχωραγε. Τελευταια στιγμη οταν καταλαβε οτι δεν σταματαω, καρφωνεται σταφρενα και μπαινει σε ενα ανοιγμα στο πεζοδρομιο (αμα δεν υπηρχε αυτο ή θα επεφτε πανω μου ή θα ετρωγε τις ζαντες του στο πεζοδρομιο). Ανεβαινουμε την γεφυρα, και ερχεται διπλα μου
45αρης με υφακι κανε-ακρη-εχω-Audi-και-κατι-τρεχει-στα-γυφτικα, διπλα παππους (μαλλον ο πατερας του) και πισω γυναικα του, επισης 45αρα, μαλλι ξανθο κιτρινιαρικο του στυλ γερασα-αλλα-δεν-το-δεχομαι. Η γυναικα εισε ενα υφος τρομου το οποιο θα μου μεινει στο μυαλο, ενα υφος ο-αλητης-πηγε-να-μας-σκοτωσει...Κατεβαζω παραθυρο και τους λεω τι με κοιτατε και οι τρεις, εχεις ενα στοπ ΝΑΑΑΑΑ και δεν σταματησες.
'Ελα εδω να σε γαμ... κ..οπαιδι...'
Γυρναω στον παππου, και του λεω 'ωραιο γιο μεγαλωσες'..
Εκει τρελαθηκε ο τυπος, αφρισε και προσπαθουσε να με σταματησει.Βγαζω ενα χαρτακι, γραφω πινακιδα, και σηκωνω κινητο. Με το που με βλεπει, εξαφανιστηκε.Πολύ απολαυστική η ιστοριούλα σου Κωνσταντίνε!
Μου θύμισε 'deja-vu'...Είχα ένα αντίστοιχο περιστατικό πριν από λίγο καιρό όταν μπαίνοντας σε πλατεία στη Ν. Ερυθραία βλέπω κυρία με ένα παλιό Peugeot που ήδη κινούταν γύρω από την πλατεία να έρχεται από τα αριστερά μου με πορεία (εάν σταματούσα επί τόπου) να περάσει από μπροστά μου πριν προσεγγίσω την πλατεία και να συνεχίσει στο δρόμο που ήταν κάθετος στο δικό μου.
Ξέροντας ότι ερχόμενος από δεξιά της για να μπω στην πλατεία έχω προτεραιότητα, συνέχισα την πορεία μου με το αριστερό πόδι στο φρένο (σημ: οδηγούσα ένα παλιό αυτόματο και το έχω συνηθίσει για να μειώνεται ο χρόνος αντίδρασης). Αυτή συνέχισε να έρχεται κατά πάνω μου σαν να μην τρέχει τίποτα (πρέπει ή να ήταν ΣΙΓΟΥΡΗ ότι όποιος κινείται σε πλατεία έχει προτεραιότητα από τους εκ δεξιών ερχόμενους, ή να ήθελε ν' ανακαινίσει το τουτού της...) ώσπου συνειδητοποίησα το παραπάνω προφανές! Ενώ αυτή μου 'έμπαινε' από αριστερά, αναγκάστηκα να κόψω κι άλλο και να κάνω λίγο πιο δεξιά για να της αφήσω περιθώριο να σταματήσει χωρίς να πέσει επάνω μου. Αυτή, σημασία!!! Σε κάποια φάση και ενώ είχα κόψει τελείως και είχα γυρίσει το αυτοκίνητο σχεδόν παράλληλα με τη δική της πορεία, νόμισα πως θα ακουμπήσουμε... Ευτυχώς δεν έγινε έτσι... Καθώς βιαζόμουν να πάω σε ραντεβού με πελάτη σταμάτησα εντελώς, η κυρία πέρασε από μπροστά μου, έστριψε αριστερά ('πάνω' στην πλατεία!), σταμάτησε, βγήκε, το κλείδωσε κι έφυγε!!! Είπα να μη μιλήσω, σκέφτηκα ότι μερικά 'σπίτια' είναι ακατοίκητα... Έκανα λίγο όπισθεν κι έφυγα να πάω στη δουλειά μου.
Οι ξένοι έχουν ένα ρητό για τέτοια φαινόμενα: 'The engine is running but there is nobody at the wheel' (αναφέρεται σε άνθρωπο, όχι σε αυτοκίνητο)
-
Ρε παιδια, bull-bars μπαινουν στο δικο μου???? (lada 2105)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε παιδια, bull-bars μπαινουν στο δικο μου???? (lada 2105)πίσω από το στρατόπεδο Γκόνου στη Θεσσαλονίκη υπήρχε το 97 μια έκταση με παλιά οχήματα...εκεί (αν υπάρχουν ακόμη) μπορεί να πετύχεις κανένα VAZ και να βρεις αυτό που ψάχνεις
-
Κι άλλο ένα περιστατικό που έγινε σήμερα...
Picture this: Νεαρός με παπάκι σταματημένος στην άκρη του δρόμου να μιλάει στο κινητό. Δίπλα του και ελάχιστα πιο πίσω, επάνω στο πεζοδρόμιο, σκούρο Octavia με κυρία αγνώστου IQ και ικανότητας αντίληψης στο τιμόνι, να πάει να ξεπαρκάρει. Κάνοντας σιγά-σιγά πίσω η κυρία, η οποία κοιτάζει τον εσωτερικό της καθρέφτη και χαίρεται τη μουσική της και τη δροσιά της (κλειστά παράθυρα, τρελή ζέστη έξω), έχει ακουμπήσει το παπάκι στην πίσω ρόδα και το σπρώχνει σιγά-σιγά στο πλάι! Ο νεαρός πατάει κόρνα και προσπαθεί με το αριστερό πόδι του να ισορροπήσει, διότι δε μπορεί να κάνει μπροστά... Η κυρία συνεχίζει να σπρώχνει με την όπισθεν σαν να μην έχει δει τίποτα! Σε κάποια φάση και ενώ ο νεαρός έχει τρελαθεί στην κόρνα το παπάκι πέφτει κάτω, κι αυτός 'ξεπεζεύει' από δεξιά... Δύο [ευγενικές] γροθιές στο πλάι του αυτοκινήτου και η κυρία συνειδητοποιεί [επιτέλους] ότι κάτι έγινε! Κατεβάζει το παράθυρο να δει τι θέλει ο νεαρός. Αυτός φανερά εκνευρισμένος αλλά συγκρατημένος πλησιάζει και δείχνοντας τον καθρέφτη του οδηγού της λέει 'ΑΥΤΟ, ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ! ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ!!!' (φανταστείτε κάτι σε στυλ ινδιάνου φύλαρχου!). Η κυρία στον κόσμο της. 'Καλά, καλά' του κάνει. Ο νεαρός έμεινε να την κοιτάζει με παράπονο και θυμό για λίγη ώρα ενώ αυτή ανέβασε το παράθυρο (τρόμαξε?), στη συνέχεια σήκωσε το μηχανάκι και έφυγε. Δεν ξέρω πόσοι θα το άφηναν να περάσει έτσι - ειδικά αν είχαν μεγαλύτερη μηχανή ή λιγότερη ψυχραιμία...
-
Καλα αμα ημουν εγω, οταν θα εβλεπα οτι δεν καταλαβαινει τι παει να κανει (φαντασου να τον πλακωνε το μηχανακι και μετα το Octavia να περναγε απο πανω...) μετα το 1ο αντε 2ο κορναρισμα θα εριχνα δυο γερες κλωτσιες στο αυτοκινητο, να αποκτησει και ενα ωραιο αποτυπωμα ετσι για να γουσταρει η κυριουλα
-
This post is deleted! -
Τι γινεται επιτελους μ' αυτους που δε φορανε ζωνες μεσα στο αυτ/το; Φταιει το καλοκαιρι και εχουνε παθει αμοκ κυκλοφορωντας ολοι λυμενοι;; Παρατηρουσα σημερα στο δρομο και κανεις δε φοραει τη ρημαδα! Π.χ Nissan Primera με δυο τυπισσες μπροστα εννοειται χωρις και τα παιδακια τους αμολυμενα στα πισω καθισματα! Καλα δε σκεφτονται οτι σε μια αστεια συγκρουση των 40χλμ ειναι πανευκολο να σπασουν τα μουτρα τους, ισως και να σκοτωθουν λογω αεροσακου-ων; Απορω... ( οχι με την καρδια μου )
-
Ο χρήστης cadm8 έγραψε:
Τι γινεται επιτελους μ' αυτους που δε φορανε ζωνες μεσα στο αυτ/το; Φταιει το καλοκαιρι και εχουνε παθει αμοκ κυκλοφορωντας ολοι λυμενοι;; Παρατηρουσα σημερα στο δρομο και κανεις δε φοραει τη ρημαδα! Π.χ Nissan Primera με δυο τυπισσες μπροστα εννοειται χωρις και τα παιδακια τους αμολυμενα στα πισω καθισματα! Καλα δε σκεφτονται οτι σε μια αστεια συγκρουση των 40χλμ ειναι πανευκολο να σπασουν τα μουτρα τους, ισως και να σκοτωθουν λογω αεροσακου-ων; Απορω... ( οχι με την καρδια μου )Eχεις δίκιο..Εγώ φοράω πάντα ζώνη και ΑΠΑΙΤΩ !! από τον συνεπιβάτη μου να φοράει και αυτός .
Μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν φορούσα μέσα στη πόλη.
Αλλαξα γνώμη , όταν είδα κάτι μικρές συγκρούσεις με λίγα χιλιόμετρα..
Αυτό που με έκανε να μην την ξαναβγάλω , ήταν η κόρη μου (τώρα είναι 4 περίπου χρονών).
Την ε΄χα δεμένη στο καθισματάκι της πίσω και προσπαθούσε να λυθεί επειδή με έβλεπε και εμένα λυμένο.
Αρχισα να τη φοράω και εγώ για να της δείξω ότι και εγώ είμαι δεμενος , σταμάτησε να προσπαθεί να λυθεί και εμένα μου έμεινε τρόπος ζωής.. -
αφού υπάρχει γενική ανευθυνότητα!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!