-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ρε παιδιά κανείς από εμάς δεν θα μπορούσε να κάνει κακό σε..αμάξι (και γενικότερα σε ξένη περιουσία). Αυτά είναι για..άλλους
Αν και το να αρχίσεις να πουλάς τρέλλα και να αρχίσεις στο βρισίδι και στο κατάβρεχμα όποιον σε ξανακλείσει κώστα, θα έχει πλάκα και θα ξεδώσεις κιόλας:PΕγώ έχω την πιο καλή ιδέα. Να σφουγγαρίζεις κάθε μέρα, αλλά τα βρωμόνερα του σφουγγαρίσματος να τα κρατάς για τέτοιες περιπτώσεις.
-
Λεμε για τους 'γονεις' που δε βαζουν τα παιδια τους σε παιδικο καθισμα, αλλα σημερα καταλαβα οτι υπαρχουν και χειροτερα...
Καταρχην κατεβαινοντας στο κεντρο της Θεσ/νικης, στην Αγ. Σοφια, να και το μπλοκο παρον και εγραφε για τι αλλο, για κρανη. Εγω βεβαια χαλαρος περασα αλλα σε καποια θυματα φαινεται περισσευαν 80Ε Ελεος πια μ΄αυτο το πραγμα, αν το φορουσαν θα ατονουσε το μετρο λογω εισπρακτικης αποτυχιας
Στο θεμα μας ομως. Βλεπω λοιπον μπαμπα με το καινουργιο R1 (1000cc μηχανη street Yamaha για οσους δεν το ξερουν) και τον πιτσιρικα παραδιπλα. Εχει γουστο λεω απο μεσα μου να τον βαλει να κατσει 'μπροστα'. Και βλεπω λοιπον τον μπομπιρα (ηταν ισα με 70 ποντους ψηλος) να σκαρφαλωνει στην αρχη στη μπροστινη θεση και στη συνεχεια να σερνεται και να καθεται στο πισω καθισματακι! Ακολουθως ο μπαμπας ανεβηκε χαλαρος και ξεκινησαν.
Αν βεβαια δεν εχετε δει τη θεση οδηγησης της συγκεκριμενης κατηγοριας μηχανων ισως και να παραξενευτειτε για το που ειναι το περιεργο Με λιγα λογια, το παιδακι ειχε κρεμαστει κυριολεκτικα για να φτασει τη μεση του μπαμπα του και με το ζορι ακουμπουσε τον κ...ο του στο πισω καθισμα. Πιστευω οτι με μια αποτομη κινηση θα ειχε βρεθει στο δρομο. Εννοειται χωρις κρανος και οι δυο. Εννοειται οτι τον 'πατερα του' απλως τον ακουμπουσε
Πραγματικα σε μια πολη που κινδυνευεις καθε στιγμη οντας 2τροχος, κατι σαν και το παραπανω το θεωρω εγκληματικο ακομα και αν ηταν να κινηθεις 10 μετρα.
-
η πλακα ειναι οτι αν του ελεγες και τιποτε, θα σου απαντουσε με το γνωστο: 'αντε και γα...σου ρε μαλ...α και τι σε νοιαζει εσενα'!!!!
-
δυστιχως εδω στην ελλαδα αν δεν παθουμε δεν μαθαινουμε με τιποτα
για ολα εμεις φταιμε και κανενας αλλος
-
Ο χρήστης cadm8 έγραψε:
κατεβαινοντας στο κεντρο της Θεσ/νικης, στην Αγ. Σοφια, να και το μπλοκο παρον και εγραφε για τι αλλο, για κρανη. Εγω βεβαια χαλαρος περασα αλλα σε καποια θυματα φαινεται περισσευαν 80Ε Ελεος πια μ΄αυτο το πραγμα, αν το φορουσαν θα ατονουσε το μετρο λογω εισπρακτικης αποτυχιαςΝα τολμήσω να αναφέρω μια ιδέα που είχα σκεφτεί παλαιότερα, συνειδητοποιώντας βέβαια ότι πιο πιθανό είναι να γελάσουν οι 'υπεύθυνοι' αν ακούσουν κάτι τέτοιο... Αντί κάθε φορά που σε σταματάνε χωρίς κράνος να σου αφαιρούν 80 Ευρώπουλα από το εισόδημά σου, και να τα προσθέτουν σ' αυτό του κράτους, θα μπορούσαν να σε υποχρεώνουν να πάρεις ένα κράνος και να το παρουσιάσεις (αντί της καταβολής προστίμου) μαζί με την απόδειξη αγοράς. Από κει και πέρα αν θέλεις το φοράς - αν όχι, συνεχίζεις να διευρύνεις τη συλλογή σου κάθε φορά που σε σταματάνε! Πιο λογικό θεωρώ το να φοράς το κράνος που αγόρασες με το 'πρόστιμό' σου παρά να κερδίζει το κράτος από την αφέλειά σου... Αντιλαμβάνομαι πάντως πως τέτοιες 'μεταρρυθμίσεις' ανήκουν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας!...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
κατεβαινοντας στο κεντρο της Θεσ/νικης, στην Αγ. Σοφια, να και το μπλοκο παρον και εγραφε για τι αλλο, για κρανη. Εγω βεβαια χαλαρος περασα αλλα σε καποια θυματα φαινεται περισσευαν 80Ε Ελεος πια μ΄αυτο το πραγμα, αν το φορουσαν θα ατονουσε το μετρο λογω εισπρακτικης αποτυχιας
Να τολμήσω να αναφέρω μια ιδέα που είχα σκεφτεί παλαιότερα, συνειδητοποιώντας βέβαια ότι πιο πιθανό είναι να γελάσουν οι 'υπεύθυνοι' αν ακούσουν κάτι τέτοιο... Αντί κάθε φορά που σε σταματάνε χωρίς κράνος να σου αφαιρούν 80 Ευρώπουλα από το εισόδημά σου, και να τα προσθέτουν σ' αυτό του κράτους, θα μπορούσαν να σε υποχρεώνουν να πάρεις ένα κράνος και να το παρουσιάσεις (αντί της καταβολής προστίμου) μαζί με την απόδειξη αγοράς. Από κει και πέρα αν θέλεις το φοράς - αν όχι, συνεχίζεις να διευρύνεις τη συλλογή σου κάθε φορά που σε σταματάνε! Πιο λογικό θεωρώ το να φοράς το κράνος που αγόρασες με το 'πρόστιμό' σου παρά να κερδίζει το κράτος από την αφέλειά σου... Αντιλαμβάνομαι πάντως πως τέτοιες 'μεταρρυθμίσεις' ανήκουν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας!...
ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
-
Ωραια η ιδεα σου nidosan, αλλα ολοι ξερουμε για ποιο λογο γινονται οι ελεγχοι. Εχουν αποκτησει πλεον και οι μπατσοι ενα εθιμοτυπικο υφος, ειναι πολυ αστειο!
-
Το προηγούμενο Σάββατο κατεβαίνοντας την λεωφόρο Βασ.Σοφίας, ανθρωποειδές γένους θηλυκού οδηγούσε γαλάζιο 206cc. Στο δεξί κάθισμα ένα κοριτσάκι, ήταν δεν ήταν 5 χρονών, λυτό και σκυμένο πάνω από το ταμπλό!!! Βάζω στοίχημα ότι η φιλόστοργη μάνα είχε και τον **αερόσακο του συνοδηγού ενεργοποιημένο **(για να σκοτώσει στα σίγουρα το σπλάχνο της ακόμη και με μικροτρακάρισμα)
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Το προηγούμενο Σάββατο κατεβαίνοντας την λεωφόρο Βασ.Σοφίας, ανθρωποειδές γένους θηλυκού οδηγούσε γαλάζιο 206cc. Στο δεξί κάθισμα ένα κοριτσάκι, ήταν δεν ήταν 5 χρονών, λυτό και σκυμένο πάνω από το ταμπλό!!! Βάζω στοίχημα ότι η φιλόστοργη μάνα είχε και τον **αερόσακο του συνοδηγού ενεργοποιημένο **(για να σκοτώσει στα σίγουρα το σπλάχνο της ακόμη και με μικροτρακάρισμα)Κλάφ'τα Χαράλαμπε!!!
-
το πιο πρόσφατο θα σας πω...
λίγο πριν την διασταύρωση κινούμαι στον δρόμο με προτεραιότητα, απο αριστερα ο δρόμος έχει ένα τεραστιο STOP...εμφανίζεται κυρία γύρω στα 45 με ένα RAV πράσινο, πάει να περάσει από το STOP, με βλέπει και σταματάει με το μισό όχημα να κλείνει την διασταύρωση...επιταχύνω λοιπόν τότε, στρίβω δεξιά (χωρίς να βγάλω flash και θα δείτε μετά γιατί) και μπαίνω στο δρόμο που ήταν εκείνη, η οποία ξεκινά φυσικά μετά από εμένα..ως εδώ τι πιό φυσικό...βλέπω όμως από τον καθρέφτη την 'κυρία' να ορύεται και στα ευγενή κατά τα άλλα χείλη της να διαγράφονται ακατανόμαστες εκφράσεις...όταν μάλιστα μου έριξε και μια μούτζα κατάλαβα πως δεν έκανα λάθος..με 'μένα τα είχε...
στο φανάρι λοιπόν την ρωτάω τι τρέχει..και μου απαντά (κρεμασμένη σαν ακροβάτης από το τιμόνι, διότι και η θέση οδήγησης δεν ηταν σωστή)...flash δεν έχεις?..βεβαίως απαντώ..αλλά γιατί?...γιατί αν ήξερα πως θα έστριβες μου λέει προλάβαινα να περάσω (όπως δηλαδη το είχα φανταστεί)
δράττομαι της ευκαιρίας που μου παρέχει αυτό το forum να της ζητήσω ταπεινά συγγνώμη που δεν την άφησα να παρανομήσει και να με κομματιάσει..και την ανάγκασα να φθείρει τα τακάκια του τετρακινήτου της..νοιώθω ένα σκουπίδι...
κατηγορείστε με ευθέως για ρατσισμό αλλά οι γυναίκες οδηγοί είναι περιπτώσεις που απαιτούν μελέτη και ιδιαίτερη προσοχή..φίλη ψυχολόγος, οδηγός η ίδια, με διαβεβαίωσε για την βασιμότητα της υποψίας μου..υπάρχουν έρευνες σχετικές τις οποίες όμως δεν επικαλούμαι διότι δεν τις έχω δει με τα μάτια μου...
τελωσπάντων, ο θεός βοηθός
-
Θα σας πω κατι που εχω παρατηρησει τωρα τελευταια στους δρομους της αθηνας οπου κινουμαι.Ισως το εχετε παρατηρησει και αλλοι,δεν ξερω.....
Ρε παιδια ειναι ιδεα μου η ολο και περισσοτερος κοσμος γραφει να μην πω που το κοκκινο φαναρι και τα στοπ;;;;Ειδικα το βραδυ.Τυχαινει που και που να γυρναω απο βραδυνη βολτα και βλεπω πολυ κοσμο να περναει τα κοκκινα λες και δεν τρεχει τιποτα!!!Κοιτανε που και που δεξια αριστερα και μετα περνανε μια χαρα!Και ειναι ΚΟΚΚΙΝΟ ρε γαμωτο!Δηλαδη ΕΛΕΟΣ!Αφου θα ανοιξει σε 30 δευτερολεπτα,τοσο πολυ βιαζονται μεσα στη νυχτα!;!
Το εχω παρατηρησει και με τα STOP τωρα τελευταια.Κανα δυο φορες το προηγουμενο 15ημερο πρωτα βγηκαν στη διασταυρωση και μετα κοιταξαν και φυσικα σταματησαν μεσα στη μεση του δρομου με μενα να πεφτω πανω στα φρενα.Αυτο το πραγμα πρωτα να βγαινω χυμα και μετα να κοιταω ειναι εγκληματικο!Αφου εκεινη τη στιγμη σκεφτηκα:Αχ και να ειχα τωρα ενα Hummer με κανα τεραστιο Bull-Bar και αν εμενε τιποτα..........
Μονο με κατι τετοιο θα βαλουν μυαλο!Νατους κανεις κανα μυριο ζημια για να προσεχουν τα αυτονοητα.ΚΟΚΚΙΝΟ και STOP σημαινει σταματαω το οχημα και ας μην κυκλοφορει αλλο αυτοκινητο σε ολη την πολη!
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!
-
Κάτι τέτοιο μου έτυχε σήμερα και χθες. Ευτυχώς, είχα στο νου μου ότι κάποιος θα την έκανε τη βλακεία του.
-
Να σας πω κι εγώ για την πιο φρέσκια μου εμπειρία μήπως μπορείτε εσείς να εξηγήσετε πως σκέφτονται μερικοί (μερικές)...
Βγαίνοντας με το mountain bike μου για την σχεδόν καθημερινή αυτές τις μέρες απογευματινή μου βόλτα-άθληση φτάνω σε διασταύρωση δυο στενών δρόμων με σχεδόν μηδενική κυκλοφορία (1 αυτοκίνητο κάθε 2-3 λεπτά κατά μέσο όρο) στην περιοχή μου. Είχα STOP και ήθελα να στρίψω δεξιά. Σταματάω λοιπόν και κοιτάζω αν ερχόταν κανείς. Το μόνο αυτοκίνητο στον ορίζοντα ερχόταν από αριστερά στη διασταύρωση με χαμηλή ταχύτητα (30 και αν...) και βρισκόταν γύρω στα 80 μέτρα μακριά. Κάνω να ξεκινήσω και να στρίψω δεξιά και το βλέπω να ανάβει τα φώτα πορείας (η ώρα ήταν σχεδόν 8:30 το βράδυ). Συνεχίζω και στρίβω, μια και ήταν πολύ μακριά ακόμα. Με προλαβαίνει στο φανάρι 300 μέτρα πιο κάτω. Κατεβάζει το παράθυρο του συνοδηγού. Στο τιμόνι ήταν ηλικιωμένη κυρία τετράπαχη και βαμμένη σα ρακούν. Στη θέση του συνοδηγού ακόμα πιο ηλικιωμένη κυρία (δεμένη, σε αντίθεση με την οδηγό) η οποία στην αρχή νόμισα πως ήταν... ταριχευμένη (σοβαρά!) μια και δεν κουνιόταν καθόλου - ούτε τα μάτια της δεν ανοιγόκλεινε! 'ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΣΤΟΠ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ, Ε?' μου κάνει η οδηγός. Ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα! Δε μπορεί, λέω μέσα μου, θα με μπερδεύει με άλλον. 'ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!' συνεχίζει. Κατάλαβα ότι απευθυνόταν σ' εμένα. Πήγα να γελάσω. Κρατήθηκα. Συνειδητοποίησα ότι αυτό που έλεγε το εννοούσε! Προφανώς πίστευε ότι επειδή εγώ είχα το STOP έπρεπε να περιμένω καμιά 10ριά δευτερόλεπτα να περάσει αυτή από μπροστά μου και μετά να στρίψω πίσω της! Τι της λες τώρα?... Έκανα να ξεκινήσω να φύγω. Ακούω μανιασμένη κόρνα από το Fiesta της κυρίας! Καταλαβαίνω ότι διψάει για εξηγήσεις και σταματάω. Κάτι μουρμουρίζει, ενώ η συνοδηγός συνεχίζει να κοιτάζει το άπειρο... Βγάζω το τσεπάκι που είχα δεμένο στη μέση μου με το νερό, το πορτοφόλι μου, κλπ και παίρνω από μέσα το στυλό και ένα μικρό σημειωματάριο που κουβαλάω για 'just in case' περιπτώσεις. Σημειώνω κάτι στα γρήγορα και χωρίς να πω κουβέντα ρίχνω το χαρτί μέσα από το ανοιχτό παράθυρο στην αγκαλιά της συνοδηγού. Η μουρμούρα συνεχίζει. Φεύγω από κει που ήρθα, αυτή τη φορά χωρίς ν' ακούσω κόρνα, απογοητευμένος που διαπίστωσα ότι το μέγεθος του προβλήματος είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ότι πίστευα μέχρι σήμερα.
Για την ιστορία, το σημείωμα έλεγε *'Δρ. Ι. Καίσαρης, Χειρούργ. Οφθαλμίατρος, τηλ. 8212582'. *Δεν ξέρω πόσο τη βοήθησα, μάλλον καθόλου...
-
Ο χρήστης kvlachos έγραψε:
Θα σας πω κατι που εχω παρατηρησει τωρα τελευταια στους δρομους της αθηνας οπου κινουμαι.Ισως το εχετε παρατηρησει και αλλοι,δεν ξερω.....Ρε παιδια ειναι ιδεα μου η ολο και περισσοτερος κοσμος γραφει να μην πω που το κοκκινο φαναρι και τα στοπ;;;;Ειδικα το βραδυ.Τυχαινει που και που να γυρναω απο βραδυνη βολτα και βλεπω πολυ κοσμο να περναει τα κοκκινα λες και δεν τρεχει τιποτα!!!Κοιτανε που και που δεξια αριστερα και μετα περνανε μια χαρα!Και ειναι ΚΟΚΚΙΝΟ ρε γαμωτο!Δηλαδη ΕΛΕΟΣ!Αφου θα ανοιξει σε 30 δευτερολεπτα,τοσο πολυ βιαζονται μεσα στη νυχτα!;!
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!
Όχι μόνο έχω παρατηρήσει τα ίδια, αλλά έχουν επιπλέον αποθρασυνθεί εντελώς. Σκέφτομαι μάλιστα να αγοράσω κινητό με φωτογραφική μηχανή και να φτιάξω site όπου θα βλέπουν τα μούτρα τους σε κοινή θέα τη στιγμή που κάνουν την κουτσουκέλα (εννοείται ότι θα πηγαίνει κι ένα mail-άκι βουρ στην τροχαία)... Ενας 'Αρτέμης' θα μας σώσει!
Τις προάλες στην πλατεία Αγ.Σοφίας στο Ν.Ψυχικό περιμένω στο κόκκινο. Μόλις άναψε πράσινο, πέρναει από απέναντι (με κόκκινο) ένα αυτοκίνητο, δεύτερο αυτοκίνητο... ε και κάπου εκεί αποφασίζω να διεκδικήσω το δικαίωμά μου στο... πράσινο και ξεκινώ κορνάροντας. Τσουπ κι ένας τρίτος με κόκκινο πέφτει μπροστά μου (ένας χοντρός δασύτρυχος με το χέρι κρεμάμενο από το παράθυρο, εξοπλισμένο με... μπεγλέρι σε ένα άσπρο Tipo, πραγματική καρούτα). Με κοιτά σαν ηλίθιος και μου λεει 'τι θε ρε;;;'. Απαντώ 'Θέλω να σταματήσεις στο κόκκινο και να περάσω με το πράσινο. Είμαι παράλογος;'. 'Ναι ρε το ξέρω ότι πέρασα με κόκκινο. Κοπάνα με αφού έχεις δίκιο'!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Καλησπέρα σε όλους.
**Τόπος **: Αττική Οδός
**Ώρα **: 18.00
**Σκηνικό **: Στην αριστερή λωρίδα με κατεύθυνση Ελευσίνα, μετά τα διόδια της Παιανίας, πατέρας/οδηγός παίρνει από την σύζυγο/μητέρα, που κάθεται στο πίσω κάθισμα, το 5χρονο παιδί του για να το βάλει στα πόδια του να οδηγήσει.
Επακόλουθο: To αυτοκίνητο πήγαινε μια αριστερά και μια δεξιά στην προσπάθεια του πατέρα να τοποθετήσει σωστά το παιδί επάνω του αυξομειώνοντας ταχύτητα.
Αποτέλεσμα: Τι του άναψα τα φώτα, τι του έκανα νοήματα, στο τέλος πήγε στην δεξιά λωρίδα και συνέχισε.P.S. Η τροχαία μήπως πρέπει να σταματήσει να την στήνει στην δεξιά για να πιάνει όσους πάνε στην μεσαία με 130 ή να σταματάει τα κοριτσάκια που οδηγούν παπάκι και να αρχίσει να δουλεύει λίγο σοβαρότερα παίρνοντας το δίπλωμα απ'όσους θέτουν σε πραγματικό κίνδυνο όλο τον κόσμο. Και αυτό βέβαια αφορά όλους.
Φιλικά,
Βασίλης.
-
Λεωφόρος Κύμης,Κυριακή,ώρα 13:00 περίπου.
Τσόγλανος με SUV (Xtrail) κλείνει ταξιτζή στο φανάρι με την Σπ.Λούη και τσακώνονται (το βλέπω πίσω μου απο τον καθρέφτη!!)
Στα 600 μέτρα υπάρχει άλλο φανάρι πριν την γέφυρα!
Φτάνουμε και εγω και ο ταξιτζής και σταματάμε στο κόκκινο!!Αρχίζουν να βγαίνουν οι οδηγοί με πράσινο απο τον κάθετο δρόμο!!
Και τότε ακούω ξαφνικά το Xtrail να έρχεται με 1000 να φρενάρει λίγο πριν το φανάρι και να περνάει ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα που διέσχιζαν τον δρόμο!!
Μιλάμε το φανάρι ηταν κόκκινο πάνω απο 20'!!!!!Περιττό να πω οτι μας κοπήκανε όλων τα πόδια..με το καθήκι!!
Κοπελλίτσα δίπλα έβγαλε τηλέφωνο και πήρε φωτό!Μακάρι να τον 'δώσει' το κερατά!!
-
Ο χρήστης kvlachos έγραψε:
ΚΟΚΚΙΝΟ και STOP σημαινει σταματαω το οχημα και ας μην κυκλοφορει αλλο αυτοκινητο σε ολη την πολη!ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!
Ε, καλά, για ορισμένους το κόκκινο ή το stop απλά θα είναι μια ένδειξη για το ποιος φταίει σε περίπτωση ατυχήματος...και πάλι...
Το χειρότερο (που μου συμβαίνει αρκετά συχνά στα στενά της Καλαμαριάς) είναι ότι σε κορνάρουν κιόλας αν είναι από πίσω σου και εσύ σταματήσεις στο Stop... Και θα σας παραπέμψω στην σελίδα 13 του παρόντος θέματος για τον !#$%%$# (ας μην λερώσω το στόμα μου) που με κόρναρε (και τελικά με έσπρωξε με τον προφυλακτήρα του ) για να περάσω με κόκκινο διασχίζοντας κεντρικότατο δρόμο, κάτι που δεν μπορούσα ούτως ή άλλως να κάνω, αφού ήταν μποτιλιαρισμένος...
-
Θεωρώ καταπληκτική την ιδέα του Πέτρου να κάνουμε ένα website με συλλογή από φωτογραφίες 'εν δράση' όσων δεν σέβονται τον Κ.Ο.Κ. και παραβιάζουν κόκκινα κλπ - αν γίνει σωστή δουλειά μπορεί να κυκλοφορήσει κι ένα email από κάποιο σημείο και μετά για να το διαδώσει σε όσους έχουν internet access. Θα μπορούσε να έχει και βάση δεδομένων από πίσω για να γίνεται ταξινόμηση κατά αριθμό πινακίδων, τύπο αυτοκινήτου κλπ ώστε να μπορεί να γίνει και αναζήτηση. Βασική προϋπόθεση να κυκλοφορούμε με φωτογραφικές στο ντουλαπάκι, έστω μίας χρήσεως που είναι η φθηνότερη λύση. Φυσικά 'παίζουν' και τα κινητά, αρκεί να έχουν καλούτσικη ανάλυση να φαίνονται οι πινακίδες.
Τι λέτε, το προχωράμε? Άλλες ιδέες? Να μη μείνουμε μόνο στη γκρίνια!
Νίκος
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Èá óáò ðù êáôé ðïõ å÷ù ðáñáôçñçóåé ôùñá ôåëåõôáéá óôïõò äñïìïõò ôçò áèçíáò ïðïõ êéíïõìáé.Éóùò ôï å÷åôå ðáñáôçñçóåé êáé áëëïé,äåí îåñù.....
Ñå ðáéäéá åéíáé éäåá ìïõ ç ïëï êáé ðåñéóóïôåñïò êïóìïò ãñáöåé íá ìçí ðù ðïõ ôï êïêêéíï öáíáñé êáé ôá óôïð;;;;Åéäéêá ôï âñáäõ.Ôõ÷áéíåé ðïõ êáé ðïõ íá ãõñíáù áðï âñáäõíç âïëôá êáé âëåðù ðïëõ êïóìï íá ðåñíáåé ôá êïêêéíá ëåò êáé äåí ôñå÷åé ôéðïôá!!!Êïéôáíå ðïõ êáé ðïõ äåîéá áñéóôåñá êáé ìåôá ðåñíáíå ìéá ÷áñá!Êáé åéíáé ÊÏÊÊÉÍÏ ñå ãáìùôï!Äçëáäç ÅËÅÏÓ!Áöïõ èá áíïéîåé óå 30 äåõôåñïëåðôá,ôïóï ðïëõ âéáæïíôáé ìåóá óôç íõ÷ôá!;!
ÅÃÊËÇÌÁÔÉÅÓ!!!
¼÷é ìüíï Ý÷ù ðáñáôçñÞóåé ôá ßäéá, áëëÜ Ý÷ïõí åðéðëÝïí áðïèñáóõíèåß åíôåëþò. ÓêÝöôïìáé ìÜëéóôá íá áãïñÜóù êéíçôü ìå öùôïãñáöéêÞ ìç÷áíÞ êáé íá öôéÜîù site üðïõ èá âëÝðïõí ôá ìïýôñá ôïõò óå êïéíÞ èÝá ôç óôéãìÞ ðïõ êÜíïõí ôçí êïõôóïõêÝëá (åííïåßôáé üôé èá ðçãáßíåé êé Ýíá mail-Üêé âïõñ óôçí ôñï÷áßá)... Åíáò 'ÁñôÝìçò' èá ìáò óþóåé!
Ôéò ðñïÜëåò óôçí ðëáôåßá Áã.Óïößáò óôï Í.Øõ÷éêü ðåñéìÝíù óôï êüêêéíï. Ìüëéò Üíáøå ðñÜóéíï, ðÝñíáåé áðü áðÝíáíôé (ìå êüêêéíï) Ýíá áõôïêßíçôï, äåýôåñï áõôïêßíçôï... å êáé êÜðïõ åêåß áðïöáóßæù íá äéåêäéêÞóù ôï äéêáßùìÜ ìïõ óôï... ðñÜóéíï êáé îåêéíþ êïñíÜñïíôáò. Ôóïõð êé Ýíáò ôñßôïò ìå êüêêéíï ðÝöôåé ìðñïóôÜ ìïõ (Ýíáò ÷ïíôñüò äáóýôñõ÷ïò ìå ôï ÷Ýñé êñåìÜìåíï áðü ôï ðáñÜèõñï, åîïðëéóìÝíï ìå... ìðåãëÝñé óå Ýíá Üóðñï Tipo, ðñáãìáôéêÞ êáñïýôá). Ìå êïéôÜ óáí çëßèéïò êáé ìïõ ëååé 'ôé èå ñå;;;'. Áðáíôþ 'ÈÝëù íá óôáìáôÞóåéò óôï êüêêéíï êáé íá ðåñÜóù ìå ôï ðñÜóéíï. Åßìáé ðáñÜëïãïò;'. 'Íáé ñå ôï îÝñù üôé ðÝñáóá ìå êüêêéíï. ÊïðÜíá ìå áöïý Ý÷åéò äßêéï'!!!!!!!!!!!!!!!!
ÓôáìáôÜò ìåñéêïýò ðüíôïõò ðñéí áðï ôçí ðüñôá êáé áñ÷ßæïõíå ôá ãÝëéá
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Θεωρώ καταπληκτική την ιδέα του Πέτρου να κάνουμε ένα website με συλλογή από φωτογραφίες 'εν δράση' όσων δεν σέβονται τον Κ.Ο.Κ. και παραβιάζουν κόκκινα κλπ - αν γίνει σωστή δουλειά μπορεί να κυκλοφορήσει κι ένα email από κάποιο σημείο και μετά για να το διαδώσει σε όσους έχουν internet access. Θα μπορούσε να έχει και βάση δεδομένων από πίσω για να γίνεται ταξινόμηση κατά αριθμό πινακίδων, τύπο αυτοκινήτου κλπ ώστε να μπορεί να γίνει και αναζήτηση. Βασική προϋπόθεση να κυκλοφορούμε με φωτογραφικές στο ντουλαπάκι, έστω μίας χρήσεως που είναι η φθηνότερη λύση. Φυσικά 'παίζουν' και τα κινητά, αρκεί να έχουν καλούτσικη ανάλυση να φαίνονται οι πινακίδες.Τι λέτε, το προχωράμε? Άλλες ιδέες? Να μη μείνουμε μόνο στη γκρίνια!
Νίκος
σιγουρα θα πρεπει να συμπεριληφθει και σελιδα με παρανομοιες αστυνομικων εκει θα ειναι το γελιο
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!