το πιο πρόσφατο θα σας πω...
λίγο πριν την διασταύρωση κινούμαι στον δρόμο με προτεραιότητα, απο αριστερα ο δρόμος έχει ένα τεραστιο STOP...εμφανίζεται κυρία γύρω στα 45 με ένα RAV πράσινο, πάει να περάσει από το STOP, με βλέπει και σταματάει με το μισό όχημα να κλείνει την διασταύρωση...επιταχύνω λοιπόν τότε, στρίβω δεξιά (χωρίς να βγάλω flash και θα δείτε μετά γιατί) και μπαίνω στο δρόμο που ήταν εκείνη, η οποία ξεκινά φυσικά μετά από εμένα..ως εδώ τι πιό φυσικό...βλέπω όμως από τον καθρέφτη την 'κυρία' να ορύεται και στα ευγενή κατά τα άλλα χείλη της να διαγράφονται ακατανόμαστες εκφράσεις...όταν μάλιστα μου έριξε και μια μούτζα κατάλαβα πως δεν έκανα λάθος..με 'μένα τα είχε...
στο φανάρι λοιπόν την ρωτάω τι τρέχει..και μου απαντά (κρεμασμένη σαν ακροβάτης από το τιμόνι, διότι και η θέση οδήγησης δεν ηταν σωστή)...flash δεν έχεις?..βεβαίως απαντώ..αλλά γιατί?...γιατί αν ήξερα πως θα έστριβες μου λέει προλάβαινα να περάσω (όπως δηλαδη το είχα φανταστεί)
δράττομαι της ευκαιρίας που μου παρέχει αυτό το forum να της ζητήσω ταπεινά συγγνώμη που δεν την άφησα να παρανομήσει και να με κομματιάσει..και την ανάγκασα να φθείρει τα τακάκια του τετρακινήτου της..νοιώθω ένα σκουπίδι...
κατηγορείστε με ευθέως για ρατσισμό αλλά οι γυναίκες οδηγοί είναι περιπτώσεις που απαιτούν μελέτη και ιδιαίτερη προσοχή..φίλη ψυχολόγος, οδηγός η ίδια, με διαβεβαίωσε για την βασιμότητα της υποψίας μου..υπάρχουν έρευνες σχετικές τις οποίες όμως δεν επικαλούμαι διότι δεν τις έχω δει με τα μάτια μου...
τελωσπάντων, ο θεός βοηθός