-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παιδιά κυρίες άνω των 60 ήτανε .. οπότε την ζωή τους την έζησαν..Pesto stous agathous gonis sou na gelasoun ke afti gia tis exipnades pou leei to kamari tous.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Παιδιά κυρίες άνω των 60 ήτανε .. οπότε την ζωή τους την έζησαν..
Pesto stous agathous gonis sou na gelasoun ke afti gia tis exipnades pou leei to kamari tous.
'Patera' DAP , tha elega pos , i ataka tou 'elteo' , eitan apo tis pleon
atyxeis , kai pisteuw pos then ennouse kati perissotero .....Apostolis.
(afou grafeis esy greeklish , akoloutho ta vimata sou ) -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Παιδιά κυρίες άνω των 60 ήτανε .. οπότε την ζωή τους την έζησαν..
Pesto stous agathous gonis sou na gelasoun ke afti gia tis exipnades pou leei to kamari tous.
Αποστόλη λές να το εννοώ σοβαρά...!?!Τα smilies δίπλα γιατί τα έβαλα..?
Ατυχές το ειρωνικό σου σχόλιο DAP.. και να μιλάς καλύτερα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις...δεν είσαι ούτε ο πατέρας μου, δεν γνωρίζεις την ηλικία μου ούτε τι είμαι...ΚATAΛΑΒΕΣ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ατυχές το ειρωνικό σου σχόλιο DAP.. και να μιλάς καλύτερα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις...δεν είσαι ούτε ο πατέρας μου, δεν γνωρίζεις την ηλικία μου ούτε τι είμαι...
ΚATAΛΑΒΕΣ?
Ton kathena edo mesa ton gnorizoume mono apo ta grapta tou.Ke distihos to diko sou sholio itan aprepes osa emotions ke na tou'vazes.
Epidi den xero ti ilikia echis, sou efhome otan tha ftasis stin ilikia ton 60 na mi diavazeis teties exipnades gia na mi tis haraktiriso me to sosto tous onoma.
(Zito sygnomin gia ta Greekenglich alla iparhi provlima -alito mechri stigmis - me ta Ellinika.)
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ατυχές το ειρωνικό σου σχόλιο DAP.. και να μιλάς καλύτερα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις...δεν είσαι ούτε ο πατέρας μου, δεν γνωρίζεις την ηλικία μου ούτε τι είμαι...
ΚATAΛΑΒΕΣ?
Ton kathena edo mesa ton gnorizoume mono apo ta grapta tou.Ke distihos to diko sou sholio itan aprepes osa emotions ke na tou'vazes.
Epidi den xero ti ilikia echis, sou efhome otan tha ftasis stin ilikia ton 60 na mi diavazeis teties exipnades gia na mi tis haraktiriso me to sosto tous onoma.
(Zito sygnomin gia ta Greekenglich alla iparhi provlima -alito mechri stigmis - me ta Ellinika.)
Συμπεριφέρεσαι λες και τις έσπρωξα μπροστά στα αυτοκίνητα και τις σκότωσα..
Μπαίνουμε εδώ μέσα για να χαλαρώσουμε λίγο από το άγχος της καθημερινής εργασίας και να ανταλλάξουμε απόψεις..
Καλή και σωστή η σοβαρότητα αλλά μην γινόμαστε υπερβολικοί..Γιατί με αυτή την λογική κι εσύ με έθιξες με το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ σχόλιο σου..
[/ΟFFTOPIC]
-
Η έλλειψη χιούμορ, η υπερευαισθησία, η σοβαροφάνεια και η έλλειψη κάποιας ενασχόλησης (πέραν του φόρουμ) θα μας φάνε εδώ μέσα.
-
Θα γράψω εδώ για οικονομία θεμάτων την ιστορία που άκουσα από γνωστό χθες και συνέβη το Σάββατο που μας πέρασε στις 5 το πρωί.
Οδηγεί ciquecento κόκκινο, στην Φιλαδέλφια στην Σμύρνης (παράλληλος της Δεκελείας) αυτός που βγάζει στο γήπεδο της ΑΕΚ. 300 μέτρα πριν το γήπεδο και με ταχύτητα 40-50 χιλ/ω, έρχεται από αριστερά του από ένα στενο αυτοκίνητο και τον κτυπάει στο μπροστά αριστερό φτερό και λίγο πόρτα. Το cinque φεύγει προς τα δεξιά και πέφτει πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Ο οδηγός (μόνος του) κτυπάει το κεφάλι του στο τιμόνι και μένει εκεί λυπόθυμος. 3 λεπτά μετά συνήλθε και ο μοναδικός ανθρωπος που είναι εκεί είναι ο περιπτεράς από μία απόσταση 150 μέτρων. Του εξηγεί ότι το αυτοκίνητο που τον τράκαρα έκανε οπισθεν και έφυγε!!!! Αφού βλέπει ότι είναι καλά και δεν έχει χτυπήσει πουθενά αλλού, καλεί την τροχαία. Ο περιπτεράς του λέει ένα νούμερο αυτοκίνητου.
Δεν είδε καν το αυτοκίνητο, ούτε τι ήταν, ούτε καν το χρώμα. Από τα ίχνη είδε πως ήταν σκούρο μπλε και είναι σίγουρος ότι ήταν μικρό επιβατικό.
Η τροχαία καταγράφει το συμβάν, ψάχνει το νούμερο αλλά ανήκει σε ένα RAV στην Εκάλη, μπεζ που δεν έχει καμία σχέση. Ο περιπτεράς έκανε λάθος. Το αυτοκίνητο δεν μπορεί να κινηθεί, η ζημιά είναι μεγαλύτερη από την αξία του. Κάνει και δήλωση στον άτυχο παρκαρισμένο, τουλάχιστον να φτιάξει ο άτυχος τις ζημιές του.
Άλλα ίχνη δεν βρέθηκαν, μόνο πολύ μικρά κρύσταλλα φώτων. Πρέπει να κάνει τον Σερλοκ Χολμσ να δει τι αυτοκίνητο ήταν.Αν κανένας έχει κάτι υπ'όψη του για να τον βοηθήσουμε τον φίλο, να μας το πει.
-
O,τι πω το χω δει σε ταινια γι αυτο κ δεν 3ερω ποσο δυνατο ειναι να γινει.
Απο τα ιχνη του χρωματος μπορει να βρει τον κωδικο του για να δει σε τι αυτοκινητο ταιριαζει. Μετα απο αυτο μπορει να ψα3ει/ρωτησει σε συνεργεια γι αυτο το αυτοκινητο υπο8ετοντας οτι κ η ζημια που επα8ε ειναι αναλογη του Cinque κ 8α χρειαζεται να μπει στο συνεργειο.Ελπιζω να βοη8ησα κ ακομη περισσοτερο να λυ8ει το 'μυστηριο'.
-
επίσης, στα κρύσταλλα των φώτων υπάρχει ανάγλυφη η μάρκα του κατασκευαστή (Hella, Marelli κλπ...). Και από αυτό μπορεί να βγει μια μικρή άκρη. Δύσκολη περίπτωση πάντως...
Σπύρος
-
Ταξιδεύω στην ανατολική Κρήτη και κατευθυνόμενος στη Νεάπολη (μικρή πόλη κοντά στον Αγ. Νικόλαο) βλέπω στα 300 μέτρα ένα περίεργο πράγμα σαν φόρμουλα 1 του '50. Πλησιάζω και διακρίνω ένα κεφάλι με...αυτάκια γάτας!
Έχοντας καραφλιάσει εντελώς, προσπερνάω και βλέπω ένα τύπο με τη στολή του Batman και μουστάκι σε κάτι ΣΑΝ (καμία σχέση με το αυθεντικό) το 'Bat-Mobile'. Περιττό να πω ότι γέλαγα για μερικά χιλιόμετραΤον 'Batman' τον είδα στις ειδήσεις αρκετό καιρό αργότερα, του πήραν συνέντευξη από κάποιο δελτίο ειδήσεων
-
Αυτον τον μπάτμαν τον θυμάμαι. Τον έδειχναν στις ειδήσεις πριν κάτι χρόνια.
-
Μπατμανακης για την ακριβεια.....
-
Μιάς και οι τιμές βεζίνας έχουν παει στα ύψη.
Το θέμα που θα αναφέρω έγινε στην Αγγλία αλλα μιλάμε μολις το διάβασα έπεσα απο τα γέλια. Πριν μερικές μέρες ένας τυπάς προσπαθούσε να κλέψει Diesel απο ένα Trailler(Τροχόσπιτο) με την γνωστή μέθοδο του ρουφήγματος με την σωλήνα. Μέσα στο σκοτάδι και απο λάθος αντι στο ντεπόζιτο του Diesel έβαλε το σωλήνα στο ντεπόζιτο του...καμπινέ. Καταλάβατε τι θα έγινε μόλις τράβηξε την τζούρα..
Ο τύπος μετά ξερνούσε σαν το γατί και τα παράτησε όλα και έφυγε. Για αυτο μην...κλέβετε βενζίνες
http://www.dailyrecord.co.uk/news/tm_ob ... _page.html
-
Χθες το βράδυ, επιστρέφοντας από Ρέθυμνο, παραλίγο να τρακάρω στην εθνική με... ΜΠΟΥΦΟ!!!
Ερχόταν το πτηνό καταπάνω μου, φτερουγίζοντας ανέμελα, ή έχοντας όρεξη να παίξει 'chicken'. Μπορεί βέβαια να τον είχαν στραβώσει και τα φώτα μου. Έτσι κι έπεφτε επάνω μου, το παρμπρίζ θα'χε σπάσει σίγουρα.
-
Στο σταθμό του μετρό της Δάφνης, ακριβώς πριν φτάσεις εκεί από την Αγ. Δημητρίου, έχει αριστερά μια κάθετη οδό 30 περίπου μέτρων που ενώνει την Αγ. Δημητρίου με τον παράλληλο από κάτω (δε θυμάμαι όνομα). Εκεί πριν από μερικές μέρες κόλλησα με άλλα τρία αυτοκίνητα, για 2-3 λεπτά, επειδή κάποιος με ένα βαν είχε σταματήσει στη μέση της οδού, σχεδόν στο σημείο που βγαίνει στον κάτω δρόμο, με αλάρμ και ανοιχτή πόρτα - προφανώς ξεφόρτωνε πράγματα στο γωνιακό μαγαζί που είναι δεξιά. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι δέκα μέτρα πιο πριν είχε χώρο να το αφήσει στην άκρη, ένα πάρκινγκ δηλαδή.
Όταν ήρθε μετά από αρκετά κορναρίσματα, του φώναξα ότι είναι αναίσθητος και ότι μπορούσε να το αφήσει ΕΚΕΙ (δείχνοντάς του τη θέση πάρκινγκ). Η απάντησή του: 'Δε βλέπεις τι είναι εκεί; Δε μπορώ να το αφήσω εκεί!' ...
Κάφρος με ευαισθησίες. Αμάν με όλους αυτούς που σταματάνε ακριβώς εκεί που έχουν τη δουλειά τους
-
Παραλιακή Θεσσαλονίκης,ώρα αιχμής. 2η λωρίδα από αριστερά. Σε σύνολο 5. Ηλικιωμένος (ίσως και 70) με 316 σταματάει στο κόκκινο, πρώτο αυτοκίνητο. Όταν σταμάτησε το κόκκινο ήταν ήδη αναμένο για 4-5' τουλάχιστον. Ανοίγει πόρτα χωρίς να κοιτάξει (ευτυχώς μια μηχανή που ερχόταν φρέναρε έγκαιρα), κατεβαίνει, πάει στο πορτ-μπαγκαζ,το ανοίγει, κάτι παίρνει, μπαίνει στο αμάξι και ξεκινάει! Τό ότι όταν έκλεινε το πορτμπαγκαζ είχε ήδη ανάψει πράσινο για 3-4' ουδόλως τον πτόησε.... Λεπτομέρειες...
Αν τώρα εγώ πω να του αφαιρεθεί το δίπλωμα λόγω ηλικίας (και μαλακίας φυσικά) θα είμαι ο κακός τηε υπόθεσης...
-
ότι πιο απίθανο έχω δει, είναι τώρα στο στρατό,΄οπου τα έχω δει όλα. Στάγιερ τριαντακονταετίας και βάλε , να κολλάει το γκάζι, χωρίς φρένα( σταματάνε με το κλαπέτο) με οδηγούς 18χρονους που έχουν οδηγήσει μόνο παπάκι και 15λεπτά στο κέντρο εκπαίδευσης(τα χαρτιά τους όμως γράφουν ώρες ), με 4ώρες ώρες ύπνο λόγω σκοπιάς, χανγκ όβερ από το χθεσινό μεθύσι(ή και μεθυσμένους ακόμα!). Φάσεις απειρους κάλλους, με τους μονιμάδες συνοδηγούς να ουρλιάζουν και να βρίζουν(πολύ πλάκα) και οι καρότσα γεμάτοι φαντάρους, να πηγαίνουν πέρα δώθε. Όλα αυτά σε στενούς βουνίσιους δρόμους και χωματόδρομους με το γκρεμό να είναι ΤΟΣΟΟ ΚΟΝΤΑΑΑ!!!!!
Ατυχήματα γίνονται βέβαια, αλλά 'θάβονται' κανονικότατα. Βοηθάει και η τύχη, αφού από τουμπάρισμα σε γκρεμό δεν τραυματίστηκε κανείς βαριά(καλά, φοράμε και κράνος βεβαίως βεβαίως )
Πάντως, τα παιδιά, μαθαίνουν σχετικα γρήγορα, είναι η αλήθεια. -
Αν θυμάμαι καλά οι οδηγοί των Steyr (Στάγιερ) έχουν χαμηλά όρια ταχύτητας από τον στρατιωτικό κανονισμό, αρκετά χαμηλότερα από τα όρια του δρόμου, νομίζω ότι σε δημόσιο δρόμο είναι 60χαω. Παρόλα αυτά έχω πετύχει Steyr στο ποτάμι να πηγαίνει με πολύ περισσότερα (90-110) και αναρωτήθηκα πώς και ο οδηγός του δεν φοβάται τη στρατονομία ή την τροχαία (η οποία δεν μπορεί να τον γράψει αλλά μπορεί κάλλιστα να τον 'δώσει' στη στρατονομία), δεδομένου ότι οι ποινές στο στρατό για οδηγούς που τρέχουν είναι πολύ αυστηρές (από 20Φ μέχρι στρατοδικείο).
-
Σήμερα το πρωί που λέτε, στις 6.30 στο χαλάνδρι συνέβη το εξής: Ήμουν μέσα στο λεωφορείο και κινούμαστε κανονικότατα σε ένα στενό. Απ'το αντίθετο ρεύμα ερχόταν μια γυναίκα με το αυτοκίνητό της και πλησιάζοντάς μας στρίβει στο στενό αριστερά (δεξιά γι'αυτήν) με ταχύτητα φωτός (γύρω στα 10 χλμ/ώρα). Έλα μου όμως που σαφώς πανικοβλημένη από την παρουσία του λεωφορείου, το βλέμμα της το είχε κολλήσει πάνω σε εμάς και ούτε που σκέφτηκε να κοιτάξει μπροστά της στο στενό που έστριβε!!!! Όπως καταλάβατε έπεσε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο το οποίο τη στιγμή εκείνη έβγαινε απ'το στενό (βασικά ήταν σταματημένο περιμένοντας να περάσει το λεωφορείο)!!!! Μάλιστα μέσα σ'αυτό ήταν μια άλλη γυναίκα που είχε κοκαλώσει, ανοίξει διάπλατα το στόμα και γουρλώσει τα μάτια σχεδόν περιμένοντάς την άλλη να πέσει πάνω της! Δεν ήταν τόσο σοβερό τρακάρισμα (ίσα ίσα χτύπησαν οι προφυλακτήρες) λόγω της προαναφερθείσας ταχύτητας, όμως αν και λίγες φορές έχω γίνει αυτόπτης μάρτυρας ατυχήματος, αυτή ήταν η πιο αστεία!
Θες η έκπληξη στο βλέμμα τους λίγο μετά, θες η όλη σκηνή, δεν ξέρω.... Σκηνή από κωμωδία θύμιζε!!!!! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά οι οδηγοί των Steyr (Στάγιερ) έχουν χαμηλά όρια ταχύτητας από τον στρατιωτικό κανονισμό, αρκετά χαμηλότερα από τα όρια του δρόμου, νομίζω ότι σε δημόσιο δρόμο είναι 60χαω. Παρόλα αυτά έχω πετύχει Steyr στο ποτάμι να πηγαίνει με πολύ περισσότερα (90-110) και αναρωτήθηκα πώς και ο οδηγός του δεν φοβάται τη στρατονομία ή την τροχαία (η οποία δεν μπορεί να τον γράψει αλλά μπορεί κάλλιστα να τον 'δώσει' στη στρατονομία), δεδομένου ότι οι ποινές στο στρατό για οδηγούς που τρέχουν είναι πολύ αυστηρές (από 20Φ μέχρι στρατοδικείο).Σταγιερ τριαξονικο σε κατηφορα εχει τελικη 120χλμ (χωρις ταχυτητα στο σασμαν ).Ο υποφαινομενος το καταφερε στην Ε.Ο. Κορινθου-Τριπολης (στην κατηφορα πριν τον κομβο της Στερνας).Μια απο τις σαχλαμαρες που εκανα υπηρετωντας την μαμα πατριδα.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!