-
Nissan Xtrail N-Connecta 1.5lt e-4orce 213ps A/T 5-seat 4x4 στα €49.390. Δεν ξέρω αν έχει ακόμα την προσφορά -4000€
-
@jorge_greek said in Αλλάζουμε (αλλά τι;):
Nissan Xtrail N-Connecta 1.5lt e-4orce 213ps A/T 5-seat 4x4 στα €49.390. Δεν ξέρω αν έχει ακόμα την προσφορά -4000€
Θα καίει όμως 9 λίτρα στο ταξίδι.
-
Και τα δύο είναι μικρότερα από αυτό που έχεις. Ελπίζω να μην το μετανιώσεις στις διακοπές του καλοκαιριού!
-
@dimsabas said in Αλλάζουμε (αλλά τι;):
@jorge_greek said in Αλλάζουμε (αλλά τι;):
Θα καίει όμως 9 λίτρα στο ταξίδι.
Τόση κατανάλωση έχει; Ο κινητήρας δεν υποτίθεται ότι δουλεύει σαν γεννήτρια σε σταθερές στροφές;
-
Μετρημένα τόση.
-
Εκανα ένα εκτενές test drive την Χ1 20i
τα καλά: ο εξοπλισμός πλεον είναι σουπερ, το υβριδικό σύστημα αμβλύνει αρκετά τα κουσούρια του τρικυλινδρου, δεν υπάρχουν πλεον τα run flat και η ποιότητα κύλισης είναι αντάξια πλεον ένος premium suv. το infotainment. τα καθίσματα ειναι πιο βελτιωμένα.
δεν μου άρεσε : το αυτόματο κιβώτιο φαίνεται αναποφάσιστο- διστακτικό στην εκκίνηση, δεν έχει έχει θέση P (;) , αρκετές λειτουργίες είναι κρυμμένες στο infotainment .
Συνολικά τα συν είναι πολύ παραπάνω και για την χρήση που προορίζεται φαίνεται ακόμη παίρνει καλή βαθμολογία.
-
Είναι το Χ1 το μοντελ 3 των suv?
-
Περιληπτικά Td
3008
Ωραίο όχημα αλλά δεν έχει κινητήρες, θα πρέπει να πας σε plug in.
Παρότι είναι προσιτό το plugin , παίρνει Χ.
CRV 2.0
θετική έκπληξη ο κινητήρας . Ήταν το πιο ζωηρό από όλα και με τον καλύτερο εξοπλισμό (std ηλιοροφη -- τεσλα έγινε). Ομως 50.000 για αυτοκίνητο που έχει μεγάλο θόρυβο από άερα στα 120 είναι τελείως ακατάλληλο για εμένα. παρότι σε χώρους είναι το καλύτερο.
BMW X1
Εμένα με κέρδισε, ωραίο infotainment , σωστος εξοπλισμός , ο κινητήρας είναι λίγος για τις δυνατότητες του αυτοκινήτου και το κιβώτιο αναποφάσιστο. και 5000 λιγότερα απο το CRV
VW Tiguan .
H χρυσή μετριότητα. Χειρότερο μέσα από το x1 αλλα καλύτερο από το CRV. Στους χώρους κάπου ανάμεσα στο CRV και στο Χ1. Στο κινητήρα χειρότερο και απο x1 και από CRV. Kιβώτιο καλύτερο από Χ1. ΟΜΩΣ 10.000 λιγότερα από το CRV. -
@george1977 said in Αλλάζουμε (αλλά τι;):
H χρυσή μετριότητα. Χειρότερο μέσα από το x1 αλλα καλύτερο από το CRV. Στους χώρους κάπου ανάμεσα στο CRV και στο Χ1. Στο κινητήρα χειρότερο και απο x1 και από CRV. Kιβώτιο καλύτερο από Χ1. ΟΜΩΣ 10.000 λιγότερα από το CRV.
Χρυσή μετριότητα ή αν το δεις αλλιώς, η χρυσή τομή! Αυτή είναι η μαγκιά των περισσότερων VW. Τα κάνουν όλα καλά έως πολύ καλά αλλά δε διαπρέπουν σε τίποτα. Εμένα με εκφράζει πάντως αυτή η λογική για ένα καθημερινό-οικογενειακό αυτοκίνητο.
-
Το τιγκουαν έχει μακράν αρμονικότερο ντιζάιν από τα προαναφερθέντα. Μοτέρ καλύτερο. Σε όλα καλό, σε τίποτα άριστο, τυπικό vw
-
@red_monster said in Αλλάζουμε (αλλά τι;):
Το τιγκουαν έχει μακράν αρμονικότερο ντιζάιν από τα προαναφερθέντα. Μοτέρ καλύτερο. Σε όλα καλό, σε τίποτα άριστο, τυπικό vw
Εξαρτάται την έκδοση,στην απλή είναι τόσο αρμονικό και βαρετό όσο υπάλληλος στον γκισέ για το δημοτολόγιο του δήμου Νίκαιας Ρεντη.
Στην R line αλλάζει το πράγμα.
Για την σύγκριση μοτέρ ειδικά με το Χοντα είναι δύο παράλληλα σύμπαντα οπότε είναι θέμα γούστου,αναγκων και προτεραιοτήτων όπως όλα στη ζωή.Ο Ιάπωνας χαντακώνεται από τον κυβισμό στην Ελλάδα και από την τραγική τιμολόγηση του αντιπροσώπου.
Η Γερμανίδα Δαναη Μπάρκα τσακώθηκε και με την αρμονία και με το ντιζάιν κατά την ταπεινή μου άποψη!
Αλλάζουμε (αλλά τι;)