-
@red_monster said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@otso said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Καλύτερο έλεγχο έχουμε όταν το κέντρο βάρους είναι κοντα στο ΚΕΣ.
Σαν τον κρουζερ δηλαδη ακριβως στην μεση , για αυτο εχει επιτυχια στο ασθενες φιλο .
Αντιθετα ο λαπ το εχει στο πανω κεφαλι (υπερμεγεθης εγκέφαλος ) και στα στροφυλικια δεν στροφαρει αρκετα .Με μεγάλο κεφάλι σε λένε κεφάλα όχι έξυπνο
Και αν δεν είσαι αριστούχος είσαι βήτα διαλογής, σωστά;;;
Οπότε Βουκεφάλας.Όταν πας Θεσσαλονίκη πάνε στο άγαλμα του Μέγα Αλεξάνδρου στην παραλία και πάνε από πίσω κατά τον διαμήκη άξονα του (έτσι δεν τα λετε εσείς;), σήκωσε το βλέμμα σου να δεις τον Βουκεφάλα. Αφιερωμένη η εικόνα του.
Με αγάπη πάντα...
-
Ωραία περιγραφή, ωραία προσέγγιση.
Καλύτερο έλεγχο έχουμε όταν το κέντρο βάρους είναι κοντα στο ΚΕΣ.Οι γυναίκες ξέρουν !
Θα έπρεπε να ήταν το κάθισμα του οδηγού στην μέση...
-
@otso said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Καλύτερο έλεγχο έχουμε όταν το κέντρο βάρους είναι κοντα στο ΚΕΣ.
Σαν τον κρουζερ δηλαδη ακριβως στην μεση , για αυτο εχει επιτυχια στο ασθενες φιλο .
Αντιθετα ο λαπ το εχει στο πανω κεφαλι (υπερμεγεθης εγκέφαλος ) και στα στροφυλικια δεν στροφαρει αρκετα .Εγώ είμαι κύβος....
-
@criuser said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ωραία περιγραφή, ωραία προσέγγιση.
Καλύτερο έλεγχο έχουμε όταν το κέντρο βάρους είναι κοντα στο ΚΕΣ.Οι γυναίκες ξέρουν !
Θα έπρεπε να ήταν το κάθισμα του οδηγού στην μέση...
Αυτά για εσάς που είστε βαρυκοκαλα ντερεκια
-
Είναι πάλι αυτό που λέγαμε στο τοπικό αναζήτησης αυτοκινήτου,του @sabas_thess .
Το Troc είναι πάλι το overall καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας ειδικά από την στιγμή που η VAG έχει κάνει την υπέρτατη μαγκιά και το έχει κουμπώσει στην καλή πλατφόρμα του Golf 7.5 που ήταν και νομίζω παραμένει ακόμη και σήμερα καθώς δεν έχουν κάνει κάτι διαφορετικό στο Golf 8 αιχμή του δόρατος.
Όταν κυκλοφόρησε δεν κατάλαβα ποιά είναι η θέση του στην γκάμα της εταιρείας, ενώ δεν μου άρεσε και εμφανισιακά και επίσης ήταν το πρώτο ουσιαστικά VW με τέτοια αστεία απτή αίσθηση πλαστικών.
Προφανώς οι μάγκες της VAG έβλεπαν 10 χρόνια μπροστά τόσο ως προς τις ποιοτικές γελοιοτητες της Stellantis αλλά και το ότι με αυτό τον τρόπο έσβηναν τα BSUV κουβαδάκια για όποιον είχε λίγο μυρωδιά από οδήγηση.
Για τους υπόλοιπους έβγαλε το Tcross να κοντάροχτυπιέται με...τα μαγικά τιμόνια και την σπορ οδηγηγικη συμπεριφορά.Πλέον μου αρέσει και εμφανισιακά, δεν ξέρω τι έκαναν με παρεμβάσεις εδώ και εκεί, δείχνει πλέον πιο premium και διαχρονικό και έχουν βελτιώσει και την ποιότητα εσωτερικά αλλά και την ηχομόνωση.
Με τον 1.5 dsg ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σύγκριση με το PUMA σε κανένα τομέα, ενώ και οι μεγαλύτεροι χώροι πίσω με δύο παιδιά θα πιάσουν τόπο.
Τα 3000 χιλιάρικα διαφορά δικαιολογούνται μόνο και μόνο από τον πολύ - πολύ καλύτερο κινητήρα-κιβωτιο και πλαίσιο του Troc , και κατά την άποψη μου είναι σαν να τα βάζεις σε προθεσμιακο λογαριασμό σε τράπεζα, σε 10 χρόνια θα τα πάρεις πίσω με τόκο λόγω καλύτερης μεταπώλησης.
Το θέμα είναι όμως ότι πρέπει να το οδηγήσεις πρώτα.
-
Πω πω βαγκιλα! Ευωδίασε ο τόπος
-
Μάλλον λαδίλα μύρισε….
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁