-
@fanis75 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Και ειχα αρχισει να ανησυχω..ελεγα ή με βαρεθηκε ή λειπει εξωτερικο και δεν εχει απαντησει τοσες μερες .
Εχω εκεινη την γυναικα της αρεσει το καινουργιο το χρωμα cactus grey.
Ποιον μαστορα?Εχουμε και δουλειές το ΠΣΚ, δεν θα ασχολούμαι με το Φόρουμ. Τώρα μπήρα 15' πριν φύγω για το 3ο παιδικό πάρτυ!!
Μάστορας ο γνωστός Φων.
Χρώματα έχει το Fantastic Red δωρεάν, που ειναι εξαιρετικό. Μετά 2λ το μπλε που επίσης ειναι φανταστικό στο Πούμα. Τέλος έχει 2 γκρι (κάκτους και σόλαρ) που ειναι σαν τσιμέντο, αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα!
Άσχετο, αλλά μόνο εμείς δεν είχαμε τόσα πάρτι ή έχει γίνει μόδα το παιδικό πάρτι;
Μια στο τόσο ένα πάρτι και αν !!!
-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Και ειχα αρχισει να ανησυχω..ελεγα ή με βαρεθηκε ή λειπει εξωτερικο και δεν εχει απαντησει τοσες μερες .
Ποιον μαστορα?Εχουμε και δουλειές το ΠΣΚ, δεν θα ασχολούμαι με το Φόρουμ. Τώρα μπήρα 15' πριν φύγω για το 3ο παιδικό πάρτυ!!
Μάστορας ο γνωστός Φων.
Χρώματα έχει το Fantastic Red δωρεάν, που ειναι εξαιρετικό. Μετά 2λ το μπλε που επίσης ειναι φανταστικό στο Πούμα. Τέλος έχει 2 γκρι (κάκτους και σόλαρ) που ειναι σαν τσιμέντο, αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα!
Άσχετο, αλλά μόνο εμείς δεν είχαμε τόσα πάρτι ή έχει γίνει μόδα το παιδικό πάρτι;
χαμοσ γινεται λαπ... ασε το... παιδικα παρτι , αυτη η μαστιγα.. Ηρεμει η κατασταση οταν πανε γυμνασιο
-
Ναι το βλέπω παντού γύρω μας! Χαμός από παιδικά πάρτι!
Τι διάλο εμείς μεγαλώσαμε επι πασοκ αυτοί κάνουν πάρτι σήμερα! Κάτι δεν πάει καλά
-
Συμφωνώ με τη γυναίκα cactus grey.
Εσυ δε με χωνευεις ?Τι συμβαινει?Αχαχαχαχαχαχαχα
-
Νταξει το αμάξι το διαλέξαμε
Fantastic red και υπέροχο χρώμα που θα πλήρωνα να έχω και τσάμπα το δίνει νομίζω που είναι μεταλλικό .
Καλό και το γκρι αλλά ρε φίλε έχουμε γεμίσει γύρω μας ασημί, γκρι, μαύρα και άσπρα
Πάρε κάτι να είναι όμορφο διαφορετικό . Όλο τα ίδια χρώματα
Και γω στο επόμενο αμάξι μου μάλλον Κοκκινάκι θα διαλέξω . Βαρέθηκα τα ίδια χρωματα
-
@jamesd said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Στα 24.000 είναι η σωστή τιμή του, επιτέλους την πλησιάζουν!
Στα 24 ξεκινάει το γιάρις κρος που είναι για πυγμαίους μόνο...
-
@george-0 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Δεν βγάζω άκρη από το site αλλά γράφει 22.500 ανώτατη λιανική. Μιλάμε για πολλά απούλητα και γράφουν ότι να ναι.
22000 είναι το βενζίνης με τα 100 άλογα.
Το υβριδικό με τα 136 είναι στα 26000.@jamesd said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@george-0 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Δεν βγάζω άκρη από το site αλλά γράφει 22.500 ανώτατη λιανική. Μιλάμε για πολλά απούλητα και γράφουν ότι να ναι.
Νομίζω ότι η style αντικατέστησε την active plus πως την έλεγαν, έχει πολλές ελλείψεις είναι citoerνοποιηση του εξοπλισμού. Οπότε παίρνεις έναν κινητήρα με καλά σπεκς και οικονομία καυσίμου, ένα όμορφο αμάξι και τέλος.
Δεν θα έλεγα ότι έχει πολλές ελλείψεις. Και νάβι έχει και αρκετά ακόμα. Το ψηφιακό ταμπλώ δεν έχει.
-
Τι διάλο εμείς μεγαλώσαμε επι πασοκ αυτοί κάνουν πάρτι σήμερα! Κάτι δεν πάει καλά
Είναι γιατί δεν έκαναν παιδιά πάρτι τα μπουζούκια...
-
Απορώ γιατί το συζητάτε ακόμα.
Σύμφωνα με αυτά που θέλει όπως έχω πει εδώ και 3 μέρες, η επιλογή του είναι το Πούμα. Τέλος.
-
Μάστορας ο γνωστός Φων.
Είχες δεξιούς συμμαθητές και δεν σε καλούσαν!!!
Έπρεπε να δώσεις μίζα !! -
Μια χαρά κάναμε πάρτι στα σπίτια μας με όλα τα παιδιά και χειροποίητα σπιτικά σνακ.
Τώρα για ένα πάρτι θες 400€ το ελάχιστο γιατί το σπίτι λερώνεται 🤬
-
Ναι έτσι! Και αυτό λιγες φορές!
Έχω την αίσθηση πως αυτά τα σημερινά πάρτι είναι μια απεγνωσμένη προσπάθεια των γονιών να αποκτήσουν μια κοινωνική καταξίωση ανάμεσα στους υπόλοιπους γονείς!
Λιγότερο για την διασκέδαση των παιδιών τους!
-
Οταν θα καλεσεις 12 παιδακια, μαζι με γονεις και αδερφακια μαζευονται 30 με 40 ατομα και 3-4 οι γονεις του παιδιου μαζι με το εορταζομενο. Σε ποσα σημερινα σπιτια των 70-85 τετραγωνικων χωρανε ολοι αυτοι?
Lap, τωρα χωστα στους εργολαβους. -
Και εμείς πηγαίναμε σε πάρτυ! Σε σπίτια, αλλά και στο σχολείο θυμάμαι έκαναν πάρτυ στην αίθουσα εκδηλώσεων! Κάποια ήταν σε κάποιους παιδότοπους!
Αλλά σπάνια και όχι αυτός ο χαμός! Σαν να ανταγωνίζονται οι γονείς μεταξύ τους!
-
Θυμάμαι εγώ πήγαινα και σε κάποια πάρτυ των πιο φτωχών παιδιών και αυτών που η τάξη τα είχε στο περιθώριο! Σπίτια σε υπόγεια!
Να δείτε πάρτυ και να πηγαίνουμε δυο τρία παιδιά μοναχά! Τα σνόμπαραν οι άλλοι! Φλωροι!
Αυτά οι εργολάβοι και οι απόγονοι τους δεν τα ξέρουν
-
Και εμείς πηγαίναμε σε πάρτυ! Σε σπίτια, αλλά και στο σχολείο θυμάμαι έκαναν πάρτυ στην αίθουσα εκδηλώσεων! Κάποια ήταν σε κάποιους παιδότοπους!
Αλλά σπάνια και όχι αυτός ο χαμός! Σαν να ανταγωνίζονται οι γονείς μεταξύ τους!
Ναι ρε λαπ, ανταγωνιζομαστε μεταξυ μας. Ποιος θα καταφερει να πεταξει περισσοτερα χρηματα, ενω ταυτοχρονα καιει τον χρονο τον δικο του και των γυρω του.
Παιζεις με τον πονο μας... -
Μη κάνετε πάρτυ! Τόσο απλό!
-
-
Μη γίνεστε θύματα των κοινωνικών σας σχέσεων!
-
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁