-
Λοιπον επειτα απο ωριμου σκεψεως και βαζοντας στην ακρη το συναισθημα και σαν 1ο παραγοντα την τσεπη.
Ηρθε η ωρα νομιζω...Νομιζω...λεω...να παρω αυτοκινητο και να ησυχασουν και οι αντιπροσωποι για πολυ ή λιγο καιρο.
Ο ερωτας ο μεγαλος ειναι το chr club bitone αλλα θεωρω πολλα τα χρημματα 33500 με καπου 15000 προκαταβολη βγαινει η δοση χοντρικα στα 300 για 84 μηνες.Πολλα παρα πολλα .Η απλη η εκδοση η cult στα 28900 καπως τρωγεται αλλα με πολλες ελειψεις.
Οποτε σκεφτηκα ποιο οικονομικα
Οι υποψηφιοι ειναι οι εξης
1)Renault captur lpg εκδοση tecno 26600 με 13χιλ προκαταβολη βγαινει 200 οπτικα μου αρεσε οδηγηση μου αρεσε(δε βαζει φωτια στο δρομο αλλα τιμιο) και καδενα(απο lpg ξερω εχω 10 χρονια)
2) ford puma st line 125, δοση 185 μου αρεσει αλλα μειον μεγαλο τα χρωμματα που εχει,το μονο που μου αρεσει σε χρωμμα ειναι το μαυρο και δεν θελω να ξαναπαρω μαυρο,αν υπηρχε το γκρι θα το επαιρνα.
3) δεν το χω οδηγησει nissan juke θεωρω τιμια λεφτα στα 22κατι νομιζω,θα πηγαινα και παραπανω αλλα εχουν κανει την μ....κια και απο κει και πανω εχουν 19ρες ζαντες.
4)opel mokka με 130 αλογα στα 25500 με δωρο ρεζερβα πατακια λαστιχενια φιμε τιμιο και αυτο στην τιμη.Αλλα κατι με φοβιζει ομορφο αλλα κατι κατι
5)2008 αλλα δυστηχως με τα 130 αλογα δηλαδη καδενα αλλα αυτοματο δυστηχως(μονο toyota αυτοματο για μενα)με την εκπτωση μεχρι αυριο στα 28κατι δεν θυμαμαι ,σε γκρι.
Για πειτε τωρα γατακια .
Υ.Γ δεκτες και αλλες αποψεις σε σχετικες τιμες εκτος απο suzuki γιατι παμε για διαζυγιο .
Ειναι τρελλος ειναι τρελλος ο Αρτινος -
1, 3, 2, 5, 4
-
Νούμερο 1 παράγοντας η τσέπη.
Οπότε
Captur
Juke
Puma
Mokka
2008 -
-
Αυτήν την στιγμή με 27000€ παίρνεις Nissan Juke n-connecta full hybrid, το χιλιαρι δεν ξέρω, χθες που διάβαζα την δοκιμή του @dimsabas , δεν ενθουσιάστηκα. Απ' την άλλη, στην Άρτα δεν χρειάζεσαι full hybrid
το captur LPG θα καίει τα λιγότερα και φαίνεται πιο ευρύχωρο, αν και με το πίσω κάθισμα τραβηγμένο τέρμα μπροστά δεν χωράνε ούτε παιδιά.
Mokka μακριά. Όταν περίμενα στην αντιπροσωπεία να παραλάβω το T-ROC, ήρθε ένας με καινούριο, μηνών Μόκα και το έδινε ανταλλαγή για να πάρει T-ROC, ήταν δυσαρεστημένος με την οδηγική συμπεριφορά του και τον κινητήρα.
2008, εκτός των άλλων είναι και πολύ ακριβότερο.
Προσωπικά και μετά οικονομικά δεδομένα που έθεσες
θα έπαιρνα puma titanium κόκκινο ή λευκό ή μπλε, χειροκίνητο.Λόγω ;
Εμφάνισης
8ετους εγγύησης
Χαμηλότερου επιτοκίουΧθες τα φόρτωσα όλα στον διαμορφωτή και βγήκε 28100-28700€ ανάλογα το χρώμα
Ηλιοροφή,
led προσαρμοζόμενα,
Driver Assistance Pack
– Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες με φωτισμό εδάφους που προβάλλουν το λογότυπο Puma –
360o κάμερα με πανοραμική προβολή του οχήματος
– Αισθητήρες απόστασης στάθμευσης εμπρός
– Έξυπνο σύστημα σταθερής ταχύτητας Intelligent Adaptive Cruise Control (iACC) με υποβοήθηση ελιγμού αποφυγής Evasive Steering Assist (ESA) ) με λειτουργία Stop & Go και Lane Centering με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων
– Επιτήρηση τυφλών σημείων (BLIS) με υποβοήθηση για διερχόμενο όχημα κατά την όπισθενComfort Pack
– Ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών
– Ηλεκτρικά αναδιπλώμενοι εξωτερικοί καθρέφτες με φωτισμό εδάφους που προβάλλουν το λογότυπο Puma
– Κάθισμα συνοδηγού με ρύθμιση ύψους
– Λειτουργία εισόδου χωρίς κλειδί (Keyless entry)
– Ασύρματη φόρτιση συσκευώνΜέχρι και ρεζέρβα έβαλα
-
Θα έβαζα και την bmw που σου αρέσει στην εξίσωση αλλά πάει και αυτή πολύ ψηλά.
Θέλουμε όμως vlog να πηγαίνεις να κάνεις test drive να δίνεις προκαταβολή και να βλέπουμε την Χαρά του πωλητή στο πρόσωπο του και μετά από 2 μέρες να πηγαίνεις για ακύρωση .
Πόσες αντιπροσωπείας δεν σε ξέρουν από Άρτα μέχρι Γιάννενα? -
To C-HR εκτός από έρωτας, αν και το 2ης γενιάς δεν με τρελαίνει, είναι και άλλη κατηγορία (γενικώς) σε σχέση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που αναφερεις.
Παρτο και δεν θα το μετανιώσεις.
Τη διαφορά τιμής θα την πάρεις πίσω στη μεταπώληση. -
Παραγγέλνεις και περιμένεις.
24800 το άσπρο με μαύρη οροφή.
25300 το πράσινο με άσπρη οροφή.
Μεσαία έκδοση
https://www.citroen.gr/models/new-c3-aircross/configurator.html/Περίληψη26900 και 27400 αντίστοιχα η πλούσια έκδοση.
https://www.citroen.gr/models/new-c3-aircross/configurator.html/ΠερίληψηΚαι αν σου φτάνουν 100 χειροκίνητα άλογα, η μεσαία έκδοση με τα ίδια χρώματα έχει 21800 και 22300.
-
@criuser said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Παραγγέλνεις και περιμένεις
Φοβάται τα stellantis, ότι προβλήματα φοβάται στα opel τα ίδια έχουν και τα Peugeot και τα citroen...
-
Αφού είναι το 2008 στην λίστα.
-
@yem said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Θα έβαζα και την bmw που σου αρέσει στην εξίσωση αλλά πάει και αυτή πολύ ψηλά.
Θέλουμε όμως vlog να πηγαίνεις να κάνεις test drive να δίνεις προκαταβολή και να βλέπουμε την Χαρά του πωλητή στο πρόσωπο του και μετά από 2 μέρες να πηγαίνεις για ακύρωση .
Πόσες αντιπροσωπείας δεν σε ξέρουν από Άρτα μέχρι Γιάννενα?Φήμες λένε πως σε όλες τις αντιπροσωπείες της Αλεξανδρούπολης έχει θυροκολληθεί η φωτογραφία του…
-
Πόσες αντιπροσωπείας δεν σε ξέρουν από Άρτα μέχρι Γιάννενα?
Φατσικα ή με παραγγελία ?
Bmw γαματη αλλα οπως ειπα πολλα τα λεφτα .
Θεωρω πως να πληρωνεις 300 με 350 δοση τον μηνα για 4 χρονια (εχω σκοπο να ξεχρεωσω νωριτερα) ειναι πολλα τα λεφτα.Καλυτερα να πηγαινω εκδρομες Ξανθη Δραμα Αρκαδια Αθηνα Θεσσαλονικη να βλεπω φιλαρακια και να τα τρωω -
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Aaaa xaxaxaxax
Προχωρησες και σε τηλεφωνικές παραγγελίες τώρα? Παναηαμ
-
-
Φαντάζομαι για το ξεκάρφωμα
Για αυτό το ξανακαρφώνουμε...
-
Aaaa xaxaxaxax
Προχωρησες και σε τηλεφωνικές παραγγελίες τώρα? Παναηαμ
Πω πω πω πω!!!!! Φόβος και τρόμος έχει γίνει!!!!
-
Μονο η vag δε με ξερει οχι για θεματα αξιοπιστιας που γραφουν καμμια σχεση απλα το t roc πχ για να το παρω οπως θελω ξεφευγει πολυ.Ειναι και η μονη αντιπροσωπεια που υπαρχει στην Αρτα.
-
Το ειδα το c3 δεν μου εκανε κλικ καθολου ρε φιλε.Εχει και καδενα νομιζω(υπερ αυτο)
-
Το ειδα το c3 δεν μου εκανε κλικ καθολου ρε φιλε.Εχει και καδενα νομιζω(υπερ αυτο)
Μιλάω για το αιρκρος.
Δεν έχει έρθει ακόμα στις εκθέσεις.
4,40 μήκος. 2,67 μεταξόνιο. 460 λίτρα αποσκευές.Ναι καδένα έχουν.
-
Μονο η vag δε με ξερει οχι για θεματα αξιοπιστιας που γραφουν καμμια σχεση απλα το t roc πχ για να το παρω οπως θελω ξεφευγει πολυ.Ειναι και η μονη αντιπροσωπεια που υπαρχει στην Αρτα.
Ο kapsiohas την έχει και εκεί ή άλλος
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁