-
Συζήτηση γενικότερου ενδιαφέροντος με τον πρώην 4τροχιτη Λακαφώση
Το σενάριο του μπαζώματος ως μέθοδος επικοινωνιακής διαχείρισης και όχι άμεσης συγκάληψης λαθρεμπορίας από τον κυβερνητικό θίασο είναι κατά πολύ πειστικότερο κατά την γνώμη μου.
-
@monman2 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Όποιος θέλει τα πολλά (να ρίξει τον Κούλη) θα χάσει και τα λίγα (τό δίκιο του)
στο τέλος θα αθωώσουν και τους σταθμάρχες!Δεν είναι μόνον το αντιμητσοτακικό μένος που καθοδηγεί τον όχλο των προοδευτισμένων κατά του Κούλη. Είναι και το ότι η εστίαση του δημόσιου διαλόγου αποκλειστικά στα της σύγκρουσης καθαυτής και των παρελκομένων της μπαζωμάτων κτλ αποπροσανατολίζει από το ευρύτερο ζήτημα της δυσλειτουργίας των σιδηροδρόμων για την οποία φάτσες όπως Σπίρτζης και Τσίπρας υπήρξαν ιστορικά προσωπικά συνυπεύθυνοι - με την πλειονότητα των σήμερα φωνασκούντων ΣΥΡΙΖΑίων και συνοδοιπόρων να κάνουν μόκο ως τότε βολεμένοι.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Όσο για,την εξαφάνιση, δεν μπορώ να μην αναφέρω την εκπληκτική δήλωση της ζωιτσας: "ΔΕΝ έχω ενδείξεις ότι η εξαφάνιση ΔΕΝ συνδέεται με τα Τεμπη".
Κι εγώ δεν έχω ενδείξεις ότι δεν τον απήγαγε ο vagkirk..Εσύ δεν έχεις , αλλά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που πριν ένα μήνα περίπου ανακοίνωσε πως δεν έχει καμία σχέση η εξαφάνιση με την υπόθεση πως είχε;
Σε αυτή αναφέρθηκε η Ζωίτσα με τη δήλωση της
Εισαγγελεας είναι, κάποια παραπάνω στοιχεία από εμάς θα έχει. Το να έχει εκβιαστει η μάνα δικαστικος και να μην έχει πει τίποτα σχετικό (ενώ αγνοείται ο γιος της) δεν είναι περιεργο; Κι αυτη τον Κουλη σκεφτεται; Υπάρχουν ένα σωρό λόγοι, υγείας, ψυχολογικοι κλπ τους οποίους η οικογένεια μπορεί να μην θέλει να δημοσιοποιουνται και να τους εχουν μονο οσοι εχουν την δικογραφια.
Τέλος πάντων, προσωπικά δεν αποκλείω τίποτα αλλά δεν έχω βγάλει και συμπέρασμα όπως πολλοί στα social.ΥΓ: Ο Κουλης κυβερνάει 2 4ετιες. Είναι προφανές ότι έχει ευνοήσει κάποιους επιχειρηματίες αλλα εξίσου προφανές ότι έχει στεναχώρησε και κάποιους άλλους που δεν θα κάτσουν με τα χέρια σταυρωμένα.
-
fiverg και monman2
Η φωνη της λογικης
σε ενα φορουμ ψεκασμενων. -
-
-
https://www.mikrometoxos.gr/politico-to-megalo-chontro-elliniko-kolpo-gia-na/
Ξανά, για μερικές δεκάδες καθάρματα, όλη η χώρα στον τάκο.
Το έχω σιχαθεί αυτό.
ΥΓ: Τα Τέμπη είναι μια ανοιχτή πληγή και μέχρι να πληρώσουν αυτοί που πρέπει δεν θα κλείσει όση επικοινωνιακή διαχείριση και συγκάλυψη και να πέσει. Όπως και να το κάνεις μερικά πράγματα είναι πολύ χοντρα για να κλείσει και να προσπεράσει κανείς. Και τα Τέμπη δεν είναι το μόνο τέτοιο.
-
@williamg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ξανά, για μερικές δεκάδες καθάρματα, όλη η χώρα στον τάκο.
Το έχω σιχαθεί αυτό.
ΥΓ: Τα Τέμπη είναι μια ανοιχτή πληγή και μέχρι να πληρώσουν αυτοί που πρέπει δεν θα κλείσει όση επικοινωνιακή διαχείριση και συγκάλυψη και να πέσει. Όπως και να το κάνεις μερικά πράγματα είναι πολύ χοντρα για να κλείσει και να προσπεράσει κανείς. Και τα Τέμπη δεν είναι το μόνο τέτοιο.
Τα εχω γραψει για τον οπεκεπε εδω μεσα , αυτο ομως δεν ειναι τιποτα μπροστα στο οτι οι ελληνες επαγγελματιες αγροτες παιρνουν λιγοτερες απο τις μισες επιδοτησεις .
Τα λεφτα μοιραζονται στον οποιοδηποτε , ακομα και ο πρωθυπουργος παιρνει επιδοτησεις για ελιες . -
Το politico τις τελευταίες ώρες έχει ξεφτιλιστεί παγκοσμίως.
8.000.000 $ για on line συνδρομές από κυβερνητικούς οργανισμούς ;
Άκου εκεί 10 χιλιάρικα ηεπιδότησησυνδρομή ήθελα να πω
Οι Έλληνες αγρότες να παίρνουν μαθήματα ...
https://www.dailymail.co.uk/news/article-14364887/doge-politico-payments-USAID-elon-musk-karoline-leavitt.html
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3