-
«Είναι Ιεχωβάδες και Χιλιαστές.». Καλά, το ξέραμε ότι ο Πανούσης το είχε κάψει, αλλά όχι κι έτσι...
-
Πάντα έτσι ήταν ο Τζιμάκος, αντισυστημικός των βορείων προαστίων με 150άρα χρέωση για το ουισκομπούκαλο στο γυάλινο μουσικό θέατρο - μια αναρχίζουσα, απείρως περισσότερο ταλαντούχα αλλά το ίδιο υποκριτική, εκδοχή της Κανέλλη δηλαδή.
Όμως εδώ το σημαντικό είναι για μένα η λαμογιά και ο διασυρμός Καλαμούκη που ως άλλος Πέτρος όχι μόνον καταξεφτιλίζεται αλλά και αρνείται να αποκαλύψει on-air στους ακροατές του την γραμιτζίδικη ΚΚΕτζίδικη κομματική του ταυτότητα έστω και εμμέσως.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Γι αυτό έχει στη πράξη αποτύχει το πείραμα του 20ου αιώνα, της "Δημοκρατίας" ως πολιτεύματος, αφού ποτέ δεν εδραιωθηκαν οι πυλώνες στους οποίους στηρίζεται.
Εχει αποτύχει, γιατί δεν ειναι πραγματκή Δημοκρατία. Εαν ποτέ έχουμε πραγματική Δημοκρατία, θα δούμε πως θα πάει. Δεν πιστεύω στην Δημοκρατία, γιατί έχει εγγενή προβλήματα με κυριότερο τον άνθρωπο.
Το ίδιο πρόβλημα έχουν όλα τα πολιτεύματα
Και ο κομμουνισμός για αυτό απέτυχε
Ακόμα και η μοναρχία είχε καλές στιγμές όταν βασίλευε κάποιος χαρισματικός
Τα προβλήματα δημιουργούνται όταν κυβερνά κάποιος άσχετος και στην δυνατότητα αποτροπή αυτού του γεγονότος αξιολογείται η ποιότητα ενός πολιτεύματος. -
Κάθε φορά οι Τζημεροπληκτοι καταφέρνουν να περνάνε από κάτω ,ακόμα και από το ελάχιστο ύψος που τοποθετούν τον πήχη στον δημόσιο διάλογο.Καμμια έκπληξη βέβαια όταν βλέπεις την πραγματικότητα σαν νυχτερίδα,βλέπεις ξεκωλιασματα,ξεμπρόστιασματα κλπ σαφή πολιτικά συμπεράσματα!
Καλο το πλυντηριακι,με ξέβγαλμα στους 30 του Τζιμακου,καλύτερη η πολιτική αρλουμπολογια με ξεκάθαρο πολιτικό πρόσημο και ακόμα καλύτερη η εμετική και επαναλαμβανόμενη αναφορά στους προγόνους και το τι έκαναν.Αυτοι ,όχι ο ίδιος!Εχουν ακουστεί πολλές φορές τα ίδια από κάθε λογής καημένους που για την προσωπική τους κατάντια σε ένα ή περισσότερα επίπεδα ,επικαλούνται κάποιους ,κάπου,κάποτε.
Σε κάθε περίπτωση δυστυχώς για τον υπερβολικά ταλαντούχο όντως Τζιμάκος,η επίκληση από κάθε λογής και φύσης Τζημεροπληκτους είναι η χειρότερη τιμωρία.
Για να μην ταραχτεί ο αναρχοφιλελεαντικαπιταλασσυστημικος φίλος ναι υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι που δηλώνουν ανοιχτά την υποστήριξή τους στο ΚΚΕ.Συγχαρητηρια που με τα φοβερά αντανακλαστικά σου ανακάλυψες τον πρώτο.Αν συνεχίσεις θα ξεσκεπάσεις και τον Μπογιόπουλο ξέρω ‘γώ. -
@antonmone είσαι μέλος του κκε;
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Εσύ είσαι μέλος του ΠΑΣΟΚ;
-
Οχι.
Εσυ κάποιου κόμματος;
-
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ο Καλαμουκης είμαι!
Σοβαρά. Είσαι μέλος του κκε;
-
Ο Καλαμουκης είμαι!
Σοβαρά. Είσαι μέλος του κκε;
Είμαι Κνιτης.
-
Σοβαρά ρε... δεν μπορείς να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση; Φοβάσαι να απαντήσεις ;
-
Οχι στο πρώτο ,ναι στο δεύτερο!
-
-
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Οχι.
Εσυ κάποιου κόμματος;
Όχι, εσύ είσαι;
Οχι λέμε. Δεν έχω πατήσει το πόδι μου σε κόμματα. Δεν αφιερώνω χρόνο στα κόμματα. Για το μέλλον δεν γνωρίζω. Αλλά μέχρι σήμερα ποτέ. Ούτε ως φοιτητής.
Εσύ;; Δεν ήσουν στην Δ.Α.Π. ΝΔΦΚ;;; Δεν ισχύουν οι πληροφορίες;
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Οχι.
Εσυ κάποιου κόμματος;
Όχι, εσύ είσαι;
Οχι λέμε. Δεν έχω πατήσει το πόδι μου σε κόμματα. Δεν αφιερώνω χρόνο στα κόμματα. Για το μέλλον δεν γνωρίζω. Αλλά μέχρι σήμερα ποτέ. Ούτε ως φοιτητής.
Εσύ;; Δεν ήσουν στην Δ.Α.Π. ΝΔΦΚ;;; Δεν ισχύουν οι πληροφορίες;
Πρώτα ΚΝΕ, μετά ΠΑΣΠ, και μετά ΔΑΠ ΝΔΦΚ.
-
Χαχα για να περνάς τα εξάμηνα στα σίγουρα, πως αλλιώς θα μπορούσες ;;;
Ωραίος..respect
Οπότε ισχύουν οι πληροφορίες. Και α και ου. Και α και ου.
-
Χαχα για να περνάς τα εξάμηνα στα σίγουρα, πως αλλιώς θα μπορούσες ;;;
Ωραίος..
Οπότε ισχύουν οι πληροφορίες. Και α και ου Νάσο. Και α και ου.
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις σου λέω, ειδικά αν ξέρεις και ποιά σχολή τελείωσα.
-
Με έδιωξαν από τα ταχυδρομεία για αυτό τον λόγο. Άσε και έβγαζα τον βασικό. Πάει μια καριέρα.
-
... Αν συνεχίσεις θα ξεσκεπάσεις και τον Μπογιόπουλο ξέρω ‘γώ.
Είναι ο Μπογιόπουλος ΚΚΕ?
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3