-
@lap said in Suzuki eVitara:
Suzukαρα!!!
Δείτε τι έχει κάνει.
Δείτε προστασία για small overalp
Κανένα, στην αγορά εκτός από κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις ανώτερων κατηγοριών δεν προσφέρει τέτοιες ζώνες παραμόρφωσης και απορρόφησης της ενέργειας στο σημείο αυτό.
Στα περισσότερα είναι κούφια, μονάχα πλαστική ποδιά!!!
Θα το βγάλουν άραγε σε θερμικό;
Βρε ξέχνα τα θερμικά....νέο παιδί είσαι, δεν καταλαβαίνω την έμμονη με τα θερμικά.
Τούδε και στο εξής μόνο ηλεκτρικό, ότι πήρες..... πήρες -
@a-d-p said in Suzuki eVitara:
Βρε ξέχνα τα θερμικά....νέο παιδί είσαι, δεν καταλαβαίνω την έμμονη με τα θερμικά.
Τούδε και στο εξής μόνο ηλεκτρικό, ότι πήρες..... πήρεςΔε βολευει ολους το ηλεκτρικο.
-
@ilias-a said in Suzuki eVitara:
@a-d-p said in Suzuki eVitara:
Τούδε και στο εξής μόνο ηλεκτρικό, ότι πήρες..... πήρεςΔε βολευει ολους το ηλεκτρικο.
Και μένα δεν με βολεύει .....
Τον πειράζω, γιατί μου το παίζει και οικολόγος....όλα τα ηλεκτρικά τα θέλει με θερμικό -
Έχω πει, εάν είχα πάρκινγκ θα είχα ηλεκτρικό!
Δεν έχω πάρκινγκ!
-
@lap said in Suzuki eVitara:
Έχω πει, εάν είχα πάρκινγκ θα είχα ηλεκτρικό!
Δεν έχω πάρκινγκ!
Οπότε καταλήγουμε στο οικιστικό πρόβλημα της νεολαίας
Αυτοδημιούργητοι Κληρονόμοι εξαιρούνται -
Τώρα μπορείς να καταλάβεις πως τίποτα για όσα γκρινιαζω δεν είναι τυχαίο!
-
Παντως άμα κρίνω από τον αστείο χώρο αποσκευών, έχει πολύ μπαταρία από κάτω εκεί, οπότε δεν έχει πολλές διαφορές από το θερμικό σασί της ίσως.
Θα μάθουμε αργότερα.
-
Το μισό πορτμπαγκάζ είχε πλαστικό από κάτω γι αν αποθηκεύεις τα καλώδια φόρτισης. Γενικά η πλατφόρμα μοιάζει θερμική.
Ως θερμικο θα είναι άκρως ανταγωνιστικό. Θα τα έχει όλα. Αξιόπιστα μοτέρ, εξαιρετική τετρακίνηση, χώρους, πολυτέλεια, τεχνολογία και κρυφά ποιοτικά στοιχεία που δεν προσφέρουν οι άλλοι.
-
Η μπαταρία και ο πίσω κινητήρας κάπου πρέπει να μπουν.
Γενικά μείον ο χώρος αποσκευών. -
Πανβαρο, αργό, χαμηλό, με μικρή πραγματική αυτονομία και μικρούς χώρους, ίσως το σώσει η 4κινηση, ίσως ...
-
Φωναζει το αυτοκίνητο. Βγάλτε με σε θερμικό, να ξεσκίσω τον ανταγωνισμό.
-
Αυτό κοίταζα γω...
Από το άνοιγμα της πόρτας αποσκευών και κάτω, μόνο καλώδια για φόρτιση χωράνε... -
Υπόψιν πως ότι λέει η Suzuki σε λίτρα ισχύει. Στους άλλους είναι μούφα.
Έχω βάλει τεστ στο τοπικό του swift.
-
Θα πάρω το ποδήλατο και το πατίνι του μικρού και θα μετρήσω όταν έρθει.
-
Είναι απλά τα πράγματα: Ιαπωνική αξιοπιστία και υπερανθεκτική μπαταρία LFP= καλό αυτοκίνητο.
Προτιμώ αυτό και το Τογιότα από κάτι EV3.
Suzuki eVitara