-
Τι εννοείς; Θα παραλάβεις την πλέον λογική επιλογή για την ελληνική πραγματικότητα!
-
@polioan said in CUPRA LEON F/L 2024:
@lapin said in CUPRA LEON F/L 2024:
Τελικά υπάρχει κάποιος που είναι ήδη κάτοχος του Cupra Leon για να μας πει εντυπώσεις;
Σε λίγες μέρες θα είναι εγώ αλλά με τον ETSI 1500 150 άλογα...
Δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω και πολύ!Αν δε κάνω λάθος οδηγούσες sportage. Τελικά αποφάσισες τη μετάβαση από suv σε hatch;
-
@georgemit said in CUPRA LEON F/L 2024:
@polioan said in CUPRA LEON F/L 2024:
Τελικά υπάρχει κάποιος που είναι ήδη κάτοχος του Cupra Leon για να μας πει εντυπώσεις;
Σε λίγες μέρες θα είναι εγώ αλλά με τον ETSI 1500 150 άλογα...
Δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω και πολύ!Αν δε κάνω λάθος οδηγούσες sportage. Τελικά αποφάσισες τη μετάβαση από suv σε hatch;
Ναι σωστά.
Μέχρι που είχα το ατύχημα και περιμένω ακόμα τα τρεξίματα λόγω αρνητικής δήλωσης.
Ναι το αποφάσισα και γύρισα σε hatchback.
Δεν με ξινιζει προς το παρόν, θα φανεί στην πορεία, αν και θα γίνει ξανά συνήθεια. -
Τώρα έριξα μια ματιά στον εξοπλισμό του Leon f/l και είναι πράγματι εντυπωσιακός. Έχει μέχρι και εργοστασιακό συναγερμό στη βασική έκδοση. Επιπλέον, του έβαλαν και το ACC μέσα που για κάποιον ανεξήγητο λόγο το είχαν μόνο στο χειροκίνητο πριν το facelift...
-
Τώρα έριξα μια ματιά στον εξοπλισμό του Leon f/l και είναι πράγματι εντυπωσιακός. Έχει μέχρι και εργοστασιακό συναγερμό στη βασική έκδοση. Επιπλέον του έβαλαν και το ACC μέσα που για κάποιον ανεξήγητο λόγο το είχαν μόνο στο χειροκίνητο πριν το facelift...
Στο χειροκίνητο έχει ACC;
Στο dsg που παρήγγειλα δεν έχει στην απλή έκδοση, μόνο στο vz. -
Μια στιγμή... Πριν το facelift adaptive cruise control είχε μόνο το χειροκίνητο και όχι το DSG. Αυτό το είχα τσεκάρει και με πωλητή της Cupra. Με το facelift κυκλοφορεί (προς το παρόν) μόνο το DSG, το οποίο έχει πλέον το ACC στάνταρ και στα 150 άλογα. Αυτό βλέπω εγώ στα φυλλάδια. Άρα το αμάξι που παρήγγειλες πρέπει να έχει ACC, εκτός και αν είναι λανθασμένο το φυλλάδιο με τον εξοπλισμό της αντιπροσωπείας.
-
Δεν εχει να κανει αυτοματο ή χειροκινητο για το ACC.
Απλα στο χειροκινητο σου βγαζει ενδειξη ανεβασε/κατεβασε που στο αυτοματο το κανει απο μονο του.
Στο Mazda το ιδιο μου κανει. -
@chrisk6 said in CUPRA LEON F/L 2024:
Έχει να κάνει στο Leon. Ή για την ακρίβεια είχε να κάνει...
-
@chrisk6 said in CUPRA LEON F/L 2024:
Έχει να κάνει στο Leon. Ή για την ακρίβεια είχε να κάνει...
Μαλλον εννοεις στο θεμα εξοπλισμου και που το προσφεραν.
Αλλιως στην ουσια δεν κανει καποια διαφορα στον τροπο χρησης του.
Γι αυτο το λογο χρησιμοποιειται και σε αλλα αυτοκινητα ασχετως ΜΤ/ΑΤ. -
Ναι για τον εξοπλισμό το λέω. Που έχει και που δεν έχει το ACC στη βασική έκδοση.
-
Μια στιγμή... Πριν το facelift adaptive cruise control είχε μόνο το χειροκίνητο και όχι το DSG. Αυτό το είχα τσεκάρει και με πωλητή της Cupra. Με το facelift κυκλοφορεί (προς το παρόν) μόνο το DSG, το οποίο έχει πλέον το ACC στάνταρ και στα 150 άλογα. Αυτό βλέπω εγώ στα φυλλάδια. Άρα το αμάξι που παρήγγειλες πρέπει να έχει ACC, εκτός και αν είναι λανθασμένο το φυλλάδιο με τον εξοπλισμό της αντιπροσωπείας.
Sorry, μπερδεύτηκα με τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις DCC.
Το ACC έχουν μόνο τα αυτόματα κιβωτίου γιατί είναι adaptive. Δηλαδή βλέπει και την απόσταση από το μπροστινό όχημα και ρυθμίζει την ταχύτητα σου.
Τα χειροκίνητα έχουν μόνο cruise control. -
Να σου πω και κάτι άλλο ενδιαφέρον που προκύπτει από τα (ξένα) φυλλάδια του εξοπλισμού; Αν το παραγγείλεις με τις έξτρα 19άρες και το Dynamic Chassis Control (DCC) η πίσω ανάρτηση αλλάζει και (από ημιάκαμπτο που έχει στα 150 άλογα) γίνεται πολλαπλών συνδέσμων...
-
Να σου πω και κάτι άλλο ενδιαφέρον που προκύπτει από τα (ξένα) φυλλάδια του εξοπλισμού; Αν το παραγγείλεις με τις έξτρα 19άρες και το Dynamic Chassis Control (DCC) η πίσω ανάρτηση αλλάζει και (από ημιάκαμπτο που έχει στα 150 άλογα) γίνεται πολλαπλών συνδέσμων...
Μόνο ως προς επιλογή DCC λογικά γίνεται σε πολλαπλό συνδέσμων...
Όχι για τις 19άρες ζάντες
CUPRA LEON F/L 2024