-
Δημόσια δεν λέγονται. Όχι πολλά όμως καμία σχέση με αυτά που λέει ο ταξιδευτής. Γενικά μια μπαρουφολογια περι εισοδημάτων υπάρχει. Τα χιλιάρικα είναι στραγάλια
-
@fanis75 said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
@lap said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
Ρε συ Φάνη, πως βγαίνουν 100 διευθυντές σε 3-4 διευθύνσεις;
Εεεε??? Πλάκα κάνεις? Ποιες 3-4 διευθνύνσεις!?!? Πάνω από 50 είναι!! Προφανώς δεν έχεις ιδέα από τράπεζες και την οργανωτική δομή και τις διευθύνσεις.
Εδώ έχουν 15-20 Γεν. Δντες!!Εδώ π.χ. βλέπεις πάνω από 20 γεν. δντες (διάφορες βαθμίδες): https://www.alpha.gr/el/omilos/etairiki-diakubernisi/dioikitiki-diarthrosi/dioikisi
Εδώ βλέπεις 35 Γεν. Δντες!!!
https://www.nbg.gr/el/omilos/esg/etairiki-diakuvernisi/dioikisi-organwtiki-domiΕσύ μου αναφέρεις 35. Ενώ πριν είπες 100 διευθυντές με 120-150Κ καθαρά + παροχές.
-
@red_monster said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
Ας πω και εγώ για τράπεζες, αφού κάτι ξέρω.
Οι μισθοί στα καταστήματα ειναι εξαιρετικά χαμηλοί, καμία σχέση με θέσεις σε κεντρικές υπηρεσίες. Εξαίρεση (κάποτε, όχι πια) τα Επιχειρηματικά κέντρα και το Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας, όπου ο δντης ήταν ίσος με τον δντη διεύθυνσης, οπότε είχε και αντίστοιχο μισθό. Αυτά οπως είπα κάποτε...πλέον δεν υπάρχουν.
Τώρα, στις 4 μεγάλες τράπεζες ο δντης διεύθυνσης παίζει από €100Κ έως και €140Κ/ετησίως μικτά + παροχές. Οι διάφορες θέσεις γεν δντων (ΑΓΕΔ, ΒΓΕΔ, ΓΕΔ, κλπ.) παίζουν €150 - €250Κ/ετησίως + πολλές παροχές. Οπότε για καλοπληρωμένες θέσεις, μιλάμε για δντες δνσης και πάνω, άρα 50-100 άτομα σε κάθε τράπεζα.
Αυτό !
Μα καμία σχέση όμως.
-
Αν την περίοδο που έδεναν τα σκυλία με τα λουκάνικα δεν μάζεψαν ένα σοβαρό ποσό παρόλη την 24ωρη εργασία τους, κάτι έκαναν πολύ λάθος
-
Δεν έχει να κάνει με λεφτά. Απλά δεν ισχύει. Έχουν ζωή οι άνθρωποι και πέρα από τη δουλειά. Οι περισσότεροι τουλάχιστον. Τι νόημα έχει να βγάζεις ένα σκασμό λεφτά και σου σπάνε τα παπαριά ή να μη μπορείς να τα χαρείς?
Και στην τελική όποιος το κάνει από ανάγκη επιχειρησιακή είναι κακός στη δουλειά του. Η μεγαλύτερη μαγκιά είναι να έχεις max result με minimum effort.
-
Αν την περίοδο που έδεναν τα σκυλία με τα λουκάνικα δεν μάζεψαν ένα σοβαρό ποσό παρόλη την 24ωρη εργασία τους, κάτι έκαναν πολύ λάθος
Οι κλέφτες μάζεψαν..... Οι υπόλοιποι πλήρωναν.
-
Οι κλέφτες μάζεψαν..... Οι υπόλοιποι πλήρωναν.
Αναμενόμενη στροφή σε παπαλάμπραινα.
Όσοι μάζεψαν λεφτά τις καλές εποχές ήσαν κλέφτες ? -
@stefan147 said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
Δεν έχει να κάνει με λεφτά. Απλά δεν ισχύει. Έχουν ζωή οι άνθρωποι και πέρα από τη δουλειά. Οι περισσότεροι τουλάχιστον. Τι νόημα έχει να βγάζεις ένα σκασμό λεφτά και σου σπάνε τα παπαριά ή να μη μπορείς να τα χαρείς?
Και στην τελική όποιος το κάνει από ανάγκη επιχειρησιακή είναι κακός στη δουλειά του. Η μεγαλύτερη μαγκιά είναι να έχεις max result με minimum effort.
Μαζί σου.... Έτσι επρεπε να ναι. Στην Ελλάδα όμως δεν συμβαίνει μέχρι τουλάχιστον προσφάτως. Από τότε που βγήκε η ΝΔ εάν θέσπισε απίστευτα εργασιακά δικαιώματα σε τέτοιες θέσεις δεν το γνωρίζω.
Αλλά γενικότερα το πνεύμα στην Ελλάδα, τονίζω τη χώρα, είναι πως σου δίνουμε αρκετά παραπάνω από το μέσο όρο αλλά δεν υπάρχουν θέματα όπως αποσύνδεση από την εργασία, χάθηκες το ΠΣΚ στο εξοχικό και στη φύση και άλλα τέτοια και δεν λύθηκε το πρόβλημα. Διότι κάθε πρόβλημα μπορεί να κοστίσει ως και εκατομμύρια και όσο πιο μεγάλος οργανισμός τόσες περισσότερες οι περιπτώσεις των λαθών...(και αυτά σε θέσεις με καλό μισθό κακα τα ψέματα αλλά καμία σχέση φυσικά με τα 150-200Κ το έτος τα οποία φυσικά και υπάρχουν αλλά σε κάθε τεράστιο οργανισμό, τονίζω τον τεράστιο οργανισμό ζήτημα να ναι 10-15 άτομα και πολλά λέω.)
Μιλώ πάντα για την Ελλάδα.
-
Γιατί δεν άλλαζαν εργασία ?
-
Πολλοί οι λόγοι. Τι να σου πω;;;
-
Εσύ μου αναφέρεις 35. Ενώ πριν είπες 100 διευθυντές με 120-150Κ καθαρά + παροχές.
Θες και τα γράφεις, ή απλά δεν διαβάζεις αυτά που γράφω?!?
Έγραψα 100 διευθυντές και σου έδειξα ότι έχει 35 Γενικους Διευθυντές. (δες προσεκτικά τι έγραψα). Κάθε Γεν. δντης έχει και 2-3-4 δντες από κάτω του.
Με ρώτησες που βρίσκονται οι 100 δντες, με 3-4-10 διεθύνσεις, και σου λέω ότι οι διευθύνσεις είναι τουλάχιστον 50!
Χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου τους τίτλους και τις θέσεις. Άλλο ο δντης διεύθυνσης και άλλο ο γεν. δντης.
-
Οι μισθοί στα καταστήματα ειναι εξαιρετικά χαμηλοί, καμία σχέση με θέσεις σε κεντρικές υπηρεσίες. Εξαίρεση (κάποτε, όχι πια) τα Επιχειρηματικά κέντρα και το Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας, όπου ο δντης ήταν ίσος με τον δντη διεύθυνσης, οπότε είχε και αντίστοιχο μισθό. Αυτά οπως είπα κάποτε...πλέον δεν υπάρχουν.
Τώρα, στις 4 μεγάλες τράπεζες ο δντης διεύθυνσης παίζει από €100Κ έως και €140Κ/ετησίως μικτά + παροχές. Οι διάφορες θέσεις γεν δντων (ΑΓΕΔ, ΒΓΕΔ, ΓΕΔ, κλπ.) παίζουν €150 - €250Κ/ετησίως + πολλές παροχές. Οπότε για καλοπληρωμένες θέσεις, μιλάμε για δντες δνσης και πάνω, άρα 50-100 άτομα σε κάθε τράπεζα.
Αυτό !
Μα καμία σχέση όμως.
Τι είναι λάθος? οι μισθοί που αναφέρω ειναι αυτοί ακριβώς. Προφανώς δεν έχεις σχέση με τράπεζες και τραπεζικά, γιατί στο συγκεκριμένο θέμα λές την μια μπαρούφα μετά την άλλη. Σου απάντησα και πριν και ούτε κατάλαβες τι απάντησα και ξανα-απάντησες λάθος, απλά για να βγεις από πάνω και είπες μεγαλύτερη μπαρούφα!
-
Έτσι όπως το διάβασα εγώ κατάλαβα 100 άτομα στις διάφορες διευθύνσεις με 140-150Κ καθαρά ως μισθό!!! + μπόνους και παροχές!!!!!!
Δεν υπάρχουν αυτά στην Ελλάδα...
10-15 άτομα από τα 100 άντε ναι να έχουν ΚΟΝΤΑ σε αυτά τα νούμερα.
Και μιλάμε πάντα για οργανισμούς με χιλιάδες εργαζόμενους
-
Έτσι όπως το διάβασα εγώ κατάλαβα 100 άτομα στις διάφορες διευθύνσεις με 140-150Κ καθαρά ως μισθό!!! + μπόνους και παροχές!!!!!!
Δεν υπάρχουν αυτά στην Ελλάδα...
10-15 άτομα από τα 100 άντε ναι να έχουν ΚΟΝΤΑ σε αυτά τα νούμερα.
Προφανώς και υπάρχουν, στις τράπεζες. Υπάρχουν περίπου 100 διευθυντές διεύθυνσης που έχουν αυτό το μισθό που γράφω. Στην Εθνική π.χ. η κάρτα είναι €700 για τους δντες και ο μισθός από €100Κ έως 140Κ μικτά + αμάξι, ασφάλεια κλπ. Πέραν των δντων, υπάρχουν και οι διάφορες βαθμίδες των γεν δντων με τους μισθούς που γράφω. Προφανώς εισαι άσχετος με τράπεζες.
-
Καλά.... Θα πάρω τηλ και θα μάθω.
-
Πες μου δύο όχι παραπάνω
-
-
Καλά.... Θα πάρω τηλ και θα μάθω.
-
Πες μου δύο όχι παραπάνω
Δύο, όχι τρία
-
Αυτό !
Μα καμία σχέση όμως.
Τι είναι λάθος? οι μισθοί που αναφέρω ειναι αυτοί ακριβώς. Προφανώς δεν έχεις σχέση με τράπεζες και τραπεζικά, γιατί στο συγκεκριμένο θέμα λές την μια μπαρούφα μετά την άλλη. Σου απάντησα και πριν και ούτε κατάλαβες τι απάντησα και ξανα-απάντησες λάθος, απλά για να βγεις από πάνω και είπες μεγαλύτερη μπαρούφα!
Μα πως νομίζεις οτι με βγάζει από τα ρούχα μου ο λαπ ?
Ειδικά στα τεχνικά που 1+1=2, κάπου έχει διαβάσει μια χαζομάρα την οποία έχει διανθίσει με κάνα βιντεάκι στο youtube και κάποια προσωπική εκτίμηση και επιμένει χωρίς να καταλαβαίνει για ποιο πράγμα γράφει.
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ