-
Εσύ κόκκινο τέρας έχει σχέση με τράπεζες;
-
Εγώ λέω ότι αυτή την περίοδο που υπάρχει μεγάλη προσφορά σε θέσεις εργασίας, τα ικανά στελέχη που έχουμε σχεδόν τα ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ για να συνεχίσουν να είναι μαζί μας. Τους κάνουμε όλα τα χατίρια και μακάρι να μπορούσαμε να τους δώσουμε παραπάνω, οι περισσότεροι αξίζουν πολλά παραπάνω !
-
Καλά κάνετε. Άσχετη όμως η απάντηση
-
@lap said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
Εσύ κόκκινο τέρας έχει σχέση με τράπεζες;
Όση σχέση έχεις και εσύ λαπ μου, είμαι δηλαδή παντελώς άσχετος
-
Άσε τότε να τα λέω με τον Φάνη που τα ξέρει
-
Φάνη μου.... Ισχυρίζεσαι ότι οι εργαζόμενοι σε μια από τις τράπεζες που ποσταρες στις διευθύνσεις στο σύνολο ας πούμε 100 άτομα έχουν εισοδήματα από 120-150Κ και μάλιστα καθαρά;;;;;;;
(Σαν την λάμψη και καλημέρα Ζωή ρωτάω... Για να το κατανοήσω )
Κάτι έμαθα εγώ ο άσχετος για αυτό ρωτώ. -
Λαπάκο μου, λάρωσε. Εγώ δεν μπλέχτηκα στα τραπεζικά γιατί πέρα από αυτά που με ενδιαφέρουν ως πελάτη δεν έχω άλλη δουλειά μαζί τους. Εσύ κάνεις πως ξέρεις ενώ και για αυτό το θέμα, δεν έχεις ιδέα
-
@red_monster said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
Λαπάκο μου, λάρωσε. Εγώ δεν μπλέχτηκα στα τραπεζικά γιατί πέρα από αυτά που με ενδιαφέρουν ως πελάτη δεν έχω άλλη δουλειά μαζί τους. Εσύ κάνεις πως ξέρεις ενώ και για αυτό το θέμα, δεν έχεις ιδέα
Εγώ δεν έχω ιδέα. Αυτά που λέει ο Φάνης δεν υπάρχουν....στην Ελλάδα.
Στο εξωτερικό στα μεγάλα οικονομικά κέντρα...υπάρχουν
-
Έτσι όπως το διάβασα εγώ κατάλαβα 100 άτομα στις διάφορες διευθύνσεις με 140-150Κ καθαρά ως μισθό!!! + μπόνους και παροχές!!!!!!
Δεν υπάρχουν αυτά στην Ελλάδα...
10-15 άτομα από τα 100 άντε ναι να έχουν ΚΟΝΤΑ σε αυτά τα νούμερα.
Και μιλάμε πάντα για οργανισμούς με χιλιάδες εργαζόμενους
πριν το κοβιντ επικεφαλης τμηματος σε συστημ τραπεζα με 140 ατομα απο κατω του 120κ μικτα συν αμαξι και παροχες. Νομιζω το 2016 πηγε σε αυτη την δουλεια.
πολυ παλια γεν διευθυντ. σε γνωστη τραπεζα με εδρα β προαστεια 120κ μικτα συν χρηση αμαξιου αξιας 70κ συν παροχες. το 2010 ειχε παει σε αυτη την δουλεια.
-
Εγώ λέω ότι αυτή την περίοδο που υπάρχει μεγάλη προσφορά σε θέσεις εργασίας, τα ικανά στελέχη που έχουμε σχεδόν τα ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ για να συνεχίσουν να είναι μαζί μας. Τους κάνουμε όλα τα χατίρια και μακάρι να μπορούσαμε να τους δώσουμε παραπάνω, οι περισσότεροι αξίζουν πολλά παραπάνω !
τους δινεις 100κ μικτα ετησια συν αμαξι συν παροχες;
-
@wantone said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
τους δινεις 100κ μικτα ετησια συν αμαξι συν παροχες;
Δεν σε παίρνω ρε κερατά, μην με ψαρεύεις
-
Έτσι όπως το διάβασα εγώ κατάλαβα 100 άτομα στις διάφορες διευθύνσεις με 140-150Κ καθαρά ως μισθό!!! + μπόνους και παροχές!!!!!!
πριν το κοβιντ επικεφαλης τμηματος σε συστημ τραπεζα με 140 ατομα απο κατω του 120κ μικτα συν αμαξι και παροχες.
Μικτά!!!!!!! Καθαρά;;;;
-
πριν το κοβιντ επικεφαλης τμηματος σε συστημ τραπεζα με 140 ατομα απο κατω του 120κ μικτα συν αμαξι και παροχες.
Μικτά!!!!!!! Καθαρά;;;;
συγνωμη εγω θα σου υπολογησω τα καθαρα? υπαρχουν απειρα online tax calcurators για να τα βρεις. χονδρικα οι φοροι και κρατησεις στην ελλαδα ειναι 50% σε αυτα τα χρηματα παντως.
-
Έτσι μπράβο
Οπότε φεύγουμε από τα 120-150 καθαρά και πάμε στα 55-60 καθαρά.!!!!!
Αυτά ακούω και εγώ....
Σοβαρά λεφτά, αλλά όχι αυτά που γράφονται εδώ μέσα.
-
Έτσι μπράβο
Οπότε φεύγουμε από τα 120-150 καθαρά και πάμε στα 55-60 καθαρά.!!!!!
Αυτά ακούω και εγώ....
Σοβαρά λεφτά, αλλά όχι αυτά που γράφονται εδώ μέσα.
εγω παντως αν καποιος ψαχνει μιλιονια μονο CFO/Τσεος eχω ακουσει και καποιοι επικεφαλεις στην Ελλαδα ξενων τραπεζων τυπου UBS Citibank etc.
-
Ετσι.... Εδώ σε ελληνικές οι ceo τραπεζών είναι στα 300-400Κ.... ΜΙΚΤΆ
-
οποιος ενδιαφερεται για στατιστικα υπαλληλος σε ναυτιλιακη το 2014 βρηκε δουλεια με 150κ μικτα συν μπονους. νομιζω ακομα εκει ειναι.
μια απο τις παροχες που ειναι καλες εκει εστιατοριο στην δουλεια με χαμηλες τιμες και μπορεις να παρεις και φαγητο για το σπιτι οποτε τερμα το μαγειρεμα.
-
Τυχαινει να με και τα δυο..καθως εχω μινι μαρκετ-ψιλικαντζιδικο συνοικιακο απ τους γονεις και ιδιωτικος υπαλληλος-οδηγος σε εναν αντιπροσωπο τσιγαρων..στο 90% των περιπτωσεων πλεον δεν συμφερει να χεις δικο σου μαγαζι...πολλα τα εξοδα και μικρο το κερδος..ειναι σαφης η θεση των περισσοτερων κυβερνησεων και ειδικα της σημερινης να κλεισουν ολα τα μικρομαγαζα..
-
Ετσι.... Εδώ οι ceo τραπεζών είναι στα 300-400Κ.... ΜΙΚΤΆ
ναι μεν αλλα εχουν πολλες παροχες οπως δωρεαν δανεια. και επισης μεγαλη δυνατοτητα για μιζα.
δηλ να σου δινει η τραπεζα 1.5 εκατ δανειο και μετα απο 5 χρονια να το διαγραφει. οποτε ο μισθος ειναι μικρος μπροστα στα αλλα.
-
Οκ σε αυτό το επίπεδο δεν έχω ακόμα τηλέφωνα να ρωτήσω. Αλλά μιλάμε για CFO και CEO
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ