-
Χρεποαμαξάρα, ανάλογα ποιον θα ρωτήσεις.
-
@alfisti-0 said in Μεταχειρισμένο μέχρι 17.000€:
Τελικά αποφάσισε να δώσει κάτι παραπάνω (19.000) και κοιτάζει Crossland.
Έχουμε καμία γνώμη για το συγκεκριμένο (2024 μοντέλο);
Μια χαρά ήταν, όταν το είχα δοκιμάσει πριν από δύο χρόνια.
https://cartalk.gr/opel-crossland-1-2t-line-mt6/
Βέβαια τώρα θα φαίνεται ακόμα πιο παρωχημένη η έλλειψη υβριδικού συνόλου.
-
Captur ή kamiq θα πρότεινα εγώ
-
Είναι πιο ακριβά αυτά τα δύο χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Υπάρχει και το αδελφό 3 αιρκρος να δείτε ποιο είναι πιο συμφέρον σε τιμές εξοπλισμό.
-
@criuser said in Μεταχειρισμένο μέχρι 17.000€:
Υπάρχει και το αδελφό 3 αιρκρος να δείτε ποιο είναι πιο συμφέρον σε τιμές εξοπλισμό.
Αν κατάλαβα καλά, Η σύζυγος θέλει να έχει το σήμα της Opel
.
Το Frontera πότε έρχεται; Αυτό δεν είναι ο αντικαταστάτης του cross land; -
Μόνο που αντί για 4.15 θα είναι 4.40 μήκος
-
@a-d-p said in Μεταχειρισμένο μέχρι 17.000€:
@criuser said in Μεταχειρισμένο μέχρι 17.000€:
Αν κατάλαβα καλά, Η σύζυγος θέλει να έχει το σήμα της Opel
.
Το Frontera πότε έρχεται; Αυτό δεν είναι ο αντικαταστάτης του cross land;από πότε η οπελ έγινε κάτι ποθητο; Απ οσο ξερω τα φτηνα γερμανικά ήταν που τα επαιρναν οι φτωχοι Γερμανοι τις εποχες προ ντατσια. Και ποιοτικα λίγο λαχειο.
Τα μαζντα που λετε ειναι οντως κατι ιδιαιτερο αλλα κυριως για τον οδηγο. Οι υπολοιποι ειτε χασμουριουνται είτε ζαλιζονται (το "οδηγοκεντρικο" πολυ σπάνια συνδυαζεται με ανεση για επιβατες. Βασικα μονο φορντ εχω ακουσει να το πετυχαινει αυτο απο μαρκες για θνητα πορτοφολια.
-
@williamg said in Μεταχειρισμένο μέχρι 17.000€:
Βασικα μονο φορντ εχω ακουσει να το πετυχαινει αυτο απο μαρκες για θνητα πορτοφολια.
Πολλά το πετυχαίνουν. Η Mazda είναι καλύτερη και από την Ford σε αυτό. Το ξέρω γιατί έχω αυτοκίνητο και από τις δύο μάρκες. Για μένα πάντως τρελή ισορροπία πέτυχε η Saab. Είναι σίγουρα πιο μαλακό από την μακαρίτισσα την BMW μου, αλλά είναι μαγικό χαλί, χωρίς να είναι πλαδαρό υπό πίεση. Είναι πιο ξεκούραστο σε ταξίδι 500 χλμ, αλλά δεν στρίβει το ίδιο, αν και στρίβει καλά.
Μεταχειρισμένο μέχρι 17.000€